78
Miért nincs jó verekedős játék manapság PC-re?
  • antijedi
    nem mindenki ne általánosits!pl azok akiknek nincs netjuk kapásból kiesnek, meg azokis akik nem multyra használják a netet ilyenolyan okkbol, stb stb :DD
  • Krinyo
    hát dehogyis nem!!!
    HL-t mindenki megveszi.
    na meg a cd-keyes gémeket
  • mohus
    "Nem is venné senki azokat a bunyos gémeket"

nem is vesznek a PC-sek semmiféle gémeket...
  • Krinyo
    Nem is venné senki azokat a bunyos gémeket mert rövidéletű játékélményt nyújt és egyszerűen "buta" játék.
    1ébként nem értek veled 1et,anno billentyűvel sokkal jobb volt játszani bunyós gémet mint joyal.(Volt valamilyen bunyos game Pc-re...asszem Last bronx)
  • antijedi
    és szerinted nincs pc-hez gamepad? lol :DD
  • mohus
    kánaán
  • mohus
    Megjegyezném, hogy a bunyós gammák őshazája a játékterem...ahol nem 30-40cm-es montitorokon és billentyűzetről megy a téma...

A bunyós gamma full élvezetéhez nagy képernyő és gamepad...mégjobb esetben arcade gamepad való jó nagy joykarral és egy jó élő ellenfél vagy ellenfelek...nem számít a felbontás, ide elég a TV is bőven. A lényeg a stabil képfrissítés (60fps) és a játszhatóság....
    Ezért van jelenleg és a múltban is a konzolokra a legtöbb és legjobb bunyós gamma, mert az elsőszámú aduász a gépgyártóknál. Ha kijön egy új konzol arra kötelező a jó bunyó.

Kánoán van:
    Tekken4 , DOA3 , Virtua Fighter Evolution, Soul Calibur2 , Tao Feng , X-men:Next Dimension az összes SNK és Street Fighter és a már említett Mortal Kombat....ami valóban nagyon jó lett. A DVD tele van tikos megnyerhető cuccokkal, klippekkel, MK történelemmel....full 3D és iszonyatos mennyiségű paradicsomlé fogy:)...legjobb, ha az ellenfeledbe belevágod a kardod...ő átszúrt hassal folyamatosan vérezve küzdi végig a menetet.Nem rossz...

Most megint nem akarom a PC-t bántani...de szerintem halott ügy manapság PC-n bunyózni pláne egymás mellett gubbasztva egy billről:)...legalábbis engem biztos nem hoz lázba..MK2 esetén még elment...
  • Kojiro at work
    SOUL CALIBUR!!!
    A legjobb.
  • PResident Evil
    meeeeeeeeegvan :DDDDD
  • antijedi
    már megoldva thx :D
    az volt a gáz hogy fos videodriver volt beálita, pete-é télleg jo :D
  • antijedi
    na eza problem megoldva , de viszont elég sokat fagy..., ez normális? :D
  • antijedi
    az normális hogy ePSXe amu-nál ha tekken 3-at futtatom ilyen kis ablakban jelenik meg?? (m1024*768-as képernyőnek max a negyede vagy hatoda)
  • WiZZaRD
    szedtem le emut, meg megvan a metropolis street racer, csak vmi hulye fileformatumot keres iso helyett, igy nem tudtam elinditani sajna
  • Buddy
    nezz korul az extra.hu-n belul az old gameknel
  • PResident Evil
    én esküszöma régi DOS-os WWF -re
    annál jobb nincs is...
    11 Mega
    bazz mit nem adnék ha újra meg lenne :DDDD
  • Buddy
    ez mar real-time strat-bunyos jatek
  • zippofcy
    Menj el a haverokkal a sarki kocsmaba es szolj be a helyi torzskozonsegnek. Csak ne felejts el futni mikor kierkezik a rendorseg ... felteve persze hogy meg olyan allapotban vagy hogy tudsz egyaltalan futni
    Ha van a rendorsegen ornagynal nagyobb rangban ismerosod meg futnod se kell (a belugyminiszteriumban vagy a katonai ugyeszsegen kis tulzassal meg a takaritono is megteszi)
  • Buddy
    yie ar' kung fu.....csak kell hozza c64 emulator

