Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pyx
Boldog szülinapot! 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Bercy
az nem vantage hanem vanquish
DJ Skyline
1000FT egy képért...LOLL:..én a Gyõri Tuning-Stereot várom ami Júni 25-27-én lesz

Csabesz6
Vót Tatabányán autókiállítás a sportcsarnokban néhány elhanyagolható gép mellett volt>FABIA RS (+tuning),Evo VIII,meg néhány luxuskacat és négy übercsodagíp:Lambo Murcielago,Pagani Zonda,Aston Martin Vantage(asszem vantage),Ferrari F50.A kis vörös paciba bele is lehetett ülni és 1000FT-ért le is kaptak ha akartad.Be is indították ezeket kivéve az Astont.Egyéblént egy arab pacáké ez a négy sportkocsi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

DJ Skyline
azaz...és csak egy hónapig jó a mûszakija!

DJ Skyline
mint állat....

Bercy
ezt mar az elobb belinkeltem, de nezd meg a gyartasi datumot: 2004/8
CSOCSO
ha nagyon kell elintezhetjuk... privizz ram...
karikusz
Akkor ketten lealáznánk a ficsúrokat!....nem de?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

cement
az a tolatas az lol 😄😄😄

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
nekem a kispolszki kormánytól tetszett a legjobban!😊))
" MULTKOR 445-EL MENTEM VELE. EZT TOLATVA IS TUDJA"

cement
LOOOL

V12-ES 14250 KÖBCENTIS MOTORRAL, CSAK A POHÁRTARTÓ GYÁRI. A GUMI GOOD YEAR 335/R20. OPTIKAI TUNING! MOTOR FULLON MEGTUNINGOLVA 4 TURBOVAL! SPARCO ÜLÉSEK, KKK TURBO, BREMBO 60 DUGATTYÚS FÉKEK, KONI FUTOMÛ, MUGEN KIPUFOGÓRENDSZER (200MILLIS), KISPOLSKI KORMÁNY, SPARCO PEDÁLOK, A KILÓMÉTER ÓRA 460-IG FELHÚZVA, A MULTKOR 445-EL MENTEM VELE. EZT TOLATVA IS TUDJA. ÉN MEGVENNÉM MAGAMTÓL, TELE VAN EXTRÁKKAL. HA MEGVESZED, KAPSZ MÉG MELLÉ AJÁNDÉKBE EGY DACIA-T RENAULT MOTORRAL.

DJ Skyline
aha...persze,,,de nem számoltál be engem abba a driftbe!😛PP

DJ Skyline
jaja...tudom...Polski kormány Skylineban....nnnna nnneee...

karikusz
kamu az egész...valaki jól szórakozott...

karikusz
Ahhoz hogy jól tudj játszani , nem kell hogy ezerszer végigjátszd a játékot...

...én már rég letettem a gamét, de szerintem 2-3 napra elõvenném akkor szarrá csapatnálak titeket driftben...

DJ Skyline
DJ Skyline
nem tudom miért de kissé elfogott a röhögõ görcs!
suprára minek utánfutó kampó gecca?

DJ Skyline
tom bazzz...unatkoztam...

cement
Skyline elég kaksi 😊)))

DJ Skyline
DJ Skyline
nyáh tõlem ennyire tellletttt...
hátul a sárvédõ eléggé furcsa...

Bercy
matrica leszedo progival
DJ Skyline
egyre furább....

DJ Skyline
haladunk!😛PP

DJ Skyline
hogyan(milyen progival)lehet lekapni(vagy olyannáá tenni)mintha nem lenne rajta matrica???nekem Adobe Photoshop 4.0 van...

DJ Skyline
szvsz ez jobb...sõt matricák nélkül lehet hogy jobban nézne ki!

DJ Skyline
nyem tetszik...túl csicsás...

DJ Skyline
mennék ha az xp engedné hogy feltegyem...

DarkHorSe
IStexl írná ezt ha hozzá tudna szólni a forumhoz de mivel tegnap regelt ki kell várnia a 24 órát és megkért engem hogy nyomassam be ide ezt az üzit szal nesztek

Csá!

A 7végén (29-én) a haverokkal tartunk 1 nfs u lanpartyt. 3man vagyunk, kéne még 1 emberke aki elég jól tolja a gémet. Nem árt ha tudsz jáccani mert mi nem szarral gurigázunk ám! Full profik azért nem vagyunk de ha 2xer végigvitted a gémet az lehet nem lesz elég. Csak azér vagyok ilyen goni mert tudom milyen az amikor a tudásbeli szintkülönbségek tönkreteszik a játékélményt.

Gépeink és szerver van. Monitort, billt, egeret, hálókatyeszt tudunk adni ha nem ragaszkodsz a saját cumóidhoz. A géped persze kell hoznod. Ha gyõri vagy esetleg megoldható hogy elgorjunk érted. Ha édekel a dolog dobj mélt. [email protected]

Swedish people are albino monkeys

Bercy
ehh. jo oerg r33 mindig a FnF1-et juttatja eszembe
ezt nezzetek. az elso auto eleg utos lehet, a masodikat aki betett az meg beteg
Bercy
NFS1
karikusz
egy gyenge Sky...

karikusz
Skyline!

jössze egy körre??...😄D

karikusz
vagány ez a szmájli

karikusz
Tudom én....

Csacsi
Nekem is ilyen Veilside-os spoilerezés kell az autómra, csak nem tudom hogyan kell rendelni USA-ból.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Bercy

FELADAT: keressetek meg az autot a kepen(nekem 3:46 alatt sikerult)
DJ Skyline
ez télleg überklafa!😛

de nekem a 406-os alul jobban bejön mint ez a nem tom minek minõsíthetõ nagy citrom!😛

Dzsega
trééééééé??????? te hülye vagy???
szerintem überklafa!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

cement
Ez az ezüst Supra elég zsírrr

Bercy
Bercy
hínnye
Hali ! Félig medig ide tartozó kérdés, hol lehet autókhoz spojlereket beszerezni több tipus is érdekel(ford, Suzuki, VW)olyanok kellenének ahol lehet válogatni mint egy alkatrész boltban.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

DJ Skyline
über

DJ Skyline

karikusz
csakhogy ne szünjön meg a topic...