22257
-
#9536 Sziasztok!
Régebben írtam, hogy mosósott volt az otthoni gépemen a gamez grafja...
AKi esetleg evvel szenved annak örömmel közlöm, hogy az új 3.10es ATI driver megoldotta a problémámamt!
]
háj.
tök jó!
-
#9535 Hy! Bercy fenn vagy??? Jó lenne ha válaszolnál THX -
#9534 -
olasz #9533 Próbálta már valaki a LAN patchet?Működik?Hogy kell megcsinálni szervert,hogy a többiek is tudjanak csatlakozni? -
#9532 Van egy haverom aki angol tolmács... Ami késik nem múlik. -
RacerZsu #9531 Ha mindenki tudna angolul, szerintem a fél világ őket szidná.
Amúgy láttam a 4-6-os villamos oldalán a játék reklámját. Mosolyogtató... :) -
#9530 Szerintem is jól tetted! Már másodszor viszem végig. A 103-as 7 körös cicuitnál vagyok és annyira felb@szta az agyamat, h kettétörtem a billentyűzetemet. NFS egy csaló sz@r. Olyanok történnek benne, h csak lesek. Ha tudnék endesen angolul, akkor elküldeném az EA-t melegebb tájakra emilben. -
#9529 JÓL TETTED! -
#9528 NEKEM MÁR LE VAN TÖRÖLVE AZ UNDERGROUND MÁR 1HETE...!!! -
#9527 Gyertek dragezni.. unrankeddrag....na central...
leginkább 4 vs futamokat nyomok.. -
#9526 töltsd fel ide a képet -
#9525 én még mindig a 89.pálya körül csatangolok, ezek eléggé gyorsak itt mellettem, akik ellen játszok!
ezt jol megaszontam:-)
tényleg: hogy lehet a legegyszerűbben képet belinkelni? Tudom, hogy ide nem lehet, nem is ide szánom, csak úgy általánosságban! -
#9524 nemtom hogy a fast and furious game az jön pc re is. de remélem jön.. és abban értelmes drag lesz.. meg minden kocsi ugy meg majd ahogy kell -
#9523 rekordom 20.45 és akkor 340 körül mentem...
amugy két másik suprás 200at ment..és 19.75 öt.. nah.. nemértem.. szal ez a drag ez ugy szarfos ahogy van... -
#9522 Hát igen a végsebesség az jó, de drag-be ugye nem annyira a végsebesség a lényeg. persze számít az is de itt te pl mentél 370-380 között, de az időd csak 23.90!!! Én megy a Mazda Miata-val megyek 350-et de 21.23-at! Szal ez van! :D -
#9521 ja csak a Suprának a válltása nem tetszik..túl hamar kéri hogy válltsak... -
#9520 skyline.. nem csapatunk egyet?:)) akár dragban??
unrankedben szoktam lenni. na central.. de most nem vagyok ott:))) sak kérdezem tőled hogy na? -
#9519 civicet probáltam. nem jött be.. valamikor úúúúgy keresztbe áll az autü a kanyar közepén hogy lol.. mintha banánhéjra menne az autó -
#9518 úúúhh. benézted!:))))) nálam semmi ilyen nincs..és nem is mondtam soha:)))))))) -
#9517 mindegy...de ha már 4 kerekűvé lehetne upgradelni (láttam már 4 kerekű celicát)
akkor legalább ugy menjen mint a skyline. mert nevetséges vaze hogy egy supra nem nyomja le a civicet meg a 206 ost.. mega másik 10 autot...mert oké hogy lehet ugy tuningolni egy 206 ost hogy ugy menjen mint egy supra...de ha ugyan ugy tuuningolod az autot nem éri utol a suprát..
3 szintű upgradeval..
de ha már megcsinálták hogy egy 206 os ugy menjen mint egy supra.. akkor a supra máé nem kanyarodik olyan jol mint a többi??
csak gáz hogy a kedvenc autommal max felbaszom az agyam mert nem úgy megy ahogy szeretném...
a Suprát nagyon is dicsérik a menettulajdonságáért!
fellapoztam egy 1993 as autósmagazint.. és meglestem mit írnak rola:))) csak az ára volt a probléma... minden más pozitív.. -
#9516 asszem csocso oldalán fenn van -
#9515 aha... -
#9513 ja a Supra nem is 4 kerekű...hanem hátsó hajtású asszem..a legjobb Supra az NFS első részében van-- -
#9512 supra el lett baszva... legszarabbul
legjobb a skyline... minden kanyart bevesz szinte... és azt is 4 esben -
#9511 szvsz én azzal vittem végig a játékot,és ott hagytam a Skylineokat...sőt még Online is ott szoktam hagyni vele -
olasz #9510 működik a 9.2 LAN patch -
#9509 nem csíteltem...a szakmai titkom:
1. Highway1-es pályán menj...úgy hogy nincs forgalom,és a versenytársak MI-je mediumon van.
2. A nitrót 300 fölött csapasd neki! -
#9507 hát nem tom nekem nem csúszkál, csak ha falat fogok :D -
#9506 kiru, asszem ki is próbálom, megnézem egy drag-be hogy megy az s2000 -
#9505 Civic jobb a vezethetőségben szvsz,mert nem csúszkál annyira mint egy Miata vagy egy S2000
-
#9504 faszom nem rakja be...na nézd meg ezt ez már jó -
#9503 végre lehet, de gyorsulásban + vezethetőségben a miata a jobb! -
#9502 sebesség -
#9501 Mármint az S2000 nem megy olyan jól mint a Miata! -
#9500 aha...akkor csak véletlenül mentem majdnem 380km/h-val -
#9499 csak nem megy úgy ! :D -
#9498 2. 3. nálam nincs ! :D -
#9497 ááá..az ugyanolyan mint az S2000 -
#9496 Miata <<< ez nem lehet kérdéses! -
#9495 Honda Civic
Honda S2000