22257
-
#11742 Ne szidd azt a gamet, nekem tetszett... Igaz annyi bug volt benne mint 6 másik játékban összesen, de a bunyó közben a mátrix feeling maximum volt :D -
#11741 van valakinek ötlete ara hogyan vigyem ki a 41 gyorsulási versenyt?????????? ha -
#11740 nem. a #11722 hozzászólásban leírtam h mit állíts át. pontosan le van írva h hol található(XP-nél). -
#11739 ok add meg az e-mail címedet és elküldöm -
#11738 majdnem olyan kocka kerekei vannak a verdának, mint az Enter the Matrix-ban -
#11737 Sajna igen. Probaltam beallitani mindent maxra, hogy legalabb a kep legyen szep, de nem birta a kartya, azonnal kilepett a jatek. -
#11736 Kár hogy legalacsonyabb detailban tudsz csak jatszani mert igy borzaszto csunya a kocsid... Max detailon tök szép lenne -
#11735 Énvoltaaam!!!! -
#11734 nincsen zene!!! Mit csináljak?? -
#11733 Ez a mostani gep a game-ben
-
#11732 Nah. A lenyeget meg le se irtam.
Mindketto gep 325i. (6 henger, 2500ccm, 170LE). Csak a kek coupe volt, a szurke meg 4 ajtos. -
#11731 Ehh megszokas, hogy kezzel irom be a linket. Meg szokatlan ez a "klikk es majd en beteszem helyetted" :)
Szoval:
kek1
kek2
szurke
video -
#11730 Persze, ebben igazad van!
En sem arra gondoltam, hogy teljesen szimulaljak az eletet. Ennek ellenere kozelithettek volna jobban a valosaghoz. Nem vagyok egy nagy drift bajnok, csak telen hoban szeretek szorakozni, betonon nem nyustoltem az autoimat. Viszont haverokkal szorakoztunk eleg sokszor hasznalaton kivuli repuloteren azzal, hogy ki tud nagyobbat driftelni.
Mielott valaki meggyanusit, hogy csak a levegobe beszelek, itt van nehany kep azokrol a gepekrol, amiken tanultam uralni az erot
<a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/kekvillam1.jpg">kek1</a>
<a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/kekvillam2.jpg">kek2</a>
<a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/szurke.jpg">szurke</a>
Hoban a szurkevel szorakoztam inkabb, a keket sajnaltam erre, mert ultetve volt es korbe Ac Schnitzer spoiler volt rajta.
Es hogy a haverokkal miket szoktunk csinalni: <a href="http://dl.totalcar.hu/tc33_04.zip">video</a> (En vagyok, aki szepen konyokol... -
#11729 BERCY!! A területi beállításoknál átállítottam hogy NYELV:Angol ORSZÁG\TERÜLET:Egyesült államok ez így jó lesz vagy nem erre gondoltál?
-
#11728 -
#11727 nem ismerlek de ha real lenne a gamez.. az eletben nem tudnal sehogyse driftelni.. nahjo.. sok sok gyakorlas utan talann menne valamifele drift feleseg...szal vhogy meg kellett oldani hogy konnyu legyen driftelni...vmit vmiert...
amugy sem tom hol talalsz olyan reszt a gamezban ami olyan mint az eletben.. no de mindegy... -
#11726 rejtett fájlként van benne az all usersba -
#11724 Sraaaaaaaacok!
Hat ezt kar volt!
Ezzel a drift resszel majdnem elment a kedvem az egesz jatektol. Ezt baromira elcsesztek a programozok. Koze nincs a valodi fizikahoz. En szorakoztam mar eleget hoban, ott nagyon szepeket lehet kilincselni, de ennek koze sincs ahhoz. Itt a Miata-val probalgattam. Vegig egyenes kormanyallas, 1 padlo, 2 padlo, auto keresztbe all es durr a fal.
En meg nezek, hogy mi van??!!
De meg szebb, hogy a hatso kerekes auto elorantas utan, az orrat kezdi el erinto iranyba tolni, es nem a feneke indul el keresztbe. Tisztara mint egy elso kerekes. Azert ez tobb, mint vicc... -
#11723 unique cuccok közül melyik 3 van neked az RX-7-esen? -
#11722 start-vezérlopult-területi és nyelvi beállítások-speciális(fül)-unicodeot nem használó programok nyelvét átállítani angol(egyesült államokbeli)-re. ezt állíts be!!! talán jó lesz.
-
#11721 Aha majd meglátjuk azért köszi jó lenne ha bejönnne -
#11720 próbáld meg újrainstallálni az nfsu. tegyél fel új drivereket, directx-et. állítsd át a területi beállításokat amerikaira... más 5letem nincs -
#11719 nem kell már a banner Skyline, megoldottam, már föl is tettem :) -
#11718 És akkor bejön a csuszkálós vagy mi? mert mikor tölti be akor fogja magát és kilép -
#11717 tudom, de akkoris... próbáld meg azt, hogy a verseny után nyomsz 1 restartot, aztán leave race -
#11716 Valaki könyizek szeretnék játszani vele -
#11715 oops, ezt nem neked akartam írni DJ Skyline. neked azt akartam h küld el nekem is a bannered! -
#11714 tullépte az oldalam a 2000 látogatót. kérem a 2000dik jelentkezzen, megnyerte a rekesz sört!!!a 2500dik ismét egy reksz sört fog nyerni!!! -
#11713 Hát ezt nem nektek mondtam gondolhatod csak eléggé ideges vagyok mert nem megy a játék hát nem kilép a 4. pályánál a csúszkálósnál -
#11712 kicsit moderáld magad -
#11711 Ilyenkor mi a kurva élet van???? -
#11710 Na de most komolyan a faszom kivan mert nem megy az a geci játék -
#11709 Biztos azért mert nem kapsz Supra makettet -
#11708 Szevasztok lenne egy kis gondom mennék a 4. pályára amikor csúszkálni kell és mikor tölt be akor meg kilép az a buzi játék mi lehet a gond tudna valaki segíteni??? -
#11707 Hát ez borzasztó -
#11706 Köszi szépen -
#11705 szedd le a lapról a Hypersnap-et...van crack is mellette....
egy .jpg file..azt nevezd át .zip-re...
ezzel könnyebben fog mennii a képlopás, és annyit csinálsz s egy game alatt amennyit nem szégyelsz...nem csak egyet mint a print screen-nel...ha elakadsz a progiban akkor szólj..
Need For Speed Underground HUN -
#11704 Az jó amit leszedtem az a Speed.exe csak azt kellene felraknom mert azt az
Underground-nak a magyar oldaláról szedtem le -
#11703 megvagyok reccsenve hogy miket be nem rakok már: :DDDDDDd
-
#11702 Nem akarok udvariatlan lenni de valki segítsen már!!!!!