Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
legjobban driftelni a honda s2000-el lehet a drift track2-ön

CSOCSO
ugyan az!! 95. pálya.. 6 kör.. és csal a buzi gamez ösze vissza.... eddig 3 szor történt az hogy a nagy félkõr elötti felfelé ugrálós részen az autó ugy jön hogynem is látom (keresztbe) és persze telibevágom.. ez annyira gááááááááááááááááááááááááz...
aztán itt a másik legundorítóbb..egész végig tökéletesen megyek.. DE NEM tudom behozni az elsõõõt.. arra várok hogy hibázzon mert máshogy nem lehet megelõzni. erre az utcso körbenegy ilyet braknak elém .. vazzzz:
eddig ebben a kanyarban volt 1 auto.. most hirtelen 4 civil.. és rajtam kívûl még egy bot mellettem és még egy bot húzna el éppen a bal also sarokban de még nem ért oda.. persze õk simán elkacsázott 200 al nitrozva az autok között...
hát rohadjon meg az a barom aki ezt igy írta meg...most hogy kétszer végigvittem 8 pontot adnék a gamezra... MAX 8 at!!
1 e azért mert nincs törés és az autoknak annyi köze van a valós autokhoz mint a fingomnak a szélhez ( a forma)
2. azért mert idegesítõen csítelnek a civilek és a botok is... ennyi.. ez bõven elég ahoz hogy csak 8 at kapjon a gamez...

ja a kép:
zaki
nekem is olyan 30-40 e között lehetett a rekordom, de inkább csak 30

zaki
volt itt olyan aki 100k felett csinált, nem is egy ember

DJ Skyline
legnagyobb elért sebességetek?...nekem egy Mazda RX-7-tel 350km/h volt

mrteo
egyébként nekem 126 körül, de soha sem néztem igazán.

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

DJ Skyline
122 asszem de lehet hogy volt már 150 is...és a driftben mekkora volt az egy driftelés alatt szerzett pont?tehát az amikor veszel egy kanyart és pontoz...az mekkora számnál állt meg? nekem 30000-40000 között volt a rekord

TORO
nem sok, 155

a 95. pályán szívok...

mrteo
Ha a hang time alatt azt érted, hogy meddig ordítottam amikor századszor sem sikerült a 86-os pálya akkor, legalább 5 perc...

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

CSOCSO
micsodánk???
mrteo
Közi, mindjárt ránézek, csak éppen a te oldaladat nézegetem.

Bercy
Jobb felsõ sarok mikor a futamot választod.
CSOCSO
én mûr ujra is nyomtam😊 muhahahaha de mondjuk csak azért hogy minden unicue upgradet a handlingre rakjak.. hát semmivel nem lett jobb a Supra.. 😞((((((((
DJ Skyline
http://www.nfscheats.com/
most már jó az utolsó oldal, az elõzõnél szar volt

DJ Skyline
igaz.......bocs...
mrteo...: figyelgesd ezeket az oldalakat:
http://www.nd4spdworld.com
http://www.nfscheats.com
stb.....ezek tele vannak az NFS-ekhez kocsikkal

sziasztok!

tudtok mondani csíteket?

nem nagyon van most idõm játszani, de érdekelnének a tuning cuccok.
mrteo
Ezen nagyon bossaznkodtam, fõleg mivel a kerékív szélesítését választottam a Skylinera, és utána a Civic-emre már csak a teljes szélesítést adta, pedig az nekem nem tetszik.
Na mindegy, majd lesz cheat ami mindent megnyit, és akkor jó lesz.
Fõleg ha csinálnak még bele autókat!!!

multi van benne, csak lan nincs.

All Your Babes Are Belong To Us

Bercy
Az utolsó se nehezebb! Az a baj h csak 2féle szélesítés közül csak 1et lehet választani.
tomsolo
nekem a 86 egy civic-kel könnyen teljesíthetõ volt...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

mrteo
az nekem is elsõre ment.
még az utolsót kéne megcsinálni, de már nincs semmi késztetés rá.
Nekem a spoilerek és szélesítés stb. kellettek, azokat meg sikerült megvenni.
majd ha lenyomtam a MaxPayne 2-õt, meg a többi elfekvõ játékomat majd elõveszeme megint.
Biztos ami biztos a mentésemet archiváltam...

Bercy
De legalább time trial-ban nem tud csalni a gép, mert ott elõre megadott idõ van.
mrteo
A vége felé fõleg drag, sprint és drift van, ami könnyû.
Ezen kívül van olyan futam ahol csak ketten vagytok, az meg könnyû ha az elején felkened a palit egy falra vagy oszlopra, utána már nem szabad hibázni, az utolsó egyenesben teljes nitró!!!!

