Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
zsíííííír
Ombika
tiszta gaz ez a game GT3 ala PS@ 😊

mohus
én is inkább erre szavazok mostanság, mint nyammogni a spoilereken és izzadni a kanyarokban😊

jaj miket beszélek
MOST A PES3 a király😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
jovammááááááááááááááá szönyegfutam😊 (faltól falig😊))))))))))))))))))))))))emlékeztek még?😊)))))) hehheh majd ándörgránddal csapatjuk megenn.))))))) ki akar velem lennia Supra teamben?😊)))))) minden auto fajtában ketten éehetnek.. nagy versenyek stb😊 mehet?😊
ÁjjLe BoBBi
pfffffffffffff LOOOOL 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

gyraph
Legalább 1szer nyertél volna...istenem de boldogok lettünk volna és az egekik istenitettünk volna, hogy végre legyen egy kis önbizalmad..., de sebaj, majd most bizonyithatsz fiam... 😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

[Walaki]D`Lair
Arcológép....😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

ÁjjLe BoBBi
loooL!!!!!!!!!!!!!! amatorfesztivaL!!!!!!!!! mennye mar midnig zuztam mind a kettotoket !! 😊) amatorpalantak 😊)

[Walaki]D`Lair
LOL....pfff....majd a HSF Skyline team mindenkit bealáz...😄DDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

gyraph
Hááát...én már HP2-re nem nagyon vagyok kapható, mert rongyá untam a gamezt, talán Ullrich még igen, de neki meg mostanában rengeteget kell tanulnia. Majd Underground-ban újra rongyá alázlak benneteket Ullrichal...amatörfesztiválosok!!! 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

ÁjjLe BoBBi
jjaj nagyon utott a party 😄 nemsokara letoltom a gamezt aztan toljuk megint. ullrich es gyraph jonnek barmikor 😄 kurva jo volt es a zene benne a legjobb 😊

[Walaki]D`Lair
de a HP2-ben minden volt csak börnáut nem....meg a kanyarban se csúszott...

CSOCSO
akkor már inkább nfs pu!!!... nekem az is jo ha nfs hp2 izika van.. csak ha feelinges street rainget akarnak cisnálni akkor igenis kell az hoyg kipörögjön a kerék.. a burnout lehetõség.. és nem ugymint a sc2 ben vagymiben. ahnem mit mondjuk a merci racingben..
[Walaki]D`Lair
hát...inkább NFS4 vagy méginkább NFS😛U....de a királyos a LFS lenne...😄DD (csak azt a kurva keréktapadást csinálnák már meg....>😞 )

CSOCSO
majd meglássuk mi lész... ha hp2 fizika lesz számomr az is zsííííír!!!! azért kurvajokat játszottunk bobiékkal anno... nem igaz Bobbi??😊))

ez még zsírabb lesz...állatul néz ki.. ismert márka.. ismert tuning cuccok.. és kurvajo hang!!! GYÁJ!! nagyon jo gamez arcade fizikával.. nem lesz ez olyan rossz... ultrarealisztikával irányíthatatlan lenne a sok 600-800 lovas dög.. +nitro.. jeszus...
M@TriX
Szerintem maradjunk Csacsi megállapításánál. Akinek ami kell, úgyis csak fight lenne 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Elismerem hogy szebb lsz, gyorsabb, sok valodi alkatrsz es automarka, de mit er a tuning es a szereles, ha ugy mozog az auto mint egy szappantarto.
CSOCSO
ha szimulácio akkor lfs... ha grafika akkor nfsu ha tuning akkor slrr... de számomra tul sok és nagy azért a gamez hogy összerakjak pár autot... mivel az slrr ben csak az tetszett amig bent voltam a garázsban... és számomra végülis nem az jelentette az örömöt hogy levettem a spoilert rátettem a spoilert.. hanem az hogy láttam átalakulni az autot..és ez meglesz az nfsu ban..sõõõt még jobban hiszen olyan spoilereket is láthatunk amik valoban léteznek.. nemtom ki mennyire ismert a tuninggyárto cégek körében..én eléggé sok tuningcéget ismerek...sok spoilert láttam.. és jobb feeling látni azt ahogy a suprámat teli aggatom tok királyságos spoilerekkel.. mint az hogy ismeretlen autokat spoilerezgetek..d e amugy minden.. nekem 8 hogy kitekben veszem a dolgokat.. vagy hogy én szerelem össze.. akinek szerelõsdi kell..az vegyen egy 1/10 es modell autot.. és szereljen ugy ahogy akar... ottmár van szerelési élmény.. ami engem illet.. ha minden összejön visszakapom az 1/5ös autokámat😊)))))))))))))))))))) gyáááj milyen disznolkodások lesznek itten😊)gyáájj
M@TriX
Ámen!

amúgy halkan megjegyzem, hogy nekem mind2 gém bejön 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Csacsi
Ahogy látom, ez örök vitatéma marad.

NFSU: csilivili grafika, gyenge szerelés, gyors játékmenet, árkád jelleg.

SLRR: Nem olyan szép grafika, iszonyat jó tuning, összetettebb játékmenet, szimuláció.

Valakinek ez a fontos, valakinek az a fontos. Valaki gyors élménytelen vezetést vár el, valakinek meg inkább a szimuláció kell. Ez így van rendjén, sajnos nem vagyunk egyformák, de kár két lapon említeni ezt a két játék, mert mindegyik valamibenn jobb mint a másik, ezért a kettõ között soha nem lehet eldöntetni, melyik a jobb. Ez mindenkinek a saját izlésvilága szerint kell megitélni.Ezért van ez az ellentábor is, mert valakinek ez, valakinek az jön be. Szerintem mind a két program a maga nemében páratlan. Legalábbis az SLRR. A másik azért nem, mert még nem tudjuk, hogy mi sül ki belõle.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

mohus
nekem azért tetszik😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

WiZZaRD
blablabla...ket teljesen kulonbozo megkozelites a ketto. a kozos, csak annyi, hogy mindkettoben autok vannak.

