22257
-
#11229 -
#11228 mert nincs kedvem, meg nem tudom h hogyan kell -
#11227 mér' nem teszed be az oldaladat alulra mint én -
#11226 én is csak akkor ha frissítem -
#11225 ja de én nem írok vele kapcs semmit csak akkor ha frissítve van! -
#11224 tudom...nem is azért mondtam...mondjuk nekem eddig ami jól jött az a nointro mod..az a mód amikor minden cuccot megtudunk kapni...meg jól jönne a kocsi átalagítgatós progi is csak nincsen 3DSMax-om! :( -
#11223 ja és a tied meg miden hozzászólásodban benne va(az aláírásodban) -
#11222 ja, de azért mert vagy vki kérdezi h honnan tölthetném le ezt+ezt vagy azért mert föltettem valami újdonságot amit +osztok veletek hátha hasznát veszitek -
#11221 kicsit se reklámozod az oldaladat,csak majdnem minden 5-ik hozzászólásodban benne van! :DDDD -
#11220 Ha már valaki nagyon unja a játék elején bejelentkezo inrokat az az oldalmon található progival megszabadulhat tolük!
-
#11219 ma lenne jó mer holnap dógom van, ja és mingyá fölteszem a carcad-et az oldalamra ha valakit éredel. itt a link -
#11218 nem is lett sok -
#11217 a betü meg a háttér király de az anim annyira nem amúgy jó. A carcad-ot meg kösz sztem ma vagy holnap megyek át hozok egy csomó cuccot is.
Másoktól: Bocs hogy így belerondítok nem idevágó szöveggel de meg kellett tennem! Sorry.
Úr isten mennyit pofázok. -
#11216 nálam megy a carcad, majd ha kell akkor odadok 1 másikat ami nálad is menni fog sztem. neked tetszik az új logom? sztem tök szar lett, de nem tudok jobbat kitalálni -
#11214 jaaaa és jó lett az új logod! -
#11213 hy! jah pehh. de nem megy a carcad sem.:( -
#11212 nincsen még. olyan már van amivel ki lehet szedni autot és aztán azt 3dsmax ban átszerkeszteni, de olyan amivel be vinni lehet olyan még nincs. -
#11210 oops itt a jó link -
#11209 itt nézd meg az árlsták között a kiegészítő hűtőknél.
VANTEC ICEBERQ ALUMINIUM~1611
VANTEC ICEBERQ RÉZ~2355
ezek bruttó árak és a memóriára is van borda -
#11208 itt találsz, de lehet h most nem fog bejönni az oldal mert a TAR szarakodik -
#11207 kene az 1.3mas patch plz plz plz!
nincs kedvem vissza keresni thx -
#11205 szvsz nyugodtan tuningolhatsz a ramokon is 1 kicsit. a 9600pro vpu-ja 400 a ramok pedig 300(600) Mhz-n futnak. a tuningoláshoz ajánlom a rivatuner nevű progit. miután tuningoltál rajta, futtasd le a 3dmark03-at, ha az alatt nem fagy ki akkor nyugodtan használhatod tuningolva. -
#11204 sztem neked még az 1.1es patch van fönn, tedd fel az 1.3ast! csak azzal megy online! -
#11203 Mazda MIATA roxx -
#11202 Nincs az autókkal semmi gond.
Toyota power! -
#11201 ebben a stílusban nem ezek a márkák aratnak, hanem a játékban lévők, mert ezek jól tuningolhatóak (pl egy 360as Modenát hova tudnál még tuningolni?) -
#11200 Nem tudok róla!
Ford az van igaz "csak" egy focus -
cement at koli #11198 Nekem minden maximumon, összes tükröződés meg minden, 1024*768*32, csak AA-t nem raktam be mert akkor már nem birná teljesen szaggatásmentesen... ATi Radeon 9600XT-m van amugy és király kártya -
#11197 Én a kareszon beállitottam a 6xAA, 16xAF-et.
Játék:
800x600
autó tükröződés frissítés: 2. szint
ronda tükröződés
fénycsóva on
max autó felbontás
tömegek on
1. szintű környezet felbontás
kikapcsolt úttükröződés
kikapcsolt fény nyomvonal
bekapcsolt becsillanás
bekapcsolt mozgó textúrák
bekapcsolt részecskerendszer
kikapcsolt bemozdulásos életlenség
Így egész jó elzörök a radeon 9700-on egy 1.1es cerkával, ami 147-en jár.
Ugyan az xp alatt fut egy csomó xar, de ha lelövöm a cuccokat, változás akkor sincs.
Ja, és nekem még egyszer sem fagyott, viszont pár napja a menükben xp alatt a backspace nem müxik (?) -
#11195 Szegasztok..!!
Valami baja volt a gépemnek és majd egy 1/2 hónapja nem tudtam játszani..
Most újra telepítettem a gamét de nem megy az online patch...kérdeztem másoktól és nekik sem megy....valaki tud valami orvoslást rá??
Előre is thx....
Need For Speed Underground HUN -
#11194 Át kell szokni ide:
Need For Speed Underground HUN -
#11193 Ennél többet nem tudok repülni az autómmal -
#11192 én is láttam, csak nem hiszem el ! -
#11191 Pedig láttam már 19sec alattit is! -
#11190 nem is lehet, aki ennél jobbat megy az már nem is igaz ... :D -
#11189 Kész! Én ennél jobb időt nem tok' elérni a Skylineal!!!
-
#11188 bercy az ISTEN!!! hopp kis b-vel írtam Bocs!!!!!
Bercy AZ ISTEN!!!
-
#11186 Hy all! Több is van mint 115 mert a tournamenteket sem számolja csak egy nek pedig azok 3-4 versenyesek. Jó a logod berc! -
#11184 vegyél nvidia-t -
Zsoltee #11177 Igen ezt nekem multiba produkálja mióta 1.3 lett a patch verziószáma. Random a versenyek után kidob vindózba és még játékállást is vissza kell töltenem. Borzasztó!!! Én úgy oldottam meg a dolgot - és bevált - hogy minden versenynél miután beértem a célba rögtön nyomok egy ESC-et, majd LEAVE RACE és akkor csodák csodája nem dob ki. 3 emberkének is csinálja ezt akit ismerek ők 1.2-re tették fel az 1.3-at. Viszont van egy másik ismerős az 1.0-ra tett 1.3-at és neki nem csinálja ezeket a dolgokat. Hihetetlen az EA mostanában, mindig...