17064
-
#4309 Igaz amit írsz. De ha így se lenne mindez ellen semmi kifogásunk, akkor már túl mélyre süllyedtünk. -
#4308 De lehetett volna. Inkább más haljon meg mint én.
EZ ÍGY LEÍRVA SZÖRNYŰ, UGYE? De amikor nem filmekben nézed, meg játékokban látod a halált, hanem saját magadért kell harcolnod, akkor nincs az a szar amit meg ne tennél. -
#4307 Aztán a végén csak kiderült hogy nem volt semmilyen fegyver a helyszínen. -
#4306 Én is szívbaj nélkül lelőttem volna őket. Tényleg szaladgált a faszi valamivel amit aztán ledobott a földre és elsomfordált.
Az ember saját élete mindennél fontosabb, és nekem a lövész helyében nem lett volna rá szükségem, hogy lelőjjenek. -
#4305 Szerinted vagyánykodásból lőtte le??? Nem is az érdekelte hogy az előző napokban 2 Apache-ot lőttek le, és csak a kiváló kerék legngéscsillapítónak köszönhetik a pilóták az életüket. Nemhinném hogy viszketett az ujja, ráadásul a helyzet is gyanús, hőkamera sem hazudik, azért gondold át mielőtt hülyeséget írsz... -
Borg #4304 + a kapa nem meleg. Ugyanis a faszi kezében elég szépen világitott a hőkamerán, mikor kivitte a mezőre... -
#4303 Mikor jön mááááááár? -
#4302 Linket? Persze! Mire is? :D -
#4301 valaki adna linket? előre is köszi -
#4300 sa-7 grail? nemhiszem h a helyi tanya családfője kapát vásárolt. namind1 zárjuk le a témát pls :( -
#4299 és jön is ?? :) -
#4298 Egyébként erősen kétlem, hogy ha melléfogásról lenne szó, akkor azt most mi itt nézegetnénk. -
#4297 0.7 ma jön? Woahh :D -
#4296 Ez a helis videó elég nagy szívás... Szvsz az a hosszúkás izé messze nem hasonlított semmilyen fegyverre, még rpg-ra sem, se aknára stb. De hát egy háborús övezetben nem szabad kimenni este a földre mert valami tökös amcsi pilóta még fenyegetve érzi magát a 40 millió $-s gépéből lesve, és kilövi az embert mert viszket az ujja. -
#4295 Hagyjátok má bazmeg, nem tudta, hogy civilek és amerikai melléfogásról van szó. Tépjétek má le a fejét. -
#4294 Ezt ilyen rohadt poénosnak találod?? -
#4293 Ezt csak a készítők és a Jóisten tudja :)) (utóbbi nem biztos :)) -
#4292 Már kint kellene lennie, talán majd holnap. -
Pill #4291 Pontosan mikor jön a 0.7? -
#4290 Nah jó én nem várom meg ma az 0.7 eljövetelét, elmentem Bob Marley emlékestre.... csáó -
Borg #4289 Akkor milyen ürüggyel nyitotak tüzet?
Mert nem akkor kezdtek lőni, amikor a faszi a "kapát" hurcolászta. -
#4288 aham thx -
#4287 A haditechnika topicban elég sokunk utána nézett egy s másnak, a Cifu olvasta a CNN honlapján a Video melletti szöveget. -
#4286 Oda repülsz tőle! ;) -
#4285 honnan tudod? -
#4284 Az volt tényleg. Miután végeztek a 3 emberrel, a kiküldött földi egységek nemtaláltak semmi fegyvert... -
#4283 :D -
Borg #4282 Elég furcsán jártak akkor kapálni a fődre, az út közepén egy teherautóval, meg egy pickuppal megállva, és akkor ráadásul még jármű a mezőn is odaérkezett hozzájuk. Jah az volt a traktor mi?:) -
#4281 lehet... -
#4280 Ez nem olyan vicces. 3 földművest lelőnek mert RPG-nek nézik a kezükben a hosszúkás tárgyat. -
#4279 szal akkor az égi füvet szereted? :D -
#4278 Szép kivégzés, sok esélyük volt. -
#4277 de jól nézel ki csillagom ;) -
#4276 Huuhh ez video. Egy apache ténykedése. Érdemes letölteni csak a géppuskát használja :D
link neve :D -
#4275 neked is :) -
#4274 Egyébként akkor neked meg: Szar reggelt! :P -
#4273 Na jó, de az nem olyan, az csak mellesleg jóreggelt, tehát nem az volt a fő cél, hogy jó reggelt mondjon. Szal szerintem backup6od! -
#4272 Én nem látok egy jó reggeltet sem Te láma! -
#4271 Neeee, ez nelegyen a Jóreggelt!-ek fóruma. -
Törpapa #4270 Hmm, az finom! :-)
Lehet már tudni róla valamit?
Remélem addigra sikerül rendberakni a vasamat is, mert már eléggé tele van vele a tököm. :-(