Jó bunyós játék? NINCS!

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mindenki ne általánosits!pl azok akiknek nincs netjuk kapásból kiesnek, meg azokis akik nem multyra használják a netet ilyenolyan okkbol, stb stb 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Krinyo
hát dehogyis nem!!!
HL-t mindenki megveszi.
na meg a cd-keyes gémeket

mohus
"Nem is venné senki azokat a bunyos gémeket"

nem is vesznek a PC-sek semmiféle gémeket...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Krinyo
Nem is venné senki azokat a bunyos gémeket mert rövidéletû játékélményt nyújt és egyszerûen "buta" játék.
1ébként nem értek veled 1et,anno billentyûvel sokkal jobb volt játszani bunyós gémet mint joyal.(Volt valamilyen bunyos game Pc-re...asszem Last bronx)

és szerinted nincs pc-hez gamepad? lol 😄D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

mohus
kánaán

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Megjegyezném, hogy a bunyós gammák õshazája a játékterem...ahol nem 30-40cm-es montitorokon és billentyûzetrõl megy a téma...

A bunyós gamma full élvezetéhez nagy képernyõ és gamepad...mégjobb esetben arcade gamepad való jó nagy joykarral és egy jó élõ ellenfél vagy ellenfelek...nem számít a felbontás, ide elég a TV is bõven. A lényeg a stabil képfrissítés (60fps) és a játszhatóság....
Ezért van jelenleg és a múltban is a konzolokra a legtöbb és legjobb bunyós gamma, mert az elsõszámú aduász a gépgyártóknál. Ha kijön egy új konzol arra kötelezõ a jó bunyó.

Kánoán van:
Tekken4 , DOA3 , Virtua Fighter Evolution, Soul Calibur2 , Tao Feng , X-men:Next Dimension az összes SNK és Street Fighter és a már említett Mortal Kombat....ami valóban nagyon jó lett. A DVD tele van tikos megnyerhetõ cuccokkal, klippekkel, MK történelemmel....full 3D és iszonyatos mennyiségû paradicsomlé fogy😊...legjobb, ha az ellenfeledbe belevágod a kardod...õ átszúrt hassal folyamatosan vérezve küzdi végig a menetet.Nem rossz...

Most megint nem akarom a PC-t bántani...de szerintem halott ügy manapság PC-n bunyózni pláne egymás mellett gubbasztva egy billrõl😊...legalábbis engem biztos nem hoz lázba..MK2 esetén még elment...

SOUL CALIBUR!!!
A legjobb.
PResident Evil
meeeeeeeeegvan 😄DDDD

már megoldva thx 😄
az volt a gáz hogy fos videodriver volt beálita, pete-é télleg jo 😄

na eza problem megoldva , de viszont elég sokat fagy..., ez normális? 😄

az normális hogy ePSXe amu-nál ha tekken 3-at futtatom ilyen kis ablakban jelenik meg?? (m1024*768-as képernyõnek max a negyede vagy hatoda)

WiZZaRD
szedtem le emut, meg megvan a metropolis street racer, csak vmi hulye fileformatumot keres iso helyett, igy nem tudtam elinditani sajna

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Buddy
nezz korul az extra.hu-n belul az old gameknel

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

PResident Evil
én esküszöma régi DOS-os WWF -re
annál jobb nincs is...
11 Mega
bazz mit nem adnék ha újra meg lenne 😄DDD

Buddy
ez mar real-time strat-bunyos jatek

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

zippofcy
Menj el a haverokkal a sarki kocsmaba es szolj be a helyi torzskozonsegnek. Csak ne felejts el futni mikor kierkezik a rendorseg ... felteve persze hogy meg olyan allapotban vagy hogy tudsz egyaltalan futni
Ha van a rendorsegen ornagynal nagyobb rangban ismerosod meg futnod se kell (a belugyminiszteriumban vagy a katonai ugyeszsegen kis tulzassal meg a takaritono is megteszi)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Buddy
yie ar' kung fu.....csak kell hozza c64 emulator

ennel jobban, meg egyik ilyen tipus sem idegelt fol

nemtom de nemis érdekel, amugy azt amit a megfelelo progik spywarenek titulálnak... 😄

FREAK
mit szedsz ki?

Riszpekk

oda is figyel nem egy de pl kazaa-bol van amelyikat ha kiszeded utána nem müxik... 😄
szal én inkább kihagyom, nekem dc++ tökéletesen megfelel.... 😄

FREAK
ez egy urban legend, különben is azért van a víruskeresõ (ajánlom a Kaspersky-t), hogy odafigyeljen

Riszpekk

KG21
Mik azok a spyware-es faszságok?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

értem én csak én nem akarok kazaa-t felteni a sok spyware faszságaival együt.., szal ha megmondanád filenevet pontosan rátudnék máshol keresni 😄

