Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
lolllllllerz

ScoobyDoo
akkor is!

RelakS
Nembajö :o)

Dj 601 (NEM Porshe! 😄 )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ScoobyDoo
uncsi

RelakS
Dj Kadett? 😊
Csak hogy még1-et rúgjak a lovon 😊

DJ Skyline
ez nagyon tré szvsz,,,

DJ Skyline
de a líder nélkül nem menne mindez!😛PPP

Dzsega
vakker ezt nézzétek meg!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega

ennyi gyagyást egyhelyen...

RelakS
Dj Papundekli

Dj Lada

Dj Ural

Dj ZIL

Dj Volga

Dj Zasztava

Dj ЖИГУЛИ

RelakS
Dj Wartyogó

karikusz
Dj. ZáporJóska..😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
az is jó...gondoltam már DJ T-34-re is!😛PP

cement
otthon csak Dj Zastava-nak hivnak engem 😄

respect to the man in the ice cream van

DJ Skyline
vagy DJ Sufnituning!

sziasztok! hogyan festitek be a gépeket és hogy tesztek rá illen kiru képeket? elöre is köszi

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

RelakSfromhome
Dj Trabantot várom 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
õ már itt van egy ideje...divatot csináltam ebbõl..
😊))))))
DJ IFA ki lesz?vagy DJ Kamaz?😛

cement
lol van már DJ Skyline, most benyomult DJ Rx7 is 😄😄😄 GG

respect to the man in the ice cream van

Dzsega
ok nekem mind1. én úgyis csak ide fogok írni meg a másikba.

DJ RX7
Karikusz te milyen programmal csináltad a honlapodat?

:3

karikusz
Az NFSU2 laphoz lett csinálva...

Dzsega
minek???

karikusz
Csináltam egy új NFSU összefogó fórumot...lehet oda is csapatni a hozzászólást

Need For Speed Underground HUN Fóruma

Dzsega
mindent ki kell próbálni lehet hogy csak egy vírus bár ha format után vagy...
passz tényleg nincs ötlet.

Rookie
Azért Thx..
Már új Memoriáit is kiszedtem hátha az gajdul, de nem.. Már csak a videot tom kicserélni haverral de töb mint valószinü hogy lehet az halt meg.. Csak nem értem miért..

Dzsega
akkor nem tudom.

karikusz

Rookie
Jham cseréltem az is mostmár vissza menõleg is de semmi ugyan úgy szaggat.. Pedig semmi nem változott a gépbe.. és ugyan ezzel a géppel már hasítottam vele.. :\

Dzsega
a másikban van válasz

gizzda
Hi! Valaki tudja , hogy lehet-e az elsõ résszel valahogy multizni ha igen akkor mit és honnan kell hozzá letölteni? Elöre is köszi! (nem eredeti)

Asus A7N8X-X ,AMD 2500+ ,1024\\400 DDR , MSI GF6600GT

Dzsega
driver-t próbáltál cserélni????

Rookie
Én is erre gondoltam és újra is raktam.. de nem segített... Ezért vagyok esve, kétségbe.. :\

ScoobyDoo
Én nem tudom mi lehet a problem, de hogy egy win reinstall segíthet rajt, az tuti!

Rookie
Hali All!

PLEASE HELP! 😞
Felraktam NFSU t újra, és mikor elindítom szaggat de mint atom.. (pedig eddig ugyan ezzel a beállítással ment normálisan) Feltettem újra a wint úgyan úgy szagat.. Legyeréltem a Video drivert catalyst 4.4 rõl 4.5 re úgyan úgy szaggat.. Feltettem Játékra az összes patch et egyenként minddel szaggat.. És már kezdek pánikba esni hogy mi a f. baja lehet? Nem tud valaki valamit? vagy legalább ötletek hogy mégis mi lehete a problem! PLSPLSPLS!

Elõre is köszi!!

ScoobyDoo
peace!

Dzsega
hali mindenkinek!

DJ Skyline
nekem WinOn CD-m van...szerintem az se valami hûha de nagy program...sokszor szoptam már vele...

RelakSfromhome
asszem a 6.mittudomén.15-ös verzióval volt még az a baj is, hogy nem volt hajlandó rendesen kiszámolni a videoCD méretét, de a .19-es szvsz jó.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Bercy
akkor nemtom, lehet a verzio is szamit. en csak hallotttam mar errol a hibarol es tobben is azt allitottak h nero miatt van. sajat tapasztalataim nincsenek mert en mindent mountolni szoktam
RelakSfromhome
?
Nero-val írtam meg az nfsu-t...

Bercy
nekem meg nem volt vele gondom, de sok rosszat hallotam rola. egyes verziok kepesek a vinyod tartalmat lenullazni stb. azt meg tudom (sokan mondtak) h az nfsu-t ha neroval irod ki akkor ezt a hibat produkalja...
RelakSfromhome
Mi bajod a Nero-val?

Bercy
neeeemmm, az egy GTO
ScoobyDoo
miért mi a másik?? Mustang? 😄

Bercy
ahh, a 2 verdaja kozul direkt a camarojat hasznalaja piacra jarasra, mert a sokkal gyengebb es konyebben vezetheto mint a masik 😄
ScoobyDoo
komoly? nem ijednek meg tõle a piacon? 😄

Bercy
hinnye, most nezem csak ezt a ki camarro-t. oreganyamnak is ilyen van a garazsban. azzal jar a picra
Bercy
az a baj h nero-val irtad ki. azt a ket cd-t egy laza mozdulattal dobd ki a bal vallad folot, tegyel be uj cd-ket es ierd ki masik cd iro software-rel