78
Miért nincs jó verekedős játék manapság PC-re?
  • Amiga
    DC-re hogyan lehet bejutni? (Mi az ftp neve??).
  • Amiga
    Honnan tudnám letölteni a T3-at és az emut?

Anno a Tekken 2-vel játékteremben agyonjátszottam magam, szívesen megnézném a 3-at pécén.
  • Cat #24
    én régen kurvasokat játszottam az one must fallal
    robotokkal kellett harcolni, és ha nyertél, turbozhattad a képességeit, gyorsabb lett a lába, a keze erősödött stb. és ki kellett nagyon számolni, hogy mikor mire költesz, és milyen ellenfelet hivsz ki

nem szeretem az ilyen agyatlan játékokat, de azzal hetekig játszottam, az biztos :)

most jött ki a folytatásból egy videó, http://sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2287
  • konoko
    Annakidején c64en volt a Boxing Manager. Azóta nem láttam boxmanagert, ha valaki tudna névvel szolgálni, megdobhatna pár cimmel. Előre is köszi.
  • Sephi
    Joumeber! Semmi ertelme a bunyos jateknak Pc-re csak ha van Joypaded! Mert ugye nem akarod tonkre baszni a bilentyuzeted nem?

Egyebkent meg toltsel le SNES Emulatort es tolds le az oszes Street Fightert meg ilyeneket es pakk jatszol :)
  • KG21
    Nonem mindig! Úgy 4-ből 1-szer! :)
  • CHEAPBOY_GA
    vegulis :DDD
  • KG21
    Nemtom...nekem "jó öreg" 98-am van! Nincs vele nagyobb gond eltekintve, hogy kikapcsolásnál kékhalált produkál!
  • CHEAPBOY_GA
    Mert olyan ir valamirol, de hozzateszi hogy huu de joo volt, de mar nem is tudom milyen volt...:)

Szvsz nem gaz nem szidas, ezert szeretunk CSOCSO:))
  • CHEAPBOY_GA
    PCre nincs, erre valok a konzolok reszben:)
  • CSOCSO
    miért is?
  • Eye-scream
    PCn nekem a kedvencem egy Pray for Death nevű játék volt. Abban is voltak fasza karakterek.( bukott angyal, démon, robot, Cthulhu) És kurvajó grafikája volt ahhoz képest, hogy 386oson nyomultam vele. Ezenkívül még a MKk azok amik nagyon bejönnek, más jó PCs bunyó most így hirtelen nem jut eszembe...
  • FREAK
    huh ez elég csocsós lett :DD
  • FREAK
    volt régen PC-re egy jó bunyós..... nemtom mi volt a neve, de mindig a robottal voltam

volt ilyen lávaköcsög is benne, meg harcos pap, meg sáska.... bolygóról bolygóra kellett haladni, és mindenkit lecsapni

3D vektoros volt, kurva jó mozgással, kár, hogy ilyet nem csinálnak azóta PC-re :((((
  • chrisss.uw.hu
    És melyik emulátort éredemes használni? Még sosem próbáltam. (Win Xp alatt.)
  • KG21
    Nekem sincs konzolom és nem is lesz, viszont emulátoron vannak jó bunyós játékok: X-men vs Street fighter, Marvel vs Capcom, Marvel vs Street fighter... nekem ezek a kedvenceim.
  • Eye-scream
    Bazz legalább a MK 5-öt megjelentethették volna PC-re... Egyébként meg én sem vennék konzolt, ez az egy játéktípus amivel játszanék rajta, milliomos meg nem vagyok...
  • [Jakuza]
    Talan majd a One Must Fall: Battlegrounds betolti egy kicsit az urt. Meg 1,5 honap a megjelenesig.
    Amugy a OMF 2097 folyatasa ami egy antik darabnak mondhato jatek volt anno a DOSos korszakban.
    http://www.gamezone.com/gamesell/p17339.htm
  • CSOCSO
    miért nem vennél semmi pénzért? tán rákos leszel tőle vagy kiröhögnek a haverok???
  • FREAK
    szerintem a DOA3 (asszonynak meg a DOA:XVB) miatt megéri XBoxot venni :)
  • magus
    hajjj tudod, ez olyan stilus, ami sohasem lesz pc-re. ebbe belekell nyugodni. és van olyan stlus ami sohasem lesz konzolra.

amúgy emulátorral a legjobb klasszzikusokat lehet emulálni. neogeo cps2, cps1, es persze snes. huuu, megyek last blade 2zni:)
  • chrisss.uw.hu
    De kinek kell konzol! A PC-vel semmi bajom, nem vennék konzolt semmi pénzért, csak azt kifogásoltam, hogy nincs jó bunyós játék mostanában! De remélem lesz!!!!!
  • CSOCSO
    vegyél konzolt és akkor nincs miért sirni...
  • hiba
    Bunyós Pityu - Polgármester, máma mulatunk
  • Davidus
    SF2, MK2, Killer Instinct ezek a bunyós játékok. A többi csak gyenge utánzat vagy látványos showműsor(pl DOA).
  • chrisss.uw.hu
    Emberek! Ma játszottam a legújab Mortal Kombat játékkal PS2-n, és el kell, hogy mondjam, baromi jó volt. Nagyon el lett találava a játék, nagyon szórakoztató. Miért nincs manapság ilyen játék PC-re? Havonta 10 fps jön ki, annyi van belőlük, mint a szar. Ki a francnak kell ilyen sok. Legalább egy jó verekdős game-t csinálnának. Vagy van ilyen csak én nem tudok róla?