22257
  • DJ Skyline
    mér ez sok??? :DD
  • karikusz
    Bercy...!

Megnyitottam a progit megnyitottam a vinyl fájlt, az kimutatta, hogy mi van benne de amikor ki akarom exportálni errort ír ki...miért?
  • Chaos Mad
    nem tom, a keresöbe szoktam beirni, de igy se sokat tudok meg rola, az a 19,38 nem kevés kicsit??
  • DJ Skyline
  • DJ Skyline
    honlap címe! mint www.sg.hu
  • Chaos Mad
    nem tom? mije? kicsit hülye vagyok a nethez bocs. honlapja?
  • DJ Skyline
    van oldal címe a játéknak?
  • Chaos Mad
    hát van. király lehet a narancssárga dodge chargerrel szaggatni!! 2000-ben jelent meg
  • DJ Skyline
    #11772 ??
    te melyik progival alakítottad át a vinyleket?
  • DJ Skyline
    van ilyen játék??? nem is tudtam!!!
  • Chaos Mad
    csá, nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a The Dukes of Hazzard cimü játékot?? a Hazárd megye lordjai cimü filböl készült. lehet hogy már egy kicsit régi, de nekem kéne, és nem tudom hogy hova irjak ezzel kapcsolatban... kösz
  • Bercy #11773
    fogalmam sincs. gondolom bemasolod vmi plug-in konyvtarba vagy valahova. en meg nem haszanltam
  • DJ Skyline
    na már rájöttem de ez nekem így néz ki!!!
  • DJ Skyline
    és hogy használom azt a plugint? nem vagyok egy számteches zseni! még csak tanulom a szakmát,ezért bocs a lámer kérdéseimért!
  • DJ Skyline
    ok köszi!!!
  • Bercy #11769
    folteszek az oldalamra egy plug-int photoshophoz. 1perc
  • DJ Skyline
    és nem tudsz valami progit ami kezeli???
    te mivel csináltad??
  • Bercy #11767
    ami kezel *.dds fileokat azzal igen. asszem kell 1 plug-in paint shop prohoz es akkor kezeli.
  • DJ Skyline
    és paintal vagy photoshoppal áttom alakítani a cuccot?
  • Bercy #11765
    hat nem 1szeru a hazsnalata! elinditod, betoltod az auto vinyl.bin-jet, kivalasztod azt a vinylt amit le akarsz cserelni(nem mind1 h hanyas szintu!), majd import gomb ezutan kivalasztod azt a filet amire le akarod cserelni mjad ok, es az egesz procedura vegen save!
  • DJ Skyline
    de az apoén hogy én mikor pörgök a levegőben,és nyomom az "r" gombot hogy beszakad a billentyű,azé' sem rak újra a geci!!!
    hát ja,ez itt a baj hogy a kocsik tulajdnoságai minimálisan térnek el egymástól..206 valóságban 56486x szarabb mint a miata...!!!
    ja ez engem is iritál hogy átmegyek a sinen...hol elszállok hol meg megyek tovább...
  • RelakSfromhome
    Na, egy ideig kisírtam magam :]
  • RelakSfromhome
    Naszal, a 72. pályák:
    Knock Out: Üzleti negyed visszafelé: Hogy az isten átkában lehet hardon megcsinálni??? Már azon rágok, hogy visszaveszem az erősséget!!! És mindezt egy vacak szoknyáért...
    Körbe-körbe-karikába: Ezek a genyók mennek mint a meszes... Megpróbáltam single-ben: Hardon kecsap nélkül megelőztek, soha többet nem láttam őket (18sec-et kaptam), kecsappal néha beértem egyet. Ízin meg lehagytam őket, de a végén majdnem behozott egy fasz.

Mindkét pályánál 1 érdekesség: A kiütősben néha attól, hogy ráhajtok a sínekre, olyan piruettet csinálok, hogy még egy hivatásos tornász is örülne neki, a körözősben meg van egy levágás, amire ha ráhajtok, akkor vagy a SEMMI pördít meg, vagy (kizárólag mikor szoros a verseny) olyat repülök, hogy véletlenül se érjek időben aszfaltot...

Hát az annyukat...

Meg hogy van az, hogy egy 206-os simán legyorsul egy miatát??? Meg egyébként is, ezek szinte végig nitróznak, mintha többször annyi naftájuk lenne....
  • DJ Skyline
    Bercy!!!hogy használom a vinyl editort????
  • DJ Skyline
    a motorhátetőt sürgősen kapd le róla!!! :DDD
  • Ruffi
    Na jooooooooo
    Most cisnáltam meg a 71-eset azt a 6 köröset...meg tudom érteni azokat akik széttörtek mindent ami a környezetükbe volt...6-odszorra sikerült mediumon...mondjuk végig hibátlanul mentem de azé 3 másodpercel tudtam csak nyerni...
    ez undorito volt
  • DJ Skyline
    rohadj kereszteb te buzi!!! :DDDDD
    mivel csináltad ezt a stuffot???
  • nutiform
    A 30/111 esnél vagyok tournament és azt írja ki hogy az autóm nem elég híres ehhez vagy mi.Mit lehet csinálni?
  • marsu
    Kösz szépen.
  • cement
    Légyszi nézzetek át a másik underground topikba és szavazzatok a kocsimról :)))))
  • robotnyk
    www.serials.ws
  • marsu
    Sziasztok.

Serialt keresek segítsetek légyszi.
  • Ruffi
    Pár napja kezdtem el játszani játékkal 3-4
    mediumon kezdtem gondoltam az pont jo lesz elsöre
    lyan 67.ik versenynél vok és van egy igen fasza kocsim nagyon bejön meg minden és az a kérdésem h csak trade-in lehetséges ha más kocsit akarok??Tehát venni nem lehet még??csak egy kocsim lehet?
  • Bercy #11749
    nah, fenn vannak. lehet készíteni a saját vinyleket:) legalább ismét feléled a garage topic
  • robotnyk
    fasza
  • Bercy #11747
    jaja. meg 1 perc és fel lessz töltve
  • robotnyk
    ihihihihihííííííííííííígazáááán?
  • Bercy #11745
    dobjuk föl még jobban: kb 5percen belűl fönn lessz ez a 2 vinyl az oldalamon és hozzá a progi amivel akár saját vinyleket is tudtok készíteni!!!
  • Bercy #11744
    dobjuk föl 1 kicsit jobban:
  • Bercy #11743
    na dobjuk föl 1 kicsit a forumot: