Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsega
Nézegetem a képeidet (CSOCSO), és cak ámulok bámulok. Hogy a rákosgubacban fújud le a visszapillantót meg a lámpát pirosra???????????

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
Jó! Bár a Viper vagy az Eclipse jobban mutatna de azé jó!
Bocs az ff-ért véletlen vót!
Ha 100%-osra megcsinálom az Undergrund módot akkor kapok valami extrát????
Más: Melyik pályán drifteltek 2-300000-et? Eddig 50000 a legtöbb egy csúszásból. Tudom szar.
Elõre is THX

Dzsega
ff

lokista12
Nekem valami gond van , ahogy lehoztzam kiírja a lejátszom hogy hiba van az oldalal

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

Random_
A mindent az mit jelent?
Mert ha mindent akkor nem tudom miben tudunk segíteni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Ez nagggyon jó ötlet!

Akár lehetne egy saját újság címlapot összedobni és a havi vagy heti nyertes azon lenne. 😊)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

zaki
nekem 8 😊

CSOCSO
talán: istencsászárüberkirálymegazsírbrutálfaszányos!! rendbeeee???????????????
zaki
nem rossz...

CSOCSO
szvsz Suprával is végig lehet tolni.. csak egy pályára váltottam skylinera...
nézzétek meg a tök zsír és új logómat
Mop
az éppen nincs, de ami van az itt van:
http://www.nfsunderground.ini.hu/
Na, ezt jól megaszontam! 😄

"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol

Van valakinek pálya átlépõ cheatje a játékhoz!Ha leírnátok megköszönném!
karikusz
Az az igazság hogy semmi kifogásom nincs ellene csak nem tudtam mennyi idõt fordítsak a lapra( mennyire lesz nézett)
A lap fórumából és a levelekbõl leszürve kb. 10-20 ember járkál folyamatosan a lapon...

Need For Speed Underground HUN

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Jólvan azt én vágom, csak kérdeztem. Nekem megvan a magam kis Hypersnap-je amit már használok egy ideje! 😊

karikusz
Van egy .jpg file a csomagban...azt nevezd át .zip-re és az lesz a crack...

Need For Speed Underground HUN

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Legyen nap/hét/hónap képe szerintem (mint a street legal oldalán) a hírek mellett!
Szerintem örül az ember, ha a saját képét látja a fõlapon...
(Csak egy 5let!)

crack van hozzá?
Csakmert a kis kocka a sarokban elég idegesítõ... 😊

Nem rossz, nem rossz!

Random_
Akkor tájt van RSX is. Az jó.

Random_
Én is két gépen játszok és megy az ide-oda másolás.

Pyx
neménvoltam! 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

karikusz
Nagyon sokan érdeklõdnek hogy Patch-okat merre lehet találni a game-hoz...itt a fontosabbakat megtalálja mindenki...köztük egy fényképezõ progit is...

Need For Speed Underground

M@TriX
Érdemes elnézni a Gamestar.hu -ra, gmiki oldala jön be, úgy tûnik felülírták az index-et. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nemsokára lesze egy supra, vagy egy eclipse!
Suprát nem javallom, az Eclipse jól húz.
Skyline kábé a 79-nél jön! vagyis nem kábé, hanem ott kapod meg!

magus
hanyadik versenytol lehet mar menni jobb autokkal? en meg mindig egy mazda miataval nyomulok, mert nincs jobb nala. az 53. versenynel tartok. mikor nyerek skyline.t meg ilyeneket? most van perfomancebol level 2 van mindenbol

Pyx
#8999; #9000 😄

mennyei örömök!
Yessssssss!
CSOCSO
enyém jobbbbbbbb😊
Random_
A játék zenéirõl van valakinek egy listája?
Elõadó plusz szám.

Lusta vagyok végig leírni a játékból. 😞

Bammmeg...komoly!

Pyx
off:
Ez alapmû! 😄
on:

CSOCSO
hja de azok a csíkok semit se érnek!... a suprám handlingje jobb volt mint a skyline handlingje.. és a skylinemégis jobban kanyarodott... most a suprámnál nincs jobb auto az nfs ben..mármint ugyanolyan az van.. pl a skyline csont ugyanolyan és mégis jobban meg...ppffff
Random_
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground\
vagy
C:\Documents and Settings\All Users.WINNT\Application Data\NFS Underground

jugen
Köszi!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

PLaci
Logitek FF kormány 17e forint realsys.tk

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

robotnyk
nézd meg, hány betûsnek kell lennie a jelszónak. asszem nem lehet kevesebb mint 4 vagy 5
Random_
Jugen:
Van az a rész ahol lehet kocsit cserélni ha enterrel kiválasztasz egy kocsit akkor fent kiírja 3 jellemzõvel milyen a jelenlegi kocsid (gyorsulás, végsebesség, stabilitás) ha nyomsz még egy entert akkor kiírja, hogy csere után milyen értékeket vesznek fel ezek.
Én pl elsõ 50 versenyemet Mazda Miatával mentem mert nem találtam jobbat. Amikor meglett az RSX arra tértem át most szerintem újra váltok 80 verseny után.

Gugger:
A nehézségi szintekkel soha nem variáltam az ugye egy dolog, hogy kevesebbet kasz ha nyersz. Szerintem az ellenfelek is gyengébbek vagy könnyebb irányítani a kocsidat? Próbáld ki és megtudod. Kipróbálod ugyanazt a versenyt 3 szinten és észreveszed.

zaki
sztem nem számít, hogy hogy tolod végig, ugyanazokat a dolgokat kapod meg, csak kevesebb zsetont nyersz

Gugger
hozzászólás? senki nem tudja a választ?

jugen
Hol látszik, hogy jobb az a kocsi amire le akarom cserélni az enyémet?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

zaki
mindjárt elérjük a 9000. hozzászólást 😊

ja és kösz a segítséget de nem fog menn isztem
egyébként sikerült már neketek az a másik autó felett átugratós trükk ami a 2Fast2Fouriousben is volt az elején?NEkem igen😊nagyon örültem is a fejemnek milyen ügyes vagyok. Aztán jött ez a nyavalyás 7 körös pálya...
van aki tud kódot a játékhoz?
már nem idegeskedem... de sírni tudnék ezeken a hülyeségeken kibaszásokon ami9t agép mûvel na mind1 szal légyszi vagy kódot vagy tippet írjatok hogy a szarba játszam kia 103-as versenyt a 7 köröset
robotnyk
skyline, de korán van
robotnyk
nekem tetszik, amúgy az én wide body-s skilineom is leszólták :-)
DJ Skyline
egyikse jó...nem teccik a widebody

Gugger
számít az valamit ha a játékban a versenyeket easy, medium, vagy hard fokozaton csinálom? Több cuccot ad vagy gyorsabban vagy akármi?

CSOCSO