22257
  • wizy
    amúgy meg, ahol én tartok, még nem lehet venni Mitsubihit, nemhogy Mitsubishi Eclips-et, vagy mit:-))
  • wizy
    86-os pály még easy-be is nagyon kegyetlen:-)
    ha ez így megy tovább, akkor nagyon mérges leszek a játékra...
  • CSOCSO
    simán kő mennie..
  • wizy
    na mind1, hogy mit mondtok, ez akkor sem Mitsubishi, max. úgy néz ki:-)
    most megyek neki megint asszem a 86-os vagy 76-os, vagy melyik pályának:-)
  • DJ Skyline
    milyen néven leszel majd fenn???
  • shevy
    valaki dragban 14th and vine pályán ment már jobbat 20:03-nál?
  • Adam5
    2 kérdésem lenne
    1. celeleron 1700mhz
    geeforce2 mmx400 64mb
    256mb ram hogy megy rajta?
    2. mennyire lehet tuningolni az autót?
  • lokista12
    Mikor szoktatok menni az interneten?+mivel ?
  • Rookie
    Valaki pls help! Hiába nyerem a versenyt nem kapok pontot és ezáltal még egy vinyl t se sikerült szereznem mostanában.. :(( PLEASE!
  • Nonoo
    VAnnak Fent magyarok, csak általában Draggal nyomják mint jómagam is!!! Kb 100000 pont körül állok tehát majdnem minden nap fent vagyok. Altalában a NA central-ba!!
    Na bumm!
  • K@LoZ
  • zaki
    jaja, kell majd hozzá patch crack, majd biztosss lesz majd az is hamarosan...
  • K@LoZ
    zaki!
    Avvan, hogy a gamét ugy találtam a járdán és nem nagyon eredeti
    szal nem nagyon akarozzik letölteni ezt a második peccset, amíg valaki meg nem erősít hogy müxik e a biztonsági másolatomon....ehez nem kell valami krekkelt téma?
    kösz
  • horbykeee
    nem tom ti hogy vagytok vele de én majd meg döglöttem a 86-os vesenynél de annál tanultam meg hogy van fék is nem csak kézifék... jó tanács....
  • zaki
    vazze, előbb írtam, hogy kijött a játékhoz a 2. peccs... azért egy kicsit vissza lehetne olvasni
  • Bandee
    Nem lesz vmi új peccs hozzá mostanában? Mert addig nem vagyok hajlandó újra jáccani online, mert a hülye bugok, meg lag miatt kaptam eddig (többnyire).És ezt vhogy nem élvezem... Szóval nálam NFSU takarékon amíg nem lesz normális netcode-ja
  • K@LoZ
    Ha lennénk fenn ungarisok, akkor talán nem kéne szedettvedett külhoni csitterekkel nyomni...eccer én is taláxottam eggyel, mindenki jót röhögött hogy a 3 körös circuiton kaptunk 2 kört, és elfelejtettük...szal nem az észt osztom, csak napok ota nem találtam magyar szobát, ha csináltam, arra se jöttek....kiváncsi vagyok mi az oka...ennyi...de a jelenség általános, összességében kevesen nyomják már...vagy az ujj peccs miatt nem látom a többit?????
  • BaLeeX
    Figy, ha valaki csitel akkor futam közben quit asszem a pontot sem veszted el és többet nem állsz ki vele.
    Egyébként én ma este valószínűleg circuitolok 1000-el 22 után meg előtt is lehet, van két haverom akik ki akarják próbálni.
  • RacerZsu
    Nyomtam kedden, de csak két-három ember volt fenn, azok is csíteltek. Ezek után szerinted ki akar játszani online?
  • Rookie
    Meg amióta megvertem azt a nőt mindenki tök mérges rám.. én se akartam megverni.. de meg kell nem?
  • Rookie
    oksa értem én, csak kicsit fura.. :) de nem tudja valaki hogy miért van az hogy hiába nyerek nem kapok style pontot régen csak ugy pergett amikor nyertem a drifteket most meg meg se mozdul a csík.. :\ patchelni kéne?
  • K@LoZ
    szevasztok...
    Mostanában ojan ritka a magyar ember a nfs onlinen, mint a fehér holló:(
    Mi van emberek? eddig tartott?:(
    Mindenféle fricc árjákkal kell nyomni, akik meg kiutálnak mer az ember lenyomogatja őket.......Magyarok, férfiak és assnyonyok, nyomjátok az nfs onlinééééééét
  • Borg
    Igazából tudod kicsi aprót nem érdekel, hogy neked vagy másnak mi a véleménye:)
    Főleg a hardverben mozgok, oda meg kell.
  • zaki
    nem tom, én ártalmatlan vagyok, most olvastam a gamestaron, onnan van a link
  • Rookie
    Őőő.. Ez érdekes.. Rákattintottam arra a patch feliratra akkor elkezdet villogni utána rákattintottam mégegyszer abba hagyta villogást még 1x katt és kiirta a gomb hogy patch installed.. Ezt el is kéne hinnem? :)
  • zaki
    KIJÖTT A JÁTÉKHOZ A 2. PATCH!!! elvileg innen lehet letölteni, bár nekem nem jön le
  • CSOCSO
    thenx
  • zaki
    gratula
  • CSOCSO
    CSOCSO-SUPRA page
  • CSOCSO
    nyah
  • alexstefi
    én is ... :)
  • zaki
    engem nem zavar, sőt sztem jó 5let kiírni
  • Stranger
    Hát ez már kezd idegesíteni. Minden topicban van egy emberke, aki nem tudja elviselni, hogy valaki kiírja a konfigját. Miért zavar az téged? Nem villogni akarnak vele (a legtöbbje legalábbis), hanem ha segítséget kérnek, akkor ne kelljen mindig beírni mindent a gépről. Na tessék, segítettem neked rájönni. Jössz eggyel.
  • M@TriX
    nekem inkább az ugrott be, hogy így látod, hogy neki milyen gépe van és hogy nyilatkozik a játékok sebességéről. Így tudsz viszonyítani, de lehet igazad van. Én éppen most akartam átírni a konfigra de akkor inkább nem teszem. ;)
  • Colby
    Bármennyire is rosszindulatúnak tűnök, de nem tudok rájönni hogy egy aláírás helyére miért kell kiírni azt hogy milyen gépe van az embernek?
    Ez most jó? Vagy jó géped van és erre vered magad?
    Nem értem.
    Lehet,csak nekem tűnik furcsának.
  • tom..
    Hali mindenkinek!

Nem tudjátok hogy hogyan lehetne kiszedni a játékban szereplő zenéket mp3-ba?
  • Bercy #8526
    1.1 patch, ha nem eredeti a nfs-ed akkor crackelt patch kell.
  • Bercy #8525
    Sztem is az 1 Eclipse!!
  • RacerZsu
    :)
  • Bandee
    Háde télleg az vagy... ;)