Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaj miket beszélek
MOST A PES3 a király😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
ez még zsírabb lesz...állatul néz ki.. ismert márka.. ismert tuning cuccok.. és kurvajo hang!!! GYÁJ!! nagyon jo gamez arcade fizikával.. nem lesz ez olyan rossz... ultrarealisztikával irányíthatatlan lenne a sok 600-800 lovas dög.. +nitro.. jeszus...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
amúgy halkan megjegyzem, hogy nekem mind2 gém bejön 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
NFSU: csilivili grafika, gyenge szerelés, gyors játékmenet, árkád jelleg.
SLRR: Nem olyan szép grafika, iszonyat jó tuning, összetettebb játékmenet, szimuláció.
Valakinek ez a fontos, valakinek az a fontos. Valaki gyors élménytelen vezetést vár el, valakinek meg inkább a szimuláció kell. Ez így van rendjén, sajnos nem vagyunk egyformák, de kár két lapon említeni ezt a két játék, mert mindegyik valamibenn jobb mint a másik, ezért a kettõ között soha nem lehet eldöntetni, melyik a jobb. Ez mindenkinek a saját izlésvilága szerint kell megitélni.Ezért van ez az ellentábor is, mert valakinek ez, valakinek az jön be. Szerintem mind a két program a maga nemében páratlan. Legalábbis az SLRR. A másik azért nem, mert még nem tudjuk, hogy mi sül ki belõle.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
egy gamezrõl beszélünk!! egy p4 es gépen probáltam ki a gamezt...szar.. ez van....hurrá ha neked tetszik...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Az igazság meg merõben relatív, csupán nézõpont és izlésvilág kérdése jelen esetben.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nem, nem vagyok, aki ismer tudja hogy ritkán tudnak kihozni a sodromból, de nem szeretem a nem logikus dolgokat.. de ennyi, csak befirkantottam én is a véleményemet 😉
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
De utálom, hogy mindig negatív példaként mondjátok. Nektek negatív mert nektek az. Ha nem tetszik, akkor ezt az SL topicba mondjátok, ott úgysem érdekel senkit.
De a fórumba nem csak olyanok járnak akik kipróbálták már, de ha én úgy jönnék ide a ti beszóllásaitok alapján messze elkerülném. Mondjátok azt, hogy nem tetszik nektek, mert... és utána tehetitek, hogy milyen konfiggal mennt.
Ritkán vagyok ideges, de utálom az agresszív kismalacokat.
Jó figyelembe veszi de totálisan minimális szinten,mondhatni csak a videókártya memóriáját....annyi...
Ha 64 mega ddrramos a videókártya lehet gef4ti de lehet akár gef4ti4800 akár akkoris ugyanúgy fog futni....Ez azért RÖHEJ....és ez így megy már az Insane óta...A srácok így totális sikerprogramot a büüdös életbe nem fognak készíteni...
az MC2 nekem tetszett.. egész jol el lehetett vele hülyülni.. 3 as minimum...
börnáutot meg sajna nem tudtam kiprószálni de tuti min 4 es...
...az ötlet csillagos ötös fölé, a megvalósítás 2-es 3-as
és így nekem ez is olyan "primitív", mint a MC2...
Burnout2-zz õ van most a trónon (árkádban) és újra tetszene az árkád😊.
SZVSZ
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
a Midnight Club-ot még értem, de az SL2 miért árkád?