Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
LOL! Lehet, hogy eredetileg GBA-re irtak, es utana csak feljavitottak a grafikat PC-re?
Alexease
"Sul sito ufficiale tedesco del prossimo Need for Speed Underground della Electronic Arts è apparso un comunicato secondo il quale la versione demo del gioco (che peserà intorno ai 250-300M😎 sarà disponibile per il download solo nel mese di novembre."
CSOCSO
hjaa az nem érdekes..van olyan de nekem a felsõ csak kis piros x volt.. szal nem tudta megjeleníteni.. fura.. pedig én láttam az oldalon a képet.. de mindegy..
M@TriX
jópofa, amúgy a linked jó, de csak a honlap megtekintése után nézhetõ meg a jpg. Érdekes... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
faszom mivan ezekkel a linkekkel?? mindegy ezt kötelezõ meglesni:
nfs:u gba
CSOCSO
ÁÁSZTÁKURVAAAAAAA!!!
kell egy gba😊)))))

CSOCSO
szintúgy hiszem!
Skynet
És ami a lényeg leszedtem egy videót és nagyon úgy néz ki hogy EA-éktól nem megszokott módon qrvajó turbóhang van a játékban sõt meg merem kockáztatni hogy az eddigi talán legjobb ami játékban valaha volt..😊
SecMan
"ezernyi dísztárcsa, neonfények a kocsi alá, színezett üvegek, rengeteg matrica, na és persze nitro is dögivel."

Ebbõl 2 dolog tisztán látszik: 1. full-árkád lesz(ezt eddig is tudtuk, az MC2 és az SL2 óta eltántorodtam az árkádtól) 2. JÓ árkád-autós gamenek nézünk elibe.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

mohus
hát ha a Burnout2-t taszigálják, az már bíztató (mármint az arcade autóka kategóriában)...én nem tudom de az EA megtáltosodott...kezd visszatérni a hitem

tavaly a FIFA 2003 lett nagyon jó az elõzõ részekhez képest...most a Def Jam Vendetta vagy SSX3 és az NHL 2004 is bizonyított és lesz még egy rakat gémjük

idézzek még?😊

várjá

"A vizuális fejlesztésre legalább annyi figyelem jutott, mint az érdemiekre és bizony itt is órákat töltöttem el. De megérte, mert ha végre szerzek egy modemet, akkor novembertõl Európa-szerte rengetegen tanulják meg rettegni a sárga-fekete Eclipset! Minden van, amit csak meber kitalálhat: ezernyi dísztárcsa, neonfények a kocsi alá, színezett üvegek, rengeteg matrica, na és persze nitro is dögivel."

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
lol😊 tesóóó😊)))))))))))
engem látni?? ecsém😊))) olyan hülye kérdéseid vannak..lesd már meg hány hozzászolásom van😊 napi 8 orát itt ülök az sg-n😊)))))))))))

inf hlyett army?? áááh..felejtsd el...inf jobban bejön... army célzása eléggé félélethû...nah de mindegy... nemsokára kijön az uj inf.. már elõ lehet rendelni a cd-kre😊)) hûûûde off voltam😊 nah pííííísz!!😊
Alexease
A gyors es a gyonyoruvel nincs is gond😉
mohus
Az 576 konzolban egy pre-test már megtörpént

"a játék már most is iszonyú gyors és gyönyörû, úgyhogy nincs akadálya hogy az NFSU felváltsa a Burnout2-t a városi autóversenyek trónján"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

PsychoStarfish
Jééééé... Téged is látni még? Meg még az inf? 😄 Gyere Armyzni. 😄

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Mighty_
Nincs mit. Nem tudod egyébként, honnan lehet letölteni ezt a gammát?

[negativ] Les
THX mate😊)

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[negativ] Les
ez nem hátrány szerintem 😊)) sõtt!!!

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

CSOCSO
Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Alexease
Mighty_

Nono! -os kollégámat nem bantani 😊

CSOCSO
😊)))))))))))))))))9
Alexease
Szeretem a "tulnformalt" embereket😉) Hall egy ismeros jateknevet, es mar le is akarja tolteni😉))
CSOCSO
még sehonnan. .majd kicsit ..késöbb...
Alexease
Mit?!?
[negativ] Les
no akkor honna is lehet leszedni?

air23
ja azért a motogp ben i smegcsinálták az elmosódást elég korrekten mikor már 200km/h fölött nyomtad. az nagyon bejött 😊

ez a nfs underground ot mikorra igérik?

Stotoo
nemlehet hogy éppen benyomta a nitrot és ez miatt van ilyen effekt?😛

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

mafiahq
😊

KG21
Jaaa az más! Így már valóban köze van a valósághoz😄DD

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

mafiahq
kg21==> azért gondolom mert valami csoda gázt épp akkor aktiváltak, fél másodpercel már 180mph nél lehetett😊

ÁjjLe BoBBi
já=há 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
já johogy😉)

Alexease
De attol fuggetlenul persze, ugy fognak fustolni a gumik mint a hetszentseg;DDDD
ÁjjLe BoBBi
persze! minden verseny elött jön a locsolókocsi 😄DD

ÁjjLe BoBBi
gratulálok!

mafiahq
Aha de te kitaláltál még 1 szép címet is neki 😄 Mafia: Criminal Life vagy mit! nagyon okos vagy!! Még a címét is tudod! khm.

KG21
bazze, 85 mph-nál akkora csõlátás jön elõ, mintha 300-al menne? Kissé irreális

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki
lesz Mafia 2. Nem mondtam hogy okos vagyok, de ha nem értesz vmit, akkkor ne magyarázzál hülyeségeket

SecMan
És ott a pont.

mafiahq
MC2 meg nagyon messze van a realisztikumtól legalábbis az én véleményem szerint

Alexease
A ket ceg osszehasonlitasaban epp az az ironikus, hogy az Invictus a lehetosegeihez kepest, olyan szimulacios es fizikai engine-t ir(t), ami jelenleg egyedulaallo a jatekiparban. Elvileg magasan felul mul mindent.

Az hogy a jatek olyan amilyen, az sajnos teny, de ehez ismerni kellene a hatteret (ami egy atlag jatekost altalaban nem erdekel - jogosan).
mafiahq
Igen, igen zaki te nagyon okos vagy fõleg hogy lesz Mafia2 mi😄? kérdezzétek csak meg zaki szerint lesz mafia2 talán már van is!!

SecMan
Nebafffá ki velem?! Ilyen lesz a nitro??? NEEEM! Hát ez totál MC2! 😞((

SecMan
Az NFS vs. SL hasonlítgatás már csak azért is nevetséges mert nézzük már meg hogy melyiket hány fõs gárda mennyi idõ alatt mennyi pénzért csinálja... NFSvs.SL=EAvs.Invictus hát nem egy súlycsoport a kettõ.

Most ezt nem félreérteni, nekem nagyon tetszik az SL és tisztelem az invictust hogy ennyi idõ alatt ennyire képesek voltak.

Alexease
Ez szokott aggasztani, amikor hasonlitgatnak. Nem lehet osszehasonlitani egy NFS-t SL-t es GPL-t.
mohus
na ezt akartam írni mint te😊...hogy össze sem lehet hasonlítai õket mert teljesen másról szólnak

mohus
elcsesztem az elsõ mondatot😊

nem értem mi köze az SL-nek az NFS típusú autósjátékhoz...

mohus
nem értem mi köze a Street Legalnak autósjátékhoz😊

ha mint alkotást nézzük az NFS-nek van mit keresni a saját területén...

a SL meg egy kezdetleges félkész termék nagyon jó ötlettel

Alexease
Nem szutykozni akarom, mert kell ilyen jatek is, van ennek is tabora. Es ezzel nincs gond.
Csak akkor van gond, ha valaki ugy gondolja, hogy ennek koze van barmilyen "autohoz" is.😉
Es akkor, ha valaki hasonlitgat, pl. SL-hez. Mert ennek a kodja az Sl-hez kepest amoba szintu.