1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Cujo01
    jah :)
    ha a portot engedélyezed, akkor látnia kell a servereket...
    szerintem :)
  • Doomista
    de maga a portot nem elég engedélyezni...hameg már maga az össze server nemjön be igyse,akkormeg kel valami ip is :D
  • Cujo01
    játék ip-je? :DD
    talán server ip-je ;)
  • Doomista
    játék IP-je ?
  • Doomista
    szerintem is,megis teszem,thx.
  • Titan
    Lehet engedélyezni kéne a portot a routeren...(27960-27965)
  • Doomista
    hm...felraktam ismét a game,patchet is,belépek a játékba beállitom a profilt,a netet,és nemjön be 1 server sem,aztán kilépek,látom hogy az internet kivan kapcsolva...és mikor belépek a játékba,mindig kinyomjaa nettem...ez mitöl lehet ? routerem van,talán az kavar be,de a tűzfal,stb kivan nyomva.
  • Doomista
    nemmegy
  • Streetlife
    szevasztok, valaki tud valamit arról hogy megy e a játék Windows Vistán?
  • Fülüke
    Hallod. Neked akkor ha most megvan az első rész akkor jössz multiba?
  • Cujo01
    :D
  • Fülüke
    Uhh. Kössz, de közben már megcsináltam egy teljesen más módon:D Azokkat az embereket akik megakarják nyomni a szirénát lezúztam a gépfegyverrel(A sorompónál és a messzi tornyon). De azért kösz. :) A távcsöves puskát megsem találtam.:D
  • Cujo01
    hol vesznek észre? az elején ugye nem para...aztán meg kell kerülni a nagy hegyet, ahol a kilátók vannak... ott 1 sorompó és elvileg pont megy 1 truck arra... mész a truck mögött és mielött eléri a másik sorompót (az alagútban) elötte el tudsz menni jobbra egy vékony folyosón... kimászol belőle és onnan nem messze megtalálod az ejtőernyővel ledobott cuccaidat (hangtompitós távcsöves skuló;>) Onnan már szerintem nem para..
  • Fülüke
    Helósztok! Valakinek megvolt vagy megvan a Return to Castle Wolfenstein?
    Kéne a segítség egy résznél. Konkrétan:
    Egy olyan pályán vagyok ahol Úgy kell csinálni mindent hogy a SZIRÉNA ne induljon be..
    Ebben valaki tudna segíteni?
  • NeoMaN
    Köszi, télleg!
  • Titan
    XFIRE-t Tedd fell és találhatsz! Sajna az ASE megdeglett, mint szerverkereső...
  • Plata
    na már sikerült,már játszom is.
  • NeoMaN
    ott kezdtem

1-en vannak pléyerek esetleg, többi kong...
  • Cujo01
    enemy-territory.hu :)
  • NeoMaN
    Szerverek ahol magyarok vannak?
  • Cujo01
    gondolom opengl-el dob ki :) --> vga driver
    jah.. vagyunk még páran, akik napi szinten tolják :)
  • Plata
    Mikor felteszem,és elinditiom akkor elindul de a eggy pillanattal késöbb valami hibaüzivel kikapcsol.ez azóta van mióta ujralett pakolva a gépem.
  • NeoMaN
    miaz hogy nem műxik? ne viccelj már!
  • Plata
    Én napi szinten toltam,amíg ujra nem lett pakolva a gépem,azóta nem mükszik rajta.
  • NeoMaN
    Tolja ezt innen valaki heti/napi szinten?
  • Daniel
    bolt ;)
  • vizmagus
    Sziasztok a játék első részét honnan tölthetném le?
  • Cujo01
    amikor létrehozod a profilodat, ott tudod a kapcsolatot is kiválasztani...
    gondolom azért nem engedett tovább... :)
  • MORO67
    A kapcsolatomat hol tudom beállitani mert nem találok opcio menüpontot??
  • MORO67
    Sziasztok tudna valaki segiteni hogy mi lehet a hiba abban hogy ujra kallet telepitenem a win xp-t és eddig müködöt a játék most ujra telepitettem és az elején mikor a profilnál beirom a nevem és nyomok egy entert nem csinál semmit egyszerüen nem tudok profilt késziteni.Tudnátok segiteni???
  • ibrik
    Mint ahogy a többiek is írták, a teljes játék (ami 2003-ban jött ki) teljesen ingyenesen letölthető =(a frissebb verziói) és csak on-line (illetve LAN-on) játszható.
    Leöltési helyek a teljesség igénye nélkül (nem mindenhol ugyanaz a verzió, 2.55 vagy 2.60):
    Hazaiak:
    PCFórum - Letöltések (40kB/s)
    HC Gamer =(max. sebességgel)
    Ingyenjáték.hu (max sebességgel)
    Külföldiek:
    3DGamers (itt várni kell, mert esetleg túl sokan csatlakoznak)
    FilePlanet (account szükséges, regisztrálnod kell magad)
    FileShack (regisztráció nélkül max. 100kB/s letöltési sebesség)
  • Daniel
    oh már sehol.. sajnos már nem lehet letölteni megvenni satöbbi...
    elfogyott minden készlet és márcsak a prok maradtak nem is adnak ki ujabbakat..

(Életkor: 14 alatt )
  • Titan
    Ebből nincs demo! ONLY FREE!!!!!!!!
  • geri777
    hol lehet letölteni multy demot ??
  • Cujo01
    OMG :) nézzetek inkább muvit :))
    http://enemy-territory.hu/ANONYMOUS/Feltoltest_ide/fobje/Phobeus - Illicit Style.zip
  • Titan
    Ha Te indítasz egy szervert (Host), akkor valóban csak Te vagy fent egyedűl, de ha Te csatlokozól (Joint-és ezt nem szívják)egy szerverre akkor a "reflesh" után valóban azt jelzik a számok, amiket alant írtál!
    Dinamitot csak az engi tud lerakni, mint ahogy lőszert csak a Litu. vagy med.packkot csak a medic tud adni!
  • MORO67
    Sziasztok lenne még egy kérdésem elinditom a szervert leszámol egy pár percet de utána rátesz egy olyan pályára ahol egyedül vagyok pedig a szerver infoban 16/20-at ir az aszt jelenti hogy 20 ember mehet fel de csak 16 van fenn én lennék a 17. de mikor elindul a játék tök egyedül vagyok mutat néhány pontot ahova dinamitot kéne letennem de sehogysem tudok mivel nincs nálam de sehol nemtalálok lhet hogy ez egy ijen gyakorló pálya lenne ???neharagudjatok de sose játszottam még szerveren kiprobálnám de nem igazán akar összejönni.
  • Daniel
    ha a játékot se tudod elinditani mit kezdesz a játékba...
  • Titan
    MUHAHAHAHA ! Már megbocsáss!
  • tigeroo
    player aliashoz írd be a neved...

ha a 0-át lenyomod előjön a konzol...próbáld meg a numerikus billentyűzeten használni a 0 gombot...