MotoGP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Posse*T.W.D*
Aki végigmegy a Champ bajnokságon, az indulhat nyugodtan a saját mocijával, mert megküzdött érte, hát küzdjenek meg mások is, ha utol akarják érni! De ha valaki trainerezik, akkor rákényszeriti a többieket, hogy õk is trainerezzenek, különben vagy nincs saját moci, vagy az örök második hely marad...
Persze a részvétel a fontos! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Már elkezdtem csinálgatni a beginner szintet, de eltart egy ideig, amíg eljutok oda ahol ti vagytok.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
training 10/14
challange 38/47
gyõzelembõl 61/96
A 3 csillagos challange-ek nagyon durvák. Némelyiknél ugyan már csak pár tized másodperc hiányzik, de az mindig 😊
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
azt is lehet csinálni ha nagyon nem megy a training hogy cheat el berakni sok creditet de csak 100 at felhasználni

a prot végigvittem 400 pointal nyertem minden páján 30mp ket vertem a mezönyre összesen 108 pont van elosztva a mocimon 9 et csináltam meg a 14 trainingböl és a pájákon lévökböl majdnem mindet
még az is jo ötlet lehet hogy nem csiteljük fullra a mocit hanem megbeszélünk egy maximum creditet és azt lehetne teccés szerint szétosztani és akkor megmarad az egyéniség is de egyik moci sem jobb a másiknál
:-DDDDDDDDd
"OFF"
Egyébként néha most is nyomunk nfs-ekkel, de fõleg az F1 2002- re épülõ GT2002MOD a favorit. Keress meg ICQ-n, ha van kedved játszani!
"ON"
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Kicsit....
:-DDDDDDDDDDDDD
Ilyet az életben se csinálnak a pilóták!
:-)
Fígyeljetek - figyeljetek
más kép tép - másképp tép
egy forma - egyforma
barmómi - baromi (a rövid O miatt)
játszotam - játszottam
Télleg nem baszogatás, csak építõ jellegü kritika! :-DDDDDDDD
Mondjuk nem minden téren, ha jól láttam top speedben meg kanyarodásban nem a legjobb...
Nemtudom, õ is trénerezett?
Pedig idõm mint a tenger, de ez már eléggé mazochistáknak való szvsz!
És azt sem hiszem, hogy sokan álnak neki champ-ben lenyomni a bajnokságot.
Vagyis Kaszi most úgy néz ki a dolog, hogy hozzád kellene alkalmazkodnia a többieknek, ha mindenki saját cangával szeretne nyomulni, és megmaradjon az esélyegyenlõség is!
Te csíteltél és most azt szeretnéd, ha mindenki csítelne, mert akkor lennének a mocik kb. egyenrangúak...
Na szal értitek, nincs bajom a dologgal, felõlem trainerezhetünk, csak az elvvel vannak gondjaim, miszerint egy játékoshoz alakítjuk a gépeket a játékélmény miatt.
De Kaszi nehogy megsértõdj kérlek, ez most nem ellened szól, hanem a helyzet ellen! Nem szeretnék ebbõl flémet, TÉNYLEG nem a személyeddel van a probléma, teljesen bírlak meg minden oks? :-)
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Mondjuk ahol kapcsiból egál versenygépek vannak, mint NFS sororzat -(igaz Gyraph még emlékeszel ? 😊) ott azért löktem rendesen a kasztit, szal nehéz megszokni az utsó helyet. De belátom ez reálisabb, mert azért aki órák hosszat edz egy jó gépért, annak legyen meg multiban is az eredménye.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
*Posse*T.W.D*
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
amugy kibebaszottul örülök hogy osszejött ez a kis társaság kár lenne ilyen aprosággal elrontani az egészet
*Posse*T.W.D*
1, választunk mindig egyenridert
2, mindenki a megpöckölt sajáttal
lehet szavaznunk kéne😊 bár ha az 1es lesz a befutó akkor inkább ne😊)
de lehet elkezdem ujra singlet és akkor nem trainerelem fel a mocit viszont akko már nem fogok cardosokkal szüttyögni, 280 a vége bakker, ráadásul yamaha a nagy ellenfél😞
*Posse*T.W.D*
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
*Posse*T.W.D*
Ha meg kikapcsoljuk a Collison-t, nincs ütközés!
Igaz a feeling már nem ugyan az, de a te problémádon segít!
Nameg a pattogo mocikat sem kell kerülgetni....:-DDDD
Persze lehet, hogy a játék eme része nincs jól megoldva, talán a qualify-t is máshogy kellett volna a programozóknak megoldaniuk, nemtom.
Szembemenetben számomra semmi mókás nincs, elbaszni mások játékát tahó dolog!
Ha fellökik és úgyérzi DIREKT, akkor szóljon a lobbyban, vagy tegye szóvá a fórumon, de ez nem intelligens elintézési mód.
Amúgy mocis játékról lévén szó, jobban számít benne a bukás mint autós játéknál, így mindenkinek jobban kéne figyelnie....
Sajnálom, hogy nem az igazi játékról, játékélvezetrõl szól most a fórum. De én, személy szerint, azt sem tartom "intelligens" játéknak, ha valaki "mûtött" mocival jáccik. Cardosoval menni sztem igen is érdekes, és semmi kétség nem fér hozzá, hogy Kaszi kiválóan nyomja ezt a játékot, de van itt több olyan gamer, akik valamiért nem fullos géppel vágnak neki, és még is tudják élvezni a játékot.
Szembe menni a többiekkel már-már Gabor "védjegye" 😊, eleinte még én is mókásnak találtam, de amikor izzadtam, küzdöttem végre a jó helyért, akkor nagyon szarul esett nekimenni a szembejövönek. Viszont azt tudom, hogy én MINDIG félrehúzódtam kicsit, ha gyorsabb paripa ért a seggembe, hagytam neki helyet az elözéshez, ellenben egyik nap engem rengetegszer buktattatok, amit nehezen viseltem és inkább kiléptem.
A vélemény ennyi. Igazából nincs is jelentösége.
Jáccunk inkább!!!!!! 😊))
Hát no comment....
Iq fighter megoldás volt, annyi szent....
Kissé nehezen hiszem el, hogy Aspyrin-nek nem esett volna le, hogy mirror a pálya.
Mindegy, én csak ennyit olvastam.
Márpedig egy olyan ember, aki miután véletlenül kilökik a pályáról elkezd ellenkezõ irányba menni, az minden csak nem intelligens!
Rombolja mások játékát.
Nem az én dolgom eldönteni kinek van igaza, mint tett, mit nem tett, de ez a viselkedés nem vall túl sok intelligenciára!

Rádió: Az autópályán egy õrült szembe megy a forgalommal.
Az autós: EGY??? AZ ÖSSZES!!!!!!!!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?