1793
-
#1068 ok ,majd írj, ha tudsz jönni -
#1067 de van, csak most nem tudok jönni talán este! -
#1066 nincs kedve valakinek multizni 1-et? -
#1065 topic up! -
#1064 meg is nezem ujra :)) -
#1063 :((( -
#1062 nincs sajna -
#1061 a final ride on kivül van meg neked esetleg másik is? -
#1060 nekem is emgvan és csak annyit tudok mondani hogy ez az ember egy félisten. iszonyat brutális amit művel!!!!!!
fent van 1ik haverom ftp-én elkérem acimet aztán lehe onnan is tölteni -
#1059 olyasmi mint a getaway in stockholm sorazat csak itt auto helyet motorral rohangal a csavo...
pl egy 68 km szakaszt autopalyan eleg suru forgalomban 15 perc alatt nyomja le a csavo es ez vegig belso kamerabol mutatva
gyakorlatilag 300-al kerulgeti a kamionokt -
Moata #1058 Ez egy teljes film vagy mi? Dokumentumfilm? -
#1057 Ghostrider the final ride a cime es 800 mega korul van...
nagyon brutalis amit a gyerek muvel benne
dc-n meg tudom osztani ha kell valakinek.. -
#1056 nekem meg van:) -
#1055 volt multi játék? -
#1054 Hi srácok!
Sorry, hogy gamén kívüli kérdéssel fordulok hozzátok....
Láttam vmi gigabrutál mocis videjót... Ghost Rider volt a címe...
nem tudnátok adni vmi linket, ahonnan leszedhetem???
előre is köszi -
#1052 Én is:( -
#1051 kár, pedig én szívesen lenyomtam volna pár kört... -
Moata #1050 Érdeklődés hiányában nem lesz ma verseny. Majd legközelebb előbb szólok. :( -
Moata #1049 Természetesen az élő közvetítésre az osztrák 1-en. 20:00-21:00 között. Úgy gondoltam hogy az uccsó 5 autó előtti szünetben beírom ide az ipt aztán lehet csatlakozni. Ha lement az edzés akkor mehet a game. 10-15 perc szerintem elég lesz a jelentkezésre. Mondjuk még nem vagyunk elegen. -
#1047 na én is megyek akko má miko -
#1046 akkor már 3-an vagyunk :) -
#1045 Felőlem is mehet:) -
#1044 én benne lennék 1 pár versenyben -
Moata #1043 Na sziasztok. Rég jártam erre. Ha lesz elég jelentkező (rajtam kívül minimum 5 ember) akkor holnap este a F1 után mehetne egy online game. -
kvanta #1042 persze csak, nem mindig jön össze /akadályozó tényező az albérlet/!! :) -
#1041 Szokott valaki egyálltalán multizni ezzel a játékkal? -
#1040 Én már régóta használom regisztráció nélkül. Néha rákérdez, hogy akarom-e regisztrálni, adok neki választ, hogy nem és minden megy tovább... -
Lacika 79 #1039 Este megprobalom. :-) -
#1037 GameSpy egy fos, sosem rakom fel! -
#1035 Te is reszelj egy mocit, aztán jelentkezz nálam egy kis RACE neked sem árt! -
#1034 Töltsd le, telepítsd fel. Tulajdonképpen egy szerver keresö progi, amivel jol lehet szüréseket csinálni, és szervereket keresni játékokhoz! -
#1033 The All Seeing Eye -
#1031 Inkább SOF-ra gyúrjá te putta mert csak kispados leszel -
#1030 Az nem az amikor vegig egykereken kell menni a ket kapu kozott? -
Lacika 79 #1029 Akkor valamit en elronthattam, mert mar csinaltam azt is, meg egyeb okorsegeket, de megsem engedett tovabb. :-( -
#1028 Reszeljétek a motorokat, valamelyik este csinalok egy game-et az All Seeing Eye-ban! Remélem több magyar lesz mint spanyol! Esetleg irogassátok ide kinek mikor lenne yó! Remelem az "All Seeing Eye" mindenkinek megvan!!!
Nos akkor tessék nyilatkozni! -
kvanta #1027 ja, az a baj nekem fősuli, de szerda estétől nekem is jó!! Ha van valami szóljatok ide és ha tudok jövök szívesen -
#1026 Jaja lehetne egyet multizni.. -
#1025 Mikor csinálunk egy közös játszódást? Összejöhetnénk páran, egy kis versenyre! nos? -
kvanta #1024 Tényleg az volt de ez már tényleg nem Talmán múlt! Sajnos rossz a motor :(