Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rakat Subaru Imprezát(a legújabbat is)
Ferrari 360 Modena
ferrari F40
Porsche 911 hegyek
Dodge Viper
Toyota Supra
meg egyéb tuning verdákat...golf,peugeot,stb...
vagy Lancia Delta a Coupe motorjával vagy 3,4 milláért Lotus Omega vagy Opel omega MV6 vagy... Hát így fejbõl ennyi
igaz nagyfateromnak is ugyanilyen van csak az 20 éves...és egész jól gyorsul...fater néha oda lép...mindíg mondom neki figy fater ez nem az autópálya...jó igaz nincsen semmi baja mert garázsban tartja nagyfater ha nincsen használatban...
volt toyota corollánk(most 17 éves)ugyanígy 180-at vitte...
de ez jó:
Külsõ Optika
Fénytechnika-vészjelzõ
Dekor-szétcsapott legyek

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
habár amik viszik a 400-at azok a Bugatti Veyron
asszem a VW V12
meg van még 1-2...de ezeknek a kocsiknak se bírja úgy a gumi...
azé mondom mert rendszeresen nézem és állandóan változik az ára meg a leírás 320Km/h mentem 400Km/h val mentem stb...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Köszi srácok!!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)