22257
  • ProSatanos
    De egyszer, még az elején be lehetett állítani hogy ki vagy be ... akkor valahogy ki is "kéne" lehessen kapcsolni :)
  • ProSatanos
    U.I: Szerintem nem is olyan rossz auto, sőt, szerintem egész jó a Peugeot 206-os csak meg kell szokni az irányítását(kicsit másabb mint a nagy és hátsómotoros autoké :) )
  • Random_
    Ilyen az NFSU szerintem ezt nem lehet kikapcsolni.
    A haverom 1xx versenynél adott egy kör előnyt a gépnek és 2 körön belül mögöttük volt, de azután meg nem tudta őket beérni.

Ha az egyik gépet kilököd akkor a térképen láthatod, hogy tök gyorsan beér és azután ismét kiélezett verseny folyik.
  • ProSatanos
    Hi.
    Hogy lehet kikapcsolni a Catch up speed (vagy hogy a francba nevezik, azt hogy utolérnek gyorsann ha lemaradnak, vagy ha én maradok le akkor én kéne utolérjem öket gyorsabban)?

Köszi.
  • Gugger
    így van, az elején kiválasztod a Mazda Miata-t és utána nem is kell másikat választani, mert a végénis ez lesz a legjobb autó a játékban! :D
  • Random_
    Mazda Miata
  • Peppuu
    Csá emberek nekem az lenne a kérdésem hogy az elején milyen autót érdemes választani??
  • RelakSfromhome
    Fagy a fraps ingyenes változata?
  • Dutch Flander
    Király vagy, de mond, miért használsz HyperSnap-et? Neked nem elég a Windowsos Print Screen gomb?
  • Nonoo
    Ha már a Rekordoknál tartunk!!!
  • Tufa16
    OFF!!!
    Segítsetek! Leszedtem a Corvette nevű játékot. Feltelepítettem és elíndítottam! na most amikor elindul a játék akkor a képernyő elkezd szürkén villogni. hang van, tehát a játék megy csak a kép nem igazán! mi lehet a gáz? FX5600-osom van!thx
    ON
  • RelakSfromhome
    Nem xp, 98! A blaster tudtommal csak xp-t támadott
  • Bercy #11106
    tökmind1 milyen fokozatban viszed végig kb115 verseny van, mert az időfutamokat nem számolja
  • T-boy
    Valaki az mondta, hogy 115 verseny van, ha csak hardban viszik végig. Szerintetek kiközösitsem?
  • Bercy #11104
    létezik, igaz nem patch hanem egy külső progi. innen töltheted le
  • issy
    Hi! Azt szeretném kérdezni, hogy létezik e olyan patch, amivel nemcsak interneten hanem hálózaton keresztül is lehet játszani?
    Kösz előre is
  • Bercy #11102
    akkor nem tudom. kérdezz meg valaki okosabbat, hátha tud segíteni!
  • danbal
    A gépemen nincs semmi router progi. Ezért mindtam, hogy weben konfigolta.
    Mióta megvan már többször pakoltam új windowst.
  • Bercy #11100
    azt én nem tudhatom h hova van neked installálva.
  • danbal
    De hogyan?? Az egészről csak annyit tudok, hogy van és kész.
  • Bercy #11098
    elindítod a beállító progiját
  • danbal
    és azt, hogy tudom elérni??
  • Bercy #11096
    szvsz nem weben konfigurálta csak html alapú a beállítás menüje
  • danbal
    De ezt a szart weben konfigurálta egy számgépes zseni.
  • Fefe
    Mert egyik havernál is a router volt a gond. Kikapcsolta a router tűzfalát és már játszot is online
  • Bercy #11093
    a router beépített tűzfalát kapcsold ki
  • Fefe
    A routernek nincs tűzfala. Mert azt is ki kellene lőni.
  • danbal
    Hello. Nagy az én problémám. Nem tok online játszani. Az Xp-s tűzfal ki van kapcsolva, de routert használok és az NFS tűzfal problémákkat ír. Van valami megoldás erre a problémára???
  • Bercy #11090
    van. gyilkos panda féle
  • ukki
    tegyél fel virus védőt
  • Bercy #11088
    ja, nekem is van spam killer-em csak lusta voltam föltenni. sztem a levélben a "dear friend" rész a legjobb
  • Dutch Flander
    Én The Bat!-ot használok Norton Antivirus-al, mely az effajta beérkező leveleket kérdés nélkül törli. Persze, majd pont engem talál meg a Microfos, és küld ilyen Secutity Updéteket.
    Lófaszt! Ez vírus, nem tudom alapból, mifajta, de igen, ez egy vírus!
  • Bercy #11086
    több helyen is van mail fiókom, mind1ikre jönnek. rohadt SPAM
  • Fefe
    Freemailes vagy? Mert nekem arra jön állandóan
  • Fefe
    Ilyeneket én is szoktam kapni. Biztos is,hogy vírus
  • Bercy #11083
    mostanában ilyen üziket szoktam kapni e-mail-ben:
    feladó: microsoft
    tárgy: Use this patch immediately !

Dear friend , use this Internet Explorer patch now!
    There are dangerous virus in the Internet now!
    More than 500.000 already infected!

és persze van egy 12.51kb patch.exe csatolva. ja és naponta kb 5db érkezik ebből a levélből!!! sztem ez vírus, szerintetek?
  • DJ Skyline
    ez qrvára tetszik!
  • Sonic13
    Elindítod a játékot, majd belépsz az underground menübe, onnan customized, majd ALT+TAB, elindítod a progit, rányomkodsz arra amelyik kell (szóval az összesre)
    és kész!
  • Fefe
    Vazze most látom,hogy te vagy Pyx. Állat a logod
  • Pyx #11078
    tenksz :)