MotoGP 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A CloneCD jó lenne, de azzal nem tudok kiírni cuét...
Vmi védelme biztos van, mert máshol láttam, hogy kérdezik, hogyan kell kiírni.
Mindehhez hozzátenném, hogy Alcohollal felmountolva a bint tökéletesen megy...csak én szeretném cdre vésni.
Különben én is csak akkor vettem észre, hogy frizbit gyártottam, mikor kiírás után akartam vele játszani, neked most megy simán?! Nemá😊
TSW: Tunderke
Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D
végigolvastam az egész topicot, de senkinek nem volt olyan gondja, hogy nem tudja cdre kiírni? Neroval csináltam egy frizbit, Alcohollal is, mert nemtom milyen védelme van pontosan. Ti hogyan írtátok ki? Köszi a segítséget!
mondjuk eléggé izzaszto hogy folyamatosan ott vannak aseggemben 1 sec-en belülül + egy lehelletnyit tovább viszaengedem agázt és máris 3an beelõznek😊)
*Posse*T.W.D*
Blasta nekem egálba van állitva minden a mocin egy kicsit talána fék gyengébb😊
*Posse*T.W.D*
Viszont én championban uccsó helyrõl indulva soha nem érném be õket, hihetetlenül nyomják. (mondjuk Suzukán a 4. helyrõl indulva se sikerült értelmes helyezést elérni, sokkal gyorsabbbak nálam) Bár lehet az 5-ös top speed is benne van a dologban 😊))
Úgy értem a pontokat kb hogy osszam el, mert már azokat is átállítottam, de nem sok értelme volt!
Az egykörös dolog meg tetszik, be is állítom!
(kis csíter) :-DDDDDDDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
én ugy nyomtam hogy beállitottam 1 körös futamokra mert 3 körön keresztül ugye nehezebb tartani magd, kvalifikáltam magamat 1 helyre aztán ennyi 1 körön keresztül meg lehet tartani az elsö helyet. amugy a csempiön felétöl már nem is mentem kvalifikáciot és igy is elsö tudtam lenni. ami durva aza z esös pálya. ja meg még arra kll figyelni hogy ne nagyon koccolj mert elég hamar lehet borulni aztán akkor kezdheted elöröl a pályát
*Posse*T.W.D*
Láttatok már versenyezni, nem vagyok az a full béna kategória.
Eddig a Rookie és Pro kategóriában az összes futamot megnyertem, 129 pontot szedtem össze, elég fullos a verdám!
De a kibaszott champ fokozaton egy kört nem tudok megtenni esés vagy szántás nélkül...
Nincs az az Isten, hogy elsõ helyen tudnék befutni...
Nem tudom, hogy a hiba!
*Posse*T.W.D*
Na szerintem olyan 100-120-140-es pontok közül válasszunk vmit ezekbõl azért már jó motorokat lehet csinálni.
Annak tényleg semmi értelme, hogy mindenki beírja a kódot azt alázzák a full motorosok azokat akik napogig próbálnak 3 körös és train-es saját mocikkal bizonyítani.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Este majd mocizhatunk.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
*Posse*T.W.D*
Csak nyomja a dumát, hogy megcsinálta, de ugyan azzal a mocival fogja nyomni továbbra is!!!

*Posse*T.W.D*
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy figyelembe vettet a játékosok óhaját, és újra végignyomod a játékot, hogy ne csítelt cangád legyen!
*Posse*T.W.D*
Asszony érkezik estére, így PC max videózásra használható...
:-DDDD
Azért jó játékot!
Szét szenveded az agyad, és kapsz 1 rohadt pontot, míg Rookie fokozaton 3-at kapsz, de félszemmel hátrafelé vezetve...:-DDDD
*Posse*T.W.D*
Pro:400pont
Training: 10/14
season challanges:43/47
credits: 135/200
3 * os feladatok elég idegesitõek néha😊
*Posse*T.W.D*
Mivel a forma 1-ben sem a ferrari alkalmaszkodik, hanem a többiek törik magukat, hogy utolérjék, itt PONT nem ezt kell tenni, mert a gyorsabb gépek nem azért gyorsak, mert végigcsinálták a Legend fokozatot!
Ebben a mocis helyzetben a "ferrarisoknak" (tehát a trainerrel tuningolt versenyzõknek) kell alkalmazkodniuk a többiekhez!
Vágod?