WiZZaRD
hat jo kerdes, kazaa-t feltelepited, utana kereses es beirod, hogy psx iso, lejon egy csomo talalat, es megnezed melyik tekken3 15 megas:-)
eleg egyszeru, nem lehet elteveszteni, egyebkent erre ugy jo 100 talalat szokott lenni es a tobbsege ilyen mini rip iso, ugy max. 50MB-ig vannak, csak nincs bennuk zene meg video

egy pontos filenevet tudsz mondani? 15 mega mégis barátibb mint a 600 😄

WiZZaRD
tekken 3 mini rip iso-t le lehet rangatni kazaa-val pl, 15mega az egesz talan, meg mondjuk ePSXe emu, igaz ez ps1, de el lehet vele okorkodni...

cenobite
Ez az, lehet, hogy találsz esetleg valami ps2emu.exe file-t, vagy bármit, de hogy élvezhetõen játssz ps2 játékot pc-n az még nagyon-nagyon messze van.

gamertag: kenobita

Ramore
Több PS2-es emut láttam már a neten. Mindegyik kamu lenne? Vagy csak gonosz virussal fertõzött álemu? Én nem merem letesztelni õket.
cenobite
Tekken 4 csak PS2-re jött ki, PS2 emu viszont még nincs PC-re, úgyhogy...
Amúgy TTT-t jobbnak tartják mint a T4-et. Nekem ez utóbbi nincs meg, viszont a TTT tényleg istencsászár!

gamertag: kenobita

PResident Evil
Tekken Tag...

most látam tekken 4-et is az jobb vagy roszabb? mert itt csak a 3rol volt szo 😄

magus
ja oke, en csak ugy beleolvastam a forumba

A Tekken 3 isot írd ki alcohol 120%-ban ps emulációval.Utána psemu vagy epsxe de én a virtual psre esküszöm a connectixtõl.

Utálom, ha hülyeséget magyaráznak meg...

ez a tekken engem is erdekel
hany megasnak kene lenie kb? (mert taltam valami 40 megasat csomizva, meg egy 600megasat cloncd-sen)

Kandurex
Már nem kell, elindult (sok - sok szívásra😞) viszont pixeles, na ebben segíts kérlek.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
És hogyan kell használni ezt az emut? Én letöltöttem a Tekken3, valami *.bin kiterjesztés, de hogyan kell elindítani? A Daemon az köp a BIN-re, nem tetszik neki.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

magus
ceno: irj egy mailt, es leirom reszletesen, hogy kell verekedos jatekokat emulalni. csak most nincs idom, es nehogy elfelejtsem.

Ja es sephi, en billenyuzetrol vhogy mindig jobban kedveltem a bunyosokat. jobban sikerultek a kombok. meg amugyis suliban mindig billenyuzeten nyomtuk egymas ellen, es addig mentuk sorban a gombokon amig mukodtek. vegul mar a szamokkal verekedtunk😊 aztan leballagtunk ees kertunk egy uj buillenyuzeetet😊

Aquli
szerintem bleem nem az igazi, inkabb ePSXe + T3. En mar nagyon varom hogy legyen jo dc emulator (SOUL CALIBUR!!!)

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

KG21
Én kazaa-ról szedtem a Tekken 3-at... sõt van ott DOA is!

Amiga
DC-re hogyan lehet bejutni? (Mi az ftp neve??).

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Honnan tudnám letölteni a T3-at és az emut?

Anno a Tekken 2-vel játékteremben agyonjátszottam magam, szívesen megnézném a 3-at pécén.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

én régen kurvasokat játszottam az one must fallal
robotokkal kellett harcolni, és ha nyertél, turbozhattad a képességeit, gyorsabb lett a lába, a keze erõsödött stb. és ki kellett nagyon számolni, hogy mikor mire költesz, és milyen ellenfelet hivsz ki

nem szeretem az ilyen agyatlan játékokat, de azzal hetekig játszottam, az biztos 😊

most jött ki a folytatásból egy videó, http://sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=2287

Annakidején c64en volt a Boxing Manager. Azóta nem láttam boxmanagert, ha valaki tudna névvel szolgálni, megdobhatna pár cimmel. Elõre is köszi.

Sephi
Joumeber! Semmi ertelme a bunyos jateknak Pc-re csak ha van Joypaded! Mert ugye nem akarod tonkre baszni a bilentyuzeted nem?

Egyebkent meg toltsel le SNES Emulatort es tolds le az oszes Street Fightert meg ilyeneket es pakk jatszol 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

KG21
Nonem mindig! Úgy 4-bõl 1-szer! 😊

CHEAPBOY_GA
vegulis 😄DD

KG21
Nemtom...nekem "jó öreg" 98-am van! Nincs vele nagyobb gond eltekintve, hogy kikapcsolásnál kékhalált produkál!

CHEAPBOY_GA
Mert olyan ir valamirol, de hozzateszi hogy huu de joo volt, de mar nem is tudom milyen volt...😊

Szvsz nem gaz nem szidas, ezert szeretunk CSOCSO😊)

CHEAPBOY_GA
PCre nincs, erre valok a konzolok reszben😊

Oldal 1 / 2Következő →