Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danny
Szerintem be kene rakni Aberdeen-t. Az menne a mod stilusahoz is.

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Market Garden hogyhogy nincs bent a mapok között? Szerintem jó, és alapmap...
Cobra.
nekem = engem

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Cobra.
nekem a csomagból fõleg a Coral Sea és a Battle of Britain, esetleg az Aberdeen érdekelne

ja ezek a rtr meg sw dcsítése... én nagyon nem tartanám jó 5letnek... tuti nem rakom fel egyik bõrlehuzos bénaságot se (rtr+sw) hogy dczni tudjak a mapjaikon
AirborneRanger
Huu Cobra ezek télleg faszák.. csak van 1 kis gáz. valszeg kell hozá rtr és sw

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Cobra.
PETKO !!! Ezt szedd le: http://www.desertcombat.ch/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=5

eastinget nem szedem ki, mert emberek 90% a szereti
a sid et meg azért nem mert azt most raktam mégcsak be... ha panasz lessz rá kiszedem
0Fritz0
Borg, hi izgalmat akarsz a 73-on, akkor gyere fel amikor mi is fentvagyunk!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A dc battle of 73 east vagy mit nem lehetne kivenni?😊
személy szerint nagyon irritál az a map.. nagy hodály távolságok, és nulla izgalmas csata vagy stratégia..
Meg van még egy ugyanilyen is... asszem valami razor vagy sid2 nemtom, ami még ugyanilyen...
TheGOro
Nem a Sid-en halt be hanem A Quarry-n

http://GOro.hu

AnarchoiD
kozben rajottem (addig kattintgattam a linkekre mig ki nem derult 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
honnan lehet kitalalni hogy milyen uj mapok vannak ? (leszamitva a neha benezni a stat pagere es letolteni az ismeretlen nevu mapokat modot)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

traXion
Tölsd le újra...
Innen!

ja látom, az a sejtésem hogy valamelyik uj maptol (bizonyara a sidtl) szall el mer nem birja a .4 et.. , majd kivizsgalom
pszihopeti
üdv nektek!
egy kis segítségre lennem szükségem!
letöltöttem a Dc-t (röpke 20 óra alatt) és a telepítés során nem tudja kicsomagolni a texture.rfa-t, ezért játék közben minden jármû szürke. valahonnan le lehet tölteni ezt a programrészt?
TheGOro
Jeh Gugger mi van SOF2 vel? 😊)
1ébként Petko szügségünk van rád me elszállt a szerver mint a gyõzelmi zászló

Gugger
traXion
Ja bocs, azthittem valaki más, összekevrtelek vkivel, szal, cserélj alap BF cdkeyt:
Startmenû - Futtatás - regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA GAMES\Battlefield 1942\ergc
itt átírod.

traXion
Cserélj alapa BF keyt te lama, tudhatnád!

traXion
Khmmm, TE szereted 😊

Danny
Nem baj 😊 Rangert igy szeretjuk

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

AirborneRanger
Váá Petkoooooooooooooooooo szüxégünk van rááád!!!! 😄

Gugger
Tudja valaki, hogy mi van a DW szerverrel?

traXion
Danny ugye hogy megmondtam hogy buzi?

AirborneRanger
Danny ne csítejj inkább kabbe! 😄

Danny
En Midwayen olyat lattam, hogy az anyahajo elsullyedt, de a rajta levo helikopter ott maradt es egy helyben lebegett, mikozben a hajo szepen elsullyedt alola 😊)))

TheGOro
AnarchoiD nem akarsz belépni a klánunkba??? 😊)) Na csak vicc volt. Sajnos elég könnyen túl lehet terhelni a servert, erre jó példa ez:

Mozdulni sem lehetett ugy megakadt tõle a szerver. De ezzel nem tippet akarok adni hogy készítsétek ki a szervert, hanem szeretnék rávilágítani 1-2 problémára. Nekem midway-en szoktak gondjaim lenne ahol néha néha nagyon belaggol, s akkor elég érdekes dolgokat látok pédául víz felett lebegõ hajó meg ilyenek, majd készítek képet ilyenekrõl is.

AnarchoiD
majd majd soka enis akarok szervert csinalni (ha lessz 5.2 -es bsd vegre ) mennyi ramot eszik meg a szerver ? 😊

bixen van, a procia is jo, es sokszor amit az emberek laggolasnak eszlelnek az a sajat kliensuk akadozasa... viszont tenleg igaz hogy kicsit bugos, meg nehany effekt nagy letszamu embernel tulterheli... majd lessz elobb utobb bovites meg uj linux szerver, akkor jobban fog menni a szerver oldal is
nálam szinte soha nem laggol....

AirborneRanger
Jájá danke theye're great!!

traXion
Petko, thx a costum mappokért!

AirborneRanger
Ejhaha 😄 Király valszeg lesznek Littlebirdek is a dcben meg sh-60

traXion
Jobban mint Ranger az tuti... 😊

Danny
Me? Szerintem jol nezek ki

traXion
Á 😊

AirborneRanger
Nah village ugy hülyeség lenne 😞 Nyug iDanny nem vagyok buzi te meg nem vagy szép 😄

Cobra.
Láttam a www.desertcombat.ch -n 1-2 jó custom mapot, pl Lost Village AH64-el és Hinddel

Danny
Hi ranger! 😄 Kezdek ketelkedni a nemi vonzodasoddal kapcsolatban. Tenyleg szep vagyok, nade ennyire. 😛

Danny
Mi ez a Hooligans szoveg Trekszajon.
Egyebkent a neved lehetne Verdszajon is 😊))))

traXion
Petko !!!

Létszi éleszd újra a costum-mappos idõszakot bitte!
1.

2.

Mazsolázz, de én nagyon igénylem a Zúj mappokat! 😊

AirborneRanger
Hi Danny kabbe 😊
Az official dc fórumon igen érdekes cuccok vannak ...

Danny
Akkor esetleg lepj kapcsolatba a fejlesztokkel es rugasd ki a gyereket mert tehetsegtelen hozzad kepest 😉

Vorpal
Ez jópofa ,hogy odairjátok hány órát dolgozott😉 nekem 4 alatt meglenne

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Danny
Ha valami akkor Omaha beach nagyon nem illik a DC vilagaba Christanson.

ja igen, a heliopter az nagyon kasi lett most, régebben olyan szépen lehetett menni vele, ugy 3-4 verzióval ezelött! Most angyon elcseszték!

Pls az Ohama beachtot tegyed már be Petko pls megköszönném!
Ha meg nem, akkor szavazzunk, ki akarja hogy betegyük OB-t? én igen!😄

traXion
Ha megkérhetek mindenkit, akkor csak pénteken legyen hír a DC-ról, és csak én csináljam, hogy ne legyen keveredés, megértéseteket köszönöm!

Saiga 12 K

Az új iraki oldalon található shotgun modellje, amin Goetterfunke 7 órát dolgozott!

2003.10.12.
-----------------------------------------------------------------------------------

Végsõ modellje a Saiga 12 K-nak

2003.10.15.
-----------------------------------------------------------------------------------
Az újraskinnelt CAR (Colt Automatic Rifle) - 15. Amit Stephen Wells (SW-14) készített el, sõt, 1024*768-as felbontásban, hogy kinnt legyen az asztalodon is!

2003.10.16.

traXion
Köszönöm 😊