Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
thedriver tegnap 19:53 | Válasz erre | #454
NFS 7: PC Demo on October 6th Monday, 29.09.2003
At the official australian website of Need for Speed Underground, Electronic Arts announced the PC Demo to be released sooner, on October 6th.
2.
http://www.electronic-arts.com.au/eagames/nfs_underground/
õõõ
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
de meg nagyon messze van az a hatodika:(
õõõ
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
WiZZaRD: nem, így van a GameStar akármennyire is írta. (legalábbis szerintem)
Én is várom :)
õõõ
õõõ
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
A képek meg infók alapján egészfrankó Madmax szerü kocsituningos autósgame lett volna frankó fizikával..:((
Ennyire barmok egyszerûen nemlehetnek...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
szerintem az sl önmagában nagyon kevés gamez...sl egy jo 5let...ha összeállnának egy értelmes fejlesztõvel akiknek elmondják az ötleteiket akkor lehetne egy 10 pontos gamez...
de, van olyan játék ami mhozzávetõlegesen olyan fizikával rendelkezik, mint az SLRR, kasznigyûrõdés alkatrészlevállás stb. Azt a halom scriptet a procinak kell feldolgozni.
Ha valamit szarnak látsz és véleményt mondasz, azelõtt mögénézhetnél.
Idézet az SL fórumból: "Köszike Mindenkinek a tippeket, már nagyon királyul fut a Game, még nappal közepesnél nagyobb forgalomnál sincs semmi gond vele!!"
Na. Van akinek jól megy. ;)
Nekem is akad és nem fogok vele játszani ha nem fog megfelelõ Framerate-et produkálni, de azért nem mondom hogy szar mert nagyon sok jó dolog van benne. De mivel szeretnék városban is menni, így ha nem megy, akkor nálam nem megy többet. Ennyi. De hogy egy NFShez hasonlítod ahol közel fix modellekre ráhúznak egy skint. Azért ez ennél komolyabb.... Nem akarok itt vitát, te leírtad amit gondolsz most én is. Szóval nem kell hozzászólni, de aki még nem látta a játékot és csak a te hozzászólásodat olvasná el azt nem szeretném. Jó tisztán látni.
Ezzelszemben fogod az õsrégi invictusos Insane-t berakod egy 300-as gépbe tnt2-vel monnyuk kapsz 5 fps-t...Beraksz ugyanebbe a gépbe egy gef2-t megint kapsz 5 fps-t...haviszont 600-as gépbe teszed be tökmind1 melyik videókarival akkor kapsz 10 fps-t....
Sajnos a SL is ilyen...És hiába a patch,mert a skacok NEM TUDNAK VIDEÓKÁRTYÁRA OPTIMALIZÁLNI!
Szal a legnagyobb öröm azlenne ha végrevalahára felfedeznék hogy nemcsak a processzor figyel a gépházban hanem ottvannak a 10-100ezer forintos videókártyák is...Ha ezt észrevennék és figyelembevennék a patchkészítésnél mégazislehet hogy a játékuk feleakkora gépen mint most duplaakkora FPS-t produkálna...De erre szerintem semmi esély mert az Insane óta nemjöttek rá mi is az a videókártyára optimalizálás:)
Szal ennyit a vitáról meg arról hogy majd jön a patch...Jöjjön.De hatalmas fps növekedés nemlesz--> a játék szarmarad a sebesség miatt...Béke poraira pedig ha jólfutna az egyik kedvencem lenne...
Várd meg a patchet és meglátjuk....
elkényelmesedtek a kedves programozók...vagy inkább nehéz ezzel a winfossal megküzdeni...mindegy a végeredmény ugyanaz
de miért nem ad ki billy bácsi egy olyan winfost amiben a bootoláskor eldönthetõ lenne, hogy irodázni akarok vagy játszani:)..mint régen ,hogy meglegyen a 640k..kikapcsoltunk ezt azt hogy elmenjen a gamma:)
akkor nem zabálna annyi erõforrást...
ja de akkor nem venne a kutya sem új számítógépet meg XP-t
bocs a filoért....
sztem az NFS:UG jó lesz, szép lesz....a tuning mindenképp érdekes lesz a shotok alapján egy film jut eszembe:)))
de emlékeim szerint az elõzõ részhez is igen izmos gép kellett...és még akkor sem volt stabil 60fps...megriccent rendesen..nem is az aszfalt...hanem inkább a környezet volt dadogós
a konzol verziókból csak a ps2-es volt említésre méltó, de az sem volt 60fps, de legalább stabil volt..az X és GC szaggatott rendesen
egyelõre a Burnout 2 az arcade trónon
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
demég õis kijelentette: Bármilyen gépben szaggat soxor játszhatatlanul...
Még ha egetverõ grafikalenne megérteném....Talán...
Ha a patch után nekem is így fog menni, akkor ûberkirály lenne. ;)
Akkor fog az a játék jól futni minél nagyobb a számítógéped processzora...A videókártya szinte teljesen mind1...Ez azért 2003-ban eléggé égõ..:)
Csak viszonyításnak: A MAFIA kidolgozása egymilliószor szebb,részletesebb,mégis feleakkora gépen duplaannyi sebességet produkál mint a SL redline...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Igazandibol, ez a grafikai engine kellene az SL ala, es mindenki orulne. Az SL-ben is vannak/lesznek "kitek" annak, aki nem akar vagy tud szoszmotolni.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
majd ha kijön..szerintemmajd akkor anyázzatok...lehet pofára fogtok esni