17064
-
#4550 Nem tom mikor legutoljára még talán hét elején játszottam, a ACC-n voltak érdekes élményeim team balance-val, szal egyész normális volt a team arány max 1 emberrel voltak többen iraknál, amikor is halálom után elkezdődött, szenvedésem, amelyet akár egy szentimentális napló vagy levélregény formályában is kiadhatnék (kisérettségi powa) de nem teszem, mivel én is utáltam olvasni ezeket. mindenesetre Lényeg a lényegtelenségben hogy irdatlan módon elkezdett embereket átdobálni az eggyik oldalra, így hát megkezdödött a tímszezés, és én is próbáltam visszaálni eredeti helyemre, de minden halál után visszadobott, abba a csapatba ahol többen vannak, ilyet már a DW-n is tapasztaltam még 0.6-nál amikor bekapcsoltam az autobalanceteamot. -
#4549 +z -
#4548 +d -
#4547 ranger:
Mondták már neke, hogy a szépségednél és a eszednél már csak a szerénységed a nagyobb
Flame ON -
#4546 Köztudott hogy jó gyalogos vagyok (heavy assault, assault) és h abramsba is az egyik legjobb szal nézzétek az aláírásom uccsó sorát :P -
#4545 jaja :P -
#4544 Te szerény -
#4543 Pl lostvillagen vagy eastingen aki az én csapatomba áll az kapjon auto kicket mer megin az erősebb csapatba állt (egyedül legyűröm az ellent) -
#4542 Igen, ez idegesite talan a legjobban, valahogy ki kellene szurni ezeket a patkanyokat... marmint az atallosakat, mert az, hogy ki miert lep ki magangyu, de hogy miert all at az mar kurvara nem... de ugy sem tudunk mit tenni, max ha ott van egy admin, es latja akkor szo nelkul kapjon a gyerek egy kicket, es nem is kell magyarazkodni... - tovabba hasonloan kellene cselekedni azokkal is, akik direkt az erosebb csapatba allnak az elejen, mert nem oda kell alni ahol kevesebben vannak, hanem ahol gyengebben... hogy mi alapjan le7 eldonteni? - pl ticket es "nevek" alapjan.
Masik:
"Koszi azthiszem mi vagyunk az erintettek mar megint :)
tulajdonkeppen ha tortenik valami a honi DC vilagban akkor az U'42 majdnem biztosan benne van :)" - sztem ennek egyetlen oka, hogy sokan vagytok es folyamatosan jatszottok... ergo ha gyakran jarsz a mocsarba, nagyobb eselyed van hogy belefuladsz. -
#4541 ACC 1 az
DW csütörtök, v péntek -
Borg #4540 0.7-esek a szerverek már? -
Unreal1942 #4539 Na most, h igy telenyomattam a forumot lehet mazsolazni..
Lepek kajalni :) -
Unreal1942 #4538 Koszi azthiszem mi vagyunk az erintettek mar megint :)
tulajdonkeppen ha tortenik valami a honi DC vilagban akkor az U'42 majdnem biztosan benne van :)
Amugy hiszem, hogy tanul a mokus az esetbol.. talan erdemes volna enyhiteni az orokos bant 1enlore! Kesobb meg modosithato amennyiben nem tapasztalhato pozitiv valtozas!
Amugy ez csak velemeny... a ti szivetek joga Ldonteni a sorsat! -
Unreal1942 #4537 Most pedig leirnam a gondolataimat ami azoknak szol akik allandoan a TEAMS el vannak elfoglalva jatek kozben!
Igen sajnalatos dolog, h kialakulnak ilyen szituaciok!
Sulyos esetekre gondolok amikor mar 5-6 esetleg megnagyobb tulero van!
Alap allapotban nem szokott ilyen tortenni mert tobbe kevesbe sikerul rendezodni meg az elejen!
Ahogy azonban vesztesre all az egyik csapat akkor a "patkanyok" Kezdik elhagyni a hajot! Kilepnek atallnak!
Igy kialatult egyenlotlenseg meg mar szerintem nehezen orvosolhato! Senki ne varja el azoktol akik vegig a sikeresebb oldalon harcoltak, h a vegen amikor van meg vissza 30-40 tiket atalljon vergodni! Inkabb meg kene tanulni vesziteni es nem kilepkedni atallni hanem tisztesseggel vegigkuzdeni!
Persze sajnos az illetekesek ezt nem igazan fogjak elolvasni ugy sem...vagy nem ismernek magukra!
Na mind1 ennyi :P
Masik aktualisnak mondhato dolog, h konyebb oldal!..Paran mondjak, h kis csapatunk a konnyebbik oldalt valasztja... ezt en nem igy latom! Inkabb ugy gondolnam, h az a konyebb oldal ahol mi vagyunk! off!
Nem ezzel kellene foglalkozni hiszen kisebb egyenlotlensegek elofordulhatnak...+kell oldani vagy megprobalni! Vegulis a kihivasert jatszunk valamennyien! -
Unreal1942 #4536 Gyengebbek? Ezt majd a csatamezon bizonyithatod
Amugy koszonjuk szepen, h mellenk álltál! -
Unreal1942 #4535 Ha jol emlexem priviben kert reakciot toled!
