22257
-
#11784 mér ez sok??? :DD
-
#11783 Bercy...!
Megnyitottam a progit megnyitottam a vinyl fájlt, az kimutatta, hogy mi van benne de amikor ki akarom exportálni errort ír ki...miért? -
Chaos Mad #11782 nem tom, a keresöbe szoktam beirni, de igy se sokat tudok meg rola, az a 19,38 nem kevés kicsit?? -
#11781 -
#11780 honlap címe! mint www.sg.hu -
Chaos Mad #11779 nem tom? mije? kicsit hülye vagyok a nethez bocs. honlapja? -
#11778 van oldal címe a játéknak? -
Chaos Mad #11777 hát van. király lehet a narancssárga dodge chargerrel szaggatni!! 2000-ben jelent meg -
#11776 #11772 ??
te melyik progival alakítottad át a vinyleket? -
#11775 van ilyen játék??? nem is tudtam!!!
-
Chaos Mad #11774 csá, nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a The Dukes of Hazzard cimü játékot?? a Hazárd megye lordjai cimü filböl készült. lehet hogy már egy kicsit régi, de nekem kéne, és nem tudom hogy hova irjak ezzel kapcsolatban... kösz -
#11773 fogalmam sincs. gondolom bemasolod vmi plug-in konyvtarba vagy valahova. en meg nem haszanltam -
#11772 na már rájöttem de ez nekem így néz ki!!! -
#11771 és hogy használom azt a plugint? nem vagyok egy számteches zseni! még csak tanulom a szakmát,ezért bocs a lámer kérdéseimért! -
#11770 ok köszi!!! -
#11769 folteszek az oldalamra egy plug-int photoshophoz. 1perc -
#11768 és nem tudsz valami progit ami kezeli???
te mivel csináltad?? -
#11767 ami kezel *.dds fileokat azzal igen. asszem kell 1 plug-in paint shop prohoz es akkor kezeli. -
#11766 és paintal vagy photoshoppal áttom alakítani a cuccot? -
#11765 hat nem 1szeru a hazsnalata! elinditod, betoltod az auto vinyl.bin-jet, kivalasztod azt a vinylt amit le akarsz cserelni(nem mind1 h hanyas szintu!), majd import gomb ezutan kivalasztod azt a filet amire le akarod cserelni mjad ok, es az egesz procedura vegen save! -
#11764 de az apoén hogy én mikor pörgök a levegőben,és nyomom az "r" gombot hogy beszakad a billentyű,azé' sem rak újra a geci!!!
hát ja,ez itt a baj hogy a kocsik tulajdnoságai minimálisan térnek el egymástól..206 valóságban 56486x szarabb mint a miata...!!!
ja ez engem is iritál hogy átmegyek a sinen...hol elszállok hol meg megyek tovább... -
#11763 Na, egy ideig kisírtam magam :] -
#11762 Naszal, a 72. pályák:
Knock Out: Üzleti negyed visszafelé: Hogy az isten átkában lehet hardon megcsinálni??? Már azon rágok, hogy visszaveszem az erősséget!!! És mindezt egy vacak szoknyáért...
Körbe-körbe-karikába: Ezek a genyók mennek mint a meszes... Megpróbáltam single-ben: Hardon kecsap nélkül megelőztek, soha többet nem láttam őket (18sec-et kaptam), kecsappal néha beértem egyet. Ízin meg lehagytam őket, de a végén majdnem behozott egy fasz.
Mindkét pályánál 1 érdekesség: A kiütősben néha attól, hogy ráhajtok a sínekre, olyan piruettet csinálok, hogy még egy hivatásos tornász is örülne neki, a körözősben meg van egy levágás, amire ha ráhajtok, akkor vagy a SEMMI pördít meg, vagy (kizárólag mikor szoros a verseny) olyat repülök, hogy véletlenül se érjek időben aszfaltot...
Hát az annyukat...
Meg hogy van az, hogy egy 206-os simán legyorsul egy miatát??? Meg egyébként is, ezek szinte végig nitróznak, mintha többször annyi naftájuk lenne.... -
#11761 Bercy!!!hogy használom a vinyl editort???? -
#11760 a motorhátetőt sürgősen kapd le róla!!! :DDD -
#11759 Na jooooooooo
Most cisnáltam meg a 71-eset azt a 6 köröset...meg tudom érteni azokat akik széttörtek mindent ami a környezetükbe volt...6-odszorra sikerült mediumon...mondjuk végig hibátlanul mentem de azé 3 másodpercel tudtam csak nyerni...
ez undorito volt -
#11758 rohadj kereszteb te buzi!!! :DDDDD
mivel csináltad ezt a stuffot??? -
nutiform #11757 A 30/111 esnél vagyok tournament és azt írja ki hogy az autóm nem elég híres ehhez vagy mi.Mit lehet csinálni? -
#11756 Kösz szépen. -
#11755 Légyszi nézzetek át a másik underground topikba és szavazzatok a kocsimról :))))) -
#11754 www.serials.ws -
#11753 Sziasztok.
Serialt keresek segítsetek légyszi. -
#11750 Pár napja kezdtem el játszani játékkal 3-4
mediumon kezdtem gondoltam az pont jo lesz elsöre
lyan 67.ik versenynél vok és van egy igen fasza kocsim nagyon bejön meg minden és az a kérdésem h csak trade-in lehetséges ha más kocsit akarok??Tehát venni nem lehet még??csak egy kocsim lehet? -
#11749 nah, fenn vannak. lehet készíteni a saját vinyleket:) legalább ismét feléled a garage topic -
#11748 fasza -
#11747 jaja. meg 1 perc és fel lessz töltve -
#11746 ihihihihihííííííííííííígazáááán? -
#11745 dobjuk föl még jobban: kb 5percen belűl fönn lessz ez a 2 vinyl az oldalamon és hozzá a progi amivel akár saját vinyleket is tudtok készíteni!!! -
#11744 dobjuk föl 1 kicsit jobban:
-
#11743 na dobjuk föl 1 kicsit a forumot: