Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?? nemis csináltam még supra linkeket...
amugy nem az a legjobb supra oldal...elég jo.. de van egy gyûjtemény.. nomindegy majd megcsinálome gyszer... amugy nem kell mutogatni az oldalakat.. a google ba beírtam hogy toyota supra video
toyota supra
meg hasonlo dolgok és végiglestem az oldalakat...
szal sokat ismere,k
amugy nem az a legjobb supra oldal...elég jo.. de van egy gyûjtemény.. nomindegy majd megcsinálome gyszer... amugy nem kell mutogatni az oldalakat.. a google ba beírtam hogy toyota supra video
toyota supra
meg hasonlo dolgok és végiglestem az oldalakat...
szal sokat ismere,k
MÉG MINDIG NEHÉZ A DRAG!!!!
ITT MÁR MINDENKI ÁT VITTE!!!
ITT MÁR MINDENKI ÁT VITTE!!!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
úgy sztem még nincsen de magában a játékban van...ott van hogy Rankings ha felcsatlakoztál online...ott vannak a heti ügyes gyerekek,és a top100 rankings asszem és ott vagy te utoljára hogy hol is álsz per.pill.
barátom az oldaladona linkek közül kihagytad a legfontosabb supra oldalt....ezt
Üdv! Jah 4 kerekes az Eclips Gl Gt és a turbós változata. Más. Tényleg le kéne valahogyan korlátozni a Cheatereket mert unom hogy megvernek balfasz kis köcsögök csak azé nyer mert megy vagy 700 Km/h val!!!!! Na mind1. Azé még nyomok vele. Van még pár apróság de ezek már csontig rágva.
Üdv és Jó Játokot minden "Õrültnek"!
Üdv és Jó Játokot minden "Õrültnek"!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
ja jo.. gondoltam azé nincs cheat mert a ranked gamesba be se tok lépni..gondoltam oda csak eredeti gamezzal lehet belépni..és azé csinálták meg..
a képeket legközelebb ide nyomjad a verdákról, ert ezeket itt törölni szoktuk
bekéne menni a ranked szerverekre.. ahová engemmost nem enged be..csak az unrankedbe...
talán a rankedbe már ninc cheat...
talán a rankedbe már ninc cheat...
maximális pééénz😊))))))))))))) erre mi a faszé gyúrnak rá a trainer készítõk?😊))))))))))))) ha nem akarok is annyit manit gyûjtök össze hogy soha ne fodjon el,,,
eclipse-bõl az alap elsõ kerekes de a GL változat négykerékhajtású és az nfs-ben minden auto csúcsváltozata volt benn(integra type-r, golf gti)
Default beállítás?
Aztat hogy oldják meg? És hogy csinálják meg azt, hogy Te ne futass a háttérben egy programot?
Scannelik a géped? Azmeg ugye nem igazán jó 5let!
Szóval szerintem eléggé bajos megcsinálni egy online autós játékban, hogy megnézzék, hogy csítelsz-e!
Bár annyira énsem vágom ezt! De jön valamiféle pecs, amivel ezt megoldják.
Lehet, hogy nézik amjd az idõket, a NOS kap egy értéket (mondjuk 100 ésha Te 110-et használsz a 100-ból, akkor örök NOS-od van ERGO csítelsz). Szóval meg lehetne oldani!
Aztat hogy oldják meg? És hogy csinálják meg azt, hogy Te ne futass a háttérben egy programot?
Scannelik a géped? Azmeg ugye nem igazán jó 5let!
Szóval szerintem eléggé bajos megcsinálni egy online autós játékban, hogy megnézzék, hogy csítelsz-e!
Bár annyira énsem vágom ezt! De jön valamiféle pecs, amivel ezt megoldják.
Lehet, hogy nézik amjd az idõket, a NOS kap egy értéket (mondjuk 100 ésha Te 110-et használsz a 100-ból, akkor örök NOS-od van ERGO csítelsz). Szóval meg lehetne oldani!
Þór vígi þessi rúnar
CSAKHOGY!
Az EA nem csinál játékot! (bár figyelhetne a csites szervereire). Õk csak kiadják!
Az EA nem csinál játékot! (bár figyelhetne a csites szervereire). Õk csak kiadják!
Þór vígi þessi rúnar
Van igasság szavaidban!
De akkorse az EA-t szidd!
Ez olyan, mintha az ABC-t TESCO-t szidnád ha a zabpelyhes dobozban szar lenne zabpehely helyett!
(Jó hasonlat...)
De akkorse az EA-t szidd!
Ez olyan, mintha az ABC-t TESCO-t szidnád ha a zabpelyhes dobozban szar lenne zabpehely helyett!
(Jó hasonlat...)

Þór vígi þessi rúnar
Miközben kerestem az NFSU CDrõl egy képet azt nem találtam, de ha megtaláljuk a CDt, akkor majdnem mindenkinek itt a topicba le tudjuk másolni ezzel: 😉
Jók ezek a keresõk, csak azt nem dobják ki ami kellene. 😉
Jók ezek a keresõk, csak azt nem dobják ki ami kellene. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ja annyit, hogy az elején és is hardon nyomtam, de így a vége felé már nagyon görcsös. A francnak van kedve egész nap a gép elõtt görnyedni. 😉 Meg ha legalább korrekt lenne azt mondom jó. De így....
Ha vissza jön a kormány akkor lehet megnézem majd. 😉
Ha vissza jön a kormány akkor lehet megnézem majd. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
konkrétan a korong borítója kéne, ha megvan vkinek
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
jah,...sztem minden autót elkúrtak...kezdjük azzal hogy a Toyota Supra nem is 4 kerék hajtású hanem hátsó..
...na most akkor innen találgathatjuk a többit...
...na most akkor innen találgathatjuk a többit...
sztem nem olyan nagy szám ez a szkájlájn, kicsit gáz, ahogyan a kanyarokat veszi be, én egy szivikkel nyomtam végig a gamet, nagyon baba az irányítása 😊