Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hááát ez csak annak fog tetszeni aki már ismerte:
gyk: én csináltam:
ennek már az ötletén is könnyesre röhögtem magam!!:
Fántáá sokáátááá
M@TriX
jó, szépen csúszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
akkor jól emléxem, onnan lehet tudni, hogy itt a tél, hogy te téli avatarra váltassz. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CSOCSO
feldobtam a tavalyit kissé feltúrbózva😊)) ( mozognak a havacska pihécskék)
Dzsega
nem jöttök gamezni?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

zaki
milyen az új vas?

M@TriX
na itt tél, CSOCSO lecserélte a logóját. 😉

M@TriX
Na megjött az új konfig.
A Motion Blur nagyon ütõs lett, Nitróval meg méginkább, de minden highon az autókon sincs kivetni való... Vannak hibái a játéknak, de a látvány nem az. 😉

Dzsega
Bercy: Ha fenn vagy gyere!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

CSOCSO
jaaa mostmár értem..mnjetek gyorsan a Garage topicba és lessétek meg a Suprás hozzászolásomat mert az az auto überbrutál
DayWalker
ha rákattintasz a linkedre akkor az jelenik meg, mer a link a végén van vmi jel

CSOCSO
hogy értitek?
reaper4
nekem is

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

CSOCSO
????
Nekem csak az jön be, hogy nincs ilyen téma!

Rage47
Hi!
Olvastam, hogy kijott egy uj patch.Azzal lehet mar LAN-ban jaccani??
Fefe
Komoly

CSOCSO
Fefe
Úgy lesz jó ahogy Zsu írta. Ja és kapcsolj ki mindenféle tûzfalat antivírus progit stb... mert csak így fog felengedni. Ja és az eredeti .exe-re rakd rá a patchet ne valami crackelt .exe-re. Megyek tv-zek mert asszony nyomja az NFS:U-t

Nekem jól mûködött!!!!!

2cd-s ISO ???
Ugye az "eredeti" speed.exe-d van és nem holmi crack-elt!
Ha nem, uninstall, Install, patch fel, crack fel, játszik.
Megyek barátokköszt nézni!

Várj!

Ferro_TwL
Nincs véletlen valakinek egy mentése kb az Underground felénél (50 körül kéne). Ha van pls rakja fel valahová, nagyon megköszönném.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ez kurva jó!!!
Én is épp ma vettem meg!!!

Nekem is megvan. Kell link?

BIZTOS!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

ma vettem meg az uondergroundot és nem tették bele a másolási kódját írjátok már meg létszives!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

STLRR
Nekem is ilyen problemam lett de egy uninstallaltam es ujra raktam es segitett!!!!!

DJ Skyline
Nincs mit.............!

DJ Skyline
fordulj itt a Fórumon Feféhez...én is tõle szereztem meg a paccsot....A Need for Speed Underground Garage fórumban most megtalálod...!

Random_
Szerintem manapság win98 alatt játszani már nem egészen okos dolog.
Ha valakinek elmegy agépén egy NSFU akkor azon megy win2k is vagy XP. Sok hibát megoldna.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DJ Skyline
tudok ajánlani 1 számgépemagazint...írj nekik...
[email protected]

Rookie
Elpoénkodtam egy kicsit online ba.. 😊
Legalább az importtunner megvan.. 😊

Bercy
próbálj meg vga drivert frissíteni
Rookie
Bocs de én nemtok segíteni..

Gugger
valaki?

DJ Skyline
az a poén hogy tényleg nincsen benne multy

Gugger
hozzászólás?

wizy
na hi, újra itt vagyok,
csak azért nem jeletkeztem, mert nagyon le voltam foglalva a 86.pálya megoldásával (na meg a Prince of Persia- SoT-val:-), és nem sikerült. Aztán átvettem Mediumba, akkor kb. a 4.próbálkozásra sikerült!!!
úgyhogy most majd néha-néha az NFS-U-t is elõveszem:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

lokista12
Este játszunk, Bacardi????????????

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

DJ Skyline
én most nem...de ranked drift,drag amit szoktam....djskylinehun,vagy HUNDJSkyline néven szoktam lenni...

Rookie
Van valaki most neten? 😊 Mármint online gamel valaki most?

Wanted
RacerZsu, BaziJoe: Thanks! kipróbálom este

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

zaki
biztos fog mûködni, nem csak nálad van ez a probléma. nekem mentés után is kidibott a desktop-ra, de legalább elmentett a dolgot, szal... ez van

Gugger
HELP! Egy cimborámnál nem megy a játék, win98, dx9, gef4mx440. indítás után fekete képernyõ, aztán visszadobja a desktop-ra! volt valakinek ilyen, vagy van valakinek valami ötlete miért lehet ez?

Mkill
Halli
Nagyon bejon nekem is a NFSU
MOstanában gyorsulgatok
Nekem edig ez a legjob de szeorgalmasan gyakorlok
kép
DJ Skyline
én a legújabb (nem tom hogy azóta jött ki e új) Nvidia drivert használom...ezt: 52.16_win2kxp_international_whql

DJ Skyline
nem tom...de figy ez érdekes:
haveromnak és nekem ugyanaz az NFS U-van mármint úgy értve hogy tõle szereztem meg...és az van hogy Collect Reward-nál nála is kilép...de nálam nem..!!!!????pedig ugyanaz a téma

zaki
nálam is ez volt a probléma... 😊 na szóval, mikor megnyered a versenyt, nyomsz egy restart race-t, és amikor az új verseny elkezdõdik gyorsan nyomsz egy leave race-t