Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Itt tartok most...
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Van egy par, fast write meg ilyen hulyesegek.
Esetleg ezeket lehetne csekkolni.
Amugy megnyugtatasodra leirom, en is az msi altal kiadott drivert hasznalom az msi kartyamhoz.
Itt van a mostani kicsikém^.^szarabban lehet picit kormányozni még mint a mx5öt de lefosom má 1 éve mx5el nyomtam pffuj.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Nekem az elsõ tournament utsó pályán hal be, szétesnek a textúrák és belassul 1-2 fpsre. A következõt vettem észre: mikor bejön a betöltés képernyõ a monitorom villan egyet mint amikor felbontást vált és kezdetekkor mikor még nincs semmi gond szebb is a kép, vagy felbontást ugrik vagy bevált fullscreen antialiasingba és szerintem itt lesz a baj. Vagy kevés a mem a vidkártyán vagy nem bírja 32 Gef2GTS-em van nem is támogatja a fsaa-t. felraktam a game saját dx-ét az sem változtatott. legfrissebb nvidia driver van fenn. Van egy olyan érzésem is hogy bios problémák lesznek illetve az ott található videokártya vagy memóriakezelés beállításai mint a Street Legal Redline-nál (nekem ott is gond volt BIOS babrálás megoldotta, túl gyorsa volt állítva a memóriahozzáférési sebesség, visszavettem és mûködött) Csak ötleteket adok hátha valaki rájön.
C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25
Mit kene tudnom kihamozni belole?
Vagy mire akarsz kilyukadni?
AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2
havernak magyar win xp, servicepack 1, minden frissítéssel megy.
ma felrakom én is a frissítéseket, aztán új drivert, aztán leírom a tapasztalataim ha érdekel majd még vmit.
Magyar, angol, sp1-es, sp1 nelkuli...minden verzio megtalalhato.
Regional settingsszel jatszas is megvolt mar.
Compatibility mod is.
Ha esetleg kiderulne, hogy a fagyosoknal, mindenkinek 98 van... Nem lehetseges?
Erintettek: XP alatt fagyott vagy mas? Szvsz a 98 alatt mar nem jo manapsag jatszani! Nekem eleg sok problemam volt vele, ami XP alatt nem!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Tobbfele driverrel rendelkeznek azok akiknek coll rew van. (koztuk en is).
Sot a kisebb gepeden ugyanaz a driver van mint amit itt mar valaki beirt.
Meg a masik hogy atinal is fonnall ez, nemcsak nv-n.

Hány versenyen vagy túl?"
nemtom.. elég sok versenyen vagyok túl... és sokat driftelgetek.. és az elég jol megy.. azhem..
amugy az igazat megvallva fogalmam sincs mire adja a styl pontokat... normális versenyen egy kõrben összeszedek párszáz pontot a driftbõl.. mijjaza reputation és azzal lehet növelni ha szájjel építed az autot??...

De nem is ez a fõbaj, hanem miután valakinek saját háztartása van, el kell tartsa magát meg a családot, kicsit átértékelõdik, hogy mennyi idõt töltsön a gép elõtt. Ennek ellenére persze akinek ez a hobbija az megtalálja az idõt rá továbbra is, csak nem annyit, mint elõtte😊
folyamatosan jatszani akar,kevéske vérrel el lehetett volna venni a kedvét de ebben egy csepp sem folyik sajna,szóljatok ha kijön egy vérpeccs😊
Ismeros. En kb 5 ev munka utan, nehany hete voltam eloszor tappenzen, eddig halaazegnek, elkerult minden komolyabb nyavaja... Nos, csutortok este kijott a Call of Duty azon a heten, penteken reggel parom ment dolgozni, kisasszonyt vittem bolcsibe. Nekialltam CoD-zni (nem fejhallgatoval!!!), feltekerve a hangero, lottem, mint allat, egesz nap, meg is lett aznap a single teljesen! 😊 mekkora erzes volt! 😊))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
De elõbb utóbb õk is megtapasztalják milyen az, miko nem játszhatnak kedvük szerint, mert vagy asszony nyavajog miatta, vagy egyéb dolgunk van😄