Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ha valakinek errol a keprol a realisztikussag jut az eszebe, akkor az fogalom zavarral kuzkodik.
NFS sux

Alexease
LOL
Alexease
A teljesen felesleges es buta tukrozodo aszfalton kivul, mondjal benne egy jo dolgot, ami kiemeli az eddigi autos jatekok kozul.
Atika :o)
Emberek mar igen bocsi de a street legal elmehet a jo busba majd ha a fiuk annyit fognak tudni mint az ea games-nel akkor le a kalappal elottuk de addig a nfs jobb lesz errol ennyit

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

zaki
ez 1 szokásos mfiahq hozzászólás volt... köze nincs a játékhoz, inkább maradtál volna csendbe

M@TriX
😊)))))) láttál te videókat belõle? NFS meg a realisztikusság 😉)) hihiiiii
Már bocs nem bántani akarlak, de az NFS messze áll tõle. Én is játszok NFS-el , de ez árkád.
Igaz még nem jelent meg demó így ne vonjunk le következtetéseket, de szerintem nem szerelés lesz csak vehetsz cuccokat amit a gép fog rápakolni ahova kell. És az autók sem törnek hanem lepattannak a falról és szerintem fizikáját tekintve NFS6HP2 lesz. De ha tévedek akor is örülni fogok 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

mafiahq
khm.. régen nem arról volt híres de most nagy valószínüséggel arról lesz, a tuningolásos rész is realisztikus lesz, akkor gondolom a fizika is. Amúgy ha megnézed a képeket némelyik pálya vizes,sáros pocsojás!

SecMan
Azért az NFS nem a realisztikáról híres, másrészt meg ha a képeken/videókon megnézed az utakat akkor látod hogy ne a porba és sárba mész ki hanem ugyanolyan nyáltengerbe mint amilyen a gumi 😊

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

mafiahq
sárgba= sárba! 😊)

mafiahq
De gondolom ha kimész az utcára a porba , sárgba ekõbb utóbb nem fog ennyire fénylenni , a gumi tuti nem 😊 (realisztika szerint)

see.aakogh
Kb mikorra varhato a vegleges verzio megjelenese?

SecMan
Szerintem meg pont hogy rosszabbul 😊 Ugyanis ettõl a csillogástól még a belem is kifordul. A gumi csillog bakker! ááá! na mind1, azért kipróbálom majd...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

mafiahq
Hát ezek a képek nagyon nagyon dögösek, a Golf is írtó jól néz ki fõleg a Street Legal Redline hoz képest!

mohus
huhh

olyan mintha a kínai piacon lennénk...ez tényleg csillog😊))még a GUMI is😊

kiváncsi leszek mozgás (remélem stabil és folyékony 60-nal fog menni) közben, ha az olyan impresszív lesz mint a Burnout2 új király lesz az arcade trónon

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nagyon várom!!! Állatjó lesz!!!

M@TriX
Láttátok az új képeket. Golf RulZ 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
csak szeretnénk... hónap végén jön a demo!!
gergou
Ez biza igy van😊

`Take a look to the sky just before you die`

Crazyn
A demó elvileg holnap jelenik meg, nem?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

mohus
demóóóó😊 még csak az kéne...megpecsmegkrekk

én megvárom a véglegest

ja és term. konzolra való a gamma, még mielõtt itt feltesszük a nagy kérdést, hogy miért nem kanyarodik rendesen billentyûzetrõl😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
a buggy topikba nézz be akkor.. és ott van az lfs...is
mohus
😊))

de te már érett vagy...hajrá

Csacsi
Az elég gáz. Ebbõl látszik, hogy egy csapat sem érett arra, hogy egy jó kis utcai szimulátort összehozzon.

Legalább az Invictus megpróbált, így még mindig csak az övék a tisztelet.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CSOCSO
full arkade lesz
Csacsi
Ja és 500.

Ezt mindig ki akartam próbálni milyen érzés

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Ja tényleg, a demo mikor jön? és a full?

