Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Dj Lada
Dj Ural
Dj ZIL
Dj Volga
Dj Zasztava
Dj ЖИГУЛИ
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
respect to the man in the ice cream van
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Need For Speed Underground HUN Fóruma
passz tényleg nincs ötlet.
Már új Memoriáit is kiszedtem hátha az gajdul, de nem.. Már csak a videot tom kicserélni haverral de töb mint valószinü hogy lehet az halt meg.. Csak nem értem miért..
Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT
PLEASE HELP! 😞
Felraktam NFSU t újra, és mikor elindítom szaggat de mint atom.. (pedig eddig ugyan ezzel a beállítással ment normálisan) Feltettem újra a wint úgyan úgy szagat.. Legyeréltem a Video drivert catalyst 4.4 rõl 4.5 re úgyan úgy szaggat.. Feltettem Játékra az összes patch et egyenként minddel szaggat.. És már kezdek pánikba esni hogy mi a f. baja lehet? Nem tud valaki valamit? vagy legalább ötletek hogy mégis mi lehete a problem! PLSPLSPLS!
Elõre is köszi!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Nero-val írtam meg az nfsu-t...