22257
  • precision
    Ez milyen peccs?
  • robotnyk
    =nfs peccs=
  • Davidsned
    Hi! Hogyan tudnék multiban játszani a játékkal? Mit kell feltelepíteni?
  • robotnyk
    egy szép szoros drag :-)
  • Pyx #8659
    á! elveszik az öszzes pontom :(((

de legalább nem lesznek csíterek, remélem...
  • reaper4
    Te egy hülye Vagy! először hosszabbra terveztem a mondókámat, de lenyugodtam.
  • Borg
    Na azzal szívtam én is eleget... utálom a KO meg circuit versenyeket...

Most 102-nél vagyok amúgy. RX-7 egyelőre májszterol mindent...
  • RacerZsu
    Hehe...én még csak a 20 körül járok meginn' :)
  • DarkJedi
    Hmm... nekem is épp most sikerült, de már vagy 3 napja ott szívtam... 96, 97 ment gyorsan, most 98 meg megin egy 6 körös förmedvény...
  • Mészy
    Sikerült!
    Megcsináltam a 95. versenyt!
    Most a 96. a szívás...
    Mindjárt vége...
    EA
  • DJ Skyline
    hy...
    na ez egy pozitívum az EA-tól...reménykedjünk a legjobbakban....
  • RacerZsu
    Az NFS: Underground online játékosok életét folyamatosan megkeserítik a csalók, ezért kemény fellépést sürget az NFS fejlesztőcsapata. Az elkövetkező hetekben két nagyobb hibajavító csomag lát napvilágot. Az első számos újonnan felbukkant huncutságot orvosol. Ezt követően a ranglétrát nullázzák, mindenki tiszta lappal indul. A csítek továbbra is működni fognak, azonban a központi szerver a futam végén ellenőrzi a klienseket, majd kiszűri a csalókat és pontlevonással, valamint szétcsatlakoztatással bünteti a visszaélőket. A verseny többi, tisztességes résztvevőjét csupán az aktuális meccs eredményeitől fosztják meg. A csalással elért meccsekről adatbázist vezetnek, illetve véglegesen kitiltják a renitens egyéneket.
    A soron következő peccsekben, még karácsony előtt, LAN támogatásra és egyéb technikai problémák orvoslására számíthatunk.

HARDWIRED
  • ÁjjLe BoBBi
    egészen pontosan nektek milyen verzioszamu patchetek van ?
  • gonosz
    hogy egy kicsit hozzaszoljak a cikkedhez, vegigvittem a gamet es nem tunik ugy hogy csalnanak az ellenfelek. sot valahol a 85. verseny utan, mikor megvan minden fontosabb tuning, mintha konnyebb is lett volna a jatek. El kell fogadni hogy a gep is jol vezet, majdnem olyan jol mint te. ha hibazol (ez meg nem is feltetlenul falazast jelent, eleg ha picit rosszabb ivben veszel egy kanyart), elkezdenek beerni. ez torvenyszeru. A lenyeg: HA HIBATLANUL MESZ, ESELYUK SINCSEN! A civilekkel kapcsolatban: zavaroak, de meg mindig feleannyira sem mint a valosagban :) Es a gepi jatekosokat is latom annyiszor felkenodni rajuk mint magamat.

ui: A nitroval kapcsolatban: enis 4-5 reszletben szoktam kiengedni a nitrot, nincs vegtelen nitrom, megis minden korben van
    A catchup effektet pedig multiba enis nyomatom :) Ha vannak elottem kevesbe vagyok ovatos, mert nincs vesztenivalom, es mereszebben megyek.

ne nyavajogni, jatszani tessek.
  • gonosz
    kiraly, akkor mar csak a linket kene rendesen beszurni
  • Rookie
    Itt az optikai tunning nem játszik szerepet a gyorsaságba se semmiben az csak látvány, viszont van motor csere felfüggesztés meg gumi meg nos meg váltó meg még kettő valami amit lehet cserélni és az befolyásolja a teljesítményt, de nem oan részletesen mi SLR ben, de viszont látványosabb.. :) Na most ezt jól megaszondtam de valahogy így.. Viszont bumper több van benne mint SLR ben..
  • CSOCSO
    NFS:U Kritika
    saját gyártmány... minden amit a tesztelők nem mernek kimondani és mindaz a sok buziság amit timár úgyis tapasztaltatok:))))))))))
    nembaj.. olvassátok el.. utánna meg mentsétek el az oldalt és lessétek soxor.. sok sok képet fogok felrakni...többszázat.. heti 50-100 at felrakok!!!

Katt ide.. majd ha bejött ctrl+d és látogatni minden héten!:)
  • CybearBoy
    Jókat játszottunk.
  • Adam5
    The last question mert nem akarok off-olni nagyon
    mennyire játszik szerepet a gameben a alkatrész csere? ha lehet egyáltalán (mint pl Street Legal)
  • RacerZsu
    QL!
  • 3P
    Megoldodott...
  • RacerZsu
    nyugika. 5 perc. Talán 10!
  • RacerZsu
    Épp most jöttem le!
    Megyek enni!
  • RacerZsu
    Amikor felrakod a négy réteg matricát azon a képernyőn kiválasztod a viny-lt és van középen fenn egy vinyl color!
    Na ott!
  • 3P
    Hali!

Hova rakja a jatek a menteseit?
    A valasz rendkivul surgos volna mivel rendszert kell cserelnem!

Halas koszonet a segitsegetekert!

3P
  • Adam5
    mennyire lehet tuning az autot? megközeliti a Street legalt?
    (nálam nem ez a döntő ugyis le töltöm, csak kivancsi vagyok)
    alkatrészekre gondolok
  • reaper4
    hát igen. ha módosítja a speed.exe-t akkor kell. ha az 1-es patch ről beszélsz akkor ahhoz kell. ha kell elküldöm mailban
  • zaki
    persze hogy kell, mert gondolom nem eredeti game-d van, szal kell patch crack
  • BaLeeX
    Gyors választ valaki lécci!
    Kell crack is a patch-hez vagy nem? Mert adddig nem teszem fel. Már mennék játszani.
  • reaper4
    olvass vissza
  • Pyx #8626
    Majd szolj, ha megy az online! ;)
  • Lacc
    Van valami állandó magyar szoba ahol lehetne normális pinggel multizni?
  • CSOCSO
    igy van... szoríts le mindenkit... legyél köcsög..és nyerni fox.. ott midnenkinek baja van.. néha lassíts... olyan kanyarok elött ami beláthatatlan..és cserélj skylinera..legalább erre a versenyre...manid úgyis bírja
  • RacerZsu
    Nos, akkor most pihim van, mert nem tok joinolni!!!
    :(
    Mindegy!
    Rakok egy képet egy végeredményről a Garage fórumba!!!
  • zaki
    kitartás :))))
  • Mészy
    Ekkora szemét csaló ****szopó, *****, *****, szemét szar szutyok játékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Easyn nem tudom másfél óra alatt megcsinálni a 9x-edik versenyt. Az EA games lassan vehet nekem egy új billentyűzetet, monitort és gamepadot, mert össze fogom törni!!!!!!!!!
  • RacerZsu
    Ranked/Drag/DjSkylinehun's room !!!
  • CSOCSO
    pff.. természetesen ez egy golf gti....:)))))))) eclipse...:))) melyik az aki veszexik hogy ez honda?
  • DJ Skyline
    gyertek dragezni NA CENTRAL, RANKED GAME
  • DJ Skyline
    ill djskylinehun néven vagyok fenn a drag / NA CENTRAL