22257
  • csum666
    jó neked nekem nem megy:)
  • TwiceR
    amd XP 2500+@3200+ , ati9600pro@xt , 512ddram (@ azt jelent hogy fel van húzva) nekm maximumon megy akadas nélkül.
    Inkább azt mondjatok meg hogy kell neten játszani
  • csum666
    Ti milyen gépen játszátok mert nálam akad...

p4 1,7 ghz ati 9700 és 256 rdram ez a gond?
  • TwiceR
    hi !
    hogy kell neten jaccani? hol kell leszedni hozza a patch et? pls irjatok le! THX :)
  • DJ Skyline
    mi miért nem?
  • DJ Skyline
    hiába mész ennyivel...én 20:00-21:00 között már a célban várlak!:PPP
  • RelakS
    Ez mi?
  • DJ RX7
    na akkor valaki tudna válaszolni a #21390re hm?
  • DJ RX7
  • DJ RX7
    akkor nem segít nekem senki
  • ScoobyDoo
    nem semmi!
  • Cubemaniac

Na én ennyit mentem
    395.42 350Z vel. Nem semmi
  • DJ Skyline
    persze ha megjött volna...nem kaptam még meg ma se!
  • zaki
    off: hdc-vel mi van, nem tudja valakee? megszűnt? :( on
  • CSOCSO
    ird mar le mit irnak benne!!:)
  • DJ Skyline
    jó kis kép bazzz...sorry
  • DJ Skyline
    bazzz..még jó hogy előfizető vagyok!
  • karikusz
    ITT vannak jó drift videnyók
  • DJ RX7
    bocsi dll fálj
  • DJ RX7
    mostanában nagyon unatkoztam ezért megint felraktam az undergroundot és sikertül elindítani a Bintexet mert megszereztem minden ddl fáljt és most az a gondom vele hogy nem tudom berekni a vinyliket kép ezt a hibát írja ki mikor rámegyek az importra ,vagy talán valyami rosszul csináltam?
  • Cubemaniac
    Hát nekem van egy Gamecubeom de még nem nagyon élveztem rajta játékot mert anyagilag nem állunk u
  • DJ Skyline

• DJ Skyline
    és mikor lenne a csapatás?időpontra(órakkor?)
    lesz még mert a main nem tuti hogy ott lennék!?
  • CSOCSO
    JUICED et mindenki azonnal probalja ki most jott ki a demo!!! talan nem olyan szep.. de fizikaban magasan veri az NFSU-t!!!!! nekem bejon elegge! alig varom hogy kijojjon a full es be lehessen allitani akormanyt is
  • radeer
    Na akkor úgy néz ki Jun 10-én lesz a verseny NFS:U - ban. Aki még nem érzi úgy, mint ahogy lentebb írta valaki, hogy ez egy öreg lerugott gém amivel nem tol senki az jelentkezzen pls.

Megteheti itt:
    cGc

Dzsega már tudja, hogy jó lesz mert a CMR4-ben Ő már volt , igaz maistro ?
  • CSOCSO
    hat az utcsonak hogy tudtak ilyen szerencsetlen zenet berakni??????????????
  • ScoobyDoo
    "ez aztán beszaráséss." LOÁL!
  • DJ RX7
    ez aztán beszaráséss.
  • karikusz
    jaja...nem olvastam el az alsó szösszenetedet elöször, így nem értettem a dolgokat...de aztán leesett....hát ja...jobb a Pc...a felbontás miatt is oda tesz a többinek...
  • CSOCSO
    egy kis erdekesseg:
    gc vs ps2 vs x vs pc vol1vol2

hat igy igen ronda az osszes konzol foleg a ps2... x meg a gc meg elmegy... de azert tv-n kozelsem ilyen a latvany... (jobb!!) no mindegy...
  • Dzsega #21379
    azé is de a sötétért is de szerintem lehet látni. pont ezé mert fekete a környezet és feltünőbb a sárga
  • Bercy #21378
    jah azt nem meselted h a szintelenert is szolt
  • Dzsega #21377
    vakker! a szintelenért is szólt nem csak a sötétítettért!
    és lehet létni de ezt te is tuod!
  • Bercy #21376
    aze kotott beled mert nem lehetett latni h indexelsz annyira le volt sotetive
    egyebkent ultetni lehet a kocsit csak at kell h menjen a muszaki vizsgan. Pl kormanyt is ki lehet cserelni de arrol kell papir h biztonsagos az auto. pfff.
    es ez h neon tilos az man vegleg loal.
  • DJ Skyline
    vigyázzunk mert a magyar rendőr ismeri az összes kocsi fajtát,típust,és hogy hogyan is néz kia az adott évjáratú kocsi eredetije!

ja azt tudom hogy minden feltett cuccról engedély,meg ilyen szarok kellenek...
  • Dzsega #21374
    mert nem szabvány!!! csak az eredetit fogadják el hivatalosan! ha gecizik akkor beleköthet hogy miért van lejjeb 5-10 cm-el a verda alja. vagy kéri a műbizonylatot meg a hivatalos engedélyeket, amik álltalában nincsenek.
    a trabimra vettem szintelen első meg hátsó inexeket és belémkötött a rendőr!!!!! merhogy nincs műbizonylat ez nem eredeti!!! mindenért szólnak ami nem eredeti. ha szerencséd van meg jó kedve van akkor nem szól de ha ki akar veled cseszni... akkor bármi ilyesmibe beleköthet.
  • DJ Skyline
    ültetés,kerék...minek?mire fel?
  • Dzsega #21372
    azé mondom máshol is büntetnek és egy csomó minden másért is. mindenre!!! kell műbizonylat nálunk azé annyira nem geciznek ezekért de kinn nagyon.
    a neonért ott is szólnak, meg az ültetésért meg a nagy kerekekért stb...
  • DJ Skyline
    mhhh...
  • Dzsega #21370
    hülyeség! máshol sem teljesen legális!!!!