Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Nem igazan! 😊
Alszik napkozben 1.5-2 orat (12:00-tol 14:00-ig mondjuk), aztan este altalaban 20:30 es 21:00 korul. Ez az atlag. Persze kisebb koraban csak evett meg aludt szinte 😊 De az olyan gyorsan elmult. Mindenesetre most mindenkeppen legalabb 1 egesz embert igenyel, ha ebren van. Aztan ha alszik, nos, akkor van idonk csak egymasra a parommal... Igy ilyenkor nem igazan erdekel a jatek. Amikor o is elalszik, akkor szoktam nyomni kicsit. De nagyon jo ez igy is.
Meg mindig vannak kivetelek, most kicsit beteg volt a kisasszony, es szinte egesz ejszaka nem aludtunk, csak vigasztaltuk, altatni probaltuk... Meg most nalunk van a nagyija is nehany napot, aki ott alszik, ahol a gep van... Megint nem nagyon megy a game... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Dzsega
szerintem a directX et rakjátok fel de azt ami neki van mert sok game nem szereti a másik DX et ugyhogy én mindig felrakom amit ajánl

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
az jó én is valami ilyesmire vágyom csak nem most hanem úgy kb 10 év múlva de én kisfiut szeretnék.
Meg valami igazán jó verdát a valóságban de azt MOST!
De az ilyen kicsik sokat alszanak nem?

Mayday
Jut eszembe, nekem magyar XP-m van, es abszolut semmi gond nem volt meg a game-mel! Csak ez is egy velemeny, persze 5letem nincs a sokak altal felvetett problemara... 😞

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
En most meloban nyomom, delutan haza, es akkor elsok a kislanyom es a felesegem. Aztan este 21:00 korultol vagyok igazan aktiv.
Forumozni ugyan tudok innen, es szoktam akkor, amikor kevesebb a melom, mint pl. ma is. De jatek sajna csak ejszaka van, meg neha kicsit delutan. Persze most uj az nfsu, nyomtam delutan is (6-7 ora magassagaban), de a pici lanyom csatlakozott, elkezdte nyomogni a billentyuket, meg ilyesmi (1.5 eves), ugyhogy mellette nincs sok lehetoseg... 😊

valahol olvastam olyat hogy ausztrálra kell tenni a regional settingset. elég hülyén hangzik,de próbálkozzatok!délután lesz pár órám, akkor majd én is szenvedek egy sort.

Dzsega
jó kérdés erre már én is gondoltam. És te???

Mayday
Hogy van az, hogy ejjel-nappal raersz? Nem dolgozol vagy ilyesmi? Csak az asszony?

Dzsega
Szerintem csak a directx et kell meg fullal feltenni nekem nem lép ki magyar XPm van

nekem az a furi, hogy külföldi fórumokon ilyen hibákról nincs szó. lehet, hogy ez vmi magyar win csoda.

Sonajk @:o)
nem látom a szobát
UNRANKED GAME ???

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Hi!

Lehet h. már volt a kérdés de lan-on lehet játszani?Köszi elõre is a választ!
Dzsega
ja jönné is ha nem a suliban düglenék meg lenne adsl-em.

Tudom, most mennyek a fenébe és ráadásul igazatok is van.
Nem cinkelésnek szántam, de tényleg örülnék neki, ha nektek is stimmelne minden a játékkal kapcsolatban.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Jöhetnétek ti is, mert baromian jóóó!!!

ok.

Én vettem 😊
Éjjel egy darabig biztosan fent leszek.
Miattam játszhatunk.

Dzsega
Éjjel nem jöttök fel
(sonajk no problem csak vicc vót ez is!)

Éppen idõben +jött akis nejem. Már megint mázlim van 😊))

Én készen állok. (ágynemü elrakva 😊)), kormány felrakva). Miattam mehetünk.

feladtad a próbálkozást?

Nem komolyan, csak viccbõl mondtam. (tudod ezt szokták mondani)

Dzsega
Milyen vidéki??? Lehet nem a legnagyobb város de annál tuti jobb.

Ha, ha, ha.
Ismét jót mulattunk vidéki versenyzõnk sajátos humorán 😊))

Egy pillanat, csak éppen ágyazok be 😞(
5 perc

Dzsega
Na mi van asszony uralom???

Csacsi
Indítsd el az oldalt, és oda rakj ki egy emailcímet, és akkor este majd küldök.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Basszus. Talán bekellene ágyaznom 😊))
Haza jön a kis nejem és tiszta ideg lesz 😊)))
Na mindjárt jövök vissza

ok.
majd benézek

F5! 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Menni fognak a képek ::::

Dzsega
a jobb fölsõ sarokból is eltünt?

Dzsega
Ma este jön valaki netre? Igaz csak egy 56k modemem van de azért nem rossz (annyira). Gyertek a Germany 2 szobába ott szoktunk gyülekezni. Ha van kedvetek Mehetünk párat 99% hogy fenn leszek éjfél után DzsegaHUN néven.

Goliath
A másik, hogy ne nézzetek hülyének de nem tudok visszaolvasni mert eltûnt az a gomb amivel visszapögethetem a az elõzõ hozzászólásokat, ez miért van?

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Goliath
Basszus Sonjak! Online közben is szétakad a game pedig jól indult a cselendzs. Nagyon unoom. Így szinte csak dragot tudok nyomni online is.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

zoli80
na nekem is mükszik a multi,ha fentvagyok akkor zoli(hun) véven vagyunk,valamikor nyomhatnánk!!!!!!

Devil_Gy
ok!! de jobb lenne ha e-mailbe küldenétek!!
Jöhet sok is majd kiválogatom!!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Csacsi
Nem is kell ezret visszaolvasni, nemrég válaszoltam egy ilyenre bazijoenak.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Nekem a másik topicba van fent két képem, azokat nyugodtan felnyomhatod, ha tetszenek 😊

BaziJoe
Köszi.........

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Dzsega
Hy all! Nincs kedvem végigolvasni mindent mert mióta kijött naponta vagy 1000 üzit írtok nem tudok állandóan fenn lenni és olvasni. Ugyhogy kérdés: neten megy a full??? Vagy kell még várni egy regisztrációs kódig?
Van már valakinek ECLIPSE? ha igen akkor hányadik pálya után kaphatom meg?
Elõre is köszi.
Egyébként nagyon jó szerintem is a game és amint lehet én is csatlakozom a netesek közé.

Devil_Gy
Csinálok egy Weboldalt nfs képekkel. egy ilyen galery féleséget!!
Ha érdekel valakit küldjön képeket nekem a [email protected] címre!! Hétvégére megcsinálom!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Csacsi
Akkor én örülök, hogy "rossz" a gépem 😊

Bazijoe #4832.

BaziJoe
Ha ezt nekem irtad akkor legalább annyit irj ide,hogy meddig olvassak vissza ha már te tudod!A válaszod elõre is köszi.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Pogacsa--
Nem.

Szerintem tobb gepen van ez a coll rew-es hiba mint ahanyon nincs, nem?
Ebbol azt allapitom meg, hogy azokkal a gepekkel van baj, ahol nem jelentkezik a hiba
nekem vannak

FoP!-60k-69k + 70k! :)

mindenkinek vannak üres file-i pl. a track könyvtárban???

Hi!

Lehet h. már volt a kérdés de lan-on lehet játszani?Köszi elõre is a választ!
Hát nem örülök neki 😞(

Csacsi
nem hiszem el, hogy nem lehet visszaolvasni, minden kérdésre megvan a válasz.