22257
-
#5042 Na azt hiszem, megyek játszni. Az ötletekből kifogytam. Másokkal szemben (akinek nem inge, nem veszi magára) pedig, akik a "dögöljön +, aki játszik" szlogent hangoztatta itt, én esköszöm nagyon sajnállak benneteket. Rossz látni, hogy mit kutattok, kinlódtok és semmi eredménye nincs. Arról nem beszélve, hogy a neten is többen játszhatnánk, ha nem áll elő ez a fránya helyzet. SZóval minden együttérzésem a tiétek. (De komolyan.) -
Sharinghan #5040 Hát gyerekek nincs más választáson uninstall ! (KOTOR rula!!!!)
-
Sharinghan #5039 The Shinobi must read underneath the underneath! -
#5035 A kért állományok postázásra kerültek :))))) -
#5034 ahhoz képest hogy csomoan nagyobb reputationban vannak nincs akkora style pontotok.. hm.. -
#5031 43 ezres driftelés:))))))))))) lehet még javítani azért.. kinekmennyi a csúcs?? most kaptam megint kurvasok pluszt.. szal megépítem az új autot.. de itt a kis miatám:
persze most hogy megkaptam az új upgradeokat megyek meglesem mit tud a többi autoval csinálni szal előfordulhat hogy most cserélem az autót...
hja és hogy feka fehér... nem tehetek róla hogy mindenki engem másol... -
#5029 TUTI BIOS BEÁLLÍTÁS: lejjebbvettem a memória hozzáférési sebességet, agp-t babráltam és mostmár a tournament első pályályától KIDOB a winbe, eddig ezt nem tette csak belassult. Úgyhogy most variálok.
MONDOM: AGP VAGY MEMÓRIA MINT AZ SL:REDLINE-NÁL -
#5027 De video driver nem lehet, ertsd meg.
Ha az lenne akkor csak az nvre lenne jellemzo, az atira nem.
Marpedig ati kartyaknal is ugyanez a helyzet.
Az lehetetnel hogy minket kartyanal ugyanolyan driverhiba lenne.
Tok masok a driverek.
Winfos sem lehet szerintem sem. -
#5026 ok, megy mindjárt -
#5024 És mégis problémád van?
Hát akkor tényleg nem tudom. Azonban az +győződésem, hogy nem XP, nem biosz, nem hardver, hanem valamelyik driver (ha tippelhetek akkor talán ........ VIDEO???? :)))) -
#5021 Szerintem tév úton jársz. Ennyi rosszúl beállított biost nem hordott még a hátán a Föld. Ellenben ennyi ember igen is van, aki nem a vid.kártya gyári, hozzá kapott driverét használja. Nem ismerős az utolsó mondat??? :)) -
Itt tartok most... -
#5018 Esetleg agp beallitasok?
Van egy par, fast write meg ilyen hulyesegek.
Esetleg ezeket lehetne csekkolni. -
#5017 Ne idegesits mar milyen zagyvasag ez?
Amugy megnyugtatasodra leirom, en is az msi altal kiadott drivert hasznalom az msi kartyamhoz. -
Itt van a mostani kicsikém^.^szarabban lehet picit kormányozni még mint a mx5öt de lefosom má 1 éve mx5el nyomtam pffuj. -
#5014 És mi a mailcímed ??? :))) -
#5012 A szétesett pixelek általában driver probléma. Mondom én hogy valami olyan lesz. Azért mert egy előzőt eltávolítotok a gépről, még nem biztos, hogy nem marad belőle valami szemét, ami továbbra is használat alá fog esni. -
gonosz #5010 sharingan no kakashi? :) -
#5009 A kérdésed jó. Én már elég rég szedtem le. Ekkorát kilinkelni sajnos nem tudok. Szóval keresgélj bátran. Ajánlom mindjárt a Microsoft oldalát :)) -
#5008 Minden jel arra mutat hogy ezek pont nem a hiba forrasai
De ne legyen igazam! -
#5007 Nekem is angol winfosom van az összes létező hivatalos patch-csel, de ugyanúgy kivág néha savenél és minden Rewardnál. -
#5006 AZTHISZEM RÁJÖTTEM MI A BAJ. A MEGOLDÁST NEM TUDOM.
