22257
  • DJ Skyline
    Nekem meg lassan megvan a 2000 látogató! :DDDDDDd
  • DJ Skyline
    Tök jó! Köszi szépen,hogy még be is linkelted az oldalamat!
    Ja de az ahhoz kell hogy már tudd szerkeszteni a saját vinyledet!
    Ez lehetne szerintem egy külön téma hogy saját vinyl készítése!
  • karikusz
    :)))
    Mi van te Pangás reklamáló.:))
  • karikusz
    Jobban nem nagyon Lehet mert nem egy jó minőség...de ha megvan az eredeti (nagy) akkor nagyon szivesen megcsinálom...
  • karikusz
    Én így tudtam megcsinálni:

• Dires
    Kerek a guruk kozul valakit, hogy meretezze at ezt nekem 174x143 pixel meretbe torzitasmentesen(!)

Koszonom!
  • karikusz
    Lassan 3000-nél járunk a lapon...:DDD
  • karikusz
    Fent van...

• karikusz
    Skyline nézd meg hogy milyen lett....nem írtad bele hogy kell még plugin(.dds)meg ilyenek...szájbarágósan...kipótolod?
  • DJ Skyline
    Én már megírtam! Karikusz barátunk most teszi fel a cuccost!
  • DJ Skyline
    PANGÁS!
  • DJ Skyline
    Ismét él különben a szavazás! :DDD
  • DJ Skyline
    Mind a ketten köcsögök voltunk egymással! :DDDDDDDd
    Én azért mert rögtön felkaptam a vizet,és oltottam a népet,te meg azért amiért.........
    de megbocsájtok!:DDDD
  • DJ Skyline
    A-a....
    sajna nem! Ez így van!
  • PEPESZŐKE
    Hm.. valahogy nem lehetne megoldani h ne azt lássák?
  • DJ Skyline
    Nem!
    Az eredeti vinylt látják!
    Tehát ha te kicseréled a pl.: Samantha Custom1-et azt a lila villámosat az enyémre, akkor hiába látod te azt hogy te a xy új vinyllel csapatod, ők azt látják hogy neked a Samantha Custom1 van fenn! Ez benne a szar!!!!! :((
  • PEPESZŐKE
    De ugye interneten nem így látszódik a kocsid?Tehát más emberek nem így látják.Vagy igen?
  • DJ Skyline
    Hát Karikusz barátunk most teszi fel az oldalára azt a cikket ami arról szól hogy hogyan tegyük fel a vinyleket!
    Arról még nem írtam hogy hogyan tudsz magadnak egy sajátot csinálni! Érdemes letölteni vinyleket vagy innen vagy innen! De letudod szedni a vinylemet innen vagy innen!
    És akkor ezeket átszerkesztheted úgy ahogy akarod!
  • PEPESZŐKE
    Vinylt?de hát azok csak "tetoválások" nem? huh kicsit sok de érthető! hogy is kéne nekem ezt megcsináni?
  • DJ Skyline
    Hát az elején nem volt egyszerű!
    Az egész úgy kezdődött hogy akartam egy olyan vinylt ami fehérből--->narancssárgába megy át! Ez nem akart összejönni,és narancssárga helyett lett kék! Betettem egy színes vinyl helyére,de az alap mivel fehér a vinylnek ezért tudtam színezni a paint alatt a bodynál! :DDD
    Aztán felcseréltem a színeket egy sima painttal (Ctrl+I)és kaptam a fekete--- >narancssárga átmenetet,és ezt figuráztam tűzcsóvával, és kaptam meg ezt!:
  • PEPESZŐKE
    Sziasztok!Mi a helyzet!Dj!mekkora munka összehozni ezeket
    a jó színeket?
  • karikusz
    Ez természetes....
  • DJ Skyline
    De írd alá az én nevemben is! KÖSZI!
  • karikusz
    Na ezt összehoztam..:DDDD
  • karikusz
    Mail megjött....

***********Karikusz..ne zavar áthelyezte maát ne zavarj üzemmódba mert dolgozik..*************
  • DJ Skyline
    MAIL MENT!
  • DJ Skyline
    már megvan a címed! :D
  • DJ Skyline
    mi is a mail címed, mer nem megy a buzi freemail! :(
    küldöm egy másikról!
  • DJ Skyline
    Össz vissz 2 kép!
    De eléggé érthetően írtam le!
  • DJ Skyline
  • karikusz
    Tökéletes...úgy is bekell tennem a lapba...és ezt nem tudom egybe képekkel összefüzve átrakni csak külön a szöveget meg a képeket...
  • DJ Skyline
    Tisztelettel jelentem kész van!!!
  • karikusz
    okok...de ott inkább tanulni kellene..nem?...hogy ne bukj meg ...nem kioktatás gyanánt akartam de ez az igazság...van egy saját levlistán itt és ott is ugyan ezzel küzdött az egyik srác(bukás) Ő is ideges volt...(de csak magára lehetett) Ott is volt egy kis fejmosás....aztán beírta mindenki hogy ki miből meg hogyan bukott meg régen a suliban....tehát full sztorikba torkollott az egész.....
  • DJ Skyline
    azon vagyok!!!!
    hallod nem baj ha a képeket külön küldöm...mert nem vagyok egy nagy Word zseni! valamit mindíg elqúr! majd megadom hogy mely szövegrész után kell a képet betenni! OK?
  • karikusz
    Halika!

Maga meg mit keresett itten..????

az icq-n el vagyol tünedezve..:((

Este egy pár kanyar??
  • karikusz
    vagyis most kezdek eszmélni a tegnapi csocso party után...azt ne kérdezzétek hogy fejeződött be ...annál az résznél nem voltam már észnél!
  • karikusz
    Basszzz...jó sokat kell visszaolvasnom....))))...lemaradtam...)
  • karikusz
    Csináld meg a segítséget!!!!!!!
  • DJ Skyline
    Hy all!
  • Bercy #13578
    hát és h nem tudsz továbbmenni? underground modba megnyered a palyat es nem adja be a következőt?