Bercy
Jaja én is azt vettem észre h nem 1formán csal a gép. PL az uccsó elötti pályát (menü alatti skyline-os srác ellen) elsõre sikerült megcsinálni.
mrteo
van még egy 7 körös is, de valamilyen vélelten folytán azt 2.-ra végigment.
Azt vettem észre, hogy nem egyformán csal. Volt olyan, hogy 12 mp-el vezettem, de biztos voltam benne, hogy 3 kanyar után utolér, de még sem lett így. Vannak meglepetések.
Szerintem a 86 a legnehezebb, és bár nekem a Civic és az Subaru a kedvencem csak a skyline-val mentem és bevált.

zaki
hát igen, a 86. verseny. én ott hagytam abba, mert kicsit majdnem szétvertem a lakás dühömben, de majd nekiülök, és végigtolom, hogy én is a hátam mögött tudhassam a játékot. 1ébként mely verseny nagyon gáz a 86. után?

mrteo
Befejeztem...
Péntek este leültem, hogy a megcsinálhatatlan 86. versenyt ha vasárnapig ülök ott akkor is megcsinálom. Nem hagytam, hogy a töménytelen csalás felidegesítsen, a tükröt használva minden kisérletnél felnyomtam a hülyéket a falra, oszlopra stb.
4. kisérletre sikerült!! (elötte kb. 40x indítottam újra)
Ettõl kezdve minden verseny 1-2 kisérletre sikerült, a 7 körös is. Most már csak a 112-es verseny van, de mivel az összes kiegészítõt megvettem már nem érdekel. Nekem a lényeg a garázsban való játszadozás volt, de ehhez ugye végig kellett szenvednem.
Remélem lesznek még hozzá autók és akkor lesz egy 3D-optikai tuning szoftverem....
De egyhamar nem kezdem újra az biztos!!!!!

CSOCSO
+s
CSOCSO
én is
DJ Skyline
úgyefognak kiadni multiplayert hozzá,,,,,,,,...........pedig nagyhiba volt kihagyni a Multis részt.

PLaci
Én már rég kitöltöttem...

(8047)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

kitöltöttem.

CSOCSO

😊)))
mer' tudod hogy milyen vagyok 😄

Kaszi46
inkabb töltsétek ki a peticiot😊

*Posse*T.W.D*

PLaci
Boksz!
(#8051 + #8052)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

DJ Skyline
gyerekek ez nem bunyó topic hanem NFS topic

CSOCSO
mééé szóóólsz be?😊)))))))))
nem is várok semmit... 😄

CSOCSO
patchet innen kaptam..cracket meg a gamecopyworldrol...
CSOCSO
nem ugy használom a gamez szót hogy gééémz... amikor olvasom ( mivel szóban nem használom (!!!) akko fonetikusan mondom magamban.. tehát gamez.. nem gémz.. és gamezok...kicsit máshogy használom.. nekem igy tetszik😊)) ezen nemtom mé kell fennakadni...
DJ Skyline
nem tudsz 1 olyan oldalt ahonnan a crackelt patchot letudom szedni az NFS Z-hoz?

CSOCSO
barátok.. tudod.. barátok. lehet hogy neked nincs olyan.. vagy akik vannak azo leszarják a fejedet. képzeld nekem vannak barátaim...no de mindegy...
gamez szot nem kevés ideje használom..talán majd elmúlik talán nem...nem ígérek semmit...
Kaszi46
print screen😊

*Posse*T.W.D*

Hali!

Az lenne a kérdésem, hogy melyik gombbal lehet képet lopni a játékból?

Thx, elõre is.
CSOCSO
😊)) ha titeket ez ennyire zavar
Kaszi46
lol errõl volt e már szó errõl😊))))))

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nemtom errõl volt e már szó errõl:NFSU: LAN-T IDE!

<2003-12-01 @ 10:04 - ZeroCool> (kommentek: 8)

A feldühödött nép egy újabb online petíciót indított. Ezúttal azt sérelmezik, hogy a Need for Speed: Underground-ból kimaradt a LAN, vagyis helyi hálózati, többjátékos mód. Mint NFS Fan arra kérek minden, hozzám hasonló autós játékost, hogy igenis töltsétek ki
ezt az ívetfél perc alatt. Hátha imánk meghallgattatik (vagy legalább a következõ részben lesz LAN)...
gamestar

*Posse*T.W.D*

robotnyk
tudásszintedtõl függ, mikor kezded el irritálóan csalónak érezni a játékot
de hamarosan újfajta kifejezésekkel bõvíted a káromkodási szakszótáradat
balcooo
akko kezdek parazni, még van 6 jo meccsem 90ig aztan jön a bill.szétverés ?😊