MotoGP 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
nemazért de engem kurvára idegesitett már többször is hogy a legszarabb motorossal kell mennie mindenkinek sztem ez a sux nem a trainer!! ha mindenkinek fel van pöckölve a saját mocija akkor már nem lehet semmire fogni azt hogy ki hogy játszik!amugy én is akkor fullositottam fel a mocimat amikor prot végignyomtam megcsináltam minden tarininget(kivételével),majd a a csellendzset 4 kivételével. én is csitellenes vagyok de ez nem helyettem huzza a gázt meg fékez... szal a játék élvezete miat mindenkinek ajánlom hogy érje el amit el tud singleben aztán nyomassa fel a motorját és akkor mindenki mehet a sjátjával nem pedig a legtrogerebb cardosoval kell cammogni!

*Posse*T.W.D*

Rubint
Arról beszélek, ha NEM a rookieval kezdesz, hanem egybõl magasabb fokozat, akkor a több pontot kapod. Nem fontos végigjárni a szamárlétrát. Viszont ha már megvan a rookie-d és megnyered a pro-t, akkor megkapod a különbözetet. Tehát 1-et 😊))

Blasta
81.182.54.95

2 perc és lehet jönni!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Az nem a gém feelingjét tükrözi, hanem a saját intelligenciaszintjét!
Ilyen emberek vannak, de lamorzsolódnak hamar...
:-)

Nem akarok rosszat neki, úgyhogy nem lesz publikus a neve :-) Viszont a gém fílingjét erõsen tükrözte a viselkedése.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Blasta
Nos!
I'm ready!
:-DDD
Van server?

KG21
Az melyik fasz volt?
Hogy-hogy nem dobtátok ki?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

hiba
bazki milyen faszsag mar hogy multiban is lockolva vannak a palyak 😞 nem tok igy servert se inditani.
grrr!

Plussz ráadásnak még egy gyengébb idegzetû játékos, akit véletlenül kilöktem, majd bosszúból menetiránnyal ellentétesen 3 körön át mindig belémrohant. Gondoltam kellene egy korhatárt szabni ehhez a játékhoz is...

Hát nem akarok panaszkodni, de másfél óra megbeszéletlen játék volt. Elõször 70% aztán 0% sim + saját motorok + számomra értelmetlennek tûnõ qualifik. A többit képzeld el.

hiba
Nem csinal vki szervert? Nyomjuk!

hiba
Pontokat ad multizas kozben?

hiba
vagy a jobbak jobb motorral a gyengebbek gyengebbel es akkor 2 mezony lesz 😊

Klap
nekem most 108 van
Ezért hagytátok abba? Miért mi volt meséljetek?

Egyébként az a javaslatom hogy a hasonló játékosok mehetnek ugyanazzal a motorral a gyengébbek meg kicsit jobbal.

Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D

gyraph
Abszolut egyetértek...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

A mai este kiderült, hogy célszerû mindenkinek azonos motorral lenni, különben nem fair a verseny. Pont. Ha nincs megegyezés kár elkezdeni.

Klap
ja hát a champion fokozat elég nehéz de azér nem kéne kétségbeesni és föleg nem kéne csitelni

csit sux
gyraph
De a trainerrel már csak akkor tudod a felénél jobban felnyomni, ha már teljesítettél. Nem? Legalábbis nálam.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Blasta
Igen, kicsit elkiabáltam magam...
ELég durván nyomják. Én viszont nem trainer-ezek.
Cheat sux! :-DDDDDDDDDDD

Kaszi46
addig én is eljutottam de majd nézd meg futam alatt, simán neked mennek elég szar az ai😞
jah és 1 bukás után 1 helyezést felejtsd el

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ha jol tudom champ 1 legend 1
de szerintemt ezeket lehetetlen megcsinálni ugyhogy én nem is szenvedtem hanem fogtam egy trainert és felnyomattam vele a mocimat!

*Posse*T.W.D*

Blasta
Jólvan, nem lesz itt gáz!
Suzukán a második idõmérõ körömmel az 1. helyet sikerült motoroznom....
:-DDDD

Blasta
Te mirõl beszélsz?
Mert én az experience pontokról, amivel tuningolod a verdát!
Azokat pedig így kapod:
Rooky:3
Pro:1
Champion:?

Rubint
A lényege az hogy:

Rookie 3
Pro 4
Champion 5

Nem fontos lenyomni az elsõ kettõt, lehet rögtön Champion-nel kezdeni 😊 És ha az megvan akkor lehet nyomni a legendet 😊

Én is itt vagyok ám!!
Blasta
Na vacsizom és jövök...

Blasta
De pro-ban is csak 1-et kaptam....
Baromság!
Ha Rooky-ban 3-at kapunk, akkor Pro-ban 2-t kéne és championban 1-et...

Rubint
Nekem 2-3 verseny nem ment proban. A 3 csillagos "cselendzsek" meg amik a pályákhoz vannak eleve halott dolgok.

Championben gondolom 5 pont jár a versenygyõzelemért, de mivel már van 4 a pro miatt, ezért csak 1-et kapsz 😊

Én Suzukán vagyok éppen, mentem is egy 4. helyet Qualify-ra... mindjárt meglesem a versenyt is, de nem sok jót jósolok magamnak.

Blasta
Nnnna, PRO bajnokság kivégezve, 370bvalahány ponttal...
Nem merem elkezdeni a Championt...
Az már ultra szopatás!
Ott is 1 "tuning" pontot kapok az elsõ helyért?

Blasta
Nem küldöm a mentést, nyenyenyeeeeeeeee!

(nincs is meg nekem még, szal no para)

Iceman
Azért meg sztm jó ha be van kapcsolva....tõlem lehetne minden 100%-on is. Talán akkor az emberkék egy kicsit jobban megbecsülnék a motort...ámbár lehet hogy nem. Nemtom...egyszer ki kéne próbálni.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Rubint
Ezért kapcsoltam én ki tegnap este teljesen az ütközést. Sajnos így nem a legrealisztkiusabb, de legalább az ugrálás miatt nem látható játékosnak sem lehet nekimenni véletlenszûren.

Iceman
Csak arra kérnék mindenkit, hogy az elsõ kanyarban használjátok már végre a féket!! 😊)
Nincs annál dühítõbb, hogy már fékezek (fordulnék ívre) és vki 250-el belémszáll😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Az én leszek...
KG21
Az esti futamra én is beneveznék, ha nem zavar egy sereghajtó.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

gyraph
Ne tolongjatok 😊 Akkor késõbb....

gyraph
Ki játszana most? disz iz dö kvestcsön. 😊

Fefe

Beagie
ne emlegessétek mer' még megjelenik

www.gtr-masters.hu

gyraph
Én nyomulnék, de ketten nem túl izgi.

gyraph
Danika gyerek még...ne bántsátok...nem tudja mit cselekszik stb. 😊

zaki
mikor lesz legközelebb verseny?

zaki
nézz be a gumiszobába a Danika aranyköpései topicba, utána már érteni fogod

gyraph
Na ezt viszont most nem értem!

zaki
Danika-féle betegség téged is elkapott?

gyraph
Akarom mondani pontosan! 😊)

FREAK
pontoSan

Riszpekk

gyraph
Pontossan!

gyraph
Küld a mentést, ne törödj semmivel 😊 lécci-lécci-lécci!