Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
van moderálási jogom, de csak a téma lezárásához, ill. szerkesztéséhez. de a törlés gomb, csak ebben a topicban van, más helyeken nincs, nem tudom mi lehet

Marcell
Tuningold fel az MX-5-ot, zsir lesz az is egy ido utan! :) En 71/111-nel tartok vele es eddig meg minden oke. Az egyetlen, ami meg tetszett, a nemreg megnyert Supra volt, de egyelore kitartok a kezdeti kocsim mellett, emrt ezt mar nagyon-nagyon erzem. (Es jobb a kanyarban, mint a Supra.)

KG21
Én Golffal kezdtem, aztán jó ideig Focus, majd Acura RSX, Eclipse, Skyline. Mindig volt egy kis fejlõdés.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
jah mert itt te házigazda vagy:P Hmm én még egy rohadt topicot sem nyitottam soha:\

Crazyn
Nemtom, hogy a többi játékfejlesztõ nem tud ilyen engine-t fejleszteni. Nálam 1024*768@32bit + minden beállítás maxon a játékban + 6x AA + 16x AF, és még így is mindig 30FPS fölött volt. Nálam még nem volt olyan játék, ami ilyen beállításoknál ne akadt volna.

1Gb RAM + 2100+@2208MHz + R9700Pro

Amúgy amiket a versenyek végén kapok autokat (pl Mystical car), azokat hol találom?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Andie
Volna egy fontos kérdésem skacok.
Tudom, itt lámának számitok, de én csak most kaptam egy Acurát meg egy Hyundai-t (vagy hogy is irják).
Nézegettem, ez a Hyu egész jól néz ki, legalábbis komolyabban, mint a Miatám.
De mikor le akarnám cserélni, azt mutatja, hogy mind a gyorsulás, mind a végsebesség és a kezelhetöség is igencsak lecsökken az új autónál. Legalább 3-4 kis csikkal. Namost ez igy elég gáz, mert jelenleg is elég neccesen nyerem a versenyeket, néha elsöre, de föleg 3. - 4. próbálkozásra. Ha egy ennél gyengébb autóval próbálkozok, akkor még easyn sem fog menni. Márpedig nyerés nélkül esélyem sem lesz feltápolni az újat legalább annyira, amekkora a régi Miata volt.
Most hogy van ez?
Ti hogy cseréltetek autót, és hogy tápoltátok fel, hogy ismét versenyképes legyen?

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

zaki
ja, az idõ mellett balra van :)

KG21
nekem soxor ADSL-el is ilyen, uhogy nem vesztesz sokat

pluhi
Hát ez jó móka volt onlány:)
Ekkora fos feluletet még nem láttam, nem semmi az ea-tól. De a game jó, bár kicsit nagy a mákfaktor. Mondjuk modemmel nem is vártam mást. Hopp itt kocsi, hopp ott kocsi, hopp kenõdök a falra. Azért király.
examinee
Mit csinál a light trail?

Marcell
Lehet azert, nem nyertel meg minden versenyt (pl. torunamentben). De ez csak tipp. En meg nem vittem vegig.

examinee
Szoval ha ezt csináltad akkor nincs baj!

examinee
1) Unrar with WinRAR into installdir.

2) Run dev-rtp.exe to update the game.

3) Copy crack over

5) And then play :-)

Note: The crack is already nocd.

examinee
és az exet is felülirtad?

Shiver
sziasztok !

én végigvittem egyszer a játékot de nincs meg az összes magazin ez vajon mért van???

A felhők felett mindig süt a nap

Re: most tolom másodszorra undergroundot, mert elõször nem lett fullos 206 om most ujrakezdtem 81. pályán vagyok hoolnap aszem már tudom ujra rankedba nyomni online. Jó lenne ha állando Hungary szoba lenne:D
Na mentem feküdni me holnap még német és angol doga, csá all jó8
Lacc
ÉN nem értem ezt :( Ahogy rányomom arra, hogy Online Play, rögtön lefagy :( Nem volt valakinek ilyen problémája?
KG21
ja nem... HUNszabochrf unrankedban oda gyertek

KG21
nemrég még nyomtam HUNForton's roomban

CSOCSO
ppeeersze:)
CSOCSO
neeem.. menj be egy szobába és nyomj egy jobbost. ott vannak azok amikben akár 4 en is lehet csapatni..
CSOCSO
hát nemtom..
CSOCSO
igen azért az gáz hogy mindenkinek ugyanolyan az tuoja ebben a gamezban.. szal hogy kitek vannak... vagy nem is tudom mit kellett volja csinálni de az lenne a zsír ha annál jobb az autod minél nehezebb modban nyomtad végig a gamezt és vesztés/nyerés arányt és nézne.. ami mondjuk hülyeség mert persze hogy 1 hardot 20 szor fox probálni. míg az easy-t 1-2 szer.. de valahogy megoldották volna hogy pl hardban akárhányszor probálkozol is jobb lesz mint easy ben... nah jol megcsavartam.... remélem értitek.. kivánsi lennék hány lovas most a gamezban a suprám:)
I.C.ram
KÖCSÖG EA becsukta az MCO-t :((( Kurva ideges voltam, mert az egyetlen autós game volt, ami sokáig lekötött.
I.C.ram
Mindenek elött fosni kellett a töéstõl, mert isonyat drága volt a szerelést. :)
I.C.ram
Az ütközésben nem volt jó, de a többi fizika mind jobb volt. Talán a legreálisabb nfs volt. Ne a bétából indulj ki. :) Én 4-5 hónapig nyomtam. :)
CSOCSO
hát fizikában elég lol volt.. mikor felkenõdtem a falra és az auto tovább száguldozott a falon:)
I.C.ram
Olyan taligákat lehetett összeépíteni, hogy ihajj. :D 1100 lovas mustang Boss 302 volt az isten! Aki egy olyat összetudott építeni az valszeg nem keveset költött rá. :)
CSOCSO
most ugy néz ki hogy a 100 egész cool.. de szvsz most szóltam el magam.. a 85-90 ig volt olyan hogy vertem a gépet... amugy ja.. nekem is volt valamiko 70 körül hogy azt mondtam hogyha ennyi eksün lett volna egy fast and furious filmben akkor kasszasiker lett volna!!!
I.C.ram
Nekem még mindig a Motor City Online a legkedvesebb az NFS sorozatból! Kár, hogy megszünt :) Olyan embereket játszottak, akik közül szinte mindegyiknek volt egy amcsi Muscle kocsija :D Kibaszott jó volt. kb. 2500 alkatrész. 50 autó a 40-70-es évekig.
Lacc
Huh vazze'! Most vagyok a valahol a 70-80. verseny közt, de már minden olyan sebességgel történik, hogy leszakad a hajam! Az utóbbi néhány nyert versenyen is olyanokat csináltam, hogy magam is meglepõdtem :D Az egyszer biztos, hogy aki már csak idáig is eljut, az igen nagy rutinnal rendelkezik az idióta civilek kerülgetésében. Ja meg persze a gyors helyzetfelismerés sem árt :P Nagyon rétóta ez az elsõ autós gamez amiben tényleg érzem, hogy 250-350 közt megyek :)) Nagyon durva. El se merem képzelni mi lesz a 100. versenyek körül.
CSOCSO
menj a quick racngban.. ott kapod meg... ( egy már kész auto..kész festéssel stb.. nem tudod modosítani)
[HUN]PAStheLoD
király az onlány gém :)

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Blasta
Azt mondja meg valaki, mit jelent, hogy kaptam egy MYSTERY CAR-t??????????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
egenn.. ez az egész hogy állandoan körülötted van ez azért van hogy izgalmasabb legyen a gamez.. de ettõl soxor egészen idegesítõ... fõleg hogy kicsit rontasz és mégha csak egy 1 méterrel is de már nemtod behozi az utcso méterekben..szal utolérnek téged aztán egy dolog lehet.. agy elöttük maradsz és rontanak. vagy te rontasz
magus
hát most elég nehezen tudom, csak amikor trade inre nyomom, akkor visszaesnek a tulajdonsagai.

BaLeeX
Majd ha nem tudod megnyerni már a versenyeket a régi kocsival akkor. Én Integrával nyomtam 105 környékéig de muszáj volt Skylinera váltani, mert jobban is gyorsul és sokkal könnyebb vezetni.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Várd ki a végét.
A 111-est versenyt csak mediumban nyomtam de 6mp körül vertem az ürgére, nem úgy a 112-est.
Rohadt tetü csaló gép!!!
Ezt hardban nyomtam és kb. 15.re sikerült, de hogy?
Ugye mindig a 3. 4. körben történt valami amikor vezettem még a sín is a 4. körben dobta meg úgy a kocsimat, mint addig semmikor (üldözési mánia rulz ) de az hihetetlen, hogy a csajt nekilöktem valaminek és néztem az idõt, lemadat ahogy kell, aztán 8-9mp hátrány környékén megfordult az óra és ugyanolyan sebességgel prögött visszafelé (szóval kb. mehetett 500-al) amig el nem ért 2-3mp-re, utána már mindig könnyen utolért aztán max elé tudtam állni. Nagynehezen kiszenvedtem, hogy vezetek az utolsó körben is (elõzõ futamon az utolsó elõtti kanyart basztam el...) és a híd elõtti lejtõ aljától szinte a célig nyomtan a nitrot (egész addig nem használtam) és +0.16mp-el nyertem csak így is. Szóval mocskos csaló gép még1szer!
Ja tudom, szélárnyékban jött. :)

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Smuggler
ááááÁÁ müködött a motion blur nagyon cool!

magus
ize, mikor erdemes kocsit valtani? en most egy mazaval nyomulok ugy a 25. versenynel.

CSOCSO
érdekes.. 99-100-101es versenyt mediumban elsõre nyertem.. ugyhogy abba is hagytam a gamezt.. nehogy a többi felidegesítsen..majd csapatom holnap
DJ Skyline
ha így se akkor video driver fríssítés...

Kaszi46
szoba kész bent várlak

*Posse*T.W.D*

DJ Skyline
bekéne kapcsolni az options/display/display HUD vagy valami ilyesmi...mind1...ilyet keress hogy "Motion Blur"----ennnek be kell kapcsolva lennie hogy menjen az elmosódás

Kaszi46
grafikai opcioknál kapcsold be amotion blur effektet

*Posse*T.W.D*

Smuggler
Segitsetek! Már 3as szintü nitrom meg mindenem van. Namost a képekböl meg pár videobol ennél a szintnél amikor benitrozok akkor elkéne mosódnia a környezetemnek.Én még nem tapasztalok ilyet. Lehet hogy még valami kell ehhez? Vagy esetleg tévedek?

DJ Skyline
"Winner"

DJ Skyline
"Blown Engine"

bzoley
elötted 20 másodperccel

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help

Kaszi46
akkor menjuk az unrankedbe és ott csinálok szobát kaszi46hun lesz a neve ott találkozunk.
shevy ha összejön akkor te is jöhetnel

*Posse*T.W.D*