Magyarul nem kivanja tovabbiakban a forumot ilyen marhasaggal piszkitani!
off! -
#4534 ..és 1re jobban belemászol..
kíváncsi vagyok, h jössz ki ebböl? -
#4533 béke testvéreim
minek veszekedni mikor harcolni is lehet ? -
TS Zolly #4532 Nos a gyengébbek kedvéért átirom: Ja, u42. Ez az akar lenni, hogy igen egyet értek. De ha még mostsem tiszta akkor nagyon sajnálom. -
#4531 Na ez a semmit túl erős volt.. és nem is igaz..visszavonom, csak első felindulásból elkövetett baklövés volt..
túl sokat, így helyes:) -
#4530 Ebben a formában, csakhogy megértsd. Ez így hangzott..
Nem értem miért kell trágárkodni?! /idáig helyes./
Ja U'42 /..legyintés (megérti, hogy trágárkodnak)/
Ez az én véleményem, ha én ilyet elkövetek, általában korrekciót alkalmazok, félreértések elkerülése végett. Persze nem fejezi ki magát mindenki azonnal érthetően.. ezt is alárírom.
Yan, te meg ha megkérhetlek, tartózkodj a felmenőim emlegetésétől, mert te még a játékban sem tudsz nyujtani semmit, nemhogy a hozzászólásaiddal. Kit kóstolgatok énbe.. Válaszodat priviben kérem.
-
#4529 Idezet: TheGoro irta meg januar kozepen:
Jaj mivel most CAD távol van szal helyettesítem őt a falciban... Miért van az hogy közelre nem hatásosak (legalábbis a falcié nem) a rakéták, például suholy seggében suhanok lövök rá 3-at is mind 3-om felrobban rajta de semmi hatás még füstjelzést sem ad, kicsit növeltem a követési távolságot, s küldtem utána még 1 raksit amitől rögtön megdurrant a pacák
Szal igen en is eszrevettem ezt a bugot? - igen sztem az bug, ez suhoj eseteben a leglatvanyosabb, de megesik mas gepek eseteben, sajnos nem javitottak ki 0.7-ben sem, lehet nem is tudnak rola vagy mitomen... -
#4528 Te addig-addig kóstolgacc mindenkit, mig saját magad is +találtad. -
TS Zolly #4527 Ez igy igaz. De ha ez sem érthető akkor majd egyszer bövebben elmagyarázom. -
#4526 Hat igen az arc kicsit rossz helyen kotoraszott... es megsem szart, hanem egy elbaszott nagy giotint talalt :)) -
#4525 thx -
ThomasS31 #4524 Következő...
Gázkart középre állítod...
Katt a Speed Up -ra, majd előre tolod a gázkart...
A Speed Down automatikusan kitölti... ha fodítva akarsz emelőerőt adni akkor meg hátra húzod...
Katt a Rudder Left-re, majd elcsavarod a joy balra (ha lehet... :))
Alatta a Right automatikusan kitöltödik...
Ezzel tudsz lebegés közben fordulni...
Katt Pitch Up-ra.. majd joykart hátra húzod...
Alatta Down kitöltődik...
Ezzel húzod fel, döntöd előre a gépet haladáshoz...
Katt Roll Left-re... kart balra döntöd...
Alatta automatikusan kitölti...
Ezzel döntöd jobbra balra a gépet...
Katt a Fire-ra... első gomb a joy-on...
Katt Alt. Fire-ra... majd joy-on a másodlagos tűzgomb... akármi... :)
Ennyi... bocs ha túl "részletes"... :D
Aztán a profik majd megmondják jól... :D -
#4523 Szóismétlés, megyek én is nyelvtanra vissza:P -
#4522 Szerintem ha elmondom szerintem mit értet a szöveg alatt flamehadjárat lenne belőle, ugyhogy inkább nem írom le. De szerintem abszolut nem ezt írta:P Vagy tényleg csak fogalmazástanilag helytelen:) -
ThomasS31 #4521 Miért ne lehetne...? én mindent rá tudtam tenni a joyra ami a repüléshez kell...
Az más kérdés hogy így se megy a helizés valami jól... :D :P -
#4520 Nem azt mondta hogy te szídtál valakit. Hanem hogy valaki szidott valakit. Aztán odaírta hogy "Ja u42" amit úgy kell érteni, hogy egyetért az előző U42-es hozzászólással. Csak egy üziben írta le, kicsit szerencsétlenül. Ha bárki bármit nem ért csak szóljon. ,) -
TS Zolly #4519 Nemtom -
#4518 -
#4517 -
#4516 -
#4515 ezen mit lehet félreérteni? -
TS Zolly #4514 valamit félre értettél. -
#4513 jah és helizéshez. -
#4512 sajnos kollektív karnak a játékban nem lehet megadni tengelyt, csak gombot. -
#4511 CAD A ISTEN, de nem heliben :) helizés nehéz megfelelő joyt találni, mivel valamivel helyettesíteni kell a pedált, és a kollektív kart.