Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Nincs több ötletem, nekem szerencsére eddig még nem fagyott. Talán még egy olvassátok el a readme, hogy mit támogat, és mit nem a játék. Illetve, még lehet probléma, ha vmilyen refresh lockot használtok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

azt sem értem, hogy valakinek a 10. valakinek a 13. néhányunknak a 2. verseny után fagy. valami nagyon nem stimmel.

Csacsi
4772-be leírtam.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Fritz Von...
Sajna nem megy. Nekem ME van, Ati 9700 (OMEGA 3.9 Catalyst), Audigy és 512 DDR. Ugyanezt csinálja (coll rew) a 17-18. futam környékén. Feltettem a GCW-s exe verziót, de azzal sem megy, ott kilép mentésnél.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

precision
onnan már nem jön sajnos 😞

Bazinga!

Csacsi
Volt már játék, ahol ezek segítettek, szépen fokozatosan értem el ezeket a beállításokat, és így nem volt semmi gond egy gammel sem. A dxdiagos dolog a hitman 2-nél segített. A videokártyás dolog a splinter cell-nél segített, a más kompatibilitási mód a street legalnál segített. A driver csere szerintem egyértelmû.

én még a lentebb belinkel cjb-s címrõl szedtem, mást nem tudok

Csacsi
Ez nem tudom micsoda, de ha crack, akkor talán gamecopyworldon fent van.

Pogacsa--
Most ezek kuzol valamit ki is probaltal es segitett is, vagy csak tippek?
precision
Vki tudna segíteni? Thx elõre is!

Bazinga!

Csacsi
Ja és, hogy próbáljátok más kompatibilitási módban futtatni.Pl win98/me

Pogacsa--
Nekem a gyari audigy driver van fonn, amit emg cdn adtak hozza.
bb-nek sb live van szoval szerintem a hangkartya sem gond.
Csacsi
Nah szóval, amit ajánlani tudok.
xp+sp1
Driver csere, detonator 52.16 van nekem
start menü, futattás, dxdiag
ott a sound fülnél, a hang hardveres gyorsítását eggyel lejjebb venni.
illetve a videokártyánál, az ilyen AA-t, meg olyat, hogy az alkalmazás vezérelje kiszedni, és mindet kikapcsolni. Ezt most nem tudom pontosabban leírni, mert itt ben ata kártya van, és nem detonator.

ja és nektek is ciccen egyet hang fagyinál. mondjuk ez normális mert a zene hiphopp leáll

na én nem tudom, írjuk meg az egész gépet speckóját, ha nem megy.

Win2k prof hun+összes servicepack, stiluro GEF4 forceware új driverrel, sb live, 512 Ram, rohadt sok hely a winyón, ace kodek pakk

Csacsi
Oké, csak ne feketére legyen színezve, mert itt melóhelyen elég szar a monitor.

Sonajk @:o)
Természetesen beszélgessetek közben nyugodtan, mert idõ lesz, míg megszülöm mondandómat.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Zola NFK
Remélem ügyes emberek azért nemsokára az egyik hátsó nézetet "ráültetik" a motorháztetõre 😊

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Na figyeljetek egy kicsit majd rám, bár hosszabb lesz, de hajlandó vagyok még egyszer leírni (de többet nem).

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Al Bundy23
én is mondhatom hjogy stabil, csak 1x vágott ki 😊 és lehet hogy azé me én voltam a köbgyök 😊

IBANEZ UV777 Rulez

Egy pill és jön ide, csak tuningolom a kicsike kis WW Golfomat

Pogacsa--
Prof, sp1 nelkul.
Nincs huzva amugy semmi sem a gepemben.
Nezzuk a hangkartat.
Nalam audigy.
Csacsi
Persze, had epedezzem, nekem eddig csak a ford focust, és a hyundait adta, szóval onnan még mennyi? Linket pls., vagy ICQ-n küld át, ha az jobb, akkor privibe megadom a számom.

Csacsi
Sok oka lehet, kevés memória, videokártya driver, próbáld win98/me kompatibilitási módban futtatni, hangkártya driver. Beállításokkal való szórakozás.

Nálam prof

Mutassam???

Csacsi
xp home, vagy professional?

