22257
-
#8615 Látom másnak is beszart az Online
Remélem csak a cheatereket szűrik ki. -
#8614 ki melyik szobában van? -
#8613 na megjavult a cucc...DJ Skyline néven vagyok fenn...Dragben---NA CENTRAL:... -
#8612 most megy az online -
Kacsa_ #8610 Nincs semmi ötletetek hogy miért írja ki hogy a speed.exe szabálytalan műveletet hajtott végre és ezért leállt. Csak én vagyok az akinek nem megy? -
#8609 hát igen,most a ment van érvényben... -
#8608 Szívesen és örülők,hogy megy/ment neked is.
-
#8607 itt -
#8606 Remélem nem most szívjuk meg,hogy nem legális a game -
#8605 amúgy FEFE...még1x kösz a patchot
sikerült asztán elindítani az online játékot...annyi volt hogy a Norton AntiVirust és a Norton Internet Security-t kikellett kapcsolni... -
#8603 faszomat az EA-ba -
#8602 Nekem is ezt írja ki
Amúgy -
#8600 nekem is ezt írja ki...ennek már a felesem tréfa.... -
#8599 Jah nekem is ezt írja ki pedig 5perce még versenyeztem -
#8597 VÁGOD? -
#8595 az a nagyharci helyzet hogy a chick berakott egy képet még pedig ezt:
http://iaro.srv.hu/kep/NFS001.jpg
és azon volt a vita hogy ez most Honda S2000 vagy Mitsubishi Eclipse---ennyi -
#8594 meséljétek már el mi ez a vita..régebbenis olvastam valamit de ott se találtam meg a robbanáspontot.. szal mesélj nekemi a csöcs van -
#8593 megy a halál!
inkább megyek a mamámhoz, ahol nincs se net, se jó minőségű gép, csak egy Win98, és ott elMariozgatok békességbe
-
#8592 nem cseszegetlek csak hiába mondták többen h az 1 eclipse te akkor is azt mondtad h nem az. -
#8591 nem az az izé hogy te most hány éves vagy...hanem az hogy itt szivattál hogy most Mitsu vagy Honda...de attól még jösz 1-et a neten nyomni? -
#8590 főleg úgy, hogy még el se lehet téveszteni, mivel ki si van írva, milyen verdával vagyunk :P -
#8589 és mér nem? Most mindenk iegngem cseszeget, mert csak 12 vagyok???????????? -
#8588 az, de én sem hiszem el h wizy nem tud megkülömböztetni 2 autót 1mástól -
#8587 igazad van, szerintem is. Hagjyuk a francba az egészet!
DJ Skyline: béke?
amúgy betöltöttem egy régi állásomat: és tényleg Mitsubishi Eclips-et vettem:-)
sorry a vitáért -
#8586 tudom...de nekem tetszik...heeeeeeeheeeeeeee -
#8585 lol, egyre nevetségesebb ez a vita -
#8584 aha... -
#8583 csak 1 netes játékról van szó...te & én...semmi több... -
#8582 ja, és még valami: az igaz, hogy az én kocsim hasonlít a Mitsubishi Eclips-re, de akkor sem az!! -
#8581 ja, nem: csak akartam írni.
sorry -
#8580 tudod mikor fogok én többet játszani ezzel a NFS-U-val? SOHA!!!
úgy felb*ta az idegemet,hogy én se mással, se nem egyedül nem jtszok vele!
amúgy a hozzászólás a Garage-ba van -
#8579 ohh.egy 12 éves engem nem tud kioktatni....gyere neten jatszani...ott oktass ki... -
#8578 áááááááá
én azt mondtam, hogyha visszaolvasnál, hogy se nem ez, se nem az!
amúgy meg kioktathatlak, vagy mi akadályoz meg benne??? -
#8577 bocs a képekért de még tisztázás alatt van az ügy! -
#8576 Nézd husi, ez a Honda S2000:
ez meg a Mitsubishi Eclipse:
-
#8575 figyeljétek hogy kioktat....azzal akar beoltani hogy az a zöld szekér az nem Mitsubishi hanem Honda S2000...háháhá
-
Kacsa_ #8574 Install után kiírja hogy a speed.exe file leáll. Miért van ez? Ezért az 1 feli miatt nem indul el a játék. Mit tudok tenni? -
richárdkirály #8573 Ez a játék egy nagy rakás szar, ezt úgy elbaszták, mint a fene.- EGyszerűen képtelenek voltak egy értelmes Aiu-t rakni a kibaszott játékukba. Miért van az hogy easyn úgy legyorsulnak az ellenfelek, hogy még nitrot sem nyomnak, amikor én egy eytrem performances nitroval felszerelt skylinennal nyomulok mindezt persze azon a pályán amit a legjobban utálok, és még én is elbalfaszkodok mindent mert egyszerűen holt ideg vagyok -
#8572 Ja, és DJSkyline: a Garage-baq van egy kép az én kocsimról, és van egy kép egy Mitsubishi Eclips-ről is. Ha megnézed, különbözik, és nem csak az alkatrészében... -
ON3 #8571 gerry thx thx thx thx thx