MotoGP 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FrezeR
nekem ezt irja ki verseny inditásnál! mi az oka?

Iceman
Vki írjon egy Ip-t!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

?

menjünk pár kört

mondd az ipd 😊

Klap
1 kor ?? hát akkor már nemvagyunk 3an 😊
Kaszi46
81.182.0.139 lkehet jönni vagyunk 3an

*Posse*T.W.D*

Klap
játszunk má 😊
Kaszi46
en meg tegnap este nyomtam le legend fokozatot, elég undorito legalább 6 pályan esik az esö.
a mocim jelenleg igy áll:161/200
azt azert elég szarnak tartom hogy a legend végeztével semmit nem adot szokásos congratulatins feliraton kivül, pedig nyertem a bajnokságot. na mind1

*Posse*T.W.D*

zaki
bazz, én most nyomtam le egy bajnokságot, vagy mit, egész jól haladok már a moci tuningolásával, jövõ hétre már én leszek a Number1

Kaszi46
multkor ugyanezen filoztam. mondom direkt nem irják b z ip-t vagy mi? de sztem pangás van, nekem csütörtökön kiderül az uccso vizsgám eredménye aztán abba se hagyom a gp2-t😊

*Posse*T.W.D*

Klap
máshova irjátok a servereket vagy miér nincs game mostanában ?
Iceman
Az volt az elesés elõtti utolsó pillanata😊)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

jondoe
Kaszi, egy apró kérdés:
Egyszer épp a seggedben voltam , utolsó körben fordultunk rá a célegyenesre, amikor azt vettem észre, hogy a bal lábad a földön van. Na ezt hogy csináltad? Nekem még sosem sikerült..... 😊
zaki
köszi, megpróbálom

Kaszi46
felgyorsulsz aztán elsö féket nyomod mint az állat közben meg a hasalást a mocira

*Posse*T.W.D*

zaki
és azt melyik gombbal is tudom?

Kaszi46
elsökerékre kell állitani a mocit

*Posse*T.W.D*

zaki
szóval mit kell csinálni a 9-es pályán (Endo) a training-ben?

Kaszi46
oops tényleg ezt benéztem bocsi😊)))))

*Posse*T.W.D*

zaki
a 9-esnél mi a teendõ?

zaki
bazz akkor ezért nem tudtam +csinálni, de már sikerült, köszi...

Ams
a powerslide az amikor kanyarba szaggatottan nyomod a gázt.
te a burnout-ot írtad le 😊

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

zaki
köszi

Kaszi46
powerslide
gumiégetés starttol a célig elsö fékkel pumpálsz a gázt meg tövig .)

*Posse*T.W.D*

zaki
a training-ben mit kell csinálni a 6-os pályán?

Kaszi46
topicmentés

*Posse*T.W.D*

Beagie
ledobott

www.gtr-masters.hu

Kaszi46
ip?

*Posse*T.W.D*

Klap
nem játszunk ?
Beagie
ez nagyon ott volt

www.gtr-masters.hu

Kaszi46
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá aki nem látta a mai futamot hát nem is tudom mit mondjak isssszzzzzzooooonnnnnyyyyyaaaaatttttt durva volt

*Posse*T.W.D*

😛 jo de azon kivul persze in game gondoltam

May the force serve you well!

koszi es melyik motorral erdemes menni?

hiba
igen
a hangjuk 😊

Kaszi46
van

*Posse*T.W.D*

a kulonbozo markaju motorok kozott van valami kulonbseg kinezeten kivul?

Kaszi46
köszi kiproszálom

eurosportot reméélem nézitek😊

*Posse*T.W.D*

Iceman
Nekem úgy van beállítva, hogy ha elõrenyomom a joyt is gyorsul, meg ha nyomom az egyik tûzgombot is. Esõben induláskor csak egy kicsit nyomom elõre a kart, így nem pörög ki a kerék. Ennyi😊

Kaszi46
-ugy

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
elmondaná valaki hogy esöben hogyan kell ugy indulni? ugyanis 1 helyröl folyamatosan 15 re visszcsúszok és hát igy esélytelen hogy nyerjek😞(

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
valaki egy pár race?

*Posse*T.W.D*

Iceman
Most akkor van szerver vagy nincsen? Egyik ip-re se engedett be.

Ezt érdekesen hoztátok össze, de elképzelhetõ! Valóban elõször feltettem virtuálisról és utána úgy akartam játszani vele, hogy nem mountolom be többet, hanem berakom a cdt.
Sõt még gondoltam is erre és átnéztem a cfg-t, hogy nincs-e vmi bejegyzése errõl, de nem volt.
1 próbát mindenképpen megér, de jónak hangzik nagyon...KÖSZI!

TSW: Tunderke

a jelenlegi szerver: 195.56.230.65

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.

195.56.230.65

Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D

Akkor csak a binnel lehet gond, mert íróm tökéletes, a többi game/cd mind jó, csak ez nem megy...

Gyártottam egy frizbit Alcohollal...szerencsére csak újraírható volt.

Hmmmm, érdekes én is neroval írtam fel és minden okés, semmi védelem sem volt rajta, sõt a leírásában is ez állt. A hiba az ön készülékében van !

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Mondom hogy alkohollal írd ki.

Abit IT7, Intel 1800, 512MB 333MHz, Abit Siluro 4200, 120GB Maxtor+160GB Maxtor+160GB Maxtor, Pioneer 107D