Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nfs:u gba
Ebbõl 2 dolog tisztán látszik: 1. full-árkád lesz(ezt eddig is tudtuk, az MC2 és az SL2 óta eltántorodtam az árkádtól) 2. JÓ árkád-autós gamenek nézünk elibe.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
tavaly a FIFA 2003 lett nagyon jó az elõzõ részekhez képest...most a Def Jam Vendetta vagy SSX3 és az NHL 2004 is bizonyított és lesz még egy rakat gémjük
idézzek még?😊
várjá
"A vizuális fejlesztésre legalább annyi figyelem jutott, mint az érdemiekre és bizony itt is órákat töltöttem el. De megérte, mert ha végre szerzek egy modemet, akkor novembertõl Európa-szerte rengetegen tanulják meg rettegni a sárga-fekete Eclipset! Minden van, amit csak meber kitalálhat: ezernyi dísztárcsa, neonfények a kocsi alá, színezett üvegek, rengeteg matrica, na és persze nitro is dögivel."
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
engem látni?? ecsém😊))) olyan hülye kérdéseid vannak..lesd már meg hány hozzászolásom van😊 napi 8 orát itt ülök az sg-n😊)))))))))))
inf hlyett army?? áááh..felejtsd el...inf jobban bejön... army célzása eléggé félélethû...nah de mindegy... nemsokára kijön az uj inf.. már elõ lehet rendelni a cd-kre😊)) hûûûde off voltam😊 nah pííííísz!!😊
"a játék már most is iszonyú gyors és gyönyörû, úgyhogy nincs akadálya hogy az NFSU felváltsa a Burnout2-t a városi autóversenyek trónján"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
ez a nfs underground ot mikorra igérik?
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
. Nem mondtam hogy okos vagyok, de ha nem értesz vmit, akkkor ne magyarázzál hülyeségeket
Az hogy a jatek olyan amilyen, az sajnos teny, de ehez ismerni kellene a hatteret (ami egy atlag jatekost altalaban nem erdekel - jogosan).
Most ezt nem félreérteni, nekem nagyon tetszik az SL és tisztelem az invictust hogy ennyi idõ alatt ennyire képesek voltak.
nem értem mi köze az SL-nek az NFS típusú autósjátékhoz...
ha mint alkotást nézzük az NFS-nek van mit keresni a saját területén...
a SL meg egy kezdetleges félkész termék nagyon jó ötlettel