Szerintem nem ez a baj. Bár a DirectX még lehetett volna, de én akkor is videokártya driverre tippelek. Szóval mindenképpen valami olyan, aminek a kártyához köze van, de természetesen nem maga a kártya a hiba forrása.

Csacsi
Valakinek sikerült már addig eljutnia, hogy vehetett toyota celicat, vagy esetleg nissan skylinet?

Pogacsa--
Vidkartya driver problemara eleg keves az esely, mivel nvidia es ati eseteben is kilep.
Collect rewardos kilepesem van.
Amugy nekem:

-nincs fenn semmilyen kodekpakk
-52.14es dirver
-directx 9.0b
-angol win xp (magyar teruleti beallitasokka. en nem probaltam usara allitani ezt, de mas igen es nem javult meg tole semmi)
-semmilyen peccsel nem kiserleteztem.

Csacsi
joe21: Milyen oprendszer?

Én tegnap reggel (9h) elindítottam a játékot. Menetközben kapott egy kormányt. Egész nap töltöttem (innen-onnan ), közben be-be néztem ide is (ablak állandóan nyitva volt. Játszottam elég sokat. Képet loptam belõle (ACDSee6.0). TotalCommander többször el lett indítva. Este levettem róla a kormányt. Fizikális gépkikapcsolás és játékból történõ kilépés nem történt és egyszer sem fagyott, vagy lépett ki. Olyan stabil, mint az atom.

Próba cseresznye, de szerintem a hiba nem ott leledzik.

Al Bundy23
nekem gf4 ti4200-vel szépen megy, csak 1x dobott ki windowsb, de azota semmmi ilyenm nyüg.Drv-nek pedig a 45.23-as Omega KX drivert nyomatom...

IBANEZ UV777 Rulez

Bocs. Mondtam, hogy a stádium nálam még csak ébredõ és félig alvó (de javuló tendenciát mutatok ).

XeeN
Kipróbáltam, nem segített. :/

Most kezdem a reinstallt (win) ha kész, szólok.

Osztom nézeteidet. A gyerekeim gépére feltett játék is csak törve lett, eredeti CD-n fellelhetõ crackel és minden gond nálkül futott (vid kártya Gef2MX, de a driver ua, mint itt a "nagy" gépen).

Geeryy
A mai napon szervereinket új helyre költöztetjük, ezért reggel 9 órakor minden szolgáltatásunkat leállítottuk várhatóan fél napra.
A kiesett idõt SMSweb felhasználóinknál jóvá fogjuk írni.
ják be! 9 mb kellett wolna 9!!

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

butításon régebbi driver felisntallálását értettem

Szia

Nálam a spec menüben csontra van húzva. Nem lehet, hogy pont a butítás az oka? Esetleg nálatok is koppon van?

Jó Reggelt!
Figyelemmel kisértem az éjjel is meg ma is a problémákat, és már elõre paráztam milyen probléma kön elõ nekem amikor felrakom. Nos: semmi!
Nem raktam fel patch-t sem,csak az eredeti törést(speed.exe). Nem fagy le sem collect rewardnál,sem mentésnél.Vidkártya Gef4+legújabb driver.
Tényleg nem tudom,mi lehet másoknál a gond,de remélem mindenkinél megoldodik.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Csacsi
Nem akarok nagyon okoskodó lenni, de nem lehet, hogy a legújabb directx-et kéri, azthiszem 9.0b-t. Ha nem ez, akkor bocsi.

Nem tudsz letölteni?

picit sok lett a driver

Szóval, ha kicsit (talán e lap alja) vissza olvastok, láthatjátok, hogy a netre is feljutottunk (Fefe, Bzoley és én) szuper a játék.

jó lenne ha még valaki leírná, ha gef4-el játszik, akkor hányas drivere van!
Csak délután tudom, kipróbálni a régebbi drivert.

Xeen próbáld butítani a drivert te is!

Geeryy
1db file kellett wolna csak mikor leállt az a ... bounce warez. ha valaki tud egy ingyenes helyet mondja már meg!thx

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

😊)

Zola NFK
Na akkor az elsõ spoiler cseréjének nem sok értelme van

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu