Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Zaki.\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
. Bocs, de az még nekem sincs +. Elnézést, tévedtem.\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Sajnos annyi hozzaszolas van mar, hogy egyszeruen nem igazan gyozom allandoan olvasni mindent, de azert visszalapozok, nezem, hatha latok valami erdekeset.
A Te legutobbi, hosszu hozzaszolasodat elolvastam, mert regebbi leveleid alapjan olyan embernek tartalak, akinek erdekel a velemenye, meg adok is a velemenyere...
A lenyeg, hogy most olvasom, hogy mar megy az online jatek? En ebbol total kimaradtam!!! Tort szerverekre fel lehet szaladni a game-el, vagy esetleg minden szerverre? Nyomtatok mar "magyar" csatakat is? (Eleg sokan vagyunk itt!)
Sajnos a #4541-es linken mar nem jon be ez a crack file, nem talalja, de elvileg fenn lehet a fizetos ftp-n is nalunk, majd ha hazaertem delutan, megnezem. Ha nincs, akkor persze elkernem majd mailen, ha valaki (akar Te, akar mas) megtenne, hogy elkuldi!
Szoval hasit a multi! Nagyon happy vagyok!
Ez hol van?

Valami programhiba (cafy crack hiba) lehet, de mi az amitol egyik gepen elojon masikon nem.
Ezt nem tudjuk.
Az egyik crackfixben minodssze anyni votl irva hogy allitsuk usa-ra a teruleti beallitasokat winben.
En ezt nem probaltam de mas igen, es nem segitett neki.
Ti probaltatok?

Sonajk : Lesz kép? 😊
Sajnos onnan már nem jön le...biztos törölték. Nem tudsz vmi más helyet esetleg???
Bazinga!
Valami ilyet vettem ki a szovegedbol, nem ergyertelmu.
En egyaltalan semmit nem peccseltem amugy.
Tegnap elõtt este leszedtem a játékot. Azon kívül, hogy a 2. CD 28-as állománya crc hibás volt (másnál is), nem volt a csomagolással semmi gond (28-as állományt másik warezról szedtem le). Az install teljesen símán ment. Azután a CD-n lévõ crack és gyerünk a játékba. Ott online játéknál felkínált patchet letöltöttem. A játék ezután gyári CD-t kéret. Na gyerünk vissza a CD-n található crack. A helyzet nem változott, játék nem indult. Ekkor felmentem a GameCopyWorld oldalára. NoCD patchet lehúztam. Feltettem és a játék futott. Egészen tegnap késõ estig hibátlanúl, kilépés és minden egyébb általatok felsorolt hiba nélkül. Aztán késõbb valaki szólt (talán Fefe), hogy neki megy az online game is. Leszedtem hozzá az általa említett álományt (#4541-es hozzászólásban a link). Feltelepítettem, beregisztráltam a játék alatt és már fent is voltam online. Eközben este az ithonlévõ másik gépre is feltettem a játékot (olvasva sok gondotokat), mert kíváncsi voltam, ott lesz-e probléma vele. A gamma ott is hibátlanúl mûködött. Azon a gépen nem történ oline patchelés és NoCD pathet sem tettem rá. A CD-található crack van fenn és minden fagyás, kilépés, és egyéb gond nélkül megy (menteni is lehet). Szóval ezek után nem tudom mi lehet a gond nálatok. A felünõ az, hogy nagyon sokan vagytok, akik valamilyen hibáról panaszkodtok. Nálam a két gépen futó oprendszer WindowsXP SP1 hun, ami csak a "nagygépen" van SP2-re feltolva. A két gép hardvere is teljesen más. A "nagy" egy Intel P4 2,4 mhz, 768MB DDR 333, Gef4 MSI Ti4800 SE 8. A "kis" gép AMD duron 1,2 mhz, 640MB SD RAM, Gef2MX Inno 3D Tornado. A két gépen lévõ videó driver Nvidia Detonator 43.00. DX 9.a-s. Szóval nem tudom, hogy e sorok közt van-e a megoldás vagy csak marha nagy mázlista vagyok, de itt minden stimmel. De arról, hogy nálatok miért jelentkeznek a hibák (fõleg ennyi embernél) gõzõm sincs. Huhhhh. Na ezt többet nem fogom leírni.
Mar ha az amit a vidkarta driverbe lehet allitani, nem szamit annak.