Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztán itt a másik legundorítóbb..egész végig tökéletesen megyek.. DE NEM tudom behozni az elsõõõt.. arra várok hogy hibázzon mert máshogy nem lehet megelõzni. erre az utcso körbenegy ilyet braknak elém .. vazzzz:
eddig ebben a kanyarban volt 1 auto.. most hirtelen 4 civil.. és rajtam kívûl még egy bot mellettem és még egy bot húzna el éppen a bal also sarokban de még nem ért oda.. persze õk simán elkacsázott 200 al nitrozva az autok között...
hát rohadjon meg az a barom aki ezt igy írta meg...most hogy kétszer végigvittem 8 pontot adnék a gamezra... MAX 8 at!!
1 e azért mert nincs törés és az autoknak annyi köze van a valós autokhoz mint a fingomnak a szélhez ( a forma)
2. azért mert idegesítõen csítelnek a civilek és a botok is... ennyi.. ez bõven elég ahoz hogy csak 8 at kapjon a gamez...
ja a kép:
A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős
most már jó az utolsó oldal, az elõzõnél szar volt
mrteo...: figyelgesd ezeket az oldalakat:
http://www.nd4spdworld.com
http://www.nfscheats.com
stb.....ezek tele vannak az NFS-ekhez kocsikkal
tudtok mondani csíteket?
nem nagyon van most idõm játszani, de érdekelnének a tuning cuccok.
Na mindegy, majd lesz cheat ami mindent megnyit, és akkor jó lesz.
Fõleg ha csinálnak még bele autókat!!!
All Your Babes Are Belong To Us
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
még az utolsót kéne megcsinálni, de már nincs semmi késztetés rá.
Nekem a spoilerek és szélesítés stb. kellettek, azokat meg sikerült megvenni.
majd ha lenyomtam a MaxPayne 2-õt, meg a többi elfekvõ játékomat majd elõveszeme megint.
Biztos ami biztos a mentésemet archiváltam...
Ezen kívül van olyan futam ahol csak ketten vagytok, az meg könnyû ha az elején felkened a palit egy falra vagy oszlopra, utána már nem szabad hibázni, az utolsó egyenesben teljes nitró!!!!
Azt vettem észre, hogy nem egyformán csal. Volt olyan, hogy 12 mp-el vezettem, de biztos voltam benne, hogy 3 kanyar után utolér, de még sem lett így. Vannak meglepetések.
Szerintem a 86 a legnehezebb, és bár nekem a Civic és az Subaru a kedvencem csak a skyline-val mentem és bevált.
Péntek este leültem, hogy a megcsinálhatatlan 86. versenyt ha vasárnapig ülök ott akkor is megcsinálom. Nem hagytam, hogy a töménytelen csalás felidegesítsen, a tükröt használva minden kisérletnél felnyomtam a hülyéket a falra, oszlopra stb.
4. kisérletre sikerült!! (elötte kb. 40x indítottam újra)
Ettõl kezdve minden verseny 1-2 kisérletre sikerült, a 7 körös is. Most már csak a 112-es verseny van, de mivel az összes kiegészítõt megvettem már nem érdekel. Nekem a lényeg a garázsban való játszadozás volt, de ehhez ugye végig kellett szenvednem.
Remélem lesznek még hozzá autók és akkor lesz egy 3D-optikai tuning szoftverem....
De egyhamar nem kezdem újra az biztos!!!!!

...........pedig nagyhiba volt kihagyni a Multis részt.
(8047)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
(#8051 + #8052)
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
gamez szot nem kevés ideje használom..talán majd elmúlik talán nem...nem ígérek semmit...
Az lenne a kérdésem, hogy melyik gombbal lehet képet lopni a játékból?
Thx, elõre is.
<2003-12-01 @ 10:04 - ZeroCool>2003-12-01 @ 10:04 - ZeroCool> (kommentek: 8)
A feldühödött nép egy újabb online petíciót indított. Ezúttal azt sérelmezik, hogy a Need for Speed: Underground-ból kimaradt a LAN, vagyis helyi hálózati, többjátékos mód. Mint NFS Fan arra kérek minden, hozzám hasonló autós játékost, hogy igenis töltsétek ki
ezt az ívetfél perc alatt. Hátha imánk meghallgattatik (vagy legalább a következõ részben lesz LAN)...
gamestar
*Posse*T.W.D*
de hamarosan újfajta kifejezésekkel bõvíted a káromkodási szakszótáradat