22257
  • Pyx #9576
    ranked? csinálsz szobát?
  • CSOCSO
    pppf.. istentelen szar ez a netplájing....
    nézem a rankingomat.. 950. vagyok.. 22% os és aszondja hogy CSAK 6 ot nyertem..hát menjen a KURVA ANYJÁBA!!!!! 22-t veszítettem.. pppf.. elmehet agecibe ez a szar!!!!!!!!
    csak tegnap vagy 8 at nyertem!!!!!!!!!!
    átlagosan dragban 10 ből 6 ot megnyerek!!!!!
    hülyebuzi játék

nah elmentem az unranked dragsba...na central..és ne is probáljatok challangelni engem.. mert ahoyg belépek megyek tovább a kis szobákba ahol 4 en lehet egyszerre csapatni..
  • Bercy #9574
    it van:Netes ranglista
  • Bercy #9573
    én is a netes rep pointra gondolok. nem jössz 1et gyorsulni?
  • Pyx #9572
    dragt? :) ..rankings, elsö 100at mutat, meg a saját hejezésed is :)
  • DJ Skyline
    hát ja...
  • CSOCSO
    tőlem most is nyomhatunk:))))))) hol van a neten a ranglista, ahol névre lhet keresni?
  • CSOCSO
    szarság..
  • CSOCSO
    neeem...
    nem arra gondolok.. rep pontbol kb 10 millio van..... hanem van valami REP nevű szar a NET móduszban!!!
    általában mindenkinek 100 körüli.. vannak akiknek 1-2 ezer..
  • DJ Skyline
    nem tom...nagy hülyeség..de akkor is lehetett volna egy audio tuning vagy valami belső tuning...az mi fasz hogy kapok egy csomagot és semmi beleszólásom sincs a Performance tuningba..???!!!Milyen gógyer autók vannak már az U-ban: Dodge neon..mi ez??...vagy ott van az a Mitsubishi utánzat a Lancer....faszt keres egy 206-os csomó japán autó között???Golfal együtt éve...Supra mióta 4 kerék hajtású...és a Skyline a startnál hol áll így keresztbe amikor elindulsz???
  • Bercy #9566
    rep="reputation point" én csak drag módba megyek online és ott kb. 108000 pontom van
  • Pyx #9565
    ugy emléxem az ojan pont, nekem ojjan 500k körül lehet driftbeö :)
    mikor jáccunk eggyet?
  • CSOCSO
    nektek mennyi a REP etek? az online móduszban...
    nekem valami 1200...
    amugy mi ez a REP?:)
  • CSOCSO
    nfsu val nem is a matricázással van a baj...
    hanem a kecsáppal meg a netplayingel..
    kecsáp tudjátok mé szar.. a netplaying meg ugy kuka ahogy van
    vazze... mé nem vagyok én egy fejes ez EA-nál???úgy leanyáztam volna a blackboxot gecc.. fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú istenem.. de meg tenném.. de kiváncsi lennék a fejükre mikor kijelentem hogy online módusz akkor most kezdjék a nullárol és hasonló legyen mint a hp2 nek ...
  • CSOCSO
    ja.. azt lenne akora lag a neten hogy jujj...
    azért nincsen saját skin mert rohadt sok idp lenne míg betöltené a játékosokat..így csak kódokat tartalmaz.. aztán a te géped összerakja a szineket, spoilereket, vinyleket...
    a street legal szvsz ultagagyisztikum...motorilag talán leht tuningolni..érdekesebb mint itt.. de spolierekben negyed annyi van..és itt legalább minden eredeti!!! ez kurva nagy feelinget ad.. amit az SL soha nem fog
  • DJ Skyline
    nem vitatkozunk csak az NFS U hiányosságait beszéljük meg...azt nem tom hogy az SL matricázós vagy nem...de az NFS U nagyon az...
  • Gugger
    akkor az SL is egy ilyen matricázós progi mint az NFS?
  • Gugger
    most miről vitatkoztok?
  • DJ Skyline
    ill.. ott van még az audio részleg,meg az autó belseje...milyen lett volna ha a belsejét is átalakíthattuk volna???
  • DJ Skyline
    de én nem akarok matricázni...több száz gógyer matrica van---olvasd el az oldalamon az NFS értékelést a cikkek alatt..ott írom a végén hogy "lehetett volna egy “Custom Vinyl Creator” mód, amivel a saját matricáinkat készíthetjük el".az mekkora fless lett volna már ha lett volna egy ilyen mód...de így hogy a sok ratyi matricát baszom..és sok beleszólásom nincs a Performance tuningba..kapsz egy csomagot és azt felteszed...most ezen mi a tuning???....ott van még az audio részleg is...meg az autó belseje..30 másodperc alatt csinálok 1 autót...!!!...ez így nem élvezetes...
  • Gugger
    NFS vagy Street Legal a matricás, mert ha az SL is ilyen fos matricázásról szól mint az NFS akkor meg se nézem?!
  • Dutch Flander
    De úgy matricázol, ahogyan csak akarsz, nem pedig úgy, ahogy engedik...
  • DJ Skyline
    na ezt jól megmondatm:nagy része matrica az egész a tuningnak
    tehát szinte csak matricázol,és nem csinálsz egyéb dolgot..
  • DJ Skyline
    a faszt...nagy része matrica az egész a tuningnak
  • DJ Skyline
    ha járszanék vele akkor sem vinném végig még 1x..nanem bebaszom a mentett fájlokat...és bütykölgetnék tovább,meg online nyomnám...a fasz fogja végig vinni még 1x....
  • Dutch Flander
    Igaz, de itt (NFS) nem tudsz olyan mélységekben kocsit buherálni, mint ott (Street Legal), vagy igen?
  • ATISoft
    A street legal nekem nem volt fent sokáig a gépemen.
    Rettentően lassú volt, annak ellenére, hogy a grafika nem indokolta ezt (szerintem). Szóval igazán nem mélyedtem bele. Nem tudom milyen gép kellene hozzá én egy Tua 1200-ason Gf Ti4200-al próbáltam 512 ram mellett... Egszóval PC-s autós játékoknál nálam egyértelműen az NFS sorozat a nyerő.
  • Dutch Flander
    Bocs, azt hittem, hogy reklám ez a kép...
    Mondjuk ennek is csak Street Legal a neve, de biztos áttértek a gyerekek a Racing-re. Az sokoldalúbb. Az ottani képeket láttad? Magukért beszélnek...
  • Gugger
  • Dutch Flander
    ESZMÉLETLEN NAGY KIRÁLY A JÁTÉK BAZEG! OLYAN ÁLLAT, HOGY A HAJAM ÉGNEK ÁLL MIKOR A KOCSIMMAL FREE-RIDE-OZOK A VÁROSBAN, ÉRTED? NEM IS TALÁLOK SZAVAKAT A JÁTÉKRA, CSAK ANNYIT MONDOK: %!+!=(=+"+'§'""+%+%/ JEEEEEEEE....

Tehát, ha szeretnél gyorsan versenyezni egy jót, játsz a NFSUG-al. Ha szeretsz az autók szerelgetésével, bügyörgetésével időt tölteni, szereted a járgányokat csinosítani, úgy kifesteni ahogy TE akarod (!!!), akkor válaszd a SLR-et. Nekem az első rész nagyon tetszett, csak mivel RIP volt, nem lehetett végignyomni. A Racing-ben kicsit dobtak a grafikán, bonyolítottak a szerelésen, ugyanakkor egy-két dolog jóval egyszerűbb lett. Pecset ugyan nem szedtem le hozzá, de anélkül élvezhetetlen volt a Radeonomon. Biztos ezt is kiba**ott G-FOS-ra írták. Vagyis azért írtam, hogy nem rossz, mert élvezetes a játék, de ha zakatol (min. graf mellett is) akkor kaki. Ha lesz időm újra meglesem, leszedek hozzá pecset azt nyilatkozom, de szerintem mostmár menjünk át a Street Legal fórumra, merthát mégiscsak NFS a topik neve...
  • Gugger
    nem olyan gyér
  • Gugger
    hát ezt megnézem magamnak! Egyébként az hogy "nem rossz" az nem mond sokat, kicsit bővebben nem mesélnél róla! grafika, szerelés, játszhatóság, összehasonlítás az NFS U -val ... stb
  • Dutch Flander
    Már nyílt rólla topik (gyér ugyan, de van)...
  • Dutch Flander
    Asszem a legfrissebb, a Street Legal Red Line (Street Legal Racing) idei játék. Nem rossz... Ha a NFSUG-ban tuningolásról beszélünk, akkor a SLRL-ban teljes építkezésről kell hogy beszéljünk. Ott egyszer összeraktam egy olyan kocsit, hogy nem bírtam elindulni vele, annyira izom volt. Startnál eldurrantak a hátsó gumik, mert két kerékkel indult. NFSUG-ban ilyen kocsit nem lehet összerakni.
  • Gugger
    akarom akarom akarom
  • Fefe
    Ahh... a jó öreg Street Rod. Ha azt újra feldolgoznák.....
  • Gugger
    ez valóban így van, mert akkor kell nekem, ez mikori gama?
  • Dutch Flander
    Nem jól gondolom, hogy a Street Rod feltuningolt kiadása nem más mint a Street Legal?
    Az sem volt rossz...
  • Gugger
    nem vgy egyedül, szerintem is jó lenne néhány régi játék feldolgozása mait tudással!
  • ATISoft
    Na végigvittem a játékot. Nem volt rossz. :)
    De ami azt illeti nálam még mindíg az NFS:Porsche a favorit.
    Ott lehetett több autó, átláthatóbb volt a tuningolás.
    A király pedig még mindíg a jó öreg Street Rod. Miért nem tudják azt a játékot egy mostani szinvonalú grafikával kiadni? Ez az underground nagyon szép, meg élvezetes is, de valahogy mégsem adja vissza azt a hangulatot amit az előbb említett játék. Egyedül vagyok a véleményemmel???