Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
w = gáz
s = fék (ezt csak a fékek használják ebben a játékban)
balra nyil = balra kanyarodás
jobbra nyil = jobbra kanyarodás
felfelé nyil = váltás felfelé
lefelé nyil = váltás le (ezt is csak a fékek használják)
Legjobb idõ: 23:02
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
- Total Commander
- Alt F7
- beírod a mentésedet így: *mentésedneve*
- OK
- megtalálja, ugrás a fájlra és lõn...
Þór vígi þessi rúnar
Tudja valaki hogy kell 20mp körüli idõket menni mert az istenért nem tufok 21mp alá menni!!
Segítsetek!!!
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Álltalában 8000-9500 között kell tartani a fordulatszámot.
Þór vígi þessi rúnar
te egyenesen vonzod a falat azok meg állandóan lepattannak 😛
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a Drag oknál a rajtnál Billenytyûzetrõl hogy érdemes kezdeni?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
de amugy tényleg jobb a fizika meg minden.. ugy a 80. pályáig 10 pont volta gamez.. azota csak küszködés és idegeskedés.
Most eloszor probaltam ki kormanyt. (Tipusa: LogiTech WingMan Formula Force GP Force Feedback)
Namarmost, nyomom a padlogazt, de nem gyorsul ugy, mintha billentyurol nyomnam, a vegsebesseg sem tud ugy felmenni.
Mi a gond? Kell ezt valahol konfiguralni?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
AMD Athlon XP 2400+@2ghz 1024 MB DDR.
Detonator drivert használok, de egy régebbit 40 valahányas.
Nekem ASUS Ti4200 128ddr, 1,6 proci, 768ddr,
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Mondjuk be azért ne zárd egyiket sem mert akkor az lesz mint, most, hogy egyhelyre jön minden a modemesek meg szívnak.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600