Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
Neked hogy jön be az általad ajánlott oldal?
Nálam csak egy 2 soros Interware reklám látható.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

PAYNE
köszi!!!!!!!!!!!!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Bercy
innen tudsz letölteni cracket meg patchet is
PAYNE
sziasztok!!
figyu kéne nekem egy little segítség!
Na sóval az lenne hogy kölcsönkaptam haveromtól az Undergroundot de nem eredeti.Hogy kell megcsinálni hogy men jen tudom hogy crackelni kell de hogy mert nincs crack ikon??segítsetek már jó me nagyon szeretnék vele játszani.

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

DJ Skyline
Engem meg nem érdekel hogy ki az erõsebb kinél! 😄

Én meg csak simán vagyok erõsebb!
DJ Skyline
Az én papám meg erõsebb mint a bátyád!!!

Gugger
megmondalak az óvónéninek !

DJ Skyline
szarok rá!

DJ Skyline
milyen op rendszered van?

DJ Skyline
jaj gyerek..te csak ezeket láttál??
láttam már rengtgeteg Dodge Vipert, törött Lamborghini Diablot, Porsche 911 Carrerat -Turbot, Toyota Suprákat, Chevrolette Corvettet, Subaru Imprezát,stb,stb..!!

Gugger
Hát, akkor szopki!

Ebbe nem tudom mi a nagy hír 😊))) Nap mint nap látok miata-kat, RX-7 -eket, S2000-ket, 240SX-eket stb... Egyedul a jatekbol 350Z-t meg Sentra-t nem lattam, de csak azért mert azok 2004-es modellek

DJ Skyline
nincs is olyan szoba hogy HUN!!! 😄

DJ Skyline
ok

karikusz
Ha valaki jön játszani akkor a HUN szobában Driftelek...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Gugger
Szerettem volna egy fotót, de nem volt nálam gép, vertem is a fejel a kormányba, hogy pont most nem volt nálam :-(

karikusz
Köszönjük...de egy képet is hozhattál volna...😊

Vagy magát a kocsit....leverted volna a csávókámat elvetted volna a verdát, és a Campona parkolójába rendeztünk volna egy drift versenyt...

....ez a sok volna....

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Próbálom mindig frissíteni...de sajna nem mindig tudom hogy mikor jönnek ki a friss cuccok...

Gugger
Ma nagyban repesztek a margít híd felé, és úgy kettõvel elöttem egy ismerõs forma autóra leszek figyelmes. Mondom magamba ez egy Mazda Miata, hurrá hurrá, ez a kedvencem az NFS U-ban, padlógáz, hogy utolérjem, szerencsére nem sietett a srác. Mikor mögé érek, nézem a márkajelet, de a dzsuvától nem látom, de valami nem stimmel ezzel a kocsival, ennek dupla kipuja van, hm talán nem is miata. Akkor S2000 lehet, melléhúzok, hát nem egy nagy kaszni, de az oldalán ott a kis felirat S2000! HO HO HOOOOO! Semmi extra, sima gyári gép, de GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛ, még így a nagy latyakos idõben is. Egy darabig mellette mentem, aztán másfelé vitt az utunk. Nagyon büszke voltam magamra, vigyorogtam mit a tök! 😄 Szal ez történt ma velem, gondoltam megosztom veletek!

zoli80
bocsi,most látom hogy ott van karikusz honlapján

zoli80
tudom hogy volt már de nagyon porog a topic ugyhogy pls valaki linkeljen nekem multis peccst meg cracket!elore is koszonom

Bercy
ja és jól néz ki a bannered(csak a betüstílus nem teccik) már föl is raktam a többi közé
Bercy
ja, mindig narancsal kezd.
Dzsega
ténleg mindig ugyanaz a szin jön be???
nem próbáltam még

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Bercy
a színválasztás ötletet az nfs eredeti honlapjáról vettem 😊 így legalább mindenki megtalálja a magának megfelelõ színt azt jóidõ
Dzsega
ja süti

Bercy
nekem is van 😄
karikusz
Nem lett rosz..nekem mûködik a menü...de egy kicsit hasonlít a színválasztásban egy másik honlapra...nem????
Szerintem csinálj egy egyedi színt nem egy egyszerû az biztos, de sookal hatásosabb és jobban megjegyzik a lapot.Nem úgy hogy "nézdmár ez majdnem ugyan az mint a XY honlap" hanem "nézdmár tökjó a színválasztás egyedi"...De amúgy jó lett...

....frankó lett a bannerem? igaz kicsit méretben nagy lett.. (dehát a minõség.... )

Need For Speed Underground HUN

Dzsega
vazz hagyjuk abba mert a végén még buzinak néznek!!
De nekem van alibim! Van barátnõm!!!!

Bercy
nem is sex-ról beszélek csak 1 laza pipáról
Dzsega
hát nem is tom. Most nincs hiányom a sex-re. De majd ha hiányom lesz talán.

Bercy
na lécci csak most az 1* kábbé
Dzsega
még a k.baszott oldaladat is reklámozom!!! hálás lehetnél!!!

Dzsega
szerintem a kék de nekem mindig is a kék volt a best mindenhol!
ja és NEM kapom be!!!!

Bercy
bekaphatod és sztem a navancssárga a legszebb
Dzsega
Tutti!!! A kék az nagyon frankó meg a zõd is!
Jah nem lesz cucc mivel ma egy kicsit zûrösen zsúfolt napom lesz / van. De meg lesz majd 1/2 6 kor a telóm!!!!
Megnéztem, pici és sokkal szebb mint a tied!!! Na jó a tied is szép!

Bercy
átalakítottam 1 kicsit az oldalam! nézzétek meg és írjátok meg a véleményeteket róla. mûködik-e 1átalán a színválasztás opció stb.
elõre is THX
Fefe
Regisztráld magad és akkor fogsz tudni linkelni

zaki
asszem azért van ez, mert nem vagy regisztrálva

Bercy
a japán kocsikat lehet tuningolni a legjolcsóbban, mert 1 brabus vagy amg merci azért sokkal többe kerûl mint 1 japcsi tuningolt gép. akik kimennek at utcára versenyezni annak csak nagyon kis része engedhetné meg magának az amg vagy brabus merciket, ott van nekik az olcsóbb japkó gép, és ezért a japán autók az utcai gyorsulások alapvetõ kelléke
Bercy
müködnie kell a 0.9.2 es LAN patch-nak, én személyesen nem próbáltam de haveromék nyomták már hálópartyn!!!
tilly
Van valakinek valami tapasztalata a 0.9.2 LAN patch-el kapcsolatban? Ezzel tudnék multiban is játszani? Nekem egyelõre csak egy crack-elt NFS UG van meg de ha azzal nem mûködik akkor tutira megveszem az eredetit mert nagyon tetszik a játék!
RelakS
Miata!

Állítólag azzal a leg könyebb, és mintha Pyx is ezt használná

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Bercy
ja, +2egér és 1 billentyûzet.
zaki
ja, kíváncsi vagyok a 80. verseny felett hogy boldogulsz majd

Bercy
LOÁL
lokista12
Köszike még csak annyit hogy mivel mennyek mit ajánlasz?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

zaki

RelakS
Pyx egyhuzamban végignyomja a kettes driftpályát, és úgy csinál 500000 felett...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE