1793
-
Beagie #962 most már jó, csak nem volt beállítva Hungary -
Beagie #959 király! már regisztrálok is -
Beagie #957 szasztok!
vége a nyárnak, ideje lenne már digitális motorra pattanni és játszani 1-et nemde?
-
#955 hajrááá talmaaaaaaa -
#953 jövöhéttöl pesten leszek valszeg a keleti környékén ugyhogy majd leponmtosithatjuka dolgot -
#951 hali meg tudnánk oldani hogy eljusson hozzám ez a vidijokazi? természetesen mindn felmerülő ktsg-et vállalok:) -
#946 ja igen és nem vette vki véletlenül videora a futamot, mert meg szeretném nézni de lecsusztam az ismétlésröl:( -
-
#944 mi a d szektorba voltunk, c be mennyi a jegy?
amugy tényleg elmondhatatlan leirhatatlan amit lát/hall ott az ember. pl tavaly 10-15 méterrel előttünk égette a gumit Biaggi hát mit is mondhatnék....felejthetetlen
na 1-2 kép amit igértem:
(pont a 46. kép lett:)) )
-
#943 Cracket tudtok hozzá? Mert nekem nem indul el, azt mondja hibás cd :( -
#939 Hat ez volt a legjobb futam az iden,de lehet,hogy
az utobbi 2 evben is.
Rossi Simply the BEST!!! -
Beagie #938 kiraly :) -
#937 kint voltam és kibebaszott über jooo volt amugy 10 perce értem haza:) holnap berakok pár képet a futamrol.) -
Beagie #936 ez a futam nagyon ott volt -
#935 Jatek? -
#934 miért nincs server ? :) -
#933 na én jól nézek ki azóta sem indul a játék a gépemen a tesómén viszont igen, ki érti ezt?:) -
#932 este legyen inkább server -
#931 ez a cimem 2:25-kor csinálok servert -
#930 81.182.23.234 -
#929 Ip-re connect kéne nem szerver nem hiszem hogy sokan vannak -
#928 hi játszunk? -
#927 Nah emberek ujra jo a netem ugyhogy lehetne csinálni servert :) -
#926 1ébként szoktatok még multizni? -
#925 bazze, most játszom a Champion fokozatban, és vmi kibaszott nehéz, már vagy 15X megpróbáltam az 1. pályát, de sosem tudok nyerni, kicsit lassú a mocim (még), egyenesbe sokkal gyorsabb a gép -
#924 eriggy a géptül:) -
#923 majd eltöröm én a kezedet te gyerek:DDDD -
Beagie #922 innen pl. ha a cd-n nincs
ps: nincs meg v.kinek a Capirossi bukás véletlenül? -
#921 Valaki help! feltelepítettem a game-et, de keresi a cdt vagy mi! Kell törés, hol találok? -
#920 bazze, tegnap újra feltettem a játékot, egész 7végén azzal nyomtam, meg is nyertem 2 fokozatban a vb-t, most kezdem el champion-on nyomni a game-t, iszonyat jó játék ez... -
#918 Micsoda befutó volt a mai...hihetetlen. Élvezetes verseny volt. -
#917 már +csináltam, köszi -
#916 hi én 11.ig simán elvittem -
#915 912-esre tudsz választ adni? -
#913 játszik még 1általán valaki a játékkal? eléggé haldoklik ez a topic... -
#912 hello (újra) emberek!
mit is kell csinálni training-ben a 6-os, ill. a 9-es feladatban? -
#911 Lécci mért nem tudok 170000-nél többet csinálni stuntban mások hogyan szerezték meg ilyen könnyen rossit angolok németek hollandok multiban meg simán verem öket de a legjobbakatis és hogyan lehet ugrani???
Stuntuban jump -
#910 nekem csak onnan hajlandó futni, ahova installáltam. Ha átteszem máshová kéri a cd-t, de miután visszateszem az eredeti helyére nem kéri.
Én a helyedben megpróbálnék egy reinstalt. -
#909 Bocs srácok, de nekem élvezhetetlen volt. Valamiért kibaszott gyors volt az egész. Ilyen gondom úgy látszik csak akkor van, ha magyarok ellen játszom, mert a Gamespy-os játékokra simán fel tok menni, és ott nincsen semmi gond.
-Tomi- -
#908 KG: ugyanott hagytam mint ahol volt és mégsem, neked elindul utána?