22257
  • DJ Skyline
    vedd ki azt is hogy "light trails" meg a Blur effect
  • wizy
    igen, tudom, ezt már megnéztem az oldaladon
    na mind1, lejjebb vettem a kocscsillogást, meg hasonlok, de még mindig akad, csak már nem annyira
  • DJ Skyline
    erre nem tok mit mondani csak ezt:
    SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    ===========================
    Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
    or XP Home operating system
    Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
    32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
    supported chipset (see below)
    128MB of RAM (256 MB using Windows 2000 or XP)
    DirectX compatible sound card
    Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
    Sound: DirectX compatible Sound Card8X CD-ROM

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS FOR ONLINE PLAY
    ===========================
    Windows 98, 98 Second Edition, ME, 2000 Professional, XP Professional,
    or XP Home operating system
    Intel Pentium III (or compatible) CPU running at 700Mhz or higher
    32MB DirectX 9 compatible video card (Geforce2 or higher) using a
    supported chipset (see below)
    256MB of RAM
    DirectX compatible sound card
    Hard Drive Space: 450 MB free Hard Disk space, plus space for Direct X9 installation.
    Sound: DirectX compatible Sound Card
    8X CD-ROM
    Network card for broadband connectivity

SUPPORTED VIDEO CARD CHIPSETS
    =============================
    ATI Radeon 7500 or greater
    Intel i865
    Matrox Parhelia
    NVidia geForce2 or greater
    SiS Xabre 400

• wizy
    nemtom miert csinaltak olyan jatekot, amit nem lehet teljesen kielvezni...:-)
    800x600-ba nekem is megy:-)
  • DJ Skyline
    még mindíg várom a #9478-ra a választ!
  • wizy
    pedig nemreg lett kicserelve a monitorvezerlonk, es eleinte siman ment maxon is, de most mar megint nem okas
  • DJ Skyline
    ez van..vagy csinálld azt hogy nem teszel mindent maxra...mondjuk mediumra...vagy szedjél le egy video kártya driver frissítést..
  • wizy
    de jjoooooo neked...
    en 1024x768-ba vagyok, az ut es a kocsicsillogas eggyel lejjebb veve, es meg igy is meg-meg akad!!!!
  • raziel.
    nekem is 1024x768 és maxosan nekem se szaggat semmit:)
  • raziel.
    Én is 1024-esbe vagyok maxon és nekem tökéletesen megy.
  • DJ Skyline
    már mint a megseszólal alatt azt értem hogy nem akadozik!fut mint kés a vajban,mint fas. a punc.-ban
  • DJ Skyline
    nekem???...1024x768...minden maxon van és megse szólal
  • wizy
    jut ezsembe: nektek mekkora felbontásban és milyen beállításokkal nem akad??
  • Fefe
    Neagodj nekem se jön össze:))
  • robotnyk
    de utálom azt a pályát :)
  • DJ Skyline
    mondjatok ötleteket,hogy mivel frissítsem az oldalamat!!!!
  • Bercy #9476
    de állítólag lessz hozzá törés patch.
  • Bercy #9475
    ne mondjátok h nincs látható jele az autó törésének, leesbek a tükrök a rendszámtábla és kitörik az ablak is, hát kell énnél több?
  • Hmuda
    Amit most leírtál lazán és minden fenttartás nélkül rá lehet fogni, hogy LAG. Még nem hallottál róla?
  • CSOCSO
    muhahaha.. csináltam egy szervert.. dragban.. mindenki beszopta és mindeni totaled lett..velem együtt:)LOÁÁÁL... az űt közepén volt a torlasz...
  • M@TriX
    ja amúgy mindegy hogy easy avagy medium, semmi különbség, de marha röhej, hogy előttem megy és beveszi szinte derékszögbe a kanyart. ;) Én meg csúsztathatok keményen.
    Szóval sztem jól eltalálták az autók viselkedését, mondjuk én ki is kapcsoltam egyből a segítő opciót, azzal nemtom milyen. Csak azt a fránya AIt csinálták volna meg jobban.

Ami még zavar, az a Catch UP!. Ha valakinek testzik, azt nemtom megérteni. ;) Mert igaz, ha lemaradunk "bevárnak", de én speciel azzal értenék egyet, hza béna vagyok haggyanak ott. De általában inkább az a tendencia, hogy 5 körben vezetek, a 6-ban hibázok nemtudom miért akkor talán gumikopás. ;) és hopp, már elhúzott egy és mégha a kör elején is csuszok egyet lehetetlen utólérni. Max ha rákenődik valamire. ;)
    De azt meg jó megfigyelni, hogy AI előre tudja, hol lesznek kocavezetők, néha belebarmolnak, de láttanm, hogy egy kanyar előtt elráéntja a kormányt, addig mennt mellettem, utána látom, hogy a akanyrban ott egy városi tökös gyerek. Ez is elég negítívum... Még jó, hogy aztán ki lehet kapcsoloni a Catch Up-ot...

Ja most olvastam a PC.Games-t. Abban azt írja a srác, hogy van sérülés mert akár egy ütközéssel is szétverhetjük a verdát!!!!!!!! ;)
    Azt mondjuk nem írta oda, hogy csak a Drag módban és semmi látható jele nincs, csak hopp, nagy baz betűvel, hogy "Totalled" (na most lebuktam, hogy sokat láttam, mennyire emléxem erre a szóra. ;))
  • CSOCSO
    ez a bugatti már az a kategoria amit névre szolóan csinálnak..
  • karikusz
    Nekem nem jön be ez a bugatti....ha lehetne választani akkor inkább egy másikat kérnék karácsonyra...:DDD
  • karikusz
    van ilyen...:))

én még a 90 akárhanyadik pályánál járok csak de néha majd szét töröm a gépet mert a game csal mint állat....

• CSOCSO
    isten nem baszott ekkora szar netes gamezt....
    ez az egész menü egy hányadék..egyszerűen nem tudok vele megbarátkozni!!
    és ez a buzi dolog hogy full unreal a nos kezelés ez kész....olyanok vernek meg akiknek a végsebességük 200 volt!!!!!!!!értitek???? nem 700!! hanem 200!!! és aszondják hogy véltsak fel gyorsan és nyomogassam a nos-t.. nekem valahogy nem jön össze....
  • CSOCSO
    külsőleg szvsz eszmméletlen istenség ez a bugatti

régebbi bugattitol is majdnem bepisiltem mikor élőben láttam...
  • karikusz
    A lan patch-el játszott már valaki?
  • Bercy #9464
    nem próbáltam még, majd jövőhéten.
  • olasz
    Kipróbáltad?Működik a patch?
  • Nonoo
    Hogy az istenbe mennem Online-on 19,40-es időket???
    Tudja valaki??

Persze csalas nélkül!
  • DJ Skyline
    külsőleg értettem...olyan autót eleve nem veszek ami nem tetszik...!
  • CSOCSO
    hááát.. azért nem szaroznám le:)))))
  • DJ Skyline
    ramaty szar...az egy dolog hogy qrva gyors,de én akkor is maradok a BMW E30-nál,Toyota Supránál,Porsche-nél
  • wizy
    szép kis kocsi:-)
  • Bercy #9457
    nem nekem kell hanem muteromnak h legyen mivel bevásárólni menni, tudod ő nem szereti a nagy és erős autókat és ez csak 1001 LE úgyhogy neki pont jó lenne
  • zaki
    hmmm, nem rossz :)

ha jó leszel, lehet, hogy kapsz te is egy ilyet karácsonyra
  • Bercy #9455
    ó te szegény, de akkor itt van ez, söt ez még 1 LE-vel erősebb is:

és ha pénz télleg nem számít vehetnél 1et nekem is mer kéne muteromnak egy szekér amivel bevásárólni tud menni
  • zaki
    kár, pedig vettem volna 1et (pénz nem számít)
  • Bercy #9453
    sajnálom ZAKI de még csak concept car, de biztos nem fog többe kerülni néhányszázmilliófornitnál :D
  • robotnyk
    nekem van ilyen skylineal