Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sonajk @:o)
Szerintem tév úton jársz. Ennyi rosszúl beállított biost nem hordott még a hátán a Föld. Ellenben ennyi ember igen is van, aki nem a vid.kártya gyári, hozzá kapott driverét használja. Nem ismerõs az utolsó mondat??? 😊)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

gyraph

Itt tartok most...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Pogacsa--
Esetleg agp beallitasok?
Van egy par, fast write meg ilyen hulyesegek.
Esetleg ezeket lehetne csekkolni.
Pogacsa--
Ne idegesits mar milyen zagyvasag ez?
Amugy megnyugtatasodra leirom, en is az msi altal kiadott drivert hasznalom az msi kartyamhoz.
Mu*][*h4pHu|{4

Itt van a mostani kicsikém^.^szarabban lehet picit kormányozni még mint a mx5öt de lefosom má 1 éve mx5el nyomtam pffuj.

És mi a mailcímed ??? 😊))

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

A szétesett pixelek általában driver probléma. Mondom én hogy valami olyan lesz. Azért mert egy elõzõt eltávolítotok a géprõl, még nem biztos, hogy nem marad belõle valami szemét, ami továbbra is használat alá fog esni.

sharingan no kakashi? 😊
A kérdésed jó. Én már elég rég szedtem le. Ekkorát kilinkelni sajnos nem tudok. Szóval keresgélj bátran. Ajánlom mindjárt a Microsoft oldalát 😊)

Pogacsa--
Minden jel arra mutat hogy ezek pont nem a hiba forrasai
De ne legyen igazam!
I.C.ram
Nekem is angol winfosom van az összes létezõ hivatalos patch-csel, de ugyanúgy kivág néha savenél és minden Rewardnál.
Goliath
AZTHISZEM RÁJÖTTEM MI A BAJ. A MEGOLDÁST NEM TUDOM.
Nekem az elsõ tournament utsó pályán hal be, szétesnek a textúrák és belassul 1-2 fpsre. A következõt vettem észre: mikor bejön a betöltés képernyõ a monitorom villan egyet mint amikor felbontást vált és kezdetekkor mikor még nincs semmi gond szebb is a kép, vagy felbontást ugrik vagy bevált fullscreen antialiasingba és szerintem itt lesz a baj. Vagy kevés a mem a vidkártyán vagy nem bírja 32 Gef2GTS-em van nem is támogatja a fsaa-t. felraktam a game saját dx-ét az sem változtatott. legfrissebb nvidia driver van fenn. Van egy olyan érzésem is hogy bios problémák lesznek illetve az ott található videokártya vagy memóriakezelés beállításai mint a Street Legal Redline-nál (nekem ott is gond volt BIOS babrálás megoldotta, túl gyorsa volt állítva a memóriahozzáférési sebesség, visszavettem és mûködött) Csak ötleteket adok hátha valaki rájön.

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Pl. azért, mert éppen az atinál olvastam pár héttel ezelõtt, hogy a mittom én milyen Catalist driver (ha jól írtam) legújabb, csúcsszuper, mindenféle baromságot mûvel a játékokkal. Az egyik ismerõsõm csak azért, hogy az ANNO 1053 game fusson, csinálhatott egy format C:-ot és újra istallt, mert nem lehetett ezt a szuper valamit eltávolótíni. Vissza tette az eredeti drivert a gépre és ment neki mint állat. A most annyira felmagasztal, Nvidia honlapon hivatalosan fentlevõ "csúcsszuper" omega driver, teljesen szét b...ta a rendszerem és én is a format c:, majd installal tudtam orvosolni. Olyat sikerült tennie, amit a környéken szakember még nem látott, pedig 15 éve foglalkozom gépekkel és elhiheted, pár drivert már insalláltam és uninstalláltam. Megkéne már végre tanulni, hogy az esetek nagy részében, a kártyához adott gyári driver az igazi, illetve valószínüleg azzal megy minden game. Természetesen kivételek akadhatnak. Nekem is az MSI által kiadott (kártyámhoz) detonator 43.00-ás driver van a gépen. Soha nem volt vele semmi problémám. Hát ennyi.

Mindenki cserelgessen drivert, winfost, regiont aztan irjatok meg hogy sikerult-e valami!

Nálam a felbontás 124x768 fullra tolva (a játékon kívül az asztal/tulajdonságok/beálítások/speciális/NvDetonátor-ban is). Néztétek a beálításotokat ott is? Szerintem nem ártan.

Pogacsa--
Elolvastam de a torteneted leirasan kivul semmi uj nincs abba.
Mit kene tudnom kihamozni belole?
I.C.ram
5k ENYÉM!!!!!!
I.C.ram
5k
Pogacsa--
Csak egy par emberkenek fut angol xp-n is ugyhogy azer mondom nem ez a baj.
Vagy mire akarsz kilyukadni?
Ha nem tetted volna még, el kéne olvasni a &4791-et. Ha lovastad már, ezere bocs.

Nálam Xp van Angol ! XP 1500 + Gef. 4 TI4200, 256 MB memória! Mindent próbáltam már driver csere (52.akármirõl vissza 44.01 -re)dx csere patch! Olyat olvastam az egyik oldalon hogy talán lejebb kell venni a felbontást meg valami optionsban a SMARTGART tab -nál ki kell kapcsolni a fastwrite-ot de ezt nem találom! Amúgy a játék max-on megy akadás nélkül ezen a téren minden oké!

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

NAkam WinWP SP1 hun SP2-re feltolva és semmi bajom, már többször leírtam. Az nem igaz, hogy csak egy pár emberkének fut magyar WXP alatt és mindenki másnak sz...r az XPhun-ja.El tudod te ezt képzelni?

I.C.ram
Nekem is ez van 😞( a rewardnál kivág winbe, pedig az összes win patch fent van, ami létezik. Megcsináltam azt a crack patchelést is, de szaraxik ugyanúgy 😞
air23
ja, és a patch 1.0 se javította meg :/

air23
hi, nekem angol xp-m van és nekem is reward nál vagy, nomeg save nál 😊 ami vicces.

havernak magyar win xp, servicepack 1, minden frissítéssel megy.

ma felrakom én is a frissítéseket, aztán új drivert, aztán leírom a tapasztalataim ha érdekel majd még vmit.

Pogacsa--
XP van a fagyosoknal is.
Magyar, angol, sp1-es, sp1 nelkuli...minden verzio megtalalhato.
Regional settingsszel jatszas is megvolt mar.
Compatibility mod is.
Mayday
Jaja, es nekem magyar XP-vel megy!
Ha esetleg kiderulne, hogy a fagyosoknal, mindenkinek 98 van... Nem lehetseges?
Erintettek: XP alatt fagyott vagy mas? Szvsz a 98 alatt mar nem jo manapsag jatszani! Nekem eleg sok problemam volt vele, ami XP alatt nem!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Pogacsa--
X file lesz ez majd meglatod.
KG21
directx-files😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
nah toltam én is a játékot, a kis golfom már elég jól áll, lassan kéne vmi komolyabb gép😊 Egyébként hál isten engem még egyszer sem vágott ki/fagyott le, pedig magyar xp-m van sp1-el.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Pogacsa--
Mar kiderult, hogy nem.
Az elobb irta vlaaki hogy magyar vindozzal megy neki.
Pogacsa--
De miert meggyozodesed?
Tobbfele driverrel rendelkeznek azok akiknek coll rew van. (koztuk en is).
Sot a kisebb gepeden ugyanaz a driver van mint amit itt mar valaki beirt.
Meg a masik hogy atinal is fonnall ez, nemcsak nv-n.
Nem hisztek nekem. Pedig +gyõzõdésem, hogy driver.

Igyekszik az ember

CSOCSO
"de végigolvastam az egészet!"
pff😊 gratula!😊
CSOCSO
nahjolvan csáztok.😊)))))))))
CSOCSO
nem bírom ki.-. még van két oldal de már tolnám a gamezt😊)))))))))))))))))
CSOCSO
nekem is ez a bajom.. 4 oldalt irtatok hajnali 4 ota
CSOCSO
"Hogy csináltál ilyen sok Style Pontot?
Hány versenyen vagy túl?"
nemtom.. elég sok versenyen vagyok túl... és sokat driftelgetek.. és az elég jol megy.. azhem..
amugy az igazat megvallva fogalmam sincs mire adja a styl pontokat... normális versenyen egy kõrben összeszedek párszáz pontot a driftbõl.. mijjaza reputation és azzal lehet növelni ha szájjel építed az autot??...
Pogacsa--
Ne offoljatok legyszi, igy is van eleg hozzaszolas, ne kelljen meg ezeken is atragnia magat az embernek
CSOCSO
NAh jóhajnalt jerekek... elvolvasom mizu itten aztán csapatom hogy estér emeglegyen a SUPRA😊)))))))))))))))))
Asszony is legalább annyit használja mint én, csak másképpen. Õ inkább prüntyi játékokkal játszik😊

De nem is ez a fõbaj, hanem miután valakinek saját háztartása van, el kell tartsa magát meg a családot, kicsit átértékelõdik, hogy mennyi idõt töltsön a gép elõtt. Ennek ellenére persze akinek ez a hobbija az megtalálja az idõt rá továbbra is, csak nem annyit, mint elõtte😊
Ügyesen kell szoktatni a családot. Ha mindenkivel (családban) sikerül a gépet +szerettetni, akkor azt fogod észrevenni, hogy majd te nyavajogsz, mert nem férsz oda elé 😊))

zoli80
ez az elsõ game ami a barátnömnek is tetszik😞
folyamatosan jatszani akar,kevéske vérrel el lehetett volna venni a kedvét de ebben egy csepp sem folyik sajna,szóljatok ha kijön egy vérpeccs😊

Mayday
Hehehe 😊
Ismeros. En kb 5 ev munka utan, nehany hete voltam eloszor tappenzen, eddig halaazegnek, elkerult minden komolyabb nyavaja... Nos, csutortok este kijott a Call of Duty azon a heten, penteken reggel parom ment dolgozni, kisasszonyt vittem bolcsibe. Nekialltam CoD-zni (nem fejhallgatoval!!!), feltekerve a hangero, lottem, mint allat, egesz nap, meg is lett aznap a single teljesen! 😊 mekkora erzes volt! 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Gratula a kislányodhoz. Biztosan aranyos. Nekem 3 fiam van (1 18 és két 17 éves (õk ikrek)). Ne tudd meg, hogy tudnak néha ártani. Mésg szerencse, hogy itt nálunk van 3 gép. Azért néha így is nehéz 😊)

Mayday
Jaja, foleg, ha az asszony is gepfuggo...! 😊))

Tudod én mentõ (ez a helyes szóhasználat és nem a köztudatban élõ "mentõs" - az életmentõ is életmentõ, nem pedig életmentõs) vagyok, de ennek ellenére én is leheteg beteg. Jelenleg errõl van szó. Táppénz. Szombanton már munka. Na azért annyira rosszúl nem vagyok 😊))

Hát igen, de az idejáró emberek nagy része azért még nem családos😊
De elõbb utóbb õk is megtapasztalják milyen az, miko nem játszhatnak kedvük szerint, mert vagy asszony nyavajog miatta, vagy egyéb dolgunk van😄
logikus magyarázatot már úgy sem találunk. és mivel külföldön senkinek sincs ilyen gondja, már nem tudok mire gondolni.