Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Már bocs nem bántani akarlak, de az NFS messze áll tõle. Én is játszok NFS-el , de ez árkád.
Igaz még nem jelent meg demó így ne vonjunk le következtetéseket, de szerintem nem szerelés lesz csak vehetsz cuccokat amit a gép fog rápakolni ahova kell. És az autók sem törnek hanem lepattannak a falról és szerintem fizikáját tekintve NFS6HP2 lesz. De ha tévedek akor is örülni fogok 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
olyan mintha a kínai piacon lennénk...ez tényleg csillog😊))még a GUMI is😊
kiváncsi leszek mozgás (remélem stabil és folyékony 60-nal fog menni) közben, ha az olyan impresszív lesz mint a Burnout2 új király lesz az arcade trónon
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
én megvárom a véglegest
ja és term. konzolra való a gamma, még mielõtt itt feltesszük a nagy kérdést, hogy miért nem kanyarodik rendesen billentyûzetrõl😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de te már érett vagy...hajrá
Legalább az Invictus megpróbált, így még mindig csak az övék a tisztelet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ezt mindig ki akartam próbálni milyen érzés

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Kicsit szétoffoltuk a topicot... 😊
Ps2-n a GT3-at végigtoltam de nincs ps2-m....de amennyiben szponzoráltok egy ps2-vel hajlandó vagyok akár 100 oldalt is írni bármirõl😉))))
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Bocsánatot kérek mindenkitöl,hogy ezt elöbb nem mondtam !
Dante......
Let\'s rock BABY..!!!!...
őőő
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendõ tesztelõ,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante.......
Let\'s rock BABY..!!!!...
a képek itt
őőő

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
még 5 nap!!!! és kipróbálhatjuk!!!
őőő
a fõ autók a játékban szerintem: (sorrendben)
1. Skyline 2. Supra 3. Eclipse 4. RX-7 5. Neon
TOP5 😊
őőő
Vagy ha igen akkor remek😊
Kiváncsi leszek mennyi agyuk van a japán kocsikhoz EA-éknak...Ha van akkor a Supra meg a Skyline a fõkocsi az egész játékban...Ha nincs akkor jönvalami mesetuning kocsi😊