Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
nekem tetszettek a kepek 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Danny
Ne haragudj kerlek!

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

traXion
Roger That!

Nincs szükség itt a hittérítésre, magától is beláthatja mindenki hogy nem jók ekkora képek ide.
Ráadásul kutyát nem érdeklik, akit meg igen, az meg tudja nézni õket máshol. Full felesleges a topicot szétbarmolni velük.
De ezért is irtam a linkelést, bõven elég lenne.
Danny
Pl. egy normalis kerdes megfogalmazasara:

"Te Trax! Legyel mar olyan jo es ne tolts fel ennyi kepet, mert sokaknak 1 ev alatt sem jon be, valamint total kaoszt okoz a forumon! Koszi!"

R*E*S*P*E*C*T

A BF forumon se igaz ami megy 😞

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Cobra.
Modemmel elég érdekes lenne behozni az oldalt,Traxion ezt egy kicsit elszúrtad.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itt nem ez a kérdés.
Danny
P*E*A*C*E Csak jot akart!

Tudnám dijazni, ha legközelebb nem nyomnád tele ekkora képekkel a topciot. Az egész fórumot elbassza.

Tedd be linknek ami nem fér el rendesen.
Danny
Na ezek a kepek aztan

Danny
Ja es az ip: 195.56.44.214:14567 . De hasznalj AllSeeingEye-t es akkor minden magyar szervert kulon ki tudsz listazni. GL!

Danny
Itt mindent megtudhatsz a szerverrol amin jatszunk: DW szerver infok. Szeretettel varunk.

minek, majd kijön a tört is nemsokára

AnarchoiD
jok a kepek 😉az ember szajaban osszefut a nyal 😉 lehet hogy megis meg kellene venni az alap gamet ? (ha nem tartanak 13 -on az arat ..)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

traXion

A 0.5 betöltõ képek!

20031024

-----------------------------------------------------------------------

2 új betöltõ kép!

20031028

Mi-8

2 új render kép a szeretett bálnánkról!

20031028

DC 0.5 Videó!

47.8 MB

Innen letölthetõ:

Itt Vagyok!!!

Non-subscribers

20031029

Mi-8

A csapatszállító-helikpoternek a 0.5-ös patchben mobil-spawn-pontja lesz, csak úgy mint az AC-130-nak, tehát tessék vigyázni a bálnára! 😊

20031030

Desert Combat 0.5 Megjelenés

Mostmár biztos hogy 2003. 11.hó 7.én ki fog jönni a DC 0.5! Körülbelül 500 MB lesz a mérete és itt vannak a 3 új map képei:

Desert Shield A Desert Shield-et Iggy (textúrák/terep) és Admiral Jesus (tárgyak elhelyezése) készítette.

Basrah Nights A Basrah Nights-ot Iggy készítette.

No Fly Zone A No Fly Zone-t Admiral Jesus és Iggy készítette ismét (szilárd tárgyak és felhõk)

20031030

Movie

Megjelent a Desert Combat Smacktards letölthetõ videó!

Innen szedhetõ le:

Itt Vagyok!!!

Non-subscribers

20031030

up
Valaki egy linket ahonnan letölthetem a full 0.4-et!!
Danny
Bizony az a jo 😊. De a helik kimaradhattak volna arrol a palyarol. Mittomen lezuhant a szallitogep veluk aztan csak tankcsata vagy mittomen. Aberdeen nem a legierorol szol. En igy latom, lehet hogy rosszul. Felkerek mindenkit hogy javitson ki 😊

AirborneRanger
Hmm Aberdeen 0/38 😄

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

Cobra.
Ha a DC 0.5 100%-osan kompatibilis a BF1.5-tel, akkor NOVEMBER 7-ÉN KIJÖN

Cobra.
Bizony, bizony

Danny
Ja hogy ezt kulon le kell tolteni... Nem szoltam.

Danny
Lattam Aberdeent a szerveren. Connecteltem. Elkezdte tolteni a palyat, de a BF-es hatterrel. Aztan mielott betoltott volna, kidobott a desktopra. Ez miert van?

mégis beraktam most
ja ténleg, azthittem abba nincs aberdeen meg coral see
köszönöm, töltöm le, de mostmár 1.45 re nem rakom fel, hanem csak az 1.5 os szerverre
Cobra.
Amit írtam az nem jó ?

kinn az 1.5 os linux szerver, de addig nem frissitek amig nincs kinnt a kliens oldali patch... a custom mapok betételét is késleltetem emiatt. (egyébként néztem coral see-t meg aberdeent dcs változatban, de nem találtam egy darab friss verziót se. Ha valaki talál olyat ami .39/.4 es kérem linkelje be)
Zs0lt1
Kösziszépen!!!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Szasztok!

