22257
  • reaper4
    jogos
  • Shep
    miért van az, hogy XP2100+ ATI R. 9700 Pro Cat 3.9 512DDR Win XP, minden maxon a game élsimítás nélkül is sok helyen alig 30 fps?
  • Pyx #8705
    banner szépek!
  • Pyx #8704
    jobbra fent forumkeresö
  • Pyx #8703
    #8662es hszben megtalálod a linket
  • Rookie
    Azért kérdek hátha mégis valaki megszán:

Megtudná valaki mondani miket kell letöltenem hogy mennyen az online game?

Előre is köszike!
  • Rookie
    Nekem még a gyári verzió szám van mert patchet nem találtam amit le is tudtam volna tölteni itt meg kérdezni meg nem fogom mert semmire nem szoktak válaszolni....
  • Rookie
    És most hol keressem a garaget? :)
  • zaki
    hykao-nak köszönd, ő szerzi mostanában a játékokhoz a minnnél jobb fejléceket
  • zaki
    megkértek rá
  • zaki
    már mióta :P
  • CSOCSO
    méé vagy te a házigizda??
  • CSOCSO
    zsír nagyon
  • robotnyk
    az olvasás neked sem megy. olvasd el mi van a kép fölött, utána nézd meg a képet. peace!
  • ÁjjLe BoBBi
    az ok. de a többinek fentvan mégis baszik beírni ennyit. hát rohadjon szét a pofájuk
  • zaki
    nem tetszik?
  • zaki
    kb 5 perce :P
  • CSOCSO
    miota van a fejlécben NFS logo?
  • czky
    A Ligth Trails és a Monitor Blur opció legyen kikapcsolva. Ha a light trails opció be van kapcsolva (on) akkor még a menü része is mosódott lesz a játéknak. Monitor blur-nál meg nagy sebességnél elnyújtja a képet (csőlátás). Próbáld ki!!!
  • zaki
    nálam is ez volt... kilépett a save után, de legalább elmentette, szal ez van.
  • czky
    Lényeg, hogy ne add fel! Ha a gép úgy érzi, h eleget szivatott, utána már engedni fog. Volt olyan pálya, aminek én kb. 50-szer álltam neki. De hogy ezt miért csinálták meg így, azt a mai napig sem értem. Zsinórban lehet nyerni a versenyeket (akár hard-on), aztán jön egy-két pálya, ahol bebizonyítja a progi, h Ő az ÚR!
    Azt különben én is megfigyeltem, ha koccanok a falon egyet, rögtön beérnek, majd leelőznek, aztán nézhetem a seggüket a verseny végéig.
    Mondjuk már végigvittem, de nem lettem boldogabb. Quick Race-ben már nincs meg az az érzés, mint undergroundban.
  • Lammer
    Sziasztok!

Tegnapelött-elött írtam, hogy szar volt a gamez grafban, na megnéztem a kinti gépemen, tökéletes!!! érdekes... Itthon továbbra is mosódott :((((
    Kinti gép Korrekt-1
    Kinti gép Korrekt-2
    Itt fogyott el a tudomány...
    Foggalmam nincs mit csináljak...
    Itthoni gép: Asus a7n8X-deluxe rev2,bartonka 2500, 1024 ram, Sapphire Radejjon 9700pro, sblive51, legutolso 3.13as csipszet drájver a laphoz, Lézeszt Omegacorner drájver a videjókareszhoz, dx90b

Kinti gép: ECS k7s5apro rev5, 1900+ palomino, 384 sdram, Powermagic 8500 LELE radejon, alaplapi hangkaresz, leguccso 735ös sis agp drájver, léteszt omega, dx90b

Namost erre mondjátok hogy szar márkátlan gagyi gép, avval tök jó a graf az ithonin meg mosott... :)

