Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
1Gb RAM + 2100+@2208MHz + R9700Pro
Amúgy amiket a versenyek végén kapok autokat (pl Mystical car), azokat hol találom?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Tudom, itt lámának számitok, de én csak most kaptam egy Acurát meg egy Hyundai-t (vagy hogy is irják).
Nézegettem, ez a Hyu egész jól néz ki, legalábbis komolyabban, mint a Miatám.
De mikor le akarnám cserélni, azt mutatja, hogy mind a gyorsulás, mind a végsebesség és a kezelhetöség is igencsak lecsökken az új autónál. Legalább 3-4 kis csikkal. Namost ez igy elég gáz, mert jelenleg is elég neccesen nyerem a versenyeket, néha elsöre, de föleg 3. - 4. próbálkozásra. Ha egy ennél gyengébb autóval próbálkozok, akkor még easyn sem fog menni. Márpedig nyerés nélkül esélyem sem lesz feltápolni az újat legalább annyira, amekkora a régi Miata volt.
Most hogy van ez?
Ti hogy cseréltetek autót, és hogy tápoltátok fel, hogy ismét versenyképes legyen?
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Ekkora fos feluletet még nem láttam, nem semmi az ea-tól. De a game jó, bár kicsit nagy a mákfaktor. Mondjuk modemmel nem is vártam mást. Hopp itt kocsi, hopp ott kocsi, hopp kenõdök a falra
. Azért király.
2) Run dev-rtp.exe to update the game.
3) Copy crack over
5) And then play :-)
Note: The crack is already nocd.
én végigvittem egyszer a játékot de nincs meg az összes magazin ez vajon mért van???
A felhők felett mindig süt a nap
Na mentem feküdni me holnap még német és angol doga, csá all jó8
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A 111-est versenyt csak mediumban nyomtam de 6mp körül vertem az ürgére, nem úgy a 112-est.
Rohadt tetü csaló gép!!!
Ezt hardban nyomtam és kb. 15.re sikerült, de hogy?
Ugye mindig a 3. 4. körben történt valami amikor vezettem még a sín is a 4. körben dobta meg úgy a kocsimat, mint addig semmikor (üldözési mánia rulz
) de az hihetetlen, hogy a csajt nekilöktem valaminek és néztem az idõt, lemadat ahogy kell, aztán 8-9mp hátrány környékén megfordult az óra és ugyanolyan sebességgel prögött visszafelé (szóval kb. mehetett 500-al) amig el nem ért 2-3mp-re, utána már mindig könnyen utolért aztán max elé tudtam állni. Nagynehezen kiszenvedtem, hogy vezetek az utolsó körben is (elõzõ futamon az utolsó elõtti kanyart basztam el...) és a híd elõtti lejtõ aljától szinte a célig nyomtan a nitrot (egész addig nem használtam) és +0.16mp-el nyertem csak így is. Szóval mocskos csaló gép még1szer!
Ja tudom, szélárnyékban jött. :)
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

http://www.lhsite.hu - Leadtek TVtuner driver-ek, WinFast PVR, WinFast PVR2, Help
shevy ha összejön akkor te is jöhetnel
*Posse*T.W.D*