22257
  • cement
    Ne szidd azt a gamet, nekem tetszett... Igaz annyi bug volt benne mint 6 másik játékban összesen, de a bunyó közben a mátrix feeling maximum volt :D
  • ukki
    van valakinek ötlete ara hogyan vigyem ki a 41 gyorsulási versenyt?????????? ha
  • Bercy #11740
    nem. a #11722 hozzászólásban leírtam h mit állíts át. pontosan le van írva h hol található(XP-nél).
  • Bercy #11739
    ok add meg az e-mail címedet és elküldöm
  • zaki
    majdnem olyan kocka kerekei vannak a verdának, mint az Enter the Matrix-ban
  • Dires
    Sajna igen. Probaltam beallitani mindent maxra, hogy legalabb a kep legyen szep, de nem birta a kartya, azonnal kilepett a jatek.
  • cement
    Kár hogy legalacsonyabb detailban tudsz csak jatszani mert igy borzaszto csunya a kocsid... Max detailon tök szép lenne
  • cement
    Énvoltaaam!!!!
  • Cracker-kölyök
    nincsen zene!!! Mit csináljak??
  • Dires
    Ez a mostani gep a game-ben

• Dires
    Nah. A lenyeget meg le se irtam.
    Mindketto gep 325i. (6 henger, 2500ccm, 170LE). Csak a kek coupe volt, a szurke meg 4 ajtos.
  • Dires
    Ehh megszokas, hogy kezzel irom be a linket. Meg szokatlan ez a "klikk es majd en beteszem helyetted" :)

Szoval:
    kek1
    kek2
    szurke

video
  • Dires
    Persze, ebben igazad van!
    En sem arra gondoltam, hogy teljesen szimulaljak az eletet. Ennek ellenere kozelithettek volna jobban a valosaghoz. Nem vagyok egy nagy drift bajnok, csak telen hoban szeretek szorakozni, betonon nem nyustoltem az autoimat. Viszont haverokkal szorakoztunk eleg sokszor hasznalaton kivuli repuloteren azzal, hogy ki tud nagyobbat driftelni.

Mielott valaki meggyanusit, hogy csak a levegobe beszelek, itt van nehany kep azokrol a gepekrol, amiken tanultam uralni az erot

<a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/kekvillam1.jpg">kek1</a>
    <a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/kekvillam2.jpg">kek2</a>
    <a href="http://www.bmwe30.hu/old/dires/szurke.jpg">szurke</a>

Hoban a szurkevel szorakoztam inkabb, a keket sajnaltam erre, mert ultetve volt es korbe Ac Schnitzer spoiler volt rajta.

Es hogy a haverokkal miket szoktunk csinalni: <a href="http://dl.totalcar.hu/tc33_04.zip">video</a> (En vagyok, aki szepen konyokol...
  • Panjabi Mc
    BERCY!! A területi beállításoknál átállítottam hogy NYELV:Angol ORSZÁG\TERÜLET:Egyesült államok ez így jó lesz vagy nem erre gondoltál?
  • Taptarap
  • CSOCSO
    nem ismerlek de ha real lenne a gamez.. az eletben nem tudnal sehogyse driftelni.. nahjo.. sok sok gyakorlas utan talann menne valamifele drift feleseg...szal vhogy meg kellett oldani hogy konnyu legyen driftelni...vmit vmiert...
    amugy sem tom hol talalsz olyan reszt a gamezban ami olyan mint az eletben.. no de mindegy...
  • Taptarap
    rejtett fájlként van benne az all usersba
  • Dires
    Sraaaaaaaacok!
    Hat ezt kar volt!
    Ezzel a drift resszel majdnem elment a kedvem az egesz jatektol. Ezt baromira elcsesztek a programozok. Koze nincs a valodi fizikahoz. En szorakoztam mar eleget hoban, ott nagyon szepeket lehet kilincselni, de ennek koze sincs ahhoz. Itt a Miata-val probalgattam. Vegig egyenes kormanyallas, 1 padlo, 2 padlo, auto keresztbe all es durr a fal.
    En meg nezek, hogy mi van??!!
    De meg szebb, hogy a hatso kerekes auto elorantas utan, az orrat kezdi el erinto iranyba tolni, es nem a feneke indul el keresztbe. Tisztara mint egy elso kerekes. Azert ez tobb, mint vicc...
  • Gugger
    unique cuccok közül melyik 3 van neked az RX-7-esen?
  • Bercy #11722
    start-vezérlopult-területi és nyelvi beállítások-speciális(fül)-unicodeot nem használó programok nyelvét átállítani angol(egyesült államokbeli)-re. ezt állíts be!!! talán jó lesz.
  • Panjabi Mc
    Aha majd meglátjuk azért köszi jó lenne ha bejönnne
  • Bercy #11720
    próbáld meg újrainstallálni az nfsu. tegyél fel új drivereket, directx-et. állítsd át a területi beállításokat amerikaira... más 5letem nincs
  • Bercy #11719
    nem kell már a banner Skyline, megoldottam, már föl is tettem :)
  • Panjabi Mc
    És akkor bejön a csuszkálós vagy mi? mert mikor tölti be akor fogja magát és kilép
  • zaki
    tudom, de akkoris... próbáld meg azt, hogy a verseny után nyomsz 1 restartot, aztán leave race
  • Panjabi Mc
    Valaki könyizek szeretnék játszani vele
  • Bercy #11715
    oops, ezt nem neked akartam írni DJ Skyline. neked azt akartam h küld el nekem is a bannered!
  • Bercy #11714
    tullépte az oldalam a 2000 látogatót. kérem a 2000dik jelentkezzen, megnyerte a rekesz sört!!!a 2500dik ismét egy reksz sört fog nyerni!!!
  • Panjabi Mc
    Hát ezt nem nektek mondtam gondolhatod csak eléggé ideges vagyok mert nem megy a játék hát nem kilép a 4. pályánál a csúszkálósnál
  • zaki
    kicsit moderáld magad
  • Panjabi Mc
    Ilyenkor mi a kurva élet van????
  • Panjabi Mc
    Na de most komolyan a faszom kivan mert nem megy az a geci játék
  • Fefe
    Biztos azért mert nem kapsz Supra makettet
  • Panjabi Mc
    Szevasztok lenne egy kis gondom mennék a 4. pályára amikor csúszkálni kell és mikor tölt be akor meg kilép az a buzi játék mi lehet a gond tudna valaki segíteni???
  • cement
    Hát ez borzasztó
  • Panjabi Mc
    Köszi szépen
  • karikusz
    szedd le a lapról a Hypersnap-et...van crack is mellette....
    egy .jpg file..azt nevezd át .zip-re...

ezzel könnyebben fog mennii a képlopás, és annyit csinálsz s egy game alatt amennyit nem szégyelsz...nem csak egyet mint a print screen-nel...ha elakadsz a progiban akkor szólj..

Need For Speed Underground HUN
  • Panjabi Mc
    Az jó amit leszedtem az a Speed.exe csak azt kellene felraknom mert azt az
    Underground-nak a magyar oldaláról szedtem le
  • DJ Skyline
    megvagyok reccsenve hogy miket be nem rakok már: :DDDDDDd
  • Panjabi Mc
    Nem akarok udvariatlan lenni de valki segítsen már!!!!!