1793
-
Moata #803 Na Dudes a jövő hét elején egyik este 8tól majd kiírok egy kis meccset. Lehet hogy már holnap de inkább a kedd a tuti. Addig gyakoroljatok. Mondjuk ne mindenki. :))) -
#800 carrier vagy vagy sima single modban ha lenyobod a tabot vagyis az options gombot akkor megtalálod!!
srácok valami legyen már ne haljunk teljesen ki -
Beagie #798 distribute credits -
#797 asszem mindenki visszament NHL-ezni -
#796 mostmár tényleg össze kellene hozni egy futamot mrt kb 1 hete nem jatszottunk
-
Beagie #792 -
#791 Semmi. -
Beagie #790 most akkor mi van?
-
#789 Ezer bocs uram...legközelebb igyekszem pontosabb lenni... -
#787 Itt vagyok jövök én csak nem figyeltem
legyen megint server :)
bocsi hogy nem figyeltem pedig má játszanék :) -
Beagie #786 este 6-kor rendes ember még dolgozik -
#785 A szervert lelőttem. Nem jött senki:( -
#784 62.68.167.165 -
#781 Oks skacok. Ma este 18h-tól indítok egy szervert. Ha nem jön senki 15 percen belül, akkor leállítom. Azért 18h-kor, mert utána nem érek rá. -
#779 Na most mi van ? kihaltunk ?
Ice mutass jo példát és csinálj már servert :) -
#778 -
#776 játssz egyedül -
Beagie #773 kéne má' játszani egyet -
#772 nekem is csinált már ilyet. Rippem van és a játék könyvtárát áttettem máshová. Miután visszatettem az eredeti helyére, nem írta ki többet. -
#771 Piros X? Azt nemtom:) -
#770 nekem ezt irja ki verseny inditásnál! mi az oka?
-
#769 Vki írjon egy Ip-t! -
Avicularia #767 ?
-
Avicularia #765 menjünk pár kört -
Avicularia #764 mondd az ipd :) -
#762 1 kor ?? hát akkor már nemvagyunk 3an :) -
#761 81.182.0.139 lkehet jönni vagyunk 3an -
#759 játszunk má :) -
#757 en meg tegnap este nyomtam le legend fokozatot, elég undorito legalább 6 pályan esik az esö.
a mocim jelenleg igy áll:161/200
azt azert elég szarnak tartom hogy a legend végeztével semmit nem adot szokásos congratulatins feliraton kivül, pedig nyertem a bajnokságot. na mind1 -
#756 bazz, én most nyomtam le egy bajnokságot, vagy mit, egész jól haladok már a moci tuningolásával, jövő hétre már én leszek a Number1 -
#755 multkor ugyanezen filoztam. mondom direkt nem irják b z ip-t vagy mi? de sztem pangás van, nekem csütörtökön kiderül az uccso vizsgám eredménye aztán abba se hagyom a gp2-t:) -
#754 máshova irjátok a servereket vagy miér nincs game mostanában ? -
#752 Az volt az elesés előtti utolsó pillanata:)) -
#751 Kaszi, egy apró kérdés:
Egyszer épp a seggedben voltam , utolsó körben fordultunk rá a célegyenesre, amikor azt vettem észre, hogy a bal lábad a földön van. Na ezt hogy csináltad? Nekem még sosem sikerült..... :) -
#750 köszi, megpróbálom -
#749 felgyorsulsz aztán elsö féket nyomod mint az állat közben meg a hasalást a mocira -
#748 és azt melyik gombbal is tudom? -
#747 elsökerékre kell állitani a mocit -
#746 szóval mit kell csinálni a 9-es pályán (Endo) a training-ben? -
#745 oops tényleg ezt benéztem bocsi:))))))