Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lokista12
Huh!!!nekem az eddigi csucsom70 000- 80 000ezer!! TE HOGY CSINÁLOD MILYEN PÁLYÁN MÉSZ TELJESEN KÉSZ VAGYOK EZEKTÕL A BEST-EKTÕL AMIKET BETTÉL.

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

karikusz
Szépség verseny...

Nagyon sokan váltogatják a kocsijaikat és így nem csak egy szép verdájuk van. Ha hétvégén csinálgatod csak a képek feltételét akkor egy kicsit gázba leszel ha megostromolnak képekkel mert a freemail csak 5 MB-os (asszem) és az nem sok hely egy hétre...
...csak egy észrevétel volt...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
szerintem azért van mert lusta vagy visszaolvasni egy pár oldalt...mert ha visszaolvasnál akkor esetleg menne tovább a játék mivel az orvoslásra rálelnél...

szivesen.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
mail megkapva...banner a helyén...😄D

karikusz
okok...lesem...

Bercy
mail ment a bannerrel
DJ Skyline
Én nem...csak rábasztam egyet az optikai egeremre,meg a billentyûpadra!!! 😄DD

karikusz
😄DD

CSOCSO
ketszer vittem vegig.. elso meg ennel 10 szer borzalmasabb volt... masodjara turheto...
amugy szvsz az SG elete folyaman ez az elso olyan gamez aminel minden masodik forumozo szettort egy keyboardot a jatek miatt
karikusz
Felmentem egy kicsit játszani...driftaóelni szeretek de nem szeretem a cheat-ereket...na amikor rajthoz álltunk és õk elölrébb mentek akkor már láttam hogy jó játékosokkal állok szemben...mentek ezek össze vissza csak úgy kapkodtam a fejem...de nyertem...és igazságos gameval...

KAPJÁTOK BE CHEAT-EREK!!!!!!!!!!!!!!!!

Need For Speed Underground HUN

robotnyk
azé' nem olyan borzalmas
Fefe
Ez olyan mint amikor én mentem egy röviditett pályan kb. 240 el az ellen ment a hosszabb uton és 280 bevette a 90 fokos kanyart és megelõzõtt. Ja és persze az utolsó körben annak is a vége felé.

CSOCSO
szarul van megirva...blackboxnal azt hittek dejo moka lesz es forditva sult el... szvsz nagyon gaz... EA helyet tobbet nem adnak a blackbox kezebe jatekfejlesztest
Fefe
Én már leszálltam a gamerõl de frankón olyan mikor kezdem látni a tûneteket mintha magamat látnám,amikor én játszottam 😄DDDDDDD

karikusz
Akkor alakul....alakul....😄DDDD

Fefe
Az én nõm még csak most kezd megbolondulni a játéktól😊 (58 pálya)

Az én csajom is kiakadt.
- Megkérdezte, hogy mi a baj. Na pont azt nem kellett volna.

Utána persze még Õ fakadrám, hogy vele miért kiabálok és hogy ne játszak tovább...

JJJJJJJJaaaaaaaajjjjjjjjjjj!!!!!!!!!! 😊
FAKADOK!
karikusz
Vannak ilyenek...én is volt hogy püföltem a billentyûzetet kidüllett szemekkel mint állat...a csajom meg azt hitte hogy megbolondultam...😄DD

DJ Skyline
leszaroooooom!!!
nekem az bõven eléééééééég!!! 😄DDD

Pyx
a 390k-snál is megverteleeek 😛PP

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

DJ Skyline
Vannak ilyen "erõs" dolgok az Undergroundban!!! Igen ezzel mindenki találkozott már..ez sima játék hiba semmi több---sajnos---

(Ez 2 perce történt 5-dik kör, 8 mp-s elõny.) Azt magyarázza meg valaki, hoghy miért van az, hogy (jelen esetben a 95-ös pályán - 72-szer keztem már újra) faszszopó a gép. Kanyar balra. Elõttem egy kocsi cammog úgy 10-zel(civil emberke). Fékezek mint állat. Kb. 50-nel megkoccolom a hátulját. Lepattanok róla (mint vak a poharat - ja, ez nem így van), a levegõbe emelkedek és vadul elkezdek pörögni (17 perc 34 mp-ig). Ezalatt az, aki le van maradva mögöttem 8 mp-vel belemegy a civilbe. A civil kipattan a fák és a házak közé (a monitor mellett koppant a hangfalon). A versenyzõ simán száguld tovább 400-zal. Mire felállt a kocsim, (ezalatt a resetet 743-szor nyomtam le) mindenki lehagyott. Talán utolsó lettem volna.

Most érett meg az uninstall. (Megyek és kirakom a LADÁba a CD-t dísznek)
karikusz
Bocs..most már megy a letöltés

DJ Skyline
ezt most csináltam😄

de az eddigi legjobb az ez:

karikusz
Ha gondoljátok és elkülditek mail-be akkor felteszem a lapra a képeket..

karikusz
Bercy lapján rajta de már az enyémrõl is tölthetõ (patch-el egybe fûzve..

Pyx

ez még nulláztás elött csiterek között volt, azota online fagy...

DJ Skyline
mostani!

Pyx
ez mikori?

DJ Skyline
tessék látod!?:

DJ Skyline
az már nincs meg és nem is tudom hogy hanyadik vagyok azóta!! 😞((

karikusz
Ja és a képeket is lehet küldeni...80 van már de még jöhetnek..😊

Dj.Skyline:

Küld már el a top 10 képed...mert elszált a levelezõprogramom és abba volt benne..😞(

karikusz
Bocs....pont....😊

karikusz
Még ezen a lapon alul pot Bercy írta...

valaki irja le nekem pls mi kell ahhoz ,hogy nfsu val lehessen neten játszani, és küldje el a mail cimemre vagy ide ([email protected])
karikusz
Ha kell segítség hozzá akkor ->(bannermaker Pro)

karikusz
Partnerek lap kész..jöhetnek a bannerek...

karikusz
Mindegy...egy egész lapot csinálok...elfér...

Na nem 1024*768 ba...😄DDDDDD...bár ...😄D

DJ Skyline

karikusz
Sajátra gondoltam..😊)

DJ Skyline
bannert??? mekkora méretben???

karikusz
Tudtok bannereket küldeni nekem?

Csinálok egy partnerek oldalt..

karikusz
Eközben távol egy pc mellet.....

....dj. Skyline....

karikusz
A gameból vágtam ki a logót (ugyanis akkor amikor csináltam a lapot akkor nem igazán volt net elérhetõségem) és azt alakítottam át...szerintem elég jól sikerált és egyedi lett...

DJ Skyline
köszi gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karikusz
De szerintem jó az oldal...

Bercy
de a logot azt te csináltad. egyébként nagyon fasza ez a betüstílus ami a logodban van!!!
DJ Skyline
én is mindent magtól csinálok..jó a gportalon meg van adva minden...neked csk rá kell jönni a helyes használatra!! 😄D

Bercy
az a kép az egy hivatalosan letölthetõ háttérkép részlete, de sztem szép. a te oldaladban a technika tetszik, látszik h értesz az internetes oldalak programozásáhjoz!!!
karikusz
Az szerintem egy kicsit snassz...de kinek a pap kinek a papné...