1793
-
kvanta #1022 Itt talán még dobogó is lehet a cél! Remélem összejön, mert már tényleg megérdemelné Talma!! -
kvanta #1020 az nem az amikor elsőkerékre kell állítani a gépet a 2 vonal között?? -
donpedro #1018 Nekem is 8500-am van, és mostmár megy, de korábban szinte minden fagyott rajta, így a motogp is. Szedd le valahonnan a Radeonator nevű progi-t, és nézd meg az órajeleket, én lejjeb vettem egy kicsit a core és a memória órajelét is, úgy, hogy nem egyforma a kettő, állítólag a Radeonok így stabilabbak, és így nekem minden tökéletesen fut. Minden sima, és szaggatásmentes. Egyébként a problémát nálam a túlmelegedés okozta, sajnos minden piszkosul melegszik, de hiába hűtöttem, csak az órajel állítása segített. -
#1016 Nos, néha együtt játszunk SOF2-t, és biztos azt gondolta hogy országos haverok vagyunk, pedig nem is... :DDD -
kvanta #1015 Ezt most miért mondtad rá?? Nem értem -
#1014 Nekem Gef3 van ez is csak DX8-as, mégis gyönyörűen elfut a progi! -
#1012 Te ilyen kis buzi lehetsz Gugger, neked is beígérem a geadshotot mint Kaszinak. Majd a mociról váglak fejbe egy AK-val:DDD Csak most gyúrok egy yo mocira előbb:DDD Aztán jöhet a mehet:DD -
#1011 Hi all'
Nemrég kezdtem a mocizást még elég lájtos a gépem: NSR500 50 / 20 / 12 / 50. PRO fokozaton tartok kb. RIO pálya után. Eredményeim már feltöltöttem a GTO-val, és a magyarok között asszem van egy 3. helyezésem! Remélem még fellebb tudom majd a mocit! Úgy látom PRO-ban megverhető a mezőny, de a köv. fokozaton is? -
Beagie #1010 este egy jo kis multi?
-
kvanta #1009 http://www.bhmotorsports.com/competitions/motogp2.php
de leginkább itt bocsesz :) -
kvanta #1008 Itt :) -
#1007 Én vgayok Talma sporttárs hol regeljek??? -
kvanta #1005 nos ezellen lépéseket fogok eszközölni :) -
Beagie #1004 kvanta Valenciában csak 2. vagy! ez ciki :) -
kvanta #1003 Köszi a gratulációt :) -
#1001 EZEREGY -
#998 fullos a mocid? -
#996 jha egypár:)))
kár hogy sikerült felraknod az eredményeket most állhatok neki megint az összes pályának:)))))) -
#995 regisztrálod magad letöltöd a gto progit install után beirod értelem szerüen a felh.nevet/jelszot és submit gombra rányomsz
-
Beagie #992 disconnectalt
-
Beagie #990 már megy is : 81.182.9.217
20:00 kor start Suzukában!
-
#989 na fölraktam megint jo lesz:DD
8-kor akok remélem lesz ip -
Beagie #988 be kell mountolni daemon tools-ban (a hozzá tartozó cue-t) -
#987 Csak újra kéne majd egy erős mocit csinálnom, az meg időbe telik:( -
#986 Nahh lassan én is felrakom megint a játékot és akkor Kaszi reszkess, mert egy m203-al foglak lelőni a bringádról:DDDD -
Beagie #984 #981 -
#983 Mikor versenyeztek???
Mert én megyek akkor szeretek ezzel multizni
Jokerr-el egyszer mentem már..arra emlékszem
-
#982 hogy mehetnek ilyen idöket a külföldiek?
-
Beagie #981 este 8-kor hozok egy ip címet, hátha jobb lesz mint a múltkori képregény -
Beagie #979 Úgy tűnik ideje lesz nekiállnom javítani ... -
#977 ha jol számolok akkor jelenleg ez van:)
1 Kaszi46:388
2 joker(hun):362
3 scapegrace(hun):299
4 szpeter:262
5 gianni27:56 -
#975 a ket zaszlo között elsö kerékre kell állitani a mocit asszem -
#973 http://www.motogpdesigns.com/ nemrég kaptam ezt a linket sztem egész yo dolgok vannak -
#972 ha jol számoltam akkor jelenleg igy állunk
Joker:400
Kaszi46:359
szpeter:294 -
#971 mindjárt ki is számolom kinek mennyi ponrja van ha csak magyar eredményeket nézek:) -
#970 nem jo mentés volt bemásolva:)) többször raktam ujra már a gamét aztán valamikor regebbi mentést másoltam vissza, ha mindn stimmel most már a rendes eredményeimet mutatja -
Beagie #968 a +0:00.73 Phakisa-n kurvára idegesít -
Beagie #967 mé=még -
Beagie #966 mé küzdök a sajáttal, úgy túl könnyű lenne :) -
#964 áruba bocsátod had testedet a román dokkmunkásoknak?