1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Rundstedt17
    automatikus......
  • vplaci
    tudom hogy jegyzi mert irja hogy van xp save(24,96 ora,örörk is),de nem tudom hogyan tudom aktiválni vagy mit kell vele csinálni http://www.btcclan.de/server.php?id=5
  • smusher
    Kevés lesz a 125, én a helyedben 12500 fps utaznék, az a tuti
  • Rundstedt17
    szerver függő van ahol nem menti el,van ahol csak egy napra vagy pár napra,kevés helyen meg örökre
  • vplaci
    Sziasztok

tudna valaki segiteni,hogy gogyan lehet az xp pontszámokat elmentetni?
  • Higany
    Minek 125 FPS? LOL
  • tv123
    Sziasztok. Új gépet szeretnék venni és biztos akarok lenni hogy min. 125fps(akár full szerveren amikor nézel a messzi távolba nyitott helyen) képes hozni az új gép. Szóval ezért kérném, hogy írja már le az akinek van ilyen gépe(ha egyáltalán lehetséges) hogy milyen processzor+vidkari kombója van. Elsősorban a proci a fontos nyilván, nekem most 2,2GHz régi athlon xp procim van és ennél erősebb kell, de mennyivel? És mik a tapasztalatok a többmagos processzorokkal kapcsolatban, mennyire fut jól a játék rajtuk?
  • pipedog
    bocsánat a lassú reagálásért. nem, nem csaltam. a történet az volt hogy mesterlövész voltam és lelőtem egy friccet majd a másik mesterlövész ellökött és felvette a ruhát sokadjára én gondoskodtam az életerejéről rendesen (hp 10). Ha én lövök le egy ellenséget szerintem akkor a ruha az enyém, ha kell.
  • Higany
    Csaltál?
  • pipedog
    kivágtak egy szerverről 3 milliárd másodpercre, de nem az én hibáztam.
    hogy lehet vissza mászni. pl hallottam ilyen megoldást, hogy xp reset, ez hogy működik?
  • Higany
    Sziasztok! Van itt valaki, aki az újonan megjelent wolfenstein-el játszik? Köszi! Csá!
  • Rundstedt17
    tegnap akartam volna felnézni de kipurcant az egész Wolf,semmi szervert nem mutat és sehova sem enged fel,biztos nem itt van a gond,hanem a játéknál mert több ismerősöm is tapasztalta....
  • Riccardo G
    csak majd írj egy kb. időt ide hogy mikor koccolsz fel hogy azért tudjam :D mert azért én sem vagyok fent mindig :D
  • Rundstedt17
    Sort kerítek rá:D
  • Rundstedt17
    Pedig néha már majdnem elhittem:D
  • Riccardo G
    gyere :D
  • Riccardo G
    gyere :D
  • Riccardo G
    soha :D
  • Rundstedt17
    Akkor még nem haltunk ki:D
  • Rundstedt17
    Majd benézek
  • Riccardo G
    szóval akkor a 2.60b az újabb mint a 2.60-as ugye? mert akkor frissítem
  • werkfilm
    nem, id játékoknál b, c ,d stb jeleket tesznek a kisebb utólagos javítások mellé
  • Riccardo G
    ha valaki tolja még akkor jöjjön ide, nagyon jó server: 91.121.61.141:27960
  • Riccardo G
    csak lenne egy kérésem, hogy a patchnél a 2.60b vagy a 2.60-as az újabb elvileg a 2.60-as mert ugye a b az béta jelzés nem?
  • Riccardo G
    alap hogy játszunk, mi éjjel nappal legjobb játék :)
  • Rundstedt17
    Van aki játszik még?:D.Kisebb nagyobb megszakításokkal évek óta rajongója vagyok a játéknak.Sajnos manapság már nincs sok játékos.A szerverek nagyrésze is kaka,laggolnak kegyetlenül és elszaporodtak a gagyi módok is..Na de ha lenne még vki tudok egy két jó szervert.
  • sasino
    A legegyszerűbb megoldás az h engedélyezed az et.exe, a pb.exe, a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe összes tevékenységét a tűzfaladban; a másik lehetőség az h írsz hozzájuk tűzfalszabályt.
    (Nem ismerem a Comodo tűzfalat, de pl. az Outpost-ban a tanuló mód nem oldaná meg ezt a problémát.)
  • Yoda001
    tedd tanuló módba
  • jugen
    Sajnos nem volt ilyen egyszerű a baj. A Comodo tűzfalam szórakozik gondolom. Azon állítottam egy dolgot, de még mindig belépésnél kiírja, hogy ez meg ez nem megfelelő, de legalább már nem rúg ki...
  • jugen
    Köszi a segítséget, kipróbálom.
  • sasino
    Lehetséges h a játék első indításakor létrehozott profilban véletlenül nem engedélyezted a pb-t.
    Frissítsd is a pb-t a "PBSetup" nevű progival, amit az evenbalance oldaláról tudsz letölteni.
  • jugen
    Tudna vlki segíteni, hogy a punkbuster miért lök le alaptelepítésnél (v2.55 progi, 2.60, majd 2.60b frissítés)?
  • jugen
    A hétvégén telepítettem fel megint 5 év után. Még mindig mekkora játék:) Csak ez a sok új pálya... lehet újra tanulni:)
  • DONGUBA
    sziasztok honnan tudok hozza letolteni dolgokat?Palyak, azt a minimize nevu progit meg stb.
  • Titan
    Haha! Nem véletlen!
  • tigeroo
    hát ugylátom már csak az adrenalin maradt meg a régiek közül
  • Titan
    Melyikre gondolsz?
  • tigeroo
    a régi szerverekkel milett? úristen kb. 5-6éve ET-ztem először..jáj
  • tigeroo
    én ma akarom felrakni :D:D
  • Titan
    elég sokan...