Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Elején 86-ig szórakoztató! Addig Zsuzsi is Hardon nyomta!
Þór vígi þessi rúnar
Ja, azt honnan tudom meg, hogy hol tartok a játékban? # of races/mennyi van? Ez az?
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Óhatatlanul rongálni kezd, ha kiejtem ezeket a szavakat:
NOS, Catch up, Online Racing, Cheater, a Skyline-ra csak hümmög egyet és ad egy puszit.
Ez most jó vagy rossz??? 😊
Þór vígi þessi rúnar
Pedig nem vagyok egy béna gyerek, de ahogy beveszik akanyarokat?! Durva... pedig ki szeretném akasztani, de néha nafgyon felhúz... Legfõképpen amikor az elsõ körben elhúzok tõlük, hogy csak na, aztán az utolsó kör elõtt egy kicsit hibázok az egyik megelõz és akárhogy izzadok nem tudom megelõzni... húúú
Ja amúgy ez a Dinamikus AI a World Racing-be is volt, csak ott ki lehetett kapcsolni. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Az Általános -> Speciális alatt meg csak Speciális Területi beállítások szerepel.
He

Egy idõre elég lett az autókból...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Csak úgy hipsz-hopsz futottam végig a fórumon, ezért nem vettem észre, hogy van megoldás. Azt hittem, azzal, hogy restart-olok nem kapok semmit. Remélem menni fog.
Köszi...
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Win2000 Magyar, Radeon 9200, minden szupi, de nállam is a collect reward-nál kidom a picsbe. Tudom, írtátok már lejebb, mi a megoldás ilyenkor, de az 1.2-es pecs után is ezt csinálja. Normális ez???
Ilyenkor átmegyek öcsémhez (Win ME, Radeon 7000), azt ott meg tudom csinákolni. Csak elég uncsi, hogy végignyomom 6-odszorra a versenyt végre sikeresen, azt kidob, majd öcsémnél újra. Roppant idegesítõ. Mielõtt ebbõl még uninstall lenne, van valakinek egy mentõ ötlete?
Lehetõleg ne csít!
Ja, és elõre is köszi...
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
innen le tudsz tölteni pár trainer progit.
Ilyenek vannak a programokban: örök nitro, mindig elsõ hely,
egy körös lesz a verseny, ha akarod...
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

respect to the man in the ice cream van
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
nomeg akkor már jöhet a többi is,már nem nyujt élvezetet a jatek😞
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit