Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
Itt a dvd tok borítója

Carlos
Énis kérek!!!

Þór vígi þessi rúnar

Cd borítót kerek az nfs undergroundhoz, tudja vki, h. honnan lehet leszedni?

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Fefe
És utána köv. a bill törés stb.... 😊

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Van egy olyan, hogy xyz/111 a versenynél jobb felül.
Elején 86-ig szórakoztató! Addig Zsuzsi is Hardon nyomta!

Þór vígi þessi rúnar

Fefe
Próbálom de nem nagyon megy.😊)Kár volt megmutatni neki 😊

Carlos
Akkor most szoktasd le a játékról, még kezelhetõ. Talán... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dutch Flander
Én kellemesen szórakozok vele. Az meg már az én mazohizmusomhoz tartozik, hogy mindent Hard-on nyomok végig (eddig sikeresen). Most pedig egy Force-Feedback-es kormánnyal nyomom. Na ez így máááán valami! Kicsit nehezebb, de ha rááll az ember keze, sokkal jobb. Az én készülékemben van a problem, hogy képes vagyok lenyomni az AI-t?
Ja, azt honnan tudom meg, hogy hol tartok a játékban? # of races/mennyi van? Ez az?

Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...

Fefe
Amúgy az én kedvesemnél kezdenek jelentkezni az elvonási tünetek😊) Pedig még csak 32 versenynél jár

Fefe
LOL

Carlos
Kedvesem a játék végigjátszása óta kicsit érdekes dolgokat mûvel az életben is... 😊
Óhatatlanul rongálni kezd, ha kiejtem ezeket a szavakat:
NOS, Catch up, Online Racing, Cheater, a Skyline-ra csak hümmög egyet és ad egy puszit.
Ez most jó vagy rossz??? 😊

Þór vígi þessi rúnar

M@TriX
Hát gyerekek nem örülök. Már nagyon a végerfelé járok, de még easy-n is vagy 5ször kell Restartolnom, hogy nyerjek. 😞
Pedig nem vagyok egy béna gyerek, de ahogy beveszik akanyarokat?! Durva... pedig ki szeretném akasztani, de néha nafgyon felhúz... Legfõképpen amikor az elsõ körben elhúzok tõlük, hogy csak na, aztán az utolsó kör elõtt egy kicsit hibázok az egyik megelõz és akárhogy izzadok nem tudom megelõzni... húúú
Ja amúgy ez a Dinamikus AI a World Racing-be is volt, csak ott ki lehetett kapcsolni. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dutch Flander
Köszi mindenkinek, mostmár nem lesz uninstall. De ezt az unikódosdit nem tanálom. Nálam nincs is ilyen. Mondom, mik vannak: Általános - Számok - Pénznem - Idõ - Dátum - Billentyûzet nyelve
Az Általános -> Speciális alatt meg csak Speciális Területi beállítások szerepel.
He

zaki
nem rossz arány 😛PP

az eddigi 5 játékellenfelembõl 5 cheater volt. 😞((
Bercy
😊
Bercy
network anyit jelent hálózat LAN(local area network) pedig helyi hálózat úgyhogy nem tök mind1
robotnyk
azért nem tök mindegy 😊
zaki
LAN-ban nem lehet játszani, ha erre voltál kíváncsi

Mészy
Azt hiszem a játék könyvtárába, már nincs meg, mert letöröltem...
Egy idõre elég lett az autókból...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Dutch Flander
A mentéssel nincs bajom, a többit meg kipróbálom.
Csak úgy hipsz-hopsz futottam végig a fórumon, ezért nem vettem észre, hogy van megoldás. Azt hittem, azzal, hogy restart-olok nem kapok semmit. Remélem menni fog.

Köszi...

Bercy
vagy probáld meg a vezérõpult-területi és nyelvi beállítások-speciális-unicode-ot nem használó programok nyelvét angol(egyesült államokbeli)-re állítani. nálam ez megoldotta a problémát és a mentésnél sincs utána gáz
zaki
jaja, és ezt kb már 78X leírtuk ebben a fórumban

bala_
Nem, sokadszorra sem sikerül.És asszem elegem van..

Pyx
nem a collect revardra nyomsz, hanem a restart gémre, abbol kilépsz, és ugy is megkapod a cuccokat..

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Dutch Flander
Scásztok!

Win2000 Magyar, Radeon 9200, minden szupi, de nállam is a collect reward-nál kidom a picsbe. Tudom, írtátok már lejebb, mi a megoldás ilyenkor, de az 1.2-es pecs után is ezt csinálja. Normális ez???
Ilyenkor átmegyek öcsémhez (Win ME, Radeon 7000), azt ott meg tudom csinákolni. Csak elég uncsi, hogy végignyomom 6-odszorra a versenyt végre sikeresen, azt kidob, majd öcsémnél újra. Roppant idegesítõ. Mielõtt ebbõl még uninstall lenne, van valakinek egy mentõ ötlete?
Lehetõleg ne csít!

Ja, és elõre is köszi...

Bercy
te mirõl beszélsz?
zaki
te ismered a kérdõjelet 1általán!!!

nem tudjátok hol találok egy jó szervert!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

CSOCSO
zsír😊
jön valaki multizni?
zaki
ííí bazz, ez komoly, 5 comment...

AZ BIZTOS!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

nA MIVAN kihalt a topic???????????
Mészy
http://www.nfscheats.com/
innen le tudsz tölteni pár trainer progit.
Ilyenek vannak a programokban: örök nitro, mindig elsõ hely,
egy körös lesz a verseny, ha akarod...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

cement
Ezt sikerült összehoznom egyenlõre, nem egy Pyx-féle 500000, de azért én örülök neki 😊

respect to the man in the ice cream van

zoli80
nabaze,nem hiszem el hogy senki nem használ cheatet😞

zoli80
nem megy az easy sem,egyik autoval sem és mar utálom!egyszer az utsó körig elsö voltam,sokkal vezettem de elémvarázsolt egy bazi furgont a cél elött 1méterrel és akkor azt hittem felrobbanok.

Pyx
nem, az nem mindenre megoldás, easy se megy? ...nemtudok csítet..

zoli80
valaki esetleg?vagy töröljem én is azta windóz mappát és akko jó lesz szerintetek?

Pyx
Le kell törölni a windows mappát, aztán ujrainditani a gépet, ugy meglesz! sok sikert!

zaki
te most szórakozol?

ÉS HOL A TÖKÉLETES VÁLTÁS!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

zoli80
van olyan cheat amivel meg lehet nyerni egy palyat,ugyanis van egy geci amit egy hete nem tudok megcsinálni.elöre is köszönöm!
nomeg akkor már jöhet a többi is,már nem nyujt élvezetet a jatek😞

CybearBoy
Van magyar szoba most ranked dragben. Gyertek.

reaper4
nálam nem

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Bercy
be
zaki
nálatok bejön a banner?