22257
-
#5144 Ez a feltetelezes elegge santit, mivel a virtualisra is azt hiszi a win hogy cd:)
Amugy nekem mountolva van es nem megy. -
#5143 mert lehet az a hiba h a cdrol toltené a rewardos részt és a cdromokban keresi nem a virtuálisban, ez csak egy feltételezés de lehetséges :) -
#5142 én kiírtam és full install aztán patches nocd meg crack és fut normálisan
lehet valami igazság :)) -
BlackWolf #5141 en nemtok helyet de nekem nagyon kene :D -
#5140 hmm egy kérdés: akinek megy KIÍRTA CD-re???
akinek meg nem MOUNTOLva van?? -
#5139 engem nem vág ki:))
hova gecibe tegyem fel adjon valaki helyet :) -
BlackWolf #5138 nembaj nekem kell -
#5137 Akinek nem megy annak peccsel sem megy, akinek meg megy annak pecs nelkul is megy.
Szoval a peccsnek a coll rewhez semmi koze. -
BlackWolf #5136 nekem azert feltehetned -
#5135 Nekem van.
Pedig nem megy. -
#5134 azt nem hiszem el, hogy havernak leírtam neki tökéletesen megy, nekem miért nem???? lehet hogy ki kéne írnom cd -re mert mountolva nem megy?? -
#5133 es igy se megy :\\\\
ujraraktam es feltettem az 1.1 es cracket...COLLECT REWARD = Quit game .. -
#5132 mega nekem megvan az
de ha menteni akarok kivág :\ -
#5131 nem elérhető a link sorry pill és orvosolom -
#5130 ezt szedd le és meglátod a nagycsodát :) -
#5129 Nekem ilyen nincs :( Beírtam Searchbe, és nem találja. Nem lehet, hogy emmiatt fagy ki a játék, mert nem kreált ilyen könyvtárat? Másnak akinek fagy, neki van ilyenje? -
#5128 nem az online peccset kell feltenni almi :)) mindjárt mondom mit -
#5127 és mire jo hogy nyomkodni lehet azokat a szarokat és akkor változik a handling meg stb. de felfele pl sosem változik mindig csak lefel -
BlackWolf #5126 na faszom nekem a online-t felteszem abszolut nemmegy ha alap crack van akkor meg kilep a rewardsnal kurva anyjat -
#5125 NFS Underground
*.ugd fájlok vannak benne -
#5124 Mit nem értesz rajta?
Két fajta ár van, egyik, hogy te kapsz még zsugát, ha kicseréled az autót, vagy neked kell még ráfizetni. -
#5123 Megtudod mondani a save konyvtár nevét? Mert nekem nincs itt. Pedig saveltem is már, ami jó lett. -
#5122 mert nem igazán tiszta nekem az :) -
#5121 JA TRADE IN-T EL TUDJA NEKEM MAGYARÁZNI??????? -
#5120 úgyhogy valószínű reinstall meg uninstall során nem veszik el -
#5119 ide menti -
#5118 documents and setting/all user/application.../ nfs -
#5117 akkor meg tényleg a letöltés során basz el valamit neki szerintem -
#5116 A Save fájlokat hova menti el? Mert én is reinstallálni akarom, de nincs kedvem már 3*-ra ugyanide eljutni (utsó pálya az első részből). -
#5115 mondom én peccseltem azzal amibe benne van a cracked speed és ami nocd-s verzió is -
#5113 Nem szar az semmi baja, csak hiányzott 3 file. Azt pótolni kellett és már jó is. Itthon 2 gépen is fut kifogástalanul a WC-s verzió. -
#5111 nah kiproszalom muxik e ha nem paccsolgatok semmitsem -
#5110 most átálltam kicsit nfs-re úgyhogy most nem szerkesztgetek pályákat :)) -
#5109 csáó :)) -
#5108 ahh :) csao! :D
--
svejk: az nem a collect rewardos hibára jelent megoldást.. -
#5107 én meg a megamaster :))) -
#5106 jah az vok :D -
#5105 blackshadow te vagy a trackmanias blackshadow?:) -
#5104 Mivan? -
#5103 nah en azt csinalom: reinstall es hagyok mindent alapbol nem paccselgetem amig nem lesz veglegesen jo a crack