1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
#1806 2 év után újra feltettem tegnap, azóta egésznap nyomtam..valaki játszik még vele? -
alpha20 #1805 http://wolfenstein.honlapepito.hu/ itt egy oldal a Wolfenstein összes részével foglalkozik, nézzétek meg!!! -
wszili #1804 Tűzfalat kapcsold ki nekem is ez a baj. -
#1803 Muszáj ez?? -
#1802 ... mámegnéztem ... -
gergely012 #1801 CSÁÓÓÓÓÓÓÓ!
Nézzétek meg
KATTT CSAK IDEEEEEE -
#1800 Nem tudom. Mikor beléptél a géjmbe, csináltál internetet? kiválasztottad, hogy melyik van neked? Punbksutert engedélyezted? Elvégezted a megfelelő beállításokat és természetesen olyan szerverre mész fel, amivel egyezik a géjmed? Tehát, ha fent van a 2.60-as patch vagy mi, akkor olyanra menj és persze ez a szerver amit adtam, csomó mapot és egyebet kell letölteni.
Ha meg ezen kívül van még bajod, akkor sry, nem tudok segíteni. -
szunyog16 #1799 A serverek megvannak meg minden, elkezd csatlakozni is de folyamatosan csak azt irja hogy aeaiting challenge és számol. Vajon miért nem akarja elindítani? -
#1798 bal oldalt van egy kis monitor szerűség, de ki is írja, hogy szerver és ott lesz a játékod, arra katt rá, betudod állítani, hogy saját országból nézze-e, vagy ne meg ilyenek. -
szunyog16 #1797 Leszedtem ezt az xfire progit. Eltudnád mondani, hogy hol jeleníti meg a szervereket? Vagy hogy kell beállítani? -
#1796 Ja, hát kell a patch. 2.60-as asszem a legújabb. Beírod a gúgliba, hogy Enemy Territory, rámész a magyar oldalra, aminek a címét nemtom most és a letöltéseknél lesz a 2.60-as patch. Egyébként xfire látja a magyar szervereket, hasnálj azt. -
szunyog16 #1795 Megpróbáltam csatlakozni és vmi olyasmit ir kih korábbi verzió, gondolom a patch:S. Hogy tudnék belépni erre a címre? -
#1794 88.151.100.113:27970
ez pl magyar. ET. -
szunyog16 #1793 Hyy all! Nemtud vki olyan patchet adni ahol vannak magyar szerverek? Nagyon megköszönném. -
gergely012 #1792 NEEEM! (Vagy igen?)
KAAAAAT IDEEEEEEEEE
-
#1791 Ez nem "Enemy Territory" topik? -
gergely012 #1790 Nézzétek meg a honlapom!! :)
Katttt -
#1789 már rég meg van, de kösz. -
gergely012 #1788 KATT99 -
Mi a legújabb peccs? Ma tettem fel a géjmet. Nosztalgiából. -
#1786 Nem lehet valahogy megnézni, hogy miylen szerver(ek)en játszottam ezelőtt?Nem találok egy jó kis szervert. -
#1785 Sziasztok!
Most töltöttem le a játékot, de ezt a hiba üzit írja:
ET 2.55 win-x86 May 27 2003
----- FS_Startup -----
Current search path:
c:\progra~1\wolfenstein - enemy territory\etmain\pak0.pk3 (3725 files)
c:\progra~1\wolfenstein - enemy territory\etmain\mp_bin.pk3 (4 files)
c:\progra~1\wolfenstein - enemy territory/etmain
----------------------
3729 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow!
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 4: 800 600 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
Nem tom mit jelent sajnos, de remélem ti tudtok segíteni, jah és a gépemmel szerintem nincs hiba mer indul rajta a cod 2 és az újabb játékok is.
Kérlek segítsetek, előre is köszi!! -
Jokes #1784 Valaki nem tudja hogy hogy lehet letölteni az aimbotot?
-
#1783 semmi gond:). -
#1782 Én kérek elnézést, mert figyelmetlenűl olvastam a hozzászólásod és nem fogalmaztam elég pontosan!
Én arra gondoltam, hogy a QW-t pénzért meg kell venni az ET-vel ellentétben! (Normál esetben) -
#1781 rosszúl tudod barátom:D. A magán szerverek a fizetősek, a többi ingyenes. Ha mag. szerverre mész rá azt jelzi. Direkt megkérdeztem a cd galaxistól és már a játék is itt csücsül a gépemen eredetibe:). -
#1780 Quake Wars-al?? nem hinném... -
#1779 Nem fizetős. Megveszed a játékot és ingyen multizhatsz akármeddig nem? -
#1778 Talán azért mert van magyar HQ-ja a játéknak...
