22257
-
#9493 vedd ki azt is hogy "light trails" meg a Blur effect -
#9492 igen, tudom, ezt már megnéztem az oldaladon
na mind1, lejjebb vettem a kocscsillogást, meg hasonlok, de még mindig akad, csak már nem annyira -
#9491 erre nem tok mit mondani csak ezt:
SYSTEM REQUIREMENTS
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
128MB of RAM (256 MB using Windows 2000 or XP)
DirectX compatible sound card
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card8X CD-ROM
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR ONLINE PLAY
===========================
Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
or XP Home operating system
Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
supported chipset (see below)
256MB of RAM
DirectX compatible sound card
Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
Sound: DirectX compatible Sound Card
8X CD-ROM
Network card for broadband connectivity
SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS
=============================
ATI Radeon 7500 or greater
Intel i865
Matrox Parhelia
NVidia geForce2 or greater
SiS Xabre 400
-
#9490 nemtom miert csinaltak olyan jatekot, amit nem lehet teljesen kielvezni...:-)
800x600-ba nekem is megy:-) -
#9489 még mindíg várom a #9478-ra a választ! -
#9488 pedig nemreg lett kicserelve a monitorvezerlonk, es eleinte siman ment maxon is, de most mar megint nem okas -
#9487 ez van..vagy csinálld azt hogy nem teszel mindent maxra...mondjuk mediumra...vagy szedjél le egy video kártya driver frissítést.. -
#9486 de jjoooooo neked...
en 1024x768-ba vagyok, az ut es a kocsicsillogas eggyel lejjebb veve, es meg igy is meg-meg akad!!!! -
#9485 nekem is 1024x768 és maxosan nekem se szaggat semmit:) -
#9484 Én is 1024-esbe vagyok maxon és nekem tökéletesen megy. -
#9483 már mint a megseszólal alatt azt értem hogy nem akadozik!fut mint kés a vajban,mint fas. a punc.-ban -
#9482 nekem???...1024x768...minden maxon van és megse szólal -
#9481 jut ezsembe: nektek mekkora felbontásban és milyen beállításokkal nem akad?? -
#9480 Neagodj nekem se jön össze:)) -
#9479 de utálom azt a pályát :) -
#9478 mondjatok ötleteket,hogy mivel frissítsem az oldalamat!!!! -
#9476 de állítólag lessz hozzá törés patch. -
#9475 ne mondjátok h nincs látható jele az autó törésének, leesbek a tükrök a rendszámtábla és kitörik az ablak is, hát kell énnél több? -
#9474 Amit most leírtál lazán és minden fenttartás nélkül rá lehet fogni, hogy LAG. Még nem hallottál róla? -
#9472 muhahaha.. csináltam egy szervert.. dragban.. mindenki beszopta és mindeni totaled lett..velem együtt:)LOÁÁÁL... az űt közepén volt a torlasz... -
#9471 ja amúgy mindegy hogy easy avagy medium, semmi különbség, de marha röhej, hogy előttem megy és beveszi szinte derékszögbe a kanyart. ;) Én meg csúsztathatok keményen.
Szóval sztem jól eltalálták az autók viselkedését, mondjuk én ki is kapcsoltam egyből a segítő opciót, azzal nemtom milyen. Csak azt a fránya AIt csinálták volna meg jobban.
Ami még zavar, az a Catch UP!. Ha valakinek testzik, azt nemtom megérteni. ;) Mert igaz, ha lemaradunk "bevárnak", de én speciel azzal értenék egyet, hza béna vagyok haggyanak ott. De általában inkább az a tendencia, hogy 5 körben vezetek, a 6-ban hibázok nemtudom miért akkor talán gumikopás. ;) és hopp, már elhúzott egy és mégha a kör elején is csuszok egyet lehetetlen utólérni. Max ha rákenődik valamire. ;)
De azt meg jó megfigyelni, hogy AI előre tudja, hol lesznek kocavezetők, néha belebarmolnak, de láttanm, hogy egy kanyar előtt elráéntja a kormányt, addig mennt mellettem, utána látom, hogy a akanyrban ott egy városi tökös gyerek. Ez is elég negítívum... Még jó, hogy aztán ki lehet kapcsoloni a Catch Up-ot...
Ja most olvastam a PC.Games-t. Abban azt írja a srác, hogy van sérülés mert akár egy ütközéssel is szétverhetjük a verdát!!!!!!!! ;)
Azt mondjuk nem írta oda, hogy csak a Drag módban és semmi látható jele nincs, csak hopp, nagy baz betűvel, hogy "Totalled" (na most lebuktam, hogy sokat láttam, mennyire emléxem erre a szóra. ;)) -
#9470 ez a bugatti már az a kategoria amit névre szolóan csinálnak.. -
#9469 Nekem nem jön be ez a bugatti....ha lehetne választani akkor inkább egy másikat kérnék karácsonyra...:DDD -
#9468 van ilyen...:))
én még a 90 akárhanyadik pályánál járok csak de néha majd szét töröm a gépet mert a game csal mint állat....
-
#9467 isten nem baszott ekkora szar netes gamezt....
ez az egész menü egy hányadék..egyszerűen nem tudok vele megbarátkozni!!
és ez a buzi dolog hogy full unreal a nos kezelés ez kész....olyanok vernek meg akiknek a végsebességük 200 volt!!!!!!!!értitek???? nem 700!! hanem 200!!! és aszondják hogy véltsak fel gyorsan és nyomogassam a nos-t.. nekem valahogy nem jön össze.... -
#9466 külsőleg szvsz eszmméletlen istenség ez a bugatti
régebbi bugattitol is majdnem bepisiltem mikor élőben láttam... -
#9465 A lan patch-el játszott már valaki? -
#9464 nem próbáltam még, majd jövőhéten. -
olasz #9463 Kipróbáltad?Működik a patch? -
Nonoo #9462 Hogy az istenbe mennem Online-on 19,40-es időket???
Tudja valaki??
Persze csalas nélkül!
-
#9461 külsőleg értettem...olyan autót eleve nem veszek ami nem tetszik...! -
#9460 hááát.. azért nem szaroznám le:))))) -
#9459 ramaty szar...az egy dolog hogy qrva gyors,de én akkor is maradok a BMW E30-nál,Toyota Supránál,Porsche-nél -
#9458 szép kis kocsi:-) -
#9457 nem nekem kell hanem muteromnak h legyen mivel bevásárólni menni, tudod ő nem szereti a nagy és erős autókat és ez csak 1001 LE úgyhogy neki pont jó lenne -
#9456 hmmm, nem rossz :)
ha jó leszel, lehet, hogy kapsz te is egy ilyet karácsonyra -
#9455 ó te szegény, de akkor itt van ez, söt ez még 1 LE-vel erősebb is:
és ha pénz télleg nem számít vehetnél 1et nekem is mer kéne muteromnak egy szekér amivel bevásárólni tud menni -
#9454 kár, pedig vettem volna 1et (pénz nem számít) -
#9453 sajnálom ZAKI de még csak concept car, de biztos nem fog többe kerülni néhányszázmilliófornitnál :D -
#9452 nekem van ilyen skylineal