Bocsi, ha hosszú volt, de nem tudok dűlőrejutniaproblémában...
    STRÉNDZS!
  • zaki
    sorry, nem tok segyteni, mert már nincs fent a játék a gépemen
  • zaki
    de nem a verdán van a hangsúly, hanem az végeredményen... nem rossz...
  • ÁjjLe BoBBi
    azt a pár azámot is basztok beírni ??!!
  • Borg
    Mediumon,de majd akkor kipróbálom hardon is... Az a baj nincs traffic rajta, ezért NEM hibázik a gép gyakorlatilag...
    Ugyan én se, de ez kutyát nem érdekli.
    Ők a 10mp-es hátrányukat 1mp alatt ledolgozzák, ha csak egy szikrát üt az oldalam a falon. Ezt figyeljétek majd meg. Így működik. Alig koccansz, már 600-al jönnek fel hátulról.
  • czky
    Én az ilyen szivatós pályákat soha nem tudtam megcsinálni EASY fokozaton. Vagy MEDIUM, de inkább HARD. Úgy vettem észre, hogy hard-on a gép többet hibázik.
  • czky
    Milyen nehézségi szinten próbálod?
  • CSOCSO
    gyyyáááj most ugrott be hogy milyen kis zsír gamez volt a midnight club ... fuu abban voltak nagyon jo zenék..őőleg Sensei rokokko zene.. ÁÁÁÁÁ az egy szép trance zene volt
  • Borg
    Kurva 10X. 7 körös circuitot csak nem birom mecsinalni... mar negyedszer leszek csak 2. bakker...
  • czky
    Nagyon érdekes ez a játék. Ha leveszem a Road Reflection Detailt, meg a Light Trails-t, egyből akad a játék. Olyan részeknél, ahol fák vannak, meg a csatornában. Ha visszaállítom fullra, akkor semmi probléma. Király!
    (WinXP Service pack1, AthlonXP 2200+, 512DDR 333 CAS2, Sapphire Radeon 9600pro FireBlade, Maxtor 40/80GB 7200)
    Szerintem ez nevetséges.
    Amúgy a játék király volt, a sok idegeskedést leszámítva.
  • Hmuda
    PRóbálj új drivert, DX-et stb.
  • Hmuda
    Remélem a peccsben nem lesz olyan, hogy letiltják azokat akik, khmm, nem akarják, hogy elhasználódjon az eredeti bolti CD-jük és biztonsági másolattal játszanak.
  • kl
    Hy all!!! Tudja valaki miért van az, ha egy versenynek vége és ha rámegyek a Continue-ra kilép a Windowsba :(?

Elöre is THX.
  • Kacsa_
    Be tudná valaki linkelni azokat a dolgokat amiket le kell szednem hogy menyjen a játék?
  • reaper4
    én meg most már 1 ideje úgy játszok, hogy naponta 1x v 2x nekiülök a soronkövetkező pályának és ha nem sikerül akkor abbahagyom. feleslegesen nem húzom fel már ezen a szaron.
  • reaper4
    a chatch up-ot tudtommal csak a quickrace-ben lehet kikapcsolni.
  • richárdkirály
    Nem lehet kikapcsolni a catch up-ot?valami okostojás azt mondta itt régebben hogy ki lehet de én ilyen lehetzőséggel nem találkoztam.Nagyon gá azért hogy ha úgy megyek végig a pályán mint a 3 éves gyerekek faltól falig akkor is 5-6 mp lesz közöttünk a különbség, meg ha rendesen megyek akkor is csak meg állnak néha és bevárnak. A 7 körös verseny 6. köréig tök mind1 mit csinálsz, a 7.-ben úgyis útoléred őket,de nyerni nem tudsz mert a gép nem engedi. a 7 köröset hogyan csináltátok, mertt nekem kezd elegem lenni ebből a játékból, de kiakarom játszani csakazért is
  • Bandee
    hát ennek én is csak örülni, tudok. akkor talán újra elkezdem neten. mert mikro 16000 pontról bux, le 10E alá, mer csítelnek elmegy a kedved az egésztől :\ de majd a peccs után kipróbálom. mikor adják ki?
  • reaper4
    az olvasás gondolom nem nagyon megy.
    Saját autókról szóló képeket a NFS - Underground Garage topicba kérjük beszúrni, ellenkező esetben azok törlődnek