ennel jobban, meg egyik ilyen tipus sem idegelt fol
  • antijedi
    nemtom de nemis érdekel, amugy azt amit a megfelelo progik spywarenek titulálnak... :D
  • FREAK
    mit szedsz ki?
  • antijedi
    oda is figyel nem egy de pl kazaa-bol van amelyikat ha kiszeded utána nem müxik... :D
    szal én inkább kihagyom, nekem dc++ tökéletesen megfelel.... :D
  • FREAK
    ez egy urban legend, különben is azért van a víruskereső (ajánlom a Kaspersky-t), hogy odafigyeljen
  • KG21
    Mik azok a spyware-es faszságok?
  • antijedi
    értem én csak én nem akarok kazaa-t felteni a sok spyware faszságaival együt.., szal ha megmondanád filenevet pontosan rátudnék máshol keresni :D
  • WiZZaRD
    hat jo kerdes, kazaa-t feltelepited, utana kereses es beirod, hogy psx iso, lejon egy csomo talalat, es megnezed melyik tekken3 15 megas:-)
    eleg egyszeru, nem lehet elteveszteni, egyebkent erre ugy jo 100 talalat szokott lenni es a tobbsege ilyen mini rip iso, ugy max. 50MB-ig vannak, csak nincs bennuk zene meg video
  • antijedi
    egy pontos filenevet tudsz mondani? 15 mega mégis barátibb mint a 600 :D
  • WiZZaRD
    tekken 3 mini rip iso-t le lehet rangatni kazaa-val pl, 15mega az egesz talan, meg mondjuk ePSXe emu, igaz ez ps1, de el lehet vele okorkodni...
  • cenobite
    Ez az, lehet, hogy találsz esetleg valami ps2emu.exe file-t, vagy bármit, de hogy élvezhetően játssz ps2 játékot pc-n az még nagyon-nagyon messze van.
  • Ramore
    Több PS2-es emut láttam már a neten. Mindegyik kamu lenne? Vagy csak gonosz virussal fertőzött álemu? Én nem merem letesztelni őket.
  • cenobite
    Tekken 4 csak PS2-re jött ki, PS2 emu viszont még nincs PC-re, úgyhogy...
    Amúgy TTT-t jobbnak tartják mint a T4-et. Nekem ez utóbbi nincs meg, viszont a TTT tényleg istencsászár!
  • PResident Evil
    Tekken Tag...
  • antijedi
    most látam tekken 4-et is az jobb vagy roszabb? mert itt csak a 3rol volt szo :D
  • magus
    ja oke, en csak ugy beleolvastam a forumba
  • Werewolf
    A Tekken 3 isot írd ki alcohol 120%-ban ps emulációval.Utána psemu vagy epsxe de én a virtual psre esküszöm a connectixtől.
  • antijedi
    ez a tekken engem is erdekel
    hany megasnak kene lenie kb? (mert taltam valami 40 megasat csomizva, meg egy 600megasat cloncd-sen)
  • Kandurex
    Már nem kell, elindult (sok - sok szívásra:() viszont pixeles, na ebben segíts kérlek.
  • Kandurex
    És hogyan kell használni ezt az emut? Én letöltöttem a Tekken3, valami *.bin kiterjesztés, de hogyan kell elindítani? A Daemon az köp a BIN-re, nem tetszik neki.
  • magus
    ceno: irj egy mailt, es leirom reszletesen, hogy kell verekedos jatekokat emulalni. csak most nincs idom, es nehogy elfelejtsem.

Ja es sephi, en billenyuzetrol vhogy mindig jobban kedveltem a bunyosokat. jobban sikerultek a kombok. meg amugyis suliban mindig billenyuzeten nyomtuk egymas ellen, es addig mentuk sorban a gombokon amig mukodtek. vegul mar a szamokkal verekedtunk:) aztan leballagtunk ees kertunk egy uj buillenyuzeetet:)
  • Aquli
    szerintem bleem nem az igazi, inkabb ePSXe + T3. En mar nagyon varom hogy legyen jo dc emulator (SOUL CALIBUR!!!)
  • KG21
    Én kazaa-ról szedtem a Tekken 3-at... sőt van ott DOA is!