Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végignyomtam: azota online mert másikat kezdeni nincs kedvem, ugyis ugyenazokat az autokat veszem meg, csak azok tetszenek! So, minek kezdjek mégegyet így!!!?
Lehetne UNDERGROUND LEVEL 2 , 3 , 4 , 5 ...
Így jáccanék tovább...
Kíváncsi voltam, azóta mire jutottál...
Kép jöhet priviben

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
nem tudja valaki hogy honnan tudok patchot leszedni ahoz hogy játszak a NET-en?
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Semmi... 😊 Mi lenne?
Pusszantás Zsu! Mi újság a punciszõrtelenítéssel?
ON
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Amúgy a front helyett írhatnál elsõ-t is szvsz!
Írtam az NFS Undergroundról egy cikket...saját értékelések, stb--- oldalamon a Cikkek alatt találjátok...
All Your Babes Are Belong To Us
(100 felett nitro csíttel).
Jó játék az elején (kábé a 90. versenyig), de utánna csal a játék! 😞
Kár volt így elrontani. Mert mégha Hardban kicsit, sunnyogva csal, akkor aszondom oké, de Easy-ben ilyen pofátlanul...
Kicsit sok volt ez nekem.
meg lehet lesni
na csá te "gamezfejû" te... nyeljem le keresztbe azt aki angol nyelvtantudós fejedet.
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
\"Any @#$%ing idiot could understand that.\" -Einstein, 1938 \"What the @#$% was that?\" -Mayor Of Hiroshima,1945:)))
CSOCSO felejtsd el a GAMEZ szót. Ez egy többesszámú alakja a GAME szónak, ráadásul szlengesítve is van.
Nem helyes ezt használnod! BIZONY! :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
azt is nagy baromságnak tartom hogy driftelés közben (ahogy csocsó csinálta) elég hamar össze lehet szedni az összes megnyerhetõ cuccot... én is olyan három millió körül járok style pointban...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
de megnyugtat hogy ha végig vitted a játékot akkor szanaszét tuningolhatsz azt amit akarsz és még elis tárolhatod...meg a másik...sztem kicsit egyhangú volt már a vége felé a város...ugy untam röviden és tömören hogy "na már megint az autópálya"..."itt se tudták kihagyni az alagutat".........sztem kicsit lehetett volna nagyobb is ez a "város"........
Tegnap pl. egy 206-ossal vert szarrá a gyerek 3x és ebbõl 2x olyan pályán ahol elõtte más meg sem nagyon tudott közelíteni. Én is Integrával megyek, kinézetre az jött be legjobban, meg mondjuk az RSX is szép meg a Civic.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
90. pálya felett csítelj vissza!!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
köszi...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
easyban ugyanugy csítel a gamez össze vissza.. a catch up nak SEMMI HASZNA... mivel ugyis csak akkor megyek végig a pályán ha TÖKÉLETESEN megyek.. ha már borulok.. hiába tundám visszahozni magam.. inkább restart...ezek a buzik akkor is utolérnek ha 30 mp lemaradásuk van.. de fura az volt amikor mentem.. és a térképen csak én voltam.. hosszu utszakasz...NOS mint atom. majd kicsi fék hogy be tudjam venni.. ..kanyarban kicsit zoomolt a térkép.. mikor visszazoomolt az ember ott volt mögöttem.. ..nah ezt hogy a picsbe csinálhatta azt nemtom.. de még sugárhajtással se tudta volna megtenni a valoságban.. oké hogy gamez nade ennyire ne legyen nevetséges...
és az még viccesebb hogy ugyis az utcso körben a pálya utcso felén történik vmi.. és ilyenkor kecsáp már semmit nem ér...
1)easyban végigtolva..össze visza vásárolgatva is marad 30 ezer dolcsid... ( mediumban végigtolva 100 ezer maradt)
szal szvsz bõven lehetett volna negyed annyi ár mindenhol...hogy néha kelljen versenyezni azért hogymeg tudj venni valamit...
2)easyben nem könnyeb semmivel sem...szerintem...
3)és számomra az egyik legidegesítõbb dolog.. a Supra kormányozhatósága.. a legnevetségesebb az hogy a skyline 2 es upgradekkel jobban kanyarodik mint a Supra 3 as upgradeokkal.. tehát a handling csk kisebb a skylinenál de ugyanugy sokkal joban megy.. azért ez elég nevetségesnek tartom... ahhoz képest hogy a gamez egyik legjobban kezelhetõ autojának kéne lennie.. vhogy nemaz.. és ez számomra azért xar mert ahelyett hogy ÉLVEZETESEn furikáznék, félpercenként anyázhatok mert csak 3 asban vesz be kanyarokat és nem 4 sben ( mint a többi) jo abba ne is menjün bele hogy hogyan a picsába lesz a SUprábol 4 kerék meghajtású auto a gamez végére.. de mindegy...
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Elõre még haggyán de a gyári pilács még ígyis szebb...de hátul??? Az valami katasztrófa a gyári lámpája a legeslegjobb...
Elõre is köszi!!!

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Mi a legjobb Unique Tuning Párosítás!!!!
Ki mit tud??????

A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
respect to the man in the ice cream van