Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akko legalább a páncéljával és a repülésével kéne valamit csinálni mer ojan mint 1 repülõ konzervdoboz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Idézet:The devs have said that the blackhawk will NEVER EVER EVER have dual miniguns.
Bekaphatják!!

Harrier 5! féle kivitelben: Bomber, Cluster - Bomber, Air to Air Missiles, Roketpods and Air to Ground Missiles
új Humvee modell, lesz AA kivitelû is
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Saiga 12k még csak model:
Ujj Spec Ops fegyver: CAR-15 szintén még csak model
Scorpion (szintén csak model)
Lesz 1 új kaszt: Anti-air: Stinger +Mp5A4/Scorpion
Amcsi Spec Ops Mp5 helyett CAR-15-öt kap.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Helikopter: menj fel egy ures szerverre es fel ora alatt megtanulod.
Kozelharc: hat ha csak igy lehet tulelni akkor ugralni kell 😊, BF-ben sincs mashogy.
CD key in use: ha nem eredeti a kulcsod akkor BF CD key changer ezzel lecserelheted. Ha meg eredeti akkor gaz van 😊.
Egyebkent meg gyere a magyar DC szerverre: DW 195.56.44.214:14567
Infok itt: DW infok itt!
Ami a jatekelmenyt illeti 5-os viszont a realitas eleg gyenge,de kikapcsolodasnak nagyon klassz.Viszont helikoptert egyaltalan nem tudok vezetni pedig jo par heliszimulatorral jatszottam mar,de ebben a legnehezebb.Persze lehet belejovok itt is majd kesobb.
Ami a kozelharci reszt illeti tok gaz hogy itt ilyen Counter Strike-os ugrabugralos lovoldozes a nyero ugyhogy inkabb a jarmuveknel maradok.Remelem majd meg parszor tudok jatszani es nem lesz CD KEY IN USE uzenetem😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Masodszor pedig igazad lehet...Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
2003.10.06
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az MP5A skinje még mindig nem fejezõdött be!
-------------------------------------
SA-7 modell:

Elõre is elnézést kérek a nagy képméretért tõletek, és az adminoktól is!
------------------------------------------
M82 Anti-Material Rifle:
-----------------------------------------------------
Mi-8 Helikopter modellje:
-------------------------------------
Új Remington modell:
Várhatóan 0.5-ös patchben lesznek benne a gyilkológépek!

2 gameopyn nem csak gamekhez van? ha nem ako sorry...
amugy nem kötekedni akaork... 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

May the force serve you well!
kurvanyu jó-johánzon!!44
Kar hogy neha sokt tks elcseszi.
Mondom szepen megvan a 40fps, kivive a sok raketa persze. Gyalogosan menne szebben is de repuleshez ez kell 😞.
Nallam ugy szaggat hogy hatalmasakat ugrik a kep kimarad rengeteg frame, aztan mintha kicsit visszaugranek es igy tovabb. De az az erdekes hogy van amikor meg nem csinalja ezt. Gep urjrainditas nem szokott segitani 😞 Pedig a pingem 30-50 korul van. Hang miatt sem lehet mert kikapcsoltam es akkor is ugyanazt csinalta, maskor meg hangal is jol megy.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
kurvanyu jó-johánzon!!44