Jó bunyós játék? NINCS!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PCn nekem a kedvencem egy Pray for Death nevû játék volt. Abban is voltak fasza karakterek.( bukott angyal, démon, robot, Cthulhu) És kurvajó grafikája volt ahhoz képest, hogy 386oson nyomultam vele. Ezenkívül még a MKk azok amik nagyon bejönnek, más jó PCs bunyó most így hirtelen nem jut eszembe...
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
volt régen PC-re egy jó bunyós..... nemtom mi volt a neve, de mindig a robottal voltam
volt ilyen lávaköcsög is benne, meg harcos pap, meg sáska.... bolygóról bolygóra kellett haladni, és mindenkit lecsapni
3D vektoros volt, kurva jó mozgással, kár, hogy ilyet nem csinálnak azóta PC-re 😞(((
volt ilyen lávaköcsög is benne, meg harcos pap, meg sáska.... bolygóról bolygóra kellett haladni, és mindenkit lecsapni
3D vektoros volt, kurva jó mozgással, kár, hogy ilyet nem csinálnak azóta PC-re 😞(((
Riszpekk
És melyik emulátort éredemes használni? Még sosem próbáltam. (Win Xp alatt.)
Nekem sincs konzolom és nem is lesz, viszont emulátoron vannak jó bunyós játékok: X-men vs Street fighter, Marvel vs Capcom, Marvel vs Street fighter... nekem ezek a kedvenceim.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Bazz legalább a MK 5-öt megjelentethették volna PC-re...
Egyébként meg én sem vennék konzolt, ez az egy játéktípus amivel játszanék rajta, milliomos meg nem vagyok...

Egyébként meg én sem vennék konzolt, ez az egy játéktípus amivel játszanék rajta, milliomos meg nem vagyok...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Talan majd a One Must Fall: Battlegrounds betolti egy kicsit az urt. Meg 1,5 honap a megjelenesig.
Amugy a OMF 2097 folyatasa ami egy antik darabnak mondhato jatek volt anno a DOSos korszakban.
http://www.gamezone.com/gamesell/p17339.htm
Amugy a OMF 2097 folyatasa ami egy antik darabnak mondhato jatek volt anno a DOSos korszakban.
http://www.gamezone.com/gamesell/p17339.htm
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
hajjj tudod, ez olyan stilus, ami sohasem lesz pc-re. ebbe belekell nyugodni. és van olyan stlus ami sohasem lesz konzolra.
amúgy emulátorral a legjobb klasszzikusokat lehet emulálni. neogeo cps2, cps1, es persze snes. huuu, megyek last blade 2zni😊
amúgy emulátorral a legjobb klasszzikusokat lehet emulálni. neogeo cps2, cps1, es persze snes. huuu, megyek last blade 2zni😊
De kinek kell konzol! A PC-vel semmi bajom, nem vennék konzolt semmi pénzért, csak azt kifogásoltam, hogy nincs jó bunyós játék mostanában! De remélem lesz!!!!!
SF2, MK2, Killer Instinct ezek a bunyós játékok. A többi csak gyenge utánzat vagy látványos showmûsor(pl DOA).
V9ykn8_TZL0
Emberek! Ma játszottam a legújab Mortal Kombat játékkal PS2-n, és el kell, hogy mondjam, baromi jó volt. Nagyon el lett találava a játék, nagyon szórakoztató. Miért nincs manapság ilyen játék PC-re? Havonta 10 fps jön ki, annyi van belõlük, mint a szar. Ki a francnak kell ilyen sok. Legalább egy jó verekdõs game-t csinálnának. Vagy van ilyen csak én nem tudok róla?
← ElőzőOldal 2 / 2