Csacsi
Csakhogy szóljak Valamit a témához is. Remélem lesz rendes fizika a játékban, és nem lesz full árkád

Csacsi
Akkor még 2 évet várnom kell. 😞( Addig már úgyis jön a ps3. 😊)

Kicsit szétoffoltuk a topicot... 😊

d.t.f!
Nekem egy oldal is elég kezdetnek !
Dante.......

Let\'s rock BABY..!!!!...

Skynet
Hát....kb 10 évig voltam konzolos ps1-em még van...😊
Ps2-n a GT3-at végigtoltam de nincs ps2-m....de amennyiben szponzoráltok egy ps2-vel hajlandó vagyok akár 100 oldalt is írni bármirõl😉))))
d.t.f!
Fejek maradnak !
Dante......

[Walaki]D`Lair
bah...azt minek ide a játékosok fórumába? ott a konzolosoké...>😞

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

d.t.f!
Konzolos újság !
Bocsánatot kérek mindenkitöl,hogy ezt elöbb nem mondtam !
Dante......

king13
ez rendes újságosoknál kapható újság? vagy egy oldal? azért rendes újságnak szal akkor rám ne igen számitsatok 😊

őőő

M@TriX
min 3 év 😉

Csacsi
Van minimum életkor, vagy bárki jelentkezhet?

oneal1
és leeht kapni új gamékat tesztelni meg minden??

!Forza Ferrari!

king13
milyen újság?

őőő

d.t.f!
Válalkozokedvû fiatalok FIGYELEM !!!!!!
Ha szeretnéd magad kiprobálni egy újságnál mind leendõ tesztelõ,
És ha érdekelnek az efajta dolgok ne habozz küldj egy:
KB : Egyoldalas tesztet az általad kiválasztott játékról!
Ha megfelelsz üdvözlünk a csapatban !(Ez most komoly nem hülyeség !!!)
Email cim :[email protected]
Dante.......

king13
összesedtem egy-két "jobb" képet. fõ forrás az ign volt.
a képek itt

őőő

king13
...no comment...

őőő

oneal1
bazzeg most olvasom hogy eltolták..😞
kurva annyukat!!

!Forza Ferrari!

oneal1
ilyen korán kijönne warezon??

!Forza Ferrari!

Atika :o)
Ezek ki akajak nyirni az embereket idegilek????Baszki jojjon mar a jatek mar ezt varom nyar ota aaaaaaaa

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Skynet
heh lehet mire kijön a demo a warezokon fennlesz a full
king13
áhhh...szerintem nem lehet majd a demoban tuningolni...de már nicns olyan messze az okt6!

még 5 nap!!!! és kipróbálhatjuk!!!

őőő

CSOCSO
én arra vagyok kiváncsi mennyir lesz demo.. szal.. lehet építeni is autot? és ez hogyan lesz megvalósítva? 1 pályán kell csapatni és 10 szer kell rajta nyerni hogy egy autohoz nyerjünk 1 spoilert meg egy szárnyat stb stb...huhh de értelmetlenûl írtam le.. de nem érdekel.. szal az érdekel hogy csak fizikát leshetünk vagy vmi modon belekostolhatunk a tuninba is?...
king13
így a most kijött háttereket, screenshotokat nézve eléggé nyomják a Nissan-t szal nem kizárt hogy egy "nyers" Skyline-t kapunk. bár ez elég esélytelen...
a fõ autók a játékban szerintem: (sorrendben)
1. Skyline 2. Supra 3. Eclipse 4. RX-7 5. Neon
TOP5 😊

őőő

Skynet
A Demoban például a Nissan Skyline szerintem esélytelen mert az egyik legtuningolhatóbb kocsi az utcai tuninggépek közül,ráadásul az egyik legbrutálisabb is,szal az a demoban nemlesz...
Vagy ha igen akkor remek😊
Kiváncsi leszek mennyi agyuk van a japán kocsikhoz EA-éknak...Ha van akkor a Supra meg a Skyline a fõkocsi az egész játékban...Ha nincs akkor jönvalami mesetuning kocsi😊