Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam csak egy 2 soros Interware reklám látható.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
figyu kéne nekem egy little segítség!
Na sóval az lenne hogy kölcsönkaptam haveromtól az Undergroundot de nem eredeti.Hogy kell megcsinálni hogy men jen tudom hogy crackelni kell de hogy mert nincs crack ikon??segítsetek már jó me nagyon szeretnék vele játszani.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

láttam már rengtgeteg Dodge Vipert, törött Lamborghini Diablot, Porsche 911 Carrerat -Turbot, Toyota Suprákat, Chevrolette Corvettet, Subaru Imprezát,stb,stb..!!

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Vagy magát a kocsit....leverted volna a csávókámat elvetted volna a verdát, és a Campona parkolójába rendeztünk volna egy drift versenyt...

....ez a sok volna....
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Szerintem csinálj egy egyedi színt nem egy egyszerû az biztos, de sookal hatásosabb és jobban megjegyzik a lapot.Nem úgy hogy "nézdmár ez majdnem ugyan az mint a XY honlap" hanem "nézdmár tökjó a színválasztás egyedi"...De amúgy jó lett...
....frankó lett a bannerem? igaz kicsit méretben nagy lett..
(dehát a minõség....
)
Need For Speed Underground HUN
De nekem van alibim! Van barátnõm!!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

ja és NEM kapom be!!!!
Jah nem lesz cucc mivel ma egy kicsit zûrösen zsúfolt napom lesz / van. De meg lesz majd 1/2 6 kor a telóm!!!!

Megnéztem, pici és sokkal szebb mint a tied!!!

Na jó a tied is szép!-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
elõre is THX

Állítólag azzal a leg könyebb, és mintha Pyx is ezt használná
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....