Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyk: én csináltam:
ennek már az ötletén is könnyesre röhögtem magam!!:
Fántáá sokáátááá
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A Motion Blur nagyon ütõs lett, Nitróval meg méginkább, de minden highon az autókon sincs kivetni való... Vannak hibái a játéknak, de a látvány nem az. 😉
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Ugye az "eredeti" speed.exe-d van és nem holmi crack-elt!
Ha nem, uninstall, Install, patch fel, crack fel, játszik.
Megyek barátokköszt nézni!
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Én is épp ma vettem meg!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
Ha valakinek elmegy agépén egy NSFU akkor azon megy win2k is vagy XP. Sok hibát megoldna.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
[email protected]
csak azért nem jeletkeztem, mert nagyon le voltam foglalva a 86.pálya megoldásával (na meg a Prince of Persia- SoT-val:-), és nem sikerült. Aztán átvettem Mediumba, akkor kb. a 4.próbálkozásra sikerült!!!
úgyhogy most majd néha-néha az NFS-U-t is elõveszem:-))
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nagyon bejon nekem is a NFSU
MOstanában gyorsulgatok
Nekem edig ez a legjob de szeorgalmasan gyakorlok
kép
haveromnak és nekem ugyanaz az NFS U-van mármint úgy értve hogy tõle szereztem meg...és az van hogy Collect Reward-nál nála is kilép...de nálam nem..!!!!????pedig ugyanaz a téma