Nekem az első tournament utsó pályán hal be, szétesnek a textúrák és belassul 1-2 fpsre. A következőt vettem észre: mikor bejön a betöltés képernyő a monitorom villan egyet mint amikor felbontást vált és kezdetekkor mikor még nincs semmi gond szebb is a kép, vagy felbontást ugrik vagy bevált fullscreen antialiasingba és szerintem itt lesz a baj. Vagy kevés a mem a vidkártyán vagy nem bírja 32 Gef2GTS-em van nem is támogatja a fsaa-t. felraktam a game saját dx-ét az sem változtatott. legfrissebb nvidia driver van fenn. Van egy olyan érzésem is hogy bios problémák lesznek illetve az ott található videokártya vagy memóriakezelés beállításai mint a Street Legal Redline-nál (nekem ott is gond volt BIOS babrálás megoldotta, túl gyorsa volt állítva a memóriahozzáférési sebesség, visszavettem és működött) Csak ötleteket adok hátha valaki rájön. -
#5005 Pl. azért, mert éppen az atinál olvastam pár héttel ezelőtt, hogy a mittom én milyen Catalist driver (ha jól írtam) legújabb, csúcsszuper, mindenféle baromságot művel a játékokkal. Az egyik ismerősőm csak azért, hogy az ANNO 1053 game fusson, csinálhatott egy format C:-ot és újra istallt, mert nem lehetett ezt a szuper valamit eltávolótíni. Vissza tette az eredeti drivert a gépre és ment neki mint állat. A most annyira felmagasztal, Nvidia honlapon hivatalosan fentlevő "csúcsszuper" omega driver, teljesen szét b...ta a rendszerem és én is a format c:, majd installal tudtam orvosolni. Olyat sikerült tennie, amit a környéken szakember még nem látott, pedig 15 éve foglalkozom gépekkel és elhiheted, pár drivert már insalláltam és uninstalláltam. Megkéne már végre tanulni, hogy az esetek nagy részében, a kártyához adott gyári driver az igazi, illetve valószínüleg azzal megy minden game. Természetesen kivételek akadhatnak. Nekem is az MSI által kiadott (kártyámhoz) detonator 43.00-ás driver van a gépen. Soha nem volt vele semmi problémám. Hát ennyi. -
bb #5004 Mindenki cserelgessen drivert, winfost, regiont aztan irjatok meg hogy sikerult-e valami! -
#5002 Nálam a felbontás 124x768 fullra tolva (a játékon kívül az asztal/tulajdonságok/beálítások/speciális/NvDetonátor-ban is). Néztétek a beálításotokat ott is? Szerintem nem ártan. -
#5001 Elolvastam de a torteneted leirasan kivul semmi uj nincs abba.
Mit kene tudnom kihamozni belole? -
#5000 5k ENYÉM!!!!!! -
#4999 5k -
#4998 Csak egy par emberkenek fut angol xp-n is ugyhogy azer mondom nem ez a baj.
Vagy mire akarsz kilyukadni? -
#4997 Ha nem tetted volna még, el kéne olvasni a &4791-et. Ha lovastad már, ezere bocs. -
Sharinghan #4996 Nálam Xp van Angol ! XP 1500 + Gef. 4 TI4200, 256 MB memória! Mindent próbáltam már driver csere (52.akármiről vissza 44.01 -re)dx csere patch! Olyat olvastam az egyik oldalon hogy talán lejebb kell venni a felbontást meg valami optionsban a SMARTGART tab -nál ki kell kapcsolni a fastwrite-ot de ezt nem találom! Amúgy a játék max-on megy akadás nélkül ezen a téren minden oké! -
#4995 NAkam WinWP SP1 hun SP2-re feltolva és semmi bajom, már többször leírtam. Az nem igaz, hogy csak egy pár emberkének fut magyar WXP alatt és mindenki másnak sz...r az XPhun-ja.El tudod te ezt képzelni? -
#4994 Nekem is ez van :(( a rewardnál kivág winbe, pedig az összes win patch fent van, ami létezik. Megcsináltam azt a crack patchelést is, de szaraxik ugyanúgy :( -
#4993 ja, és a patch 1.0 se javította meg :/ -
#4992 hi, nekem angol xp-m van és nekem is reward nál vagy, nomeg save nál :) ami vicces.
havernak magyar win xp, servicepack 1, minden frissítéssel megy.
ma felrakom én is a frissítéseket, aztán új drivert, aztán leírom a tapasztalataim ha érdekel majd még vmit. -
#4991 XP van a fagyosoknal is.
Magyar, angol, sp1-es, sp1 nelkuli...minden verzio megtalalhato.
Regional settingsszel jatszas is megvolt mar.
Compatibility mod is. -
#4990 Jaja, es nekem magyar XP-vel megy!
Ha esetleg kiderulne, hogy a fagyosoknal, mindenkinek 98 van... Nem lehetseges?
Erintettek: XP alatt fagyott vagy mas? Szvsz a 98 alatt mar nem jo manapsag jatszani! Nekem eleg sok problemam volt vele, ami XP alatt nem! -
#4988 X file lesz ez majd meglatod. -
#4987 directx-files:) -
#4985 nah toltam én is a játékot, a kis golfom már elég jól áll, lassan kéne vmi komolyabb gép:) Egyébként hál isten engem még egyszer sem vágott ki/fagyott le, pedig magyar xp-m van sp1-el.