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

CSOCSO
ez valami magyar féregség hogy barátokat azonnal fikáznak kiröhögnek ha valamiben nem eggyezik meg a véleményük vagy alabpol az emberek ennyire köcsögök??...
egy gamezrõl beszélünk!! egy p4 es gépen probáltam ki a gamezt...szar.. ez van....hurrá ha neked tetszik...
SecMan
Jah, meg az is beleszámít hogy ki fogadja el azt hogy ezt nem dollármilliókból készítették, nem többezres gárda készítette, és igen csekély idõ alatt.

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

ÁjjLe BoBBi
pff.

ÁjjLe BoBBi
mi? lol vagy akkora hogy ki se tudnám írni. játszottál már vele, vagy csak a szomszéd kissrác nagymamája mondta hogy szar? SLRR-t próbáld ki. mert szerintem nem egyrõl beszélünk.

3P
Nekem ugyan nem fáj, de õ is épp olyan "agresszív kismalac" módjára válaszólt...

Az igazság meg merõben relatív, csupán nézõpont és izlésvilág kérdése jelen esetben.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

gyraph
Nem akarok vitába keveredni, de szerintem is csak egy próbálkozásnak felel meg az SL...olyan mintha valami alpha lenne , mégcsak nem is béta, úgyértem az ötlet jó volt, de a megvalósitás már kevésbé szvsz.

Alexease
Nahh, a forum ket tirpak latogatoja😉 Ha nem lenn ott a nevetek, akkor is tudnam ki szolt be.
[Walaki]D`Lair
Jah bazeg bugos lószar

CSOCSO
mi nem logikus? az a game egy fosadék ez van.. nah.. bocs az off miatt
M@TriX
mi? agresszív kismalac? 😉
Nem, nem vagyok, aki ismer tudja hogy ritkán tudnak kihozni a sodromból, de nem szeretem a nem logikus dolgokat.. de ennyi, csak befirkantottam én is a véleményemet 😉

Fefe
Fáj az hogyha valaki megmondja az igaszságot

Már miért lenne?

SecMan
Õ korrektül reagált nem éppen korrekt hozzászólásokra.

gyraph
😊

[negativ] Les
háááát......

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

3P
Te ugye nem vagy az....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

M@TriX
Leszállhatnátok már az SLrõl. Letöltöttétek a patch után? Nem? Nem baj ne is nézzétek meg.
De utálom, hogy mindig negatív példaként mondjátok. Nektek negatív mert nektek az. Ha nem tetszik, akkor ezt az SL topicba mondjátok, ott úgysem érdekel senkit.
De a fórumba nem csak olyanok járnak akik kipróbálták már, de ha én úgy jönnék ide a ti beszóllásaitok alapján messze elkerülném. Mondjátok azt, hogy nem tetszik nektek, mert... és utána tehetitek, hogy milyen konfiggal mennt.
Ritkán vagyok ideges, de utálom az agresszív kismalacokat.

mohus
tegnap

mikor jön ki az nfs underground??
Skynet
SL2-vel semmi baj nincs a SAJÁT és az ELLENELEK kocsijának a grafikája például nagyon is rendben volt csak kissé bugázik néha..De még ígyis okés lenne a grafika,csak végre valahára olyan embernek kéne a grafikus motort csinálni aki esetleg ért is hozzá és nem csak azt tudja hogy a saját 3 gigaherces gépén jólfut a progi,hanem kicsikét figyelembe vehetné monnyuk a videókártyát is a gépben ami azért nem egy elhanyagolható móka..😊
Jó figyelembe veszi de totálisan minimális szinten,mondhatni csak a videókártya memóriáját....annyi...
Ha 64 mega ddrramos a videókártya lehet gef4ti de lehet akár gef4ti4800 akár akkoris ugyanúgy fog futni....Ez azért RÖHEJ....és ez így megy már az Insane óta...A srácok így totális sikerprogramot a büüdös életbe nem fognak készíteni...
CSOCSO
sl ronda és bugos.. föööj.. csak az ötlet a királyságos.. hja meg azhem a zene az még jo volt.. de 2 est se érdemel..
az MC2 nekem tetszett.. egész jol el lehetett vele hülyülni.. 3 as minimum...
börnáutot meg sajna nem tudtam kiprószálni de tuti min 4 es...
mohus
sztem az SL kiábrándítóan csúnyácska így 2003-ban. Ez nem egy retro gamma, ahol nem számít a "látvány".

...az ötlet csillagos ötös fölé, a megvalósítás 2-es 3-as

és így nekem ez is olyan "primitív", mint a MC2...

Burnout2-zz õ van most a trónon (árkádban) és újra tetszene az árkád😊.
SZVSZ

SecMan
Novemberben jön a demo és 200-300MB lesz? Bocs, de olaszt még tanulom 😊

SecMan
Nem is mondtam hogy árkád, csak SL után az árkád olyan primitívnek tûnik 😊

mohus
PS2-re tuti a november....

seAke
Állitólag november de tuti csúszik!

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

mohus
"1. full-árkád lesz(ezt eddig is tudtuk, az MC2 és az SL2 óta eltántorodtam az árkádtól)"

a Midnight Club-ot még értem, de az SL2 miért árkád?

CSOCSO
lehet.. miért?