Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben tévedsz, mint mondtam, egyáltalán nem vészes. Részleteket a cikk megjelenése elõtt nem akarok mondani, de hidd el, hogy sok apró részletnek és a nagyon jó hangoknak köszönhetõen maga a vezetési élmény jó. Az egy másik dolog, hogy ki szeret éjjel a városban száguldozni, és hogy mi történik, ha nekimész valaminek. Van benne jó is rossz is, azon vagyok, hogy jól kibelezzem.
Riszpekk
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Arkad, vagyis tokeletes a kulso. De azert kulso es kulso nezetek kozott is van kulonbseg. Azert nem art, ha lehet allitani a tavolsagot, a latoszoget, a dinamikat stb. A leggusztustalanabb kulsonezet - szamomra - amikor egy lathatattlan rudra van "felszerelve" a kamera😉)))
dinamikus fejmozgásos belsõt?tükörállítással?😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nagyon sok jó dolog van benne már most is, nekem egyedül egy játszható nézet hiányzik
2 külsõ meg egy bumper van benne, kibaszott idegesítõ
Riszpekk
fizika állítólag még csak 70-80%, pár baromságtól eltekintve eddig a legjobb az NFS szériában, lesz pár kellemes meglepi
a többit elolvashatjátok a következõ Pc.Games-ben!
Riszpekk
fizika:nagyon szar... nfs hp2 szint vagy annál jobb???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Itercooleres turbós bogár 0.5-ös turbónyomásnál csináltuk a videót így 250 lóerõ a picike de a videó már régebbi jelenleg már 1 bar körül tolja ami olyan 300-30 paci ami ugye egy 790 kilós farmotoros hátsókerekes kocsitól annyira nemis rossz ( 4.5~5 alatt 100) 😊))
Ha kell a videjó szojjá
Vagy nincs bennük semmi max optika van rajtuk...Vagy nagykipufogó és annyi..vagy felni...vagy csiptuning és annyi...Rosszabb esetbe belevágnak egy nitrot és ennyi volt a tuning...
Ez egy zsák szar az ilyenek kimennek külföldre körbevihogják õket...
Hiába a nitro,ha egyszer kifogy vége és onnantól csak kikapás van...
Namármost 2-3 verseny után ha többen kéne indulni mivan? Pech..kifogysz és ervérzel ahogy a fosadék kéttonnás korvettek a nitro nélkül...
A tuning nem a nitronál kezdõdik hanem például ott hogy TURBO....
na lehet letölteni^>^ Need for Speed Underground Media Drift Event Movie klafa naon^>^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Bar ha filmekhez hasonlitjatok, akkor lehet hogy jo, csak ott sem biztos hogy stimmel, mert azon is yuningolnak rendesen a hates miatt😉)
De amugy meg teljesen tok mindegy...

😊
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nekem eddig ennyi a max.
NFS:Underground vid #1
NFS:Underground vid #2
NFS:Underground vid #3
NFS:Underground vid #4
NFS:Underground vid #5
NFS:Underground vid #6
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
Építünk majd két nitrós VeilSide-ot...😄DD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu