Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig már majdnem végigértem 😞
Kössz.
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
1ik haveromnak win 2000-re van amerikaira van téve a területi beállítás de iy is kibassza collect rewardkor, ha itt restart --> leave race re megy akko tovább tud menni de néhány verseny után randomra ha continuere megy akkoris kibassza. Ez lehet vagy valamit elkurt?
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Tehát: Letöltöttem egy trainert amibe volt unlimited nitró,mondom bekapcsolom és megnézem az AI ,hogy mit reagál. Hát mit ne mondjak a 6 kör alatt végig nitroztam és még így is a seggembe volt,sõt még meg is elõzõtt az utolsó körben. Ja és egyszer hibáztam csak.
NÁLMA 1200ON 1,7 ES PROCI PENTI
AKAD MIÉRT??
MIKOR 1,5 AMD ÉS GEF 400MX EL IMÁN MEGY
Hajrá ALBACOMP HAJRÁ MAGYAROK
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most akkor hogy van ez? Ha nincs igazam szóljatok. (Idáig az NFS sorozat összes tagját végigtoltam kivéve a II SE-t.)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Be kellett hogy írjak mert bírtam már ki 😊
Szerintetek is egy rohadt csaló ez a játék?
Mert:
- Ha valamelyik ellenfelet neki lököm 1 oszlopnak vagy autónak kb 10 sec. és már útól is ért.Én meg ha nekimegyek valaminek kezdhetem elölrõl mert rohadt nehéz már behozni.( fõleg knock out)
- Egyenesben van olyan hogy hiába nyomom a nitrót egyetlen árva centivel sem jutok hozzájuk közelebb
- Az utolsó körben mintha az autó menetstabilitása megváltozna?
Ti tényleg kormánnyal küldtétek? Én inkább nem akartam ezért szétküldeni a kormányom és ráadásul nehezebb is vele játszani. (kivétel Drag mert ott a pedál jól jön induláskor)
Azér a Game király!!! Sõt hangulatban szerintem a legjobb!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu