22257
-
itt vann a sok értelmes neon cucc -
#9616 vazze, ilyenek is vannak? én nem vagyok nagy autó fan, de ilyet még nem is láttam, kúúúl :) -
#9615 mi van most nincs senki online???
ha van valaki akkor merre? -
#9614 mer meg vagyok recccccsenve...végre szünet,kell egy csaj meg egy kocsi... -
#9613 értem már jó van' na...ez egy ritka értelmes,szar nap volt a suliban!!!!!!!!!!bekellett menni 4 óra semmit tevésre...ez volt ma a suli! -
#9612 na ezt miért kellett? -
#9610 garage topicba autokrol képeket -
#9609 mondom eddig is lehetett képeket beszúrni. a garage-ba mennek a saját verdákfól szóló képek, és ha valaki ide teszi be őket törlődnek. mit nem értesz ezen? -
#9608 ember.de nem ide hanem a garage-ba -
#9607 ember eddig is lehetett képeket beszúrni -
#9606 mivan ember most már lehet ide is képeket beszúrni hogy nem törölgeted ki őkeT??? -
#9605 1. igen, skylinnal mentem :)))
2. nekem sincs képem
3. jo étvágyat :D -
#9604 feletszem még1x...jön a szünet megminden...valamivel kell gamezni itthon -
#9603 nem, a wincommander :) -
#9602 nincs mit -
#9601 ? ez mi?? linux? -
#9600 megvan megvan megvan....kösz szépen mindenkinek... -
#9599 lent a kis mappa ikonnál a nézetben... -
#9598 eszközök...mappa beállításai.. Nézet.. és ott keresd meg benne -
#9597 nem csináltatok képet arrol az eredményről???
nekem elszállt a gépem:(((( -
#9596 beállítások/általános beállítások/képernyő/fájl ablak/látszik a rejtett/sístem fájl -
#9595 VAZZE:((((((((((((( buzi gép újraindult:((((((((( bocs fiuk. no mindegy.. megyek vacsit csinálni...
ja. és VAZZE MEKKORA FUTAM VOOOLT:)))
1) másik lettem
2)máshova figyeltem leégett motorr.. pedig 2. lehettem volna megenn
3) vazze:))))pyx neked volt skylineod?:)
a lényeg hogy egyfolytában egymás mellett mentünk és 0.00 ra sikerült beérnünk:)))))))))))))))))))))))))))))
na ilyet még nem láttam:)LOL.. nem intha sokat nyomatnám de azért űberkirály futam volt:) és természetesen én voltam az első;) -
#9594 hogy???próbáltam de nem tok rájönni! -
#9593 rejtett fájlokat kapcsold be -
#9592 XP hova a faszba meti a mentett cuccokat...elvileg a C/Documents & settings / All users / application datába kéne...de nekem nincsen application datám!!!! -
#9591 (közben épp diszkonnektelek :) -
#9590 hogy a faszba???nekem össz.vissz. 375km/h volt -
#9589 top speed-et nézzétek, lehet h nem nagy szám de nekem ez a csúcsom blow enige nélkül:
-
#9588 nem tom...én az eddigi NFS sotozatok alatt nem találkoztam ekkora kamuval mint itt...négy kerékhajtású Supra...az első NFS-ben volt még supra és ott hátsó volt... -
#9587 simulátor épit a valoságra, arcade a játékélményre :) -
#9586 most meg bementem utánnatok az na centralba.. ilyenkor meg tuti elentetek CSOCSO szobát keresni.. -
#9585 tessék itt van az én Pözsóm az Undergroundból:
-
#9584 már egy ideje.. -
#9583 csináltam az unrankedben CSOCSO ROOM ot!!! tehát olyan mint az na central..oda gyertek -
#9582 na ne...már ilyen is van???világító kipufogó cső vég:
-
#9581 de azé má hehogy má...attól hogy arcade attól még építhet a valóságra..most ezzel az erővel berakhattak colna egy 17 éves Toyota Corollát...mondjuk úgy hogy 3 literes motorral,ami a valóságban annál a Toyotánál elmegy 1.3-nak is.. -
#9580 ok -
#9579 menjün Csocso után! unranked drag na central 4es futamok -
#9578 hár nem slr, de mindegy, ez arkade; nem csak a japánoknak készült, más országokban is forgalmazzák a gémet, sztem ezért vannak benne ojan autok amiket nem nagyon ismersz; nincs 4kerék hajtásu supra?; ez egy játék, igy látványosabb :-) -
#9577 szar az egész