Amúgy meg nehogy azt hidd, hogy mindenki QW-zni fog, hisz fizetős game-ről beszélünk... -
balee66 #1777 Behalt ez a topic... sajna :(((
és csak rosszabb lesz, mivel hamarosan megjelenik az ET:QW, és mindenki azt fogja tolni, nekem meg el sem indul :(( -
balee66 #1776 Hali!
Azt akarom kérdezni, hogy milyen javítások vannak a 2.6 ill a 2.6b patchben 2.55-ös verzsönhöz képest? Csak mert már több szerveren 10000-15000 Xpnél járok, és nem akarom otthagyni őket, és mindegyik csak 2.55tel müxik! -
#1775 Hűha, hazudnék ha azt mondanám hogy értem hogy mi ez itt. :D
Szájbarágósan szeretném kérni hogy melyik fájlba és mit kell írnom hogy egy gombnyomásra visszaugorjon nekem a brightness a kívánt értékre. :)
Amúgy Ubuntu-t használok, ami Debian alapú. -
#1774 jééé... Játszom már pár éve ezzel a játékkal, de ilyenről még nem hallottam. :( Igaz windows környezetben nyomom. Kérdés melyik Linux van fent? Debian, UHU...stb. ?
Én inkább driver problémára gyanaxom...
A brightnes beállítást lehet bindelni!
Pl. ígyen (source):
bind KP_PLUS "vstr gup"
bind KP_MINUS "vstr gdn"
set gdn vstr gamma00
set gup vstr gamma01
set gamma00 "set r_gamma 0.9;set gdn vstr gamma00;set gup vstr gamma01;echo ^2Gamma^1MIN^2========"
set gamma01 "set r_gamma 1.0;set gdn vstr gamma00;set gup vstr gamma02;echo ^2Gamma=^1|^2========="
set gamma02 "set r_gamma 1.1;set gdn vstr gamma01;set gup vstr gamma03;echo ^2Gamma==^1|^2========"
set gamma03 "set r_gamma 1.2;set gdn vstr gamma02;set gup vstr gamma04;echo ^2Gamma===^1|^2======="
set gamma04 "set r_gamma 1.3;set gdn vstr gamma03;set gup vstr gamma05;echo ^2Gamma====^1|^2======"
set gamma05 "set r_gamma 1.4;set gdn vstr gamma04;set gup vstr gamma06;echo ^2Gamma=====^1|^2====="
set gamma06 "set r_gamma 1.5;set gdn vstr gamma05;set gup vstr gamma07;echo ^2Gamma======^1|^2===="
set gamma07 "set r_gamma 1.6;set gdn vstr gamma06;set gup vstr gamma08;echo ^2Gamma=======^1|^2==="
set gamma08 "set r_gamma 1.7;set gdn vstr gamma07;set gup vstr gamma09;echo ^2Gamma========^1|^2=="
set gamma09 "set r_gamma 1.8;set gdn vstr gamma08;set gup vstr gamma10;echo ^2Gamma=========^1|^2="
set gamma10 "set r_gamma 1.9;set gdn vstr gamma09;set gup vstr gamma10;echo ^2Gamma==========^1MAX"
Természetesen a változók tetszőlegesen módosíthatók....
Remélem segítettem... -
#1773 Helló, van egy kis problémám a játékkal:
Játszom egy darabig, aztán egy idő múlva a brigtness beállításom lecsökken baromi kicsire, tisztára elsötétül a kép. Van erre valami magyarázat vagy bugfix vagy valami? Még az is jó lenne ha be lehetne a brightnesst bindelni valamelyik gombra, és akkor nem kéne a menüben lapozgatva visszaállítani harc közben.
Ötlet? Amúgy a linuxos verziót használom, abból is a 2.60b-t, bár nem hiszem hogy ennek lenne hozzá köze. -
#1772 Hm...Egyik haverm azt mondta,hogy a belsö ipmet nyomjam be a riuter beálitásokba,beirtam,aztán ugye innen megadott portokat beirtam,de igysem megy...hm...biztos hogy ez a játék portjai ? 27960-27965
Nem változott meg vagy valami ?
Lehet azlesz hogy kihuzom a routert és kész.Az ip az oké,a port is akkor már télleg nem tudom mi lehet a gond.
-
#1771 Milyen kiegészítésekre gondolsz?
-
serdulo #1770 Leirnátok nkem a kiegészítések pontos nevét?? elöre is köszi. -
#1769 sajnos itt ilyet nem lehet:D -
#1768 Nincs fix ip amit a game használ! Ha be tudod állítani, hogy az et.exe-t engedje ki a router akkor menni fog! -
#1767 cak ugye kell ip is,anélkül nem lehet engedélyezni...