Volna egy olyan kérdésem, hogy letöltöttem egy mappackot DC-re, amit még a 0.35-ös verzióhoz csináltak. Nekem a 0.4-es verzió van fent és egy csomó pályát mikor elkezdi tölteni, kilép a windówzba. Nincs valami peccs vagy valami, amivel ezt orvosolni lehet. Elég nyúbi vagyok még, szal elõre is köszi.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Cobra.
Desertcombat.ch-n írják, hogy BF és DC alatt komoly problémákat okoz a legújabb Nvidia driver, viszont állítólag más játéknál nincs gond.

AirborneRanger
Nekem nincs meg bár nem is akarom a kis Chaintech Geforce 4 ti4200esemet fárasztani vele. Haveromnak fx5900-asa bolondult meg tõle😄

Nem hiába hivják SlowWare-nek már netszerte... (ForceWare 52.16)
ja csak az a gaz, igy nem latod hogy meddig van a haz 😄
meg neha semmit sem lehet latni csak csikokat 😛
az eredeti nvidia driver az a detonator nem? amit a nvidia.com
rol szedsz le. Na visszarakom a 45.23 az jo volt.
De senki mas nem probalta meg a 52.16ot?

May the force serve you well!

traXion
U'42.:. 10.vs.10 ..::CB::.. WaR will be @ DW @ 2000| WaRbot is @ DF.hu

Danny
Ahham, mar ertem! Szoval te atlatsz a falakon .
Egyebkent en azt ajanlom, hogy az GForce-hoz, mar ha az van, ne Detonatort rakj fel, hanem mezei NVidia drivrt. A talaj nekem csak mozogni szokott, olyan nem volt meg hogy eltunt.

felraktam a wxp-5216-whql.exe detonatort es neha nincs talaj meg van akkor hazakon is at lehet latni, nektek is van ilyen?

Danny
Szereld meg

Danny
Hat mint mondtam valoszinuleg leallt. De hogy a DC nem fut rajta az tuti 😊)) Majd Petkovics kartars nyom egy resetet aztan go.

Ez a SID II full idegtépõ egy map... (SHIT II)

Ráadásul bugos is több helyen, pl az A10 már 25% energiával spawnol csak. Sérül ahogy lerakja meg ilyenek...
Danny
Nem csak teged dob le. A szervernek valami baja van a palyaval vagy az utana levovel es ezert leall vagy meghulyul vagy nem tudom mit csinal.

inshalla valley utan egybol lefagy a szerver a kovetkezo mapot ki kene venni meg ujrainditani!!

Danny
Ennyi mindent . Remelem kijon idoben a 0.5 es bekerulhet a karacsonyfa ala

traXion

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ammo Box és Tengerészgyalogos Remington 870

Az új Ammo Box a DC 0.5-ben!

És a csillogó-villogó Remington új renderjei!

20031017
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tengerészgyalogos Remington 870

És a Remington-ból In-game screenshotok is láthatóak! Szinte világít! ( Vajon elöször a remingtont, vagy a birtoklóját veszed észre? 😊 )

És mivel a "fekete szebb" kommenteknek köszönhetõen Götterfunke (Eve Of Destruction mod fejlesztõcsapatból) elkészítette a feketecsövû változatát is!

Ja, és állítólag random lesz a kétfajta Remington használta, szóval nem lehet majd kiválasztani, hogy most milyen skinnü lesz, állítolag[/bg!

20031019
Harrier

Brian Burrell aka (Also Known As) CrazyBri csinált a Harrier-hez új skint!

Model/Code by Linka

20031020
UH-60Q Medevac

Elhiszitek, hogy ez egy BlackHawk? Talán még repülni is lehet vele, és a benne ülõ utasokat gyógyítja? Benne lesz vajon a 0.5-ben? Mindenesetre a DC Devs (DC fejlesztõk) jó munkát végeztek!

20031020
Mi-8

Nézzétek az aranyos oroszgyártmányú bálnát!

20031021

traXion
Igen

a desert combat moddal a jármû életereje felett villog egy kis kockapanel amiben egy rakéta van.néha akkor is ha kiszállok.de nem fagy tõle,vagy ilyesmi.találkozott már vki ezzel?

Cobra.
Ja, és a Razort plz vedd ki, úgy látom, hogy azt más se nagyon szereti, meg szerintem a Medina Ridge se egy nagy kedvenc

Cobra.

akkor azthiszem az lessz közkivánatra (beleintegrálva a saját akaratomat😉 ), hogy felrakom az aberdeent es coral see mapok dc s változatát... a bob valahogy nagyonnagyon nem illik szerintem bele, ugyhogy azt egyelore szuneteltetem...
AirborneRanger
Jah Danny télleg 😊 És motmá nekabdbe 😛