22257
-
#10364 az nem direkt volt! ^.~ -
#10363 hjaj..hjaj,...ja...csak úgy direkt basztad magad a falnak amikor a 400.000-es driftet csapattad... -
#10362 ojankor hagytam magam! :D -
#10361 de akkor is...nem egyszer volt már hogy morzsát csinálltam belőled... :D -
#10360 ok.........mindjá én is...hol leszel? -
#10359 10kval nyertem :P -
#10358 Megyek Dragozni, ha gondoljátok! -
#10357 KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#10356 de nálam nem! :D -
#10355 nem hagytam magam, rontottam, jobb voltál! -
#10354 Köszönöm, csak aszittem hagytad magad.
De ha hagytad magad, akkoris köszi, bár nem szeretek így nyerni. -
#10353 ügyes voltál azért! :D -
#10352 280k-st rontottam el az elöbb :)
és megint kilépett... :( -
#10351 Pyx: Hagytad magad mi?
Hogy csórikámnak is legyen esélye???
Vagy szarrádriftelted magad és elcseszted? -
#10350 Zsír! -
#10349 "a" betűvel föl..."y"-al vissza -
#10347 nah...kész van az oldalamon a tuningolt makett kocsik gallétia...lehet megnézni.. -
#10346 öhh -
#10345 nem villamos? a 95 ös ben is elmegyek a villamos mellet, már ha nem megyek bele, és velem si csinált már olyanokat hogy a fullsík aszfalton feldobott és pördültem egy kúvanagyot. a 84 az fini. az megy a circuit 4. helyéért nem? amikor reverse kell menni a repteres részen. faszándi. ot sírtam először. és az a legnagyobb lol, hogy a asszem a 89 es race az is egy circuit ugyanazon a pályán csak eredet irányba és elsőremegcsináltam mediumon, míg a 84-5 ös vagy mittomén melyik volt már ugyanezen a pályán csak fordítva ízin sikerült csak de ugy is vagy 30accorra
-
Blaner #10344 Odáig sem jutok el, ahogy megnyerem a versenyt, a köv. képernyőre sem jutok el, rögtön kidob. -
#10343 de a kör pályás verseny ultra gáz
olyan irreális borulásokat lehet kihozni hogy .. WHÁÁÁ
megyek simán a marketsplacc pályán, azt ahol van az a vonat, rámegyek a sinre erre felemelkedek 2 métert és megpördül a tengelyekörül, de úgy oldarra, szal oldarra dől, aztán úgy pördül, na mind1, remélem vágjátok :) -
#10342 nekem a 84-es nem megy.. -
#10341 ne mcontinyút hanem restart... vagy nem ? -
#10340 egy fél napja próbálkozom... eddig egy billenytűzet az ára :D -
#10339 és hogy apicsába lehet megcsinálni a 95ös circuitot? nekem nemmegy sehogy:( -
#10338 nem tom ez az a hiba de csmó embernél van olyan ha collect rewardolni akar akkor kidobja az ablakokba. állítólag ha simándin csak egy continuet nyomsz neki és nem collect rewardot akkor továbbmegy... de kétlem, hogy az eső pályánál rögtön ilyet csinálna. sztem vedd meg eredetiben:) -
#10337 mondom normális.... :) de télleg, olyasmi ahol mitomén fennvannak a a versenyek 1/111 ig meg mittomémn érdekességek esetleg, jó tom ez nem egy vice city szerű gém ahol egy csomó mellékes küldetés meg érdekesség van amiről lehet csomót írni, de gondolom több van ebben a játékban hogy egy normális fansiteon peccsek legyenek, meg krekkek. szal ha vki tud vmi ilyesmit akkor léci köszi, hanem akkor meg csináljatok:D -
Blaner #10336 Találkozott már valaki azzal, amikor az 1. underground pályán kidob a game windowsba? mit lehet csinálni vele?
-
#10335 loál gyerekek...csinálok az oldalamon egy olyan kép galériát majd ahol tuningolt kocsi makettek vannak,,,sztem még ma... -
#10334 tuning cuccok nincsenek hozzá! :DDDD...de tényleg...nagyon kevés tuning cuccot lehet kapni... álltalában a kedves makettező saját, otthon találatos cuccokból fabrikál hozzá cuccot..én is csináltam egy légterelőt csomagtartóra feltölrőkártyából...a NOS palack egy lekerekített ceruza vége... -
#10333 21:9x dragba :)
legjobb időm
2/6-os váltással :) -
#10332 ok....laptop... :D
nincsenek meg valakinek ezek a számok?:
Mystikal - Smashing the gas
Dilated peoples - Who's who
Nate Dogg - Keep it coming
nekem ezek kellenének... -
#10331 Ezt csinált meg egy igazi autoval :) -
#10330 nem tom mér kell berakni zenét---egy sima win.media playerrel vagy akármilyen lejátszó progival nyomatod a zenét és közben játszol!ennyi,,,a játék zenéjét leveszed,és hallgatod a tiédet! -
#10328 nekem de -
#10326 jóhogy :D
www.tar.hu/nfs7
ilyen van ! -
#10325 nincs ilyen oldal! -
#10324 www.tar hu/nfs7
lustaság fájna.. -
#10323 dig.fényképezőm nincs...de valahogy megpróbálok csinálni képeket..! -
#10322 normális MAGYAR fansite!