Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
1 kis magyar nyelvû érdekesség 😊
Akko legalább a páncéljával és a repülésével kéne valamit csinálni mer ojan mint 1 repülõ konzervdoboz.

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

[HUN]Crassus
Koszi Danny Koszi Cobra a help-et!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Danny
Szerintem mar az egesz DC ugy durva ahogy van, ez nem lenne nagy valtozas.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cobra.
Szerintem úgy már túl durva lenne

Hide and fear, Cobra Commander is here !

AirborneRanger
Qrva fakkos dc devek vazz!!! Hülye köcsögök!!
Idézet:The devs have said that the blackhawk will NEVER EVER EVER have dual miniguns.
Bekaphatják!!

Cobra.
Még 0.5:
Harrier 5! féle kivitelben: Bomber, Cluster - Bomber, Air to Air Missiles, Roketpods and Air to Ground Missiles
új Humvee modell, lesz AA kivitelû is

AirborneRanger
Nah 1 kis 0.5:
Saiga 12k még csak model:

Ujj Spec Ops fegyver: CAR-15 szintén még csak model

Scorpion (szintén csak model)

Lesz 1 új kaszt: Anti-air: Stinger +Mp5A4/Scorpion
Amcsi Spec Ops Mp5 helyett CAR-15-öt kap.

Danny
Mi bajod az iranyitasaval? Szerintem nagyon korrekt. Es lehet nagyon franko manovereket csinalni vele.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cobra.
A heli irányítása nem igazán sikerült, de meg lehet idõvel szokni. Egyébként csak nagyon finoman szabad mozgatni a joyt/egeret.

Danny
Hi!

Helikopter: menj fel egy ures szerverre es fel ora alatt megtanulod.
Kozelharc: hat ha csak igy lehet tulelni akkor ugralni kell 😊, BF-ben sincs mashogy.
CD key in use: ha nem eredeti a kulcsod akkor BF CD key changer ezzel lecserelheted. Ha meg eredeti akkor gaz van 😊.
Egyebkent meg gyere a magyar DC szerverre: DW 195.56.44.214:14567
Infok itt: DW infok itt!

[HUN]Crassus
Hello! Tegnap bejutottam vegre az egyik DC szerverre😊Nagyon jo volt bar eleg bena voltam a sok profi kozt😊
Ami a jatekelmenyt illeti 5-os viszont a realitas eleg gyenge,de kikapcsolodasnak nagyon klassz.Viszont helikoptert egyaltalan nem tudok vezetni pedig jo par heliszimulatorral jatszottam mar,de ebben a legnehezebb.Persze lehet belejovok itt is majd kesobb.
Ami a kozelharci reszt illeti tok gaz hogy itt ilyen Counter Strike-os ugrabugralos lovoldozes a nyero ugyhogy inkabb a jarmuveknel maradok.Remelem majd meg parszor tudok jatszani es nem lesz CD KEY IN USE uzenetem😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Danny
Eloszor is Ranger KAPD BE! Masodszor pedig igazad lehet...

AirborneRanger
A Barrett .50 caliberü mint a browning M2. Sztem nem uránlövedékes mer azt csak a warthogoknál alkalmazzák (A-10). Az a lövedék meg nem menne bele 1 kézi fegyverbe 😊

Cobra.
Gázkart hátra (tolatás helyett felszáll)

AnarchoiD
es egy game kozpontu kerdes 😉 harrier -el hogylehet helybol, felszallni ? (filoztam rajta hogy mindig csak repulokent szallok fel vele, aztan lattam ahogyan valaki helybol szallt fel.. 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
csak erdeklodnek, unixos szerver ugyben, elfut bsd-n vagy feltelten linux kell ala ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Cobra.
Kiváncsi vagyok, hogy a játékban hogy fog kinézni a krómozott (vagy polírozott) csõ

traXion
Goetterfunke a Desertcombat Teambõl elkészítette a Tengerészgyalogos Magnum 870-et. Ez a gyilkolófegyver a 0.5 Patchben várhatóan benne lesz. Az elõzõ héten látható volt a modellje, azon 8 órát dolgozott, míg a skinjén 9 órát, íme:

2003.10.06
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Danny
Ugy tudom epp azert megy at a pancelon, mert nagyon magas homersekleten eg a robbanas pillanataban. Az M1A1-ekhez is hasznaltak ilyen lovedeket, volt is belole botrany. De hogy ebbe a puskaban is az van -e azt nem tudom, csak gondolom.

traXion
traXion
Még MÉg MÉG

Az MP5A skinje még mindig nem fejezõdött be!

