Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMBULANCE
FIRETRUCK
HATCHBACK
PARCELVAN
Mhhh... Van olyan aki (mar vegigvitte a jatekot) es kapott valami extra bonusz autot? 😊
Vagy ezeket csittel lehet elerni?
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
hát utcso elötti kanyar vazze egy kurva nitro hang és 3 mpt ver az s2000 a skylineomra....nemtom kit mondani olyan idegvagyok gyöngyözik a homlokom .. melegem van bázzz... felkötöm magam és leírom hogymé tettem.. jutassák csõdbe az EA-t és az agész Stáb HARD fokozaton nyomja minden nap minden percben ezt a szutyot.. aki nem viszi végig 1 nap az egészet azt seggbekurva egy gorilla!!!
rx7 es jön ögöttem.. hallom hogy 2 mp re nyom egy nitrot.. erre eljön mellettem 1.2 mp elönyt szerezve.. nah mondom rohadjá meg.. nyomtam 5 mp ig a nitrot és NEM HOZTAM BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na mégegyszer aki nem értené a dolog súlyosságát:
NEM BÍRTAM BEHOZNI A BUZI AUTOT NITROVAL!
okééééé.. gyorsan reset.. megy is mint atom.. 4 kanyar van hátra.. erre bejön a kis szar s2000es.. negyed akkora motorral de persze bejön és hiába nitroztam nem hoztam be az autot.. hát és ezmiez?????????????????????? nitrozom a másik nem és nem érem utol az egyenes szakaszban..... mi a fasz van veletek ea????..
Mondjuk az tenyleg gaz, hogy sikerul szert tennem ugy 10mp elonyre, aztan a vege fele megis konnyen behoznak. Soxor olyan is van, hogy mar rohadtul ismerem a palyat, hiba nelkul megyek padloval vegig, de a rohadt gep igyis odaver. Aztan restart, csinalok egy-ket hibat megis megnyerem 4-5 masodpercel. Ki erti ezt?? 😊
Penz az tenyleg van dogivel, ezert nincs semmi ertelme.
Nincs valami trainer, amivel az összes unique body upgradet megkapjuk?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
A felhők felett mindig süt a nap
megtehetné a kurva köcsögit 😊
2. és junikkal meg sokkal jobb a kocsi 😊 legalább is igy vettem észre 😊
szvsz jobb lett volna olyanra megcsinálni a gamezt hogy ha unlockolsz valamit azért még kelljen menni 1-2 versenyt hogy legyen is rá pénzed mert olyan drága.. mert igy én mindent tudta azonnal venni és vígan.. vagy legalább törhetett volna a kocsi.. és akor a javítás lenne mitt on.. 5 ezer per javítás..😊)))))))
CrAzYn's S2000
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Lehet kövezni. 😉 Azért nekem tetszik!!! 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akkor ez azt jelenti, hogy az elején kiválasztok egy gépet a 6(?) közül, aztán azzal kell végigvinni a 111 meccset?
Merhogy hiába kapom meg teszemazt 80-nál a skyline-t, akkorra már pl a Miatám sokkal táposabb lesz, és ha le is cserélem, esélyem nem lesz a sky-al versenyt nyerni?
Hááát, ez igy elég gáz. akkor sky-al senki nem fog nyomulni? Nem stimmel ez...

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!