Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Banner maker pro...
ezzel a legkönnyebb... meg vannak effektek meg minden benne....csak a kreativitást kell neked dobnod hozzá...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
A zöld séma nem jó!!! A gombok...kukk meg ...a régi szürke gombok jelennek meg a szép zõd helyett..😞 egyedül a patch a jó...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

...és a linkeknél ott van az én oldalam bannerje is!! 😄DD
Ti a normál verdával, én meg pl TJ név alatt a fullossal (aztán azé fogok gyõzni, mert a röhögéstõl
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Valaki azt mondta egyszer hogy "hozzád már néha egy szótárat kellene használni....a karukusz szótárát.."
😄DDD
Mellesleg az én weblapomon is van script (nem ilyen bonyolult, csak php-t paraméterezget), de az müxik (relaks.uw.hu, és nem a táros)
Vagy ennyire jó a teleobjektíved hogy Magyarországról Amerikába tudsz fényképezni?

innen töltheted le

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem az én gépem, haveromé, nem láttam mit csinál. Ráadásul nem is ért a PC-hez, szal sötétben tapogatózunk!
Asszem cel 1,7, 256 ram és GF4 mx 64 van neki.
De eddig nem panaszkodott... Mi lehet?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy tenyleg elek kin vazz.. foleg a nissan 350 z... gyerekek.. komolyan mondom szinte sirok amikor kinezek az ablakon.. olyan rohadt szep hogy majdmeghulyulok!
ez milyen kínszenvedés lehet amikor elmész mellettük, de nem vezetheted õket. még jó h supra nem áll abban a parkolóban
A Genfi autokiállítás mellet??

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
itt keresgélj...most pontosan nem tom...
egy kis FORRÓ kis újdonság...csak a mai nap lesz elérhetõ az oldalról....Ami mindig párosul a benzingõzhöz , a jó kocsikhoz....szerintem megéri az az egy kattintás hogy megnézd..
Need For Speed Underground HUN