Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A frissitett dx9 es catalyst pont ez
DJ Skyline
"Totaled"

Kaszi46
ha játékon belül belépsz a play online-ba akkor automatikusan fel kellene hogy ajánlja a peccs letöltéwsét.
szoval innen😊

*Posse*T.W.D*

tep
Bzoley....nem láttam semmit a kocsidból.....a kapcsolat miatt ? Most jöhet a drag....HUNtomy'sroom

\"SLICE of LIFE\"

DJ Skyline
NOS feeling

[HUN]PAStheLoD
lol
olvasssá má vissza

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

shevy
kaszi nem patcheltem, honnan kehet patchet szedni, de tört kéne

[HUN]PAStheLoD

[HUN]PAStheLoD
most.. és nemtom hogy megy .. még 1x se mentem a teljessel

DJ Skyline
NFS Underground

Kaszi46
jepjep😊
hol s mikor?

*Posse*T.W.D*

DJ Skyline
NFS Underground

[HUN]PAStheLoD
kipróbáljuk kaszi? 😊

Kaszi46
valaki 1kis multi??

*Posse*T.W.D*

DJ Skyline
OK köszi

Sziasztok! Nincs idõm harminc oldalon keresgélni, visszaolvasni, de ha volt már szó arról, amit kérdezni fogok, akkor szóljatok, és megkeresem. Szóval hol lehet tisztességesen beállítani a játékban az irányítást? Értem ezalatt Force Feedback erõssége, deadzone-ok, ilyesmi. Csak olyat találtam, ahol konfigurálni lehet az egyes funkciókat, meg egy on/off beállítást, hogy "rezegjen" vagy ne. Microfost Sidewinder FFB kormányom van, és az FFB túl erõs, a kormányzás meg nem elég finom, nagyon ki kell téríteni ahhoz, hogy elkezdjen kanyarodni. Van valakinek még hasonló gondja?

Kaszi46
ulead gif animatorral, de photoshop image ready vel is lehet meg egy jo csomo másik progival
ired be googleba hogy gif animator vagy download g.... és kidob egy rakattal

*Posse*T.W.D*

[HUN]PAStheLoD
GIF 😊

DJ Skyline
Hallod Kaszi46...hogy csináltál animált nickképet?

DJ Skyline
video driver frissítés...

verseny tolteskor lefagy a jatek.

athlon 2000+,512,radeon 9500 pro, frissitet dx9 es catalyst

patch is fent van

mit lehet tenni?
Kaszi46
ha m,egcsinálod játszhatunk is

*Posse*T.W.D*

DJ Skyline
Hallod Kaszi46...hogy csináltál animált nickképet?

Kaszi46
ha nem akkor tedd meg, tölcsed le a hozzá való cracket innen utána amikor a multira klikkelsz regisztráld magad és már lehet is nyomni

*Posse*T.W.D*

[HUN]PAStheLoD
akko a szokásos

Kaszi46
felpeccselted már a gémet?

*Posse*T.W.D*

shevy
a 112.-en egy csj ellen mész, õ 350z-vel megy, és 4 kört kell menni azon a pályán ami a demoban is volt, de nagyon csal. Komolyan senki sem bir válaszolni, hogy mi kell hogy neten is tudjak játszani? hogy kell megcsinálni?

tep
elõször menjünk egy kört , aztán jöhet a drag

\"SLICE of LIFE\"

bzoley
ok

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

tep
Unranked....HUNForton's room....oké?

\"SLICE of LIFE\"

[HUN]PAStheLoD
a 112 edik az milyen?

[HUN]PAStheLoD
csá

bzoley
ranked-drag ok?

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

[HUN]PAStheLoD
de amit adnak!! õk adják ilyen mûanyag vacak de ha erõsen a hátába nyomod nem ellenkezik 😄DD

(és pl. a mobil telót nem nézik át röngenesen szal tele lehet pakolni plasztikkal.. vagy elég azt mondani hogy tele van ideggázal 😛)

tep
Szia bzoley......jöjjön aminek jönnie kell

\"SLICE of LIFE\"

shevy
hogy lehet neten nyomulni, ha rámegyek h. play online, akkor kiirja hogy connect ea, de nem történik semmi

Kaszi46
sziasztök. magyarok milyen szobakban szoktak tanyazni multiban? csak azert mert szeretnek már végre menni pár race-t veletek de eddig még sohga nem jött össze

*Posse*T.W.D*

bzoley
Jó estét mindenkinek.

BaLeeX
Kösz, akkor nekiugrok még1szer, mert az nem jött össze. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

shevy
a 112. az utolsó, már több nincs

shevy
nekem a drag billentyû: 0 - váltás fel, 1 - nitro, fel gáz, nyilak kanyar, 20:76 demo pályáján offline. egyébként hogy kell neten játszani?

BaLeeX
Kérdésem van.

Lenyomtam underground módban a 111-ból 111 versenyt, erre most mehetem a 112.-et, meddig lehet még menni? Nincs is vége itt a játéknak?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

áhhh azzal sem lehet a mltkor tölem meg a kisollot is elvettek szepen kukaba kellett dobni ellenorzesnel

[HUN]PAStheLoD
áhh
nem volt nálad konyhakés? azzal lehet fenyegetni õket 😛

Tikal
mentem, de nem vadászgéppel 😊))) földközelben meg nem volt hajlando repülni a jumbo pilota 😊)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ja meg milyen az hogy 200-al besokkalok egy kanyarban, neki vágodom a falnak, majd visza a másiknak, joformán keresztben csuszok és kiirja powerslide +78 😊)))))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[HUN]PAStheLoD
lol
nekem nem a bill. kiosztással van a gondom hanem azzal hogy ha nyomom akko max RPM... ha nem akkor meg 0.. szal 8000-et nehéz elkapni

[HUN]PAStheLoD
már mér ne lenne? Mentél már repülõvel ? 😄DD

[HUN]PAStheLoD
alap 😄DDD

amúgy engem zavar a motion blur mert mindenbol 2 van.. és persze olyan "homály" lesz a pálya 😊

Tikal
nem értem miért nem csinálták meg a gamet ugy mint a grand turismo-t, jo formán semmi cél nincs a játékban, hiába tuningolom a gépet, akármelyik autot veszem mindegyikhez ugyanazokat az adatokat bigyeszti, ráadásul még a festést is átteszi, szoval semmi kihivás szerintem 😊

lehet hogy nincs realitás alapja, de 250 felett tényleg nincs idõ a tájat nézni 😊