-------------------------------------

SA-7 modell:

traXion
Jaja, tényleg létezik! Uránium lövedékérõl nem tudok, de az hogy átmegy a páncélon az tutyi! 😊

Danny
Ez egy letezo fegyver. Azt hiszem uranium lovedekes (nem eskuszom meg ra) es atmegy a pancelon is. Ezert hivjak igy.

Cobra.
Én ezt az Anti Material puskát nem igazán értem, már itt is vannak energiafegyverek ?

traXion
Ha péntek, akkor hírek/képek! 😊
Elõre is elnézést kérek a nagy képméretért tõletek, és az adminoktól is!

------------------------------------------

M82 Anti-Material Rifle:

-----------------------------------------------------

Mi-8 Helikopter modellje:

-------------------------------------

Új Remington modell:

Várhatóan 0.5-ös patchben lesznek benne a gyilkológépek!

traXion
Azért van tudod, mert úgy gépelek mint a villám, néha lecsapok....

Danny
Traxion mint a villam

traXion
grrr 😊

Gugger
köszi, közben megszereztem egy regisztált verziót!

1 rossz a link
2 gameopyn nem csak gamekhez van? ha nem ako sorry...

amugy nem kötekedni akaork... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

traXion
Törés ? Talán...

..::CB::..traXion

Gugger
Ez a kis progi nagyon érdekes, van hozzá esetleg törés?

Gugger
THX

Na én is felraktam végre dc.4-et, meg sw-t (1.45), úgyhog ymától én is visszatérek a DWre😊
Danny
Nem kell csendben kerdezned, szivesen latunk!

fraps.com

May the force serve you well!

Yan
Dx reinstall
vga reinstall, volt ugy,h segitett rajta.
Nem mindig.

¥ xfire: kistekila

Yan
consol /0/
fps 1

Gugger
Csak csendben szeretném megkérdezni, hogy az FPS-kiiratást hogy kell megcsinálni, vagy hol kell keresni?

Pempő
Ja, jókat lehetne jáccani, de tegnap is 2-3 pöcsnek az volt a móka, hogy tankkal spawncampeltek a nem elfoglalható bázison, mindezt úgy, hogy volt pont ami a mi kezünkön volt. A kis pöcsfasz meg örömködött, hogy milyen jól ki tudja lõni javítóplatformról a gyalogosokat...

kurvanyu jó-johánzon!!44

Mostanaban nagyon jokat lehet jatszani, mar eleg sokan vagyunk.
Kar hogy neha sokt tks elcseszi.

1,8 xp meg gf3 800x600 minimum graf csak a latotav max.
Mondom szepen megvan a 40fps, kivive a sok raketa persze. Gyalogosan menne szebben is de repuleshez ez kell 😞.
Nallam ugy szaggat hogy hatalmasakat ugrik a kep kimarad rengeteg frame, aztan mintha kicsit visszaugranek es igy tovabb. De az az erdekes hogy van amikor meg nem csinalja ezt. Gep urjrainditas nem szokott segitani 😞 Pedig a pingem 30-50 korul van. Hang miatt sem lehet mert kikapcsoltam es akkor is ugyanazt csinalta, maskor meg hangal is jol megy.

Yan
Ez igy van sajnos 😞

Pempő
Alap BF pályák simán mennek, a custom mapokkal és néhány DC-s pályával van baj, ilyenkor le kell butítani rendesen.

kurvanyu jó-johánzon!!44

Yan
Elégnek kéne lenni, ahogy van.

Stotoo
SD-t ne vegyel bele mert tudtommal egyik olyan alaplapba se megy egszerre két fajta ram, még ha lehet is bele rakni SD-t és DDr-t is

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Cobra.
Ha nem eredeti a játékod, akkor remélem a crackbõl minden filet oda raktál, ahova kell. (a RtR természetesen nem kell) Ja igen, és a full patchet rakd fel, és utána esetleg még egyszer a DC 0.4-et

Pempő
Nekem meg 1.7 XP, 512 DDR, R8500. 800*600-at se nagyon bírja meg. +256MB SD segítene, vagy csak lassítaná? (nem akarok költeni gépre)

kurvanyu jó-johánzon!!44

Yan
Az biztos, de nincs jelentõsége a játékban.

Danny
Na aze a P4 1.6 az nem Cerka 1.2.