22257
  • Lammer
    Sziasztok!

Régebben írtam, hogy mosósott volt az otthoni gépemen a gamez grafja...
    AKi esetleg evvel szenved annak örömmel közlöm, hogy az új 3.10es ATI driver megoldotta a problémámamt!
    ]
    háj.
    tök jó!
  • Dzsega #9535
    Hy! Bercy fenn vagy??? Jó lenne ha válaszolnál THX
  • CSOCSO
  • olasz
    Próbálta már valaki a LAN patchet?Működik?Hogy kell megcsinálni szervert,hogy a többiek is tudjanak csatlakozni?
  • czky
    Van egy haverom aki angol tolmács... Ami késik nem múlik.
  • RacerZsu
    Ha mindenki tudna angolul, szerintem a fél világ őket szidná.
    Amúgy láttam a 4-6-os villamos oldalán a játék reklámját. Mosolyogtató... :)
  • czky
    Szerintem is jól tetted! Már másodszor viszem végig. A 103-as 7 körös cicuitnál vagyok és annyira felb@szta az agyamat, h kettétörtem a billentyűzetemet. NFS egy csaló sz@r. Olyanok történnek benne, h csak lesek. Ha tudnék endesen angolul, akkor elküldeném az EA-t melegebb tájakra emilben.
  • CSOCSO
    JÓL TETTED!
  • DJ Skyline
    NEKEM MÁR LE VAN TÖRÖLVE AZ UNDERGROUND MÁR 1HETE...!!!
  • CSOCSO
    Gyertek dragezni.. unrankeddrag....na central...
    leginkább 4 vs futamokat nyomok..
  • zaki
    töltsd fel ide a képet
  • wizy
    én még mindig a 89.pálya körül csatangolok, ezek eléggé gyorsak itt mellettem, akik ellen játszok!
    ezt jol megaszontam:-)
    tényleg: hogy lehet a legegyszerűbben képet belinkelni? Tudom, hogy ide nem lehet, nem is ide szánom, csak úgy általánosságban!
  • CSOCSO
    nemtom hogy a fast and furious game az jön pc re is. de remélem jön.. és abban értelmes drag lesz.. meg minden kocsi ugy meg majd ahogy kell
  • CSOCSO
    rekordom 20.45 és akkor 340 körül mentem...
    amugy két másik suprás 200at ment..és 19.75 öt.. nah.. nemértem.. szal ez a drag ez ugy szarfos ahogy van...
  • Gugger
    Hát igen a végsebesség az jó, de drag-be ugye nem annyira a végsebesség a lényeg. persze számít az is de itt te pl mentél 370-380 között, de az időd csak 23.90!!! Én megy a Mazda Miata-val megyek 350-et de 21.23-at! Szal ez van! :D
  • DJ Skyline
    ja csak a Suprának a válltása nem tetszik..túl hamar kéri hogy válltsak...
  • CSOCSO
    skyline.. nem csapatunk egyet?:)) akár dragban??

unrankedben szoktam lenni. na central.. de most nem vagyok ott:))) sak kérdezem tőled hogy na?
  • CSOCSO
    civicet probáltam. nem jött be.. valamikor úúúúgy keresztbe áll az autü a kanyar közepén hogy lol.. mintha banánhéjra menne az autó
  • CSOCSO
    úúúhh. benézted!:))))) nálam semmi ilyen nincs..és nem is mondtam soha:))))))))
  • CSOCSO
    mindegy...de ha már 4 kerekűvé lehetne upgradelni (láttam már 4 kerekű celicát)
    akkor legalább ugy menjen mint a skyline. mert nevetséges vaze hogy egy supra nem nyomja le a civicet meg a 206 ost.. mega másik 10 autot...mert oké hogy lehet ugy tuningolni egy 206 ost hogy ugy menjen mint egy supra...de ha ugyan ugy tuuningolod az autot nem éri utol a suprát..
    3 szintű upgradeval..
    de ha már megcsinálták hogy egy 206 os ugy menjen mint egy supra.. akkor a supra máé nem kanyarodik olyan jol mint a többi??
    csak gáz hogy a kedvenc autommal max felbaszom az agyam mert nem úgy megy ahogy szeretném...
    a Suprát nagyon is dicsérik a menettulajdonságáért!
    fellapoztam egy 1993 as autósmagazint.. és meglestem mit írnak rola:))) csak az ára volt a probléma... minden más pozitív..
  • DJ Skyline
    asszem csocso oldalán fenn van
  • DJ Skyline
    aha...
  • DJ Skyline
    ja a Supra nem is 4 kerekű...hanem hátsó hajtású asszem..a legjobb Supra az NFS első részében van--
  • CSOCSO
    supra el lett baszva... legszarabbul
    legjobb a skyline... minden kanyart bevesz szinte... és azt is 4 esben
  • DJ Skyline
    szvsz én azzal vittem végig a játékot,és ott hagytam a Skylineokat...sőt még Online is ott szoktam hagyni vele
  • olasz
    működik a 9.2 LAN patch
  • DJ Skyline
    nem csíteltem...a szakmai titkom:
    1. Highway1-es pályán menj...úgy hogy nincs forgalom,és a versenytársak MI-je mediumon van.
    2. A nitrót 300 fölött csapasd neki!
  • Gugger
    hát nem tom nekem nem csúszkál, csak ha falat fogok :D
  • Gugger
    kiru, asszem ki is próbálom, megnézem egy drag-be hogy megy az s2000
  • DJ Skyline
    Civic jobb a vezethetőségben szvsz,mert nem csúszkál annyira mint egy Miata vagy egy S2000
  • DJ Skyline
    faszom nem rakja be...na nézd meg ezt ez már jó
  • Gugger
    végre lehet, de gyorsulásban + vezethetőségben a miata a jobb!
  • DJ Skyline
    sebesség
  • Gugger
    Mármint az S2000 nem megy olyan jól mint a Miata!
  • DJ Skyline
    aha...akkor csak véletlenül mentem majdnem 380km/h-val
  • Gugger
    csak nem megy úgy ! :D
  • Gugger
    2. 3. nálam nincs ! :D
  • DJ Skyline
    ááá..az ugyanolyan mint az S2000
  • Gugger
    Miata <<< ez nem lehet kérdéses!
  • DJ